Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα δεν το πιστευω!!!!!:mad:

εγραφα εγραφα κ τι πατησα το ζωον κ χαθηκαν?

ουτε κ ξερω.....:rolleyes:

εν ολιγοις λοιπον.

λιτσακι μου να προσεχεις πολυ!

δε θα σε σκεφτει κανεις αν οχι εσυ τον εαυτο σου!

για τα υπολοιπα , συμφωνω και επαυξανω:D

μυρτω μου παρακαλα να ναι δοντια, γιατι ΕΛΕΟΣ το μωρο απο την πρωτη μερα να κολλησε το μαναρι μου ειναι κριμα:(

τζενουλα εγω θελω να δω τη μικρη να το φοραει το καρουδακι το πανεμορφοοοοο~!!!!!!

αννα!!!!!!!

το οργιο δινει το παρον.

ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!:tongue::tongue::tongue:

μπουμπουκακι καλημερα:D

αγλαιτσα μου γλυκια περαστικα ηταν ειδες?;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

πηγαμε ξανα μανα σημερα να κανουμε το ρημαδοεμβολιο.....

και τον ζυγισε κ τον μετρησε.

8475 κ 75 ποντους!!!!!!!!!!!!!

πριν κλεισει μηνα!!!!!!!

αχ !εχω μια χαρα με τον χαρχουδακο μου:D

της ειπα οτι τον φλομωσα στο ταχινι κ μου ειπε οτι για αυτο πηρε τα πανω του!:D

αχ ωραια...

πηρα κ φραουλιτσες να του δωκω.

ο λαιμος του ειναι λιγακι ερεθισμενος, αυτα!

πωπω εχω χαρα που πηρε 300 γρ μεσα σε 20 μερες:D:D

Η μικρη ειναι αρρωστη με διαροια και πυρετο. Σημερα ευτυχως απυρετη.

Μαλλον κολλησαμε απο ενα φιλο μας, που μολις δω την μανα του, θα της κανω κλισμα.

Ειναι αρρωστο το παιδι σου κυρια μου?

Πες το να φυγω. Τες πα, ελπιζω να το περασουμε οσο πιο ανωδυνα γινεται.

.

πως με νευριαζουν που δεν προσπαθουν καν να προφυλαξουν τα αλλα παιδακια:mad::mad:

περαστικα στο λαμπουσακι σου μαναρακο!

Προς το παρόν καταχώρησα το τηλ για να βλεπω ποιος ειναι κ να μην απαντάω κ βλεπουμε.....θα ενημερωσω κ τον μπαμπα μου μην τον παρει κ του πει διαφορα κ δεν ξέρει τι να πει....ειναι κ γνωστοι γμτ....

μυρτω , κανε αυτο που ειπες!

δεν καταλαβα!

θες λεφτα ανθρωπε μου?

φερε μου τα παραστατικα των ανταλλακτικων που εβαλες να κανω κι εγω μια διασταυρωση σε αλλο συνεργειο οτι ειναι αυτα που μου λες οτι εβαλες βαση του serial number(;););))κ θα σε πληρωσω μεχρι τελευταιας δεκαρας!!!!!!!

δεν καταλαβα!

θες λεφτα ανθρωπε μου?

φερε μου τα παραστατικα των ανταλλακτικων που εβαλες να κανω κι εγω μια διασταυρωση σε αλλο συνεργειο οτι ειναι αυτα που μου λες οτι εβαλες βαση του serial number(;););))κ θα σε πληρωσω μεχρι τελευταιας δεκαρας!!!!!!!

Σωστη η Εφη!!!!Ειναι να το εχεις,εγω μια ωρα σκεφτομουνα τι θα εκανα στη θεση σου αλλα λυση δεν βρηκα!!!

UiVSp3.png

Κοριτσια, ευχαριστω ολυ για τις ευχες σας.

Ναι, η κοπελια δεν θεωρησε τπτ που το παιδι της ειχε διαροια και το εφερε στην βαφτιση και την επομενη τον εφερε στην νονα της μικρης που ημασταν κι εμεις.

Σε καποια φαση την ακουω που λεει, ειχε και διαροια ο μικρος, μαζεψα την μικρη και την καναμε αρον αρον, αλλα το ειχε αρπαξει το μικροβιο.

Μυρτω, κατι σου ειχα πει, αλλα δεν προλαβα ρε κοριτσακι, να τραβηξω φωτο.

Αν θες τα καλαθια πε το ε???????

Εφιτσα μια χαρα ολα!!!!!!!!!

Μπραβο του Μιχαηλ και εις ανωτερα!!!!!!

Διαφημίσεις

Σωστη η Εφη!!!!Ειναι να το εχεις,εγω μια ωρα σκεφτομουνα τι θα εκανα στη θεση σου αλλα λυση δεν βρηκα!!!

α!!!!!καλα τωρα!

μιλαμε για γαλονια μπουμπουκι!!!!!

χαχαχαχαχχααααααα!

να στον κανω σγω τον συνεργειατζη , να μην ξερει κατα που να κανει! χαχααχα!!

περαστικα και στην μικρη Λαμπουσα! Να γινει γρηγορα καλα το μαναρι μου!

Μυρτω ελπιζω να τα καταφερεις να τα γλιτωσεις τα λεφτα σου. Εγω ειμαι τοσο ζωον που θα τα ειχα δωσει!!!

Αγλαιτσα καλυτερεψατε!! Μπραβο σας!!

Ρε Εφη δεν φοβασαι με τις φραουλες;; Εχω δωσει στην μικρη σχεδον ολα τα φρουτα, αλλα φραουλες τις φοβαμαι. Και η παιδιατρος μου ειπε να μην της δωσω ακομα. Και καλα λενε οτι ειναι απο τα πιο αλλεργιογονα φρουτα!!!:confused::confused:

πως με νευριαζουν που δεν προσπαθουν καν να προφυλαξουν τα αλλα παιδακια:mad::mad:

περαστικα στο λαμπουσακι σου μαναρακο!

Συμφωνω κ επαυξανω, ενας λογος που δεν πηγα την μικρη σταθμο ειναι αυτος...οκ εγω υποθετω οτι ειναι δοντια κ πιθανοτατα με μυξα γκρινια πυρετο δοντια ειναι αλλα αν δεν ειναι τα αλλα 9-10 μπεμπακια τι μου φταινε???

Βεβαια αυριο θα παει γιατι η μαμα μου θα φυγει εκδρομη κ δεν υπαρχει αλλος διαθεσιμος, απλα ελπιζω να ειναι καπως καλυτερα!!!

δεν καταλαβα!

θες λεφτα ανθρωπε μου?

καλη ιδεα κ αυτο...μπαινει στην λιστα μου....χαχαχα

πωπω ειπα λιστα....εχω κανει μια list to do για εκκρεμοτητες βαφτισης κ ειναι πολλεεεεεεεες, χαζολεπτομερειες βεβαια αλλα ειπαμε ενα θεμα το εχω.....

χτες εκανα κ τις πρωτες μπομπο! βγαινουν πολυ ωραιες....αναμεινατε για φωτορεπορταζ εντος των ημερων.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Κοριτσια, ευχαριστω ολυ για τις ευχες σας.

Ναι, η κοπελια δεν θεωρησε τπτ που το παιδι της ειχε διαροια και το εφερε στην βαφτιση και την επομενη τον εφερε στην νονα της μικρης που ημασταν κι εμεις.

Σε καποια φαση την ακουω που λεει, ειχε και διαροια ο μικρος, μαζεψα την μικρη και την καναμε αρον αρον, αλλα το ειχε αρπαξει το μικροβιο.

τι βλαμμενη που ειναι ρε φιλε:mad:

Εφιτσα μια χαρα ολα!!!!!!!!!

Μπραβο του Μιχαηλ και εις ανωτερα!!!!!!

φχαριστω!!:mrgreen:

τωρα?

τωρα θα του βαζω ταχινι κ στα αυτια!!!!!!!!

το πι τσι μου σουρνεται σα γυμνοσαλιαγκας:mad:

Διαφημίσεις

Ρε Εφη δεν φοβασαι με τις φραουλες;; Εχω δωσει στην μικρη σχεδον ολα τα φρουτα, αλλα φραουλες τις φοβαμαι. Και η παιδιατρος μου ειπε να μην της δωσω ακομα. Και καλα λενε οτι ειναι απο τα πιο αλλεργιογονα φρουτα!!!:confused::confused:

τζενουλα μου τα εχει φαει ολααααααααα!

λες να περιμενω κι αλλο για τις φραουλες?

:confused:

τζενουλα μου τα εχει φαει ολααααααααα!

λες να περιμενω κι αλλο για τις φραουλες?

:confused:

δεν ξερω γμτ...απλα νομιζω οτι θα ειναι το τελευταιο φρουτο που θα δωσω στη μικρη να δοκιμασει.

Αννουλά ευχαριστω! Το εχω στα υποψην.

Σημερα θα παει η νονα μας με τον νονο μας για σταυρο κ θα τον περασει κ απο το μαγαζι με τα βαφτιστικα να τα δει κ εκεινος κ της ειπα να ρωτησει αν μπορουν να μας δωσουν απο εκει.

Αν οχι θα σου πω η εσενα ή σε μια αλλη κοπελα που εχει προσφερθει να μου δανείσει τα δικά της...

Τζενακι κ εγω αν δεν ειχα τον Χρηστο απο πίσω πιθανόν να τα είχα δώσει...αλλα με εχει πριζώσει τόσο που δεν παιζει να τα δώσω....

ΕΓω τρελαινομαι για φραουλες αλλα στην μικρη ακομα δεν εχω δωσει...κ βασικα απο φρουτα τα κλασσικα εχει φαει, μηλα, μπανανες, αχλαδια, πορτοκαλια, μανταρινια κ κατι ξινομηλα.....τπτ αλλο.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Κι εγω φραουλα δεν εχω δωσει.

Θα περιμενω αλλο λιγο.

Τζενουλα, ηθελα να σε ρωτησω, πως παει η μικρη με τον κοσμο?

Εφτιαξε καθολου?

Ακουσα οτι θα εχει παλι πορειες στο κεντρο σημερα.

Κοριτσια δεν ξερω, εχω προβληματιστει πολυ με τα τελευταια γεγονοτα.

Νομιζω οτι τα χειροτερα ερχονται.

Θα γινουν τα πραγματα σαν τον περασμενο Δεκεμβρη μην πω και χειροτερα!!!

Μυρτω, η μικρη πως ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...