Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιτσακι πως πας στη δουλεια κοριτσακι μου με κρανος & αλεξισφαιρο;

Nathael κι ο Νικολης δεν προχωραει αν δεν τον κρατας κι απο τα 2 χερακια. αμα αφησω το ενα λυγιζει τα γονατα και καθεται κατω. υπομονη θα περπατησουνε, ο δικος μου εχει μονο κανα μηνα που μπουσουλαει - ελεγα πως δεν θα το κανει ποτε. ε σιγα σιγα θα κανουνε βηματακια και τα δικα μας.

Mirtoula περαστικα στο Μελινακι. οσο για τις λεπτομερειες τις βαφτισης κι εγω μεχρι τελευταια μερα σχεδον ειχα πραγματα να κανω, καθυστερησα και περισσοτερο αποσο υπολογιζα με τις μπομπο και ειχα αγχωθει λιγο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

11300???????

Λιτσα, μας εφαγε!!!

Εγω εχω πολυ καιρο να την ζυγισω, τελευταια φορα ηταν 10.

οτι εμεις θα ερχομαστε ΠΑΝΤΑ τελευταιοι κ καταιδρωμενοι θα μας το χτυπας για καιρο??????????

φιαξε μου χρωμα ΤΩΡΑ!

ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!!!:rolleyes:

ωπα!!!!!!!!!!

παιδες μου επιτρεπεταε ε???????

ευακι , ανθρωπε μου , που εισαι μεσα στο μυαλο μου (ειναι αδειο , οποτε χωρανε πολλοι:rolleyes:!χαχαχ)

κι εγω φιλαρακι το ιδιο σκεφτομανε!

δε εκανε αλλεργια πουθενα.

εν τω μεταξυ πριν γραψω , τις ειχα πλυνει κ φαγαμε μαζι με το μιχαλιο μου κανα δυο....:roll:

μετα το εγραψα κ ειδα οτι δεν εδωσε καμια , κ με ζωσανε τα φιδια!!!!!!!!χαχαχαχχαχ!!!!!

τι βλαμμενη που ειμαι:tongue:

Ενταξει, τωρα ασε το παιδι να δεις!!!

Μην του δωσεις αλλη κι αν πανε ολα καλα, αυριο μερα ειναι!!!!!!!!!!

Nathael κι ο Νικολης δεν προχωραει αν δεν τον κρατας κι απο τα 2 χερακια. αμα αφησω το ενα λυγιζει τα γονατα και καθεται κατω. υπομονη θα περπατησουνε, ο δικος μου εχει μονο κανα μηνα που μπουσουλαει - ελεγα πως δεν θα το κανει ποτε. ε σιγα σιγα θα κανουνε βηματακια και τα δικα μας.

Μα ξερεις τι ειναι να σου λενε ολοι οτι γιατι δεν περπαταει το παιδι?

Με εχουν κατααγχωσει!!

Φταιω λεει, γιατι δεν εχω βαλει στην στρατα!!

Ας αφησουμε τα παιδακια μας οταν νιωσουν ετοιμα!!!!!!!!!

Ενταξει, τωρα ασε το παιδι να δεις!!!

Μην του δωσεις αλλη κι αν πανε ολα καλα, αυριο μερα ειναι!!!!!!!!!!

ΝΤΑΞ!:mrgreen:

Μα ξερεις τι ειναι να σου λενε ολοι οτι γιατι δεν περπαταει το παιδι?

Με εχουν κατααγχωσει!!

Φταιω λεει, γιατι δεν εχω βαλει στην στρατα!!

Ας αφησουμε τα παιδακια μας οταν νιωσουν ετοιμα!!!!!!!!!

οταν θα τρεχουνε θα αναπολουμε το μπουσουλημα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια!!!!!!!!!!1

ηρθε ο γιωργος κ εφερε κατι παπουτσακια κ baby legs που ειχα παραγγειλει για τον μιχαηλ απο το eco baby.

τα παουτσια ειναι εκπληκτικα!!!!!

να παρετε ολεεεςςςςςς!

ειναι καταπληκτικο δερμα , μαλακο κ αγκαλιαζει το ποδαρακι του κ ειναι σαν πασουμακι:D:D:D

τι καλος που ειναι με τα καινουρια!!!!!!!!:D

Ειχε ερθει η λογιστρια κ καθοταν στο γραφειο μου κ εχασα επαφη....

Εγω απο φρουτα τις εχω δωσει μηλο, αχλαδι, πορτοκαλι(τρελαινεται για σαγκουινη), μπανανα,ακτινιδια, αβοκαντο, μανγκο, ανανα, μουσμουλα και τωρα οτι αλλο αρχιζεινα βγαινει θα τις δινω

κ εγω θελω γμτ....απορω γιατι όλο το λεω αλλα όλο κολλαω στα κλασσικα. τελος παρασκευη που θα παω για τα φρουτα του σκ θα παρω κατι καινουριο.....ετσι κ αλλιως μονο σκ φρουτα απο εμας, ολη τη βδομαδα τρωει στο σταθμο, φρουτα εποχης....λετε να εχει φαει κατι νεο κ να μην το ξερω? θα ρωτησω....

Μυρτω, οπως ειπα και πριν, χθες πηρα τις μπομπονιερες. Δεν μου τις εχει στα κλασικα καλαθια!! Τις μισες τις εχει βαλει σε ενα ξυλινο καροτσι (σαν αυτα που εχουν στους κηπους για λουλουδια- δεν ξερω πως να στο εξηγησω-) και τις υπολοιπες σε ενα ξυλινο μπαουλακι. Στα λεω μηπως παρεις καμια ιδεα...Θα τις βγαλω φωτο το απογευμα!

μμ ξερω τι λες, πρεπει να ειναι πολυυυυυ ωραιο!!! αυτη ή την αλλη κυριακη ειστε? χαθηκα......

Και εγώ Μυρτούλα πήρα δείγμα σήμερα από μπομπο και είναι πολύ καλύτερη από αυτή που περίμενα και τέλος και τα προσκλητήρια.Θα αρχίσω το γράψιμο.

χαιρομαι χαιρομαι! ντε καλό γραψιμο, εγω τελείωσα το γράψιμο κ ειμαι στο μοίρασμα.....

Εφη γουστάρω τον τσαμπουκά σου!!!!!Μυρτούλα μου αρέσει πολύ η ιδέα της και νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνεις.΄

το εβαλα στα υποψην ηδη.....Μπράβο Τζενάκι στη μικρούλα.Αντε καλό κυνήγι και εσύ.

Μυρτω, η μικρη πως ειναι?

εχει γκρινια αλλα σε νορμαλ πλαισια, ειμαι βεβαια ζαβλακωμενη αλλα πεταει κ γελακια κλπ....ειδωμεν......πυρετο δεν εχει της βαζει η μαμα μου θερμομετρο καθε μια ωρα κ ειναι στο 36-36,5

.

Mirtoula περαστικα στο Μελινακι. οσο για τις λεπτομερειες τις βαφτισης κι εγω μεχρι τελευταια μερα σχεδον ειχα πραγματα να κανω, καθυστερησα και περισσοτερο αποσο υπολογιζα με τις μπομπο και ειχα αγχωθει λιγο.

καλα εγω χτες εκανα τις πρωτες 30, σε συνολο 230.....!!! εχω μελλοοοοον

κ να σας πω κ το ΚΟΥΦΟ (για τα δεδομενα μου) μιλησα με την κοπελα που θα κανει τα μπαλονια για να το φιξαρω κ να αλλαξω κατι στα χρωματα (ειχαμε πει φουξια λαχανι αλλα τελικα το λαχανι παιζει μονο στις μπομπο οποτε το γυρισε σε ροζ - φουξια, κ την ρωτησα αν μπορουμε να κανουμε κατι για την κολυμπηθρα...μου ειπε οργατζες κ τουλια στα ροζ - φουξια κ νεραιδουλες κοστος 30Ε...κ λεω δεν γ... κ το εκλεισα κ αυτο... απο το να παιδευομαι γιατι τπτ απο οσα σκεφτομουν κ μπορουσα να κανω (μην νομιζετε οτι τα χερια μου ειναι τπτ θαυματουργα, απλα πραγματακια μπορω, απλα εχω πολυ καλη διαθεση) δεν μου αρεσε κ ειχα "αγχωθει" με αυτο κ σκεφτομουν την κολυμπηθρα σαν ενα κακασχημο τερας ειπα ας το κανει κ οτι βγει. Ε κ η οργατζα κ η κορδελα που μου εμειναν ολο κ κατι θα τα κανω......

αυτααααααααααα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

κοριτσια!!!!!!!!!!1

ηρθε ο γιωργος κ εφερε κατι παπουτσακια κ baby legs που ειχα παραγγειλει για τον μιχαηλ απο το eco baby.

τα παουτσια ειναι εκπληκτικα!!!!!

να παρετε ολεεεςςςςςς!

ειναι καταπληκτικο δερμα , μαλακο κ αγκαλιαζει το ποδαρακι του κ ειναι σαν πασουμακι:D:D:D

τι καλος που ειναι με τα καινουρια!!!!!!!!:D

Δειτσε μας τα παπα καλεεεεεεεεεεεεε

Κ εγω θελω να της παρω, πεδιλάκια, αλλά περιμένω την βάφτιση να δω τι θα μαζεψω, τι θα αλλαξω κλπ.....

αυτην την Κυριακη ειναι. Με εχει πιασει ενα αγχος. Πηρα αδεια και την αυριανη μερα, να κανω τις δουλειες με την ησυχια μου. Θα αφησω την μικρη κανονικα στην πεθερα μου. Θα παω να φτιαξω και τα νυχακια μου. Εν το μεταξυ εχουμε μια βαφτιση το Σαββατο. Την μικρη λέω να μην την παρω μαζι μας. Θα ταλαιπωρηθει που θα ταλαιπωρηθει την Κυριακη, μην την τρελανω κιολας. Αααα...λεω να βαλω ενα ασπρο κουστουμι...αμα χωρεσω βεβαια...Τοτε που το πηρα ημουν και 4 κιλα μειον...

Ρε Τζενακι αν σου πω οτι αυτο σκεφτομουν εχτες την ωρα που ταιζα κρεμα την μικρη???

Προσπαθουσα να θυμηθω αν εχεις παρει φορεμα η οτιδηποτε κ δεν μπορουσα να θυμηθω, θυμομουν οτι εψαχνες παπουτσια αλλα δεν θυμομουν τπτ για ρουχο....

ΕΓω νυχια λεω να τα κανω μονη μου, τα καταφερνω μια χαρα οποτε ας γλιτωσω το 30αρι....

Διαφημίσεις

καλε για την δικια μας βαφτιση εχω παρει ενα απο τα raxevsky, εψαχνα για το παπουτσι αλλα το βρηκα και αυτο...το κοστουμι ειναι για το Σαββατο...Αμα μπω θα κανω παρτυ!!!

A ok...κατι θυμομουν κ για raxensky αλλα δεν ημουν σιγουρη, βρηκες? πηγες κ δεν βρηκες? δεν θυμομουν....εμ ποσταρε κ εσυ ρε κοπελια να εχουμε εικονα.....

παπούτσι καλό? το φορεμα πως ειναι? πες τα όλα τωρα!!!!!

Αααααααααααασχετο......η Ελένη ζει?????

παντως οτι εχω παρει απο εκει , αξιζε τα λεφτα του!

κ τα παπουτσακια αυτα ειναι κ για χειμωνα κ για καλοκαιρι!

τον βλεπω τωρα που περπαταει(πιανεται μη νομιζετε οτι περπαταει μονος)

ειναι σα να ειναι ξυπολητος , ενω με αλλα παπουτσια παει σα χεσμενος ο κακομοιρος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...