Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια σε 20 μερες παω για δουλεια :( πως περασαν ετσι γμτ 12 μηνες;;;; και ολο σκεφτομαι ποσα δεν προλαβα να κανω με το μωρο. αυτος ο πρωτος χρονος μεσα στο τρεξιμο ειναι, ολη μερα σπιτι και παλι δεν καθομουνα λεπτο. και αυτη η μεση μου με μπλοκαρει απο πραγματα που θα μπορουσα να κανω με το Νικολη :( :( :( :( :(

Καλο κουραγιο κοριτσαρα μου...

επισης πηρα αποφαση και εραψα λιγο το στομα μου - ε οσο ειναι δυνατον γιατι ειμαι γλυκατζου - και το βραδυ χτυπαω μονο γιαουρτι. τρωω κανονικα μεσημερι αλλα το βραδινο τερμα. θα ξεκινησω δουλεια και δεν θα εχω τι να φορεσω αααααααααααα!!!!

Φρουτα φρουτα και παλι φρουτα! Εγω τελικα μονο ετσι χανω... Εκοψα το διαιτολογο και βρηκα την υγεια μου (και εχασα και τα κιλα μου;))

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

δλδ ειμαστε γελοιες?????

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :!: :!: :!: :!:

Αει μαρη που ειστε γελοιες...:lol::lol:

Απλως εχετε η καθεμια πολυ ξεχωριστο χιουμορ. Και λατρευω τους ανθρωπους με χιουμορ!!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

κοριτσια σε 20 μερες παω για δουλεια :( πως περασαν ετσι γμτ 12 μηνες;;;; και ολο σκεφτομαι ποσα δεν προλαβα να κανω με το μωρο. αυτος ο πρωτος χρονος μεσα στο τρεξιμο ειναι, ολη μερα σπιτι και παλι δεν καθομουνα λεπτο. και αυτη η μεση μου με μπλοκαρει απο πραγματα που θα μπορουσα να κανω με το Νικολη :( :( :( :( :(

επισης πηρα αποφαση και εραψα λιγο το στομα μου - ε οσο ειναι δυνατον γιατι ειμαι γλυκατζου - και το βραδυ χτυπαω μονο γιαουρτι. τρωω κανονικα μεσημερι αλλα το βραδινο τερμα. θα ξεκινησω δουλεια και δεν θα εχω τι να φορεσω αααααααααααα!!!!

κοιταζω τον μιχαηλ κ με πιανει μια στενοχωρια , γιατι νομιζω οτι ειχα ΠΟΛΛΑ ακομα ν ακανω μαζι του:)

σκεψου να ημουν κι ολη μερα στο μαγαζι!

θαχα σαλεψει!!!!!!!

ελα κι εσυ με τη διαιτααα!!!!

αααααααα!!!!!!!!!!!!!

Hellooooooo! Καλα, εχω πεθανει στο γελιο λεμε!! (εμοτικον που σωριαζεται)...

στελνω τα εμοτικον που σηκωνουν το εμοτικον που σωριαζεται!!:cool:

δλδ ειμαστε γελοιες?????

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :!: :!: :!: :!:

ναι μαρη!

γελοιες ειμαστε!

τι ειμαστε?

σοβαρες????????

αν ειμασταν σοβαρες θα γραφαμε αλλου:rolleyes:

Φρουτα φρουτα και παλι φρουτα! Εγω τελικα μονο ετσι χανω... Εκοψα το διαιτολογο και βρηκα την υγεια μου (και εχασα και τα κιλα μου;))

ναι ε??

Αει μαρη που ειστε γελοιες...:lol::lol:

Απλως εχετε η καθεμια πολυ ξεχωριστο χιουμορ. Και λατρευω τους ανθρωπους με χιουμορ!!

κι εμεις σε ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ φαντομα μου!!!!!!!!

Πολλη δουλεια σημερις κοριτσια. Περασαμε τεντες, πλυναμε βεραντες, παραθυρα, τα παντα. Και ετοιμαζομαστε να την κανουμε το απογευμα για τους παππουδες... Αμε!

μη δειξω συναισθηματα λατρειας , αμεσως να με ξυνισεις :rolleyes:

ποτε τα προλαβες ολα μωρη καθαροθοδωρα?????????:lol::lol::lol::lol:

κι εγω την εκοψα τη διαιτολογο γιατι ετρωγα τη σαλατα που τρωει ενα κοπαδι κατσικες και εχανα 300 γρμ την εβδομαδα. τοσα τα χανω και μονη μου. να δινω και τσαμπα λεφτα;

και λιγο περπατημα να κανουμε και καμια καυση.

Διαφημίσεις

και το περπατημα ειναι καλο κ το κολυμπι:)

αχ!ερχεται το καλοκαιρακι κοριτσια!

γυρναγα σημερα απο το μαγαζι κ μυριζε η θαλασσα!!!!!!!

.....

αλλα εσεις πουθενα:(

μονη μου θα μιλαω?

...

λινακι θα σου ελεγα να δοκιμασεις πρωτα εσυ το advance κ αμα το βρισκεις λογικο να πινει αυτο το πραγμα για γαλα η σοφουλα, δωστο.

ειναι πολυ γλυκο ρε φιλαρακι, κ ολες οι φιλες μου που το ξεκινησαν , εχουν φτασει 1η δημοτικου τα παιδια τους κ γαλα φρεσκο δε γλωσσιαζουν:(.

Ναι το δοκιμασα, εχεις δικιο, πολυ γλυκο, αλλα ρε παιδι μου θελω να αποθηλασω! Κουραστηκα....Αστην να μαθει οτι υπαρχει γαλα και αλλου και μετα της το γυρναω εγω...

Σημερα χαλια εμεις. Εφαγε κανονικα το μεσημερι το ψαρι. Το απογευμα παμε στις κουνιες και ξαφνικα η Σοφη κανει εμετο. Δεν εμεινε τιποτα μιλαμε. Και πιο πριν δεν εδειξε κατι, δηλαδη να μην εχει διαθεση, να ειναι καπως. Την ειχε ο μπαμπας της αγκαλια, τον εκανε καινουριο. Ευτυχως το σπιτι ειναι κοντα και ηρθαμε αρον αρον. Μιλησα και με την γιατρο και μου ειπε οτι πιθανον να εχει δυσανεξια στο ψαρι. Το αφηνουμε στην ακρη για κανενα μηνα. Αυτοματα παει πιο πισω και το αυγο. Ιδωμεν...

Το κουφο δεν σας ειπα. Ηθελα απο καιρο να παρουμε ηλιοπροστασια για τα παραθυρα πισω που ειναι το μωρο. Προχθες ερχεται περιχαρης ο αντρας και μου λεει οτι πηρε μαυρη παρακαλω για μεγαλυτερη προστασια. Χαθηκε ο κοσμος να παρει κατι παιδικο? Μαυρο αμαξι-φυμε τζαμια-μαυρο παιδικο καθισμα-μαυρη ηλιοπροστασια? Σα νεκροφορα θα ημαστε!

Μονη μου μιλαω ε? Παλι? Ρε ακομα ειναι νωρις!

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

XAXAXXAAA!!!

Μαυρα ε???

ρε τον μπαμπα!!!!!!:tongue:

καλα μην αγχεσαι!

θα γινει χεβυμεταλου κ θα λεει στους συμμαθητες της

"τι να μου πειτε εσεις ρε φλωρακια!

εγω απο τα γεννοφασκια μου αραζα σε μαυρα καθισματα!!

οχι σε σιελακια οπως εσεις:tongue::tongue::tongue:!!!!!!!"

τωρα για το γαλα, πασο!

με τον αποθηλασμο σε νιωθω , αν κ εμενα παιρνει συμπληρωμα αλλα το βυζι το εχει καβατζα παντα!!!

Διαφημίσεις

Καλημερες!!!

Βλεπετε τι ωρα ειναι εεε? απο τις 6 ειμαι στο ποδι!

Χτες με πηραν 4 παρα απο το σταθμο οτι η μικρη ανεβασε παλι πυρετο κ τελειωσα αρον αρον οτι εκανα κ εφυγα, για αυτο κ δεν ειπα ουτε γεια....

Το απογευμα ηταν σχετικα ευδιαθετη κ το βραδυ κοιμηθηκε ευκολα, ξυπνησε κατα τις 1 παρα, την πηρα μαζι μου στο κρεβατι (αυτο πρεπει να το κοψω σκοινι κορδονι το καναμε 3 μερες τωρα) κ ηρεμησε σχετικα ευκολα. Ανοιξα το ματι μου κατα τις 5 κ την πηγα στο κρεβατι της κ εφερα τον αντρα μου στο κρεβατι μας....

Η μικρη κατα τις 6 κ κατι ξαναξυπνησε....δεν ηρεμουσε, την σηκωσα, παιξαμε, την ταισα κατα τις 7,30 κ τωρα κοιμηθηκε παλι....

εγω αντι να παω για υπνο πειραζει που γουσταρω μπαλκονι με λαπιτοπι κ καφε??? ειμαι τρελλη????

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

καλημερααααααααα!!!!!!!!!

δοντακια μαλλον ειναι μυρτουλα κ θα σε παει ετσι γιατι σκληραινουν κ τα ουλα οσο μεγλωνει το μελινακι....

παντως πρωινο αραχτο καφεδακι στη μπαλκοναρα, σε βρισκω σουπερ!!!!!!

Καλημερααααα!!!

Τι κανετε κορες?

Η μικρη μου τελειωσε με διαροιες και τα τοιαυτα λαλαλαλαλα!!!!!!!

Μυρτω, δυστυχως οταν ειναι τα παιδακια μας αδιαθετα, μας εχουν πιο πολυ αναγκη, κι εγω 2 μερες την εχω στο κρεββατι, σημερα ομως που ειναι καλα, θα την αφησω στην κουνια της.

Οχι τπτ αλλο, δλδ αλλα απλωνεται σαν το χταποδι και σηκωνομαστε πιασμενοι.

Εφουλα, καλοκαιρι!!!!!!

Τι ωραια, φετος θα κανουν μπανακι και τα καμαρια μας!!!!!!!!!!!!

Θα βγουν οι κορμαρες!!!!!

01/05-

02/05- eleni_k (μπεμπουκος)

03/05- anna27 (μπέμπα)

04/05-

05/05- little princess (μπέμπα)

06/05- my princess (μπέμπα)

07/05-

08/05- griniara....(μπέμπα)

09/05-

10/05-

11/05- mpoumpouki (μπέμπα) - aglaitsa (μπέμπα)

12/05-

13/05-

14/05-

15/05- mbizelitsa (μπέμπα)

16/05- twinky (μπέμπα)

17/05- pelia (μπέμπης)

18/05- efitsa (Μιχαηλ)

19/05- chiqui (μπεμπίνιος) - unic (μπέμπα) – mirtoula (μπέμπα) - aggelaki007 (μπέμπα)

20/05- magda30 (μπέμπης) - angel25 (μπέμπα) – BOYKI (μπέμπα)

21/05- natasa_spyros (spyrakos m)!!

22/05-

23/05- monbebe (μπέμπης)

24/05-

25/05- Xamodraki (μπέμπα) - seenaurora (μπέμπης)

26/05- zouzounitsa79 (μπέμπα) - maan (μπέμπα) - Eva 1977 (μπέμπης) - Del (μπέμπης)

27/05- marw_arg (μπέμπα) - christine76 (μπέμπα)

28/05- evita79 (μπέμπα)

29/05- tsika29 (μπέμπα)

30/05-

31/05- ChristinaGRZ (μπραντζελίνος)

Για να μην ξεχνιομαστε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...