Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

μωρε με τα εμβολια δεν τα παει καλα .

για 2 μερες μετα , εχουμε δραματα:confused:

ασε γιατι εκανα ενεσεις και καταλαβα πως πονανε τα καημενα. κι ολα αυτα τα εμβολια πονανε και την ωρα που τα κανουνε και μετα τα μπουτακια τους ειναι πρησμενα στο σημειο.

τι εμβολιο εκανε τωρα;

2η δοση menigitec .

χαλια φαση ευα αστα...

και μου ειπε η γιατρος αρχες αυγουστου το mmr.

ναι καλα!

4 χρονων θα του το κανω .

τελος.

ας χτυπηθει , ας με κοψει απο πελατισσα.

εσυ ρε μαναρι οκ με τη μεση?

σε πηρα κ μονοτερμα:rolleyes:

Εδω ειμαι....

Η μικρη καλυτερα, το απογευμα ηταν καπως πιο ευδιαθετη....δεν ειχε κ πυρετο....βεβαια ειχε κατι ματια σαν κουμποτρυπες. Την εκανα μπανακι κ κατα τις 9 ηταν ηδ ξερη...προς το παρον εχει ψιλοξυπνησει κ γκρινιαξει μια φορα...ειδωμεν

Επειδη κ εγώ κουτουλάω λέω να πάω, δεν ξερεις κ πως θα εξελιχθει το βραδυ!

Φιλάκια both...!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

2η δοση menigitec .

χαλια φαση ευα αστα...

και μου ειπε η γιατρος αρχες αυγουστου το mmr.

ναι καλα!

4 χρονων θα του το κανω .

τελος.

ας χτυπηθει , ας με κοψει απο πελατισσα.

εσυ ρε μαναρι οκ με τη μεση?

σε πηρα κ μονοτερμα:rolleyes:

δεν ξερω κανενα απο τα δυο :(

εμας το επομενο μου ειπε ειναι τον ιουλιο κα δεν εχω ιδεα πως το λενε. αυτο το mmr το συζηταγατε και πριν μερες αν θυμαμαι καλα αλλα δεν εδωσα βαση τοτε. τι παιζει μ'αυτο;

για απογευματινο , φτιαξε τραχανακο,τοστακι,λιγο φιδε με ανθοτυρο...

θα σκεφτω κι αλλλα κ θα σε πω;)

Δεν τα τρωει το σκατο. Δοκιμασα και τραχανα και ζυμαρικο αστρακι και κρεμα απο κουακερ εφτιαξα. Τιποτα. Σημερα της εδωσα μπισκοτοκρεμα σκετη βλακεια αλλα ναι το εφαγε. Τι της λες τωρα?

εμας το επομενο μου ειπε ειναι τον ιουλιο κα δεν εχω ιδεα πως το λενε. αυτο το mmr το συζηταγατε και πριν μερες αν θυμαμαι καλα αλλα δεν εδωσα βαση τοτε. τι παιζει μ'αυτο;

Ναι για πειτε λεπτομερειες γιατι πολλα ακουσα και απο τις δυο πλευρες.

Εμεις λοιπον πηγαμε γιατρο σημερα. Ρωτησα για μελι-φραουλες μου ειπε οχι ακομα. Επισης οχι ακομα και αυγο. Ρωτησα για γαλα φρεσκο και μου ειπε advance το οποιο το πηρα και θα δοκιμασω αυριο το μεσημερι. Για κατσικισιο ξεχασα να ρωτησω δυστυχως. Κατα τα αλλα μια χαρα η μπουμπου, σχεδον 9 κιλα παρα κατι γραμμαρια και 79μισο. Απο τοτε που ξεπερασε το προβλημα της δυσκοιλιοτητας εχει ανοδικη πορεια στο βαρος.

Ε κριμα που δεν ειναι καμμια μεσα! Αντε καλο ξημερωμα!

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

το mmr μαλλον θα κανετε.

εχει το παρεντς απειρα ποστς κ απο πιο εμπειρους ανθρωπους:).

παντως εγω καθαρα απο διαισθηση κ λογω του οτι δε θα τον παω παιδικο , αποφασισα να μην του το κανω τουλαχιστον τωρα:)

Δεν τα τρωει το σκατο. Δοκιμασα και τραχανα και ζυμαρικο αστρακι και κρεμα απο κουακερ εφτιαξα. Τιποτα. Σημερα της εδωσα μπισκοτοκρεμα σκετη βλακεια αλλα ναι το εφαγε. Τι της λες τωρα?

φτιαξτης κουακερ με γαλα κ για γλυκα βαλε λιγες σταφιδες μαζι να βρασουνε .

ρυζογαλο???????

Ναι για πειτε λεπτομερειες γιατι πολλα ακουσα και απο τις δυο πλευρες.

Εμεις λοιπον πηγαμε γιατρο σημερα. Ρωτησα για μελι-φραουλες μου ειπε οχι ακομα. Επισης οχι ακομα και αυγο. Ρωτησα για γαλα φρεσκο και μου ειπε advance το οποιο το πηρα και θα δοκιμασω αυριο το μεσημερι. Για κατσικισιο ξεχασα να ρωτησω δυστυχως. Κατα τα αλλα μια χαρα η μπουμπου, σχεδον 9 κιλα παρα κατι γραμμαρια και 79μισο. Απο τοτε που ξεπερασε το προβλημα της δυσκοιλιοτητας εχει ανοδικη πορεια στο βαρος.

Ε κριμα που δεν ειναι καμμια μεσα! Αντε καλο ξημερωμα!

λινακι θα σου ελεγα να δοκιμασεις πρωτα εσυ το advance κ αμα το βρισκεις λογικο να πινει αυτο το πραγμα για γαλα η σοφουλα, δωστο.

ειναι πολυ γλυκο ρε φιλαρακι, κ ολες οι φιλες μου που το ξεκινησαν , εχουν φτασει 1η δημοτικου τα παιδια τους κ γαλα φρεσκο δε γλωσσιαζουν:(.

δεν ξερω μπορει να ειμαι κ υπερβολικη, αλλα ωρες ωρες μου λενε κ κατι παπατζες οι παιδιατροι....

η αλλη χθες , οταν της ειπα οτι δε θελω καλοκαιρι να κανω εμβολια στο παιδι τι μου ειπε?

-γιατι κυρια Γ. τα παιδακια στην αφρικη εχουν χειμωνα?:shock::shock::shock:

-μα τα παιδακια στην αφρικη δεν κανουν εμβολια , για αυτο μας λετε οτι πεθαινουν!!!:mad:

πρεπει να κανω δουλειες

πρεπει να κανω δουλειες

πρεπει να κανω δουλειες

(μη μου δινετε σημασια , αυθυποβαλλομαι:rolleyes:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...