Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Καλα αυτο με την Αφρικη κορυφαιο!!!! Αλλα εγω να ρωτησω γιατι δεν θες να κανει εμβολια το καλοκαιρι? εχετε παρενέργειες? γιατι εμεις μέχρι τωρα μια που το κανουμε κ μία που το ξεχνάμε.....

Πρωι πρωι με επισκεφτηκε η Αλεκα (αλεκα = περιοδος) κ ειμαι πολυ χαρουμενη.....οχι δεν ειμαι ανωμαλη αλλα τον πρηγουμενο μηνα με τα λιποτοξ μπιπ ο κυκλος μου κ παρολο που παιρνω αντισυλληπτικα η Αλεκα δεν ηρθε.....δεν ανησυχιυσα μεν αλλα ενα άγχος όσο να το πεις το ειχα...

Η μπεμπα ενω κοιμηθηκε με την μια κατα τις 1 παρα ξυπνησε κ μεχρι τις 2 πλανταξε στο κλαμα, κατα τις 2 αρχισε να την πιανει το ντεπον κ ηρεμησε κ ξεραθηκε, αλλα κατα τις 4 βαρεσε παλι συναγερμο, την πηρα αγκαλιτσα κ κοιμηθηκε μεχρι τις 6.15 που μας ξυπνησε το βλαμμενο ξυπνητηρι μου.....

Επισης εγω μπιπ την διατια αλλα ηταν αδυνατο....το σπανακι εχτες δεν τρωγοταν, κ το μοσχαρι επισης γιατι εκανα πατατα κ πηρα λαθος κομματι, ηθελα μπριζολα κ πηρα ελια το ζωον κειπα αντε ψηστο να δεις αλλα δεν μασιοταν.....ετσι κ αλλιως το σκ θα ερτωγα....οποτε πηρα μια τυροπιτουλα για πρωινο κ 4-5 τυροπιτακια για το μεσημερι...μλκ - ξεμλκ την εκανα......

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα τον πιανουν τα εμβολια μυρτουλα κ εχει γκρινια.

το καλοκαιρι δε θα ξερει τι τον φταιει , ουτως η αλλως απο τη ζεστη, να του χωσω κ εμβολιο?

δε θελω.

τωρα για τη διαιτα τι να σου πω:confused:

εγω δεν κανω τπτ.

θα κανω κ τη νηστεια των αγ. αποστολων, καθως εγω με τις νηστειες ερχομαι στα ισα μου, μου εχουν μεινει 7 με 8 κιλα , θα ξεκινησω απο βδομαδα κ το συστημα γιλεκο - διαδρομος και ιδωμεν;)

εσυ παλι τι αγχεσαι?

εγω μια χαρα σε ειδα στις φωτο!

πολυ κακο για το τπτ ρε μυρτουλα!

καλοκαιρι ερχεται αγαπη μου!

με τη θαλασσα θα γινουμε οπως ημασταν!:D

Ρε Εφη κ εγω απορω με τον εαυτο μου...πότε δεν ειχα τέτοια θεματα εγω με τα κιλα κ ποτέ δεν ημουν μοντελο!!!

Εχασα καποια αρκετα πριν το γαμο αλλα τα εχασα χωρς να κανω διαιτα απλα προσεχα τι ετρωγα κ απεφευγα τις πολλες μαλακιτσες αλλα κ τα σουβλακια μου ετρωγα κ ολα.....

Φετος με επιασε αυτη η "μανια" .....απο βδομαδα ειπα οτι απλα θα προσεχω, θεωρω οτι αν δεν τρωω μαλακιτσες κ παιρνω παλι στο γραφειο κανα τοστακι κ τρωω γενικα ψητα κ σαλατες κ φρουτα κλπ θα ειμαι οκ χωρις να πιεζομαι.....

Με γαργαλαει κ με ψιλοποναει ο λαιμος μου.....βεβαια 2 μερες με την μικρη μπαινοβγαινω στο κρεβατι κ κοιμαμαι μισοξεσκεπαστη...δεν θελει πολυ....

θα ειμαι οκ χωρις να πιεζομαι.....

;););)ΑΝΤΕ ΝΤΕ!!!!!!!!!

Με γαργαλαει κ με ψιλοποναει ο λαιμος μου.....βεβαια 2 μερες με την μικρη μπαινοβγαινω στο κρεβατι κ κοιμαμαι μισοξεσκεπαστη...δεν θελει πολυ....

να πινεις ενα κουταλακι προπολη καθε βραδυ κ σε 2-3 μερες ελα να μου πεις:cool:

Ναι Εφιτσα μου κ θα ψαχνω εν μεσω απεργιας εφημερευον φαρμακειο για να παρω προπολη.....δεν σφαξανε.....

Στην χειροτερη θα πιω κανα ζεστουλι τσαγακι - χαμομηλακι κ θα στρωσω...

Η Λιτσα ειναι σπιτι κ κανει βαλιτσες

Η Τζενη ειναι σπιτι κ κανονιζει λεπτομερειες βάφτισης

Η Αννα?

Η Μάγδα?

Η Ελένη?

Η Αγλαια?

καλεεεεεεεεεεεεε που είστε???????????

Διαφημίσεις

καλημερα....κανω break απο δουλειες και συνεχιζω....πηγα την μικρη στη πεθερα κατα τις 9, πηγα σουπερ μαρκετ, εκανα και μια επισκεψη στη θεια για χρονια πολλα που γιορταζε προχθες και δεν την ειδα, εχω κανει ηδη βεραντες, και επλυνα το καροτσι της μικρης. τωρα μπηκα μεσα, και δεν ξερω τι να προτοκανω....

προσπαθησα να βαλω φωτο απο μπομπο να σας δειξω αλλα ειναι μεγαλες και δεν ξερω πως τις μικραινουν. θα κανω μετα παλι μια προσπαθεια και να δεν τα καταφερω θα τις στειλω στα μαιλ σας.

και μεις εχουμε εμβολιο το καλοκαιρι. ουτε ξερω ποιο...δεν ειχε παντως ποτε θεμα με τα εμβολια...

παω να συνεχισω...ουφ αγχωθηκα...

τζενη μου η προκοπη σου με εχει ριξει στα πατωματα:rolleyes:

αααααααα!!!!!!!

δεν εχεις το παιδι μαζι !

τωρα το ειδα:tongue:

σημεραθα τραβηξω καρο .

εχει μιση ωρα που καθεται ζαρωμενος στην αγκαλια μου:(

τζενακο να πανε ολα τελεια με τη βαφτιση γλυκο μου:D

Καλημερα κουκλες.

και η δικια μου το ιδιο!!εγω λεω οτι η δικια μου ειναι βαρια γι'αυτο δεν κανει βηματακια μονη της.αισιως εχουμε φτασει 11,300(εφη μην με βριζεις,ειναι φαγανο το παιδι μου!!!!).

απο φρουτα και εγω τα κλασικα εχω δωσει μηλο, μπανανα,πορτοκαλι,αχλαδι,βανιλια και της εχω δωσει και αβοκαντο.για τη φραουλα και εγω εχω ακουσει οτι ευθυνεται για αλεργιες.ο γιατρος μου εχει πει τα εξωτικα φρουτα μετα τον χρονο.

Κι ελεγα οτι μονο η δικια μου ειναι βαρια. Δεν εχουμε ζυγιστει προσφατα αλλα σιγουρα πρεπει να εχουμε πιασει και εμεις τα 11 κιλα. Απο φρουτα εμεις μεχρι στιγμης εχουμε φαει μονο τα κλασικα, μηλο-αχλαδι-μπανανα, αλλα σκεφτομαι σιγα σιγα να της δοκιμασω και τα υπολοιπα. Οσο για τη φραουλα ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι ολα τα φρουτα ειναι αλλεργιογονα.

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=392

τα παπουτσακια

http://www.ecobaby.gr/index.php?cat=73

και οι γκετουλες του:D:D

καλα ειναι πολυ τυπακος με αυτα:P

Εφιτσα πολυ ωραια τα παπουτσακια αλλα και οι γκετες. Μαλλον θα χτυπησω κι εγω ενα ζευγαρακι.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

γεια σου ρε μαρακι!!!!!!!:D

χρονια κ ζαμανια!

θα τα καταευχαριστηθεις τα παπουτσακια!!!!!!!!!!

εμενα οι γκετες με εχουν σωσει με το γιο γιο:)

ειναι ομως κ πολυ ομορφες;)

τι εγινε με τα πεθερικα?

τι εγινε με τα πεθερικα?

Μη μου τα θυμιζεις. Ολη τη βδομαδα ημασταν ηρεμοι γιατι πολυ απλα απεφευγα τις επαφες με την πεθερα. Μονο τα τυπικα. Και σημερα το πρωι ηρθε να ξυστει ξανα στη γκλιτσα του τσοπανη. Μου εκανε παραπονα και οταν της ειπα οτι στο εξης οι σχεσεις μα ειναι τυπικες για να μην εχουμε γκρινιες τσαντιστηκε. Μου ειπε οτι γενικα ειμαι αγενης και εγωιστρια και επρεπε να ζητησω συγνωμη. Επισης μου εβαλε χερι και για το πως ντυνω το παιδι. Πρεπει να της φοραω πιο ελαφρια ρουχα λεει γιατι με αυτα ζεσταινετε και ιδρωνει. Το θεμα ειναι οτι παραπονα για τα ρουχα της μικρης μου κανουν μονο η πεθερα και η κουνιδα και ποτε η μητερα μου.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...