Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμ δεν την έχω δει!!!! ουκ ολιγες φορές και κάθε φορά αναρωτιέμαι σε ποιό ακριβώς νύχι βλέπει τα περιττά κιλά.

ρε ροξάκι μην το τραβάμε στο άλλο άκρο ( να είμαστε σον -σον που λέει και η Τζούλια...)

σιγά μην μιλάμε η μια στην άλλη στον πληθυντικό ( π.χ αγαπημένη Λιτσα θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή αναφορικά με το παράπονό σου σχετικά με τα περιττά κιλά που πιστεύεις οτι έχεις. σκανδαλίζεις τα μάλλα τα λοιπά μέλη του καφέ με την σμιλευμένη σιλουέτα σου που αδίκως παραπονεισαι οτι την βαραίνουν επιπλέον κιλά).

πολύ "δήθεν" δεν είναι?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Φοβεροοοοοοοοοοο.....εισαι απαιχτη!

Λιτσακι με θεμα τα κιλα σου εγω πηρα 5 χρονια απο το γελιο που εκανα:-)

Τσικι,να εισαι καλα.

Παντως περα απο την πλακα,συμφωνω απολυτως πως και ενα κιλο να εχει κανεις περιττο,ειναι θεμα για αυτον,το εχω περασει και εγω παλια και τωρα λεω αχχχχχχχ να ημουν 55 οπως τοτε τι ωραια που θα ηταν,παρολαυτα ηθελα τοτε να παω 52...αυτα,φιλια κουκλες.

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

έχω αναπολήσει εγώ περασμένες σιλουέτες ουυυυυ... άπειρες φορές!!!

τελικά αποφάσισα πως πρέπει να καταστρώσω ένα σχέδιο εξόντωσης των περιττών κιλών που με το έτσι θέλω έχουν κατσικωθεί πάνω μου προ εγκυμοσύνης ακόμα.και δεν μιλαμε για 2-3... καμιά εικοσαριά.. ελπίδα μου τα νέα μέτρα λιτότητας... όλοι θα ρέψουν εγώ θα πάω πίσω??

suU8p3.png

vdz8p3.png

κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες παρεξηγήσεις και έχουν ειπωθεί πολλά και διάφορα.

( δεν είναι σκόπιμο να καθίσουμε να τα ψάχνουμε ένα - ένα... πιστεύω πως όλο και κάτι θα έχει πέσει στην αντίληψή σου μέσα σε 7.500 ποστ που μετρά το καφέ μας).

Για το λόγο αυτό , δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ποστ το άνοιξα στο παρεντς με σκοπό να περνάμε ευχάριστα την ώρα που μας αφήνουν ελεύθερη τα μωρά μας ( και προλαβαίνουμε να κάτσουμε στον Η/Υ), θεωρώ υποχρέωσή μας που και που να κάνουμε ένα review στους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ.

το δικιο να λεγεται !

κ επειδη διαβαζοντας χτυπησε καμπανακι μεσα μου, ζητω επισης συγνωμη , νερο κι αλατι και ολα τα υπολοιπα:).

καλη καρδια!

Εφη.........γλυκια μου Εφη.Να χαιρεσαι το παιδακι σου,εχθες ειδα της φωτο.Ειστε ολοι σας υπεροχοι και σου πηγαινε πολυ το ρουχο.

ευχαριστω ροξουλα μου!!!!!!!:D

Ειδικα το νυφικο..........τελειο επανω σου πραγματικα το φορεσες δε σε φορεσε!

καλε!!!!!!!!:oops:

φτιαξε με ροξουλα μου , φτιαξε με να παρω φορα να το παλεψω να ξαναγινω οπως τοτε , γιατι το παρακανα:-(

ταχα μου θηλαζω:rolleyes:

Σε ευχαριστω για ολα τα μαιλ,πραγματικα δεν εχω χρονο και αργω να τα κοιταξω αλλα χαιρομαι που με σκεφτεσαι ασχετα αν δεν σου απαντω...το ιδιο ισχυει και για Λιτσα που την εχω βαλει στο ματι υστερα με τις τελευταιες φωτο που μου εστειλε...,:):):):)

κι εγω χαιρομαι να μοιραζομαι:D

για τη λιτσα , παρε σκυταλη απο μενα:tongue:

που ειστε?

γυρισα σουρνωντας,δεν θηλασα , του εδωσα κατευθειαν μπιμπερο γιατι μου φαινεται πως πλεον χαζευει στο στηθος κ δεν τρωει...

τον εβαλα στην κουνια του κ σαν τον παλιο καλο καιρο αλλαξε 2-3 φορες πλευρο κ κοιμηθηκε.

η διαφορα σημερα ηταν οτι δεν του εβαλα το μομπιλο.

λετε να τον εκνευριζει αντι να τον νανουριζει?????:confused:

που ειστε?

γυρισα σουρνωντας,δεν θηλασα , του εδωσα κατευθειαν μπιμπερο γιατι μου φαινεται πως πλεον χαζευει στο στηθος κ δεν τρωει...

τον εβαλα στην κουνια του κ σαν τον παλιο καλο καιρο αλλαξε 2-3 φορες πλευρο κ κοιμηθηκε.

η διαφορα σημερα ηταν οτι δεν του εβαλα το μομπιλο.

λετε να τον εκνευριζει αντι να τον νανουριζει?????:confused:

darling εγω το μομπιλο το εβγαλα πριν απο κανα μηνα οταν ξεκινησε να σηκωνεται ορθιος, μεχρι τοτε του το εβαζα καθε βραδυ.

να σε ρωτησω, τον βαζεις ξυπνιο στην κουνια του; δε σηκωνεται ορθιος;

εγω τον βαζω ξυπνιο μετα το γαλα και περναει κανα μισαωρο - σαρανταλεπτο χοροπηδωντας γυρω γυρω στην κουνια μεχρι να ξεραθει στον υπνο.

Διαφημίσεις

ευακο, ξυπνιο τον βαζω απο κουτσικο που ητανε.

τελευταια με το μομπιλο σα να νανουριζοτανε....

αν κ σηκωνοτανε καμια φορα και προσπαθουσε να το κατεβασει, αλλα το μπμπιλο εκει!

ΒΡΑΧΟΣ !!!!!!!!

χαχαχαχα!

σημερα , σου λεω, σαν παλια .

ουτε σηκωθηκε, ουτε μυξοκλαψε, τπτ!

εγω τον βαζω ξυπνιο μετα το γαλα και περναει κανα μισαωρο - σαρανταλεπτο χοροπηδωντας γυρω γυρω στην κουνια μεχρι να ξεραθει στον υπνο.

αφου δεν κλαιει τι σε μελει?:cool:

ασε το παιδι να τα πει!!!

πρεπει να κανει κι αυτο τον απολογισμο της ημερας!!!!!:-P

αφου δεν κλαιει τι σε μελει?:cool:

ασε το παιδι να τα πει!!!

πρεπει να κανει κι αυτο τον απολογισμο της ημερας!!!!!:-P

δικιο εχεις κοριτσακι, αυτο μου λεει κι ο αντρας μου.

και το μεσημερι το ιδιο κανει.

παει γυρω γυρω, χοροπηδαει, αμα μας βλεπει γελαει το νουμερο, αναβοσβηνει και το φως του μπαλκονιου - φτανει το διακοπτη ο σκατουλης

ε, μετα απο ολα αυτα καποια στιγμη τον βρισκω να ροχαλιζει :tongue:

αλλα το μομπιλο το εβγαλα γιατι ειχε ηδη αρχισει να το τραβαει πριν ακομα ξεκινησει να σηκωνεται, αν το αφηνα θα μου το εδινε στο χερι.

παντως αν τον δω να μην το εχει αναγκη, σε καμια βδομαδα θα το βγαλω κι εγω!

εξαλλου θα εχει την κουνουπιερα για καινουριο παιχνιδι ....πρεπει να την κατεβασω κι αυτη .....

πωπω! λες να τη σκισει?

θα τον φαω!!!!!!!!!!!!

παντως αν τον δω να μην το εχει αναγκη, σε καμια βδομαδα θα το βγαλω κι εγω!

εξαλλου θα εχει την κουνουπιερα για καινουριο παιχνιδι ....πρεπει να την κατεβασω κι αυτη .....

πωπω! λες να τη σκισει?

θα τον φαω!!!!!!!!!!!!

εγω μαζι με το μομπιλο εβγαλα και την κουνουπιερα! αν την ειχα αφησει πιθανοτατα θα κρεμιοταν πανω σαν τον ταρζαν.

τον ειχα βρει πολλα πρωινα να την εχει πιασει και να την μασαει.

γενικα μετα το πασχα αλλαξε τελειως ο τροπος που κοιμαται.

και αναγκαστικα τα εβγαλα ολα απο την κουνια του και του προσθεσα και δευτερη παντα για να μην χτυπαει.

Διαφημίσεις

μη μου λες τετοια...

δεν ειμαι να μου καταστρεφει τη συγκεκριμενη κουνουπιερα:(

κ απο κουνουπια εδω γινεται πανικος!

δε γινεται χωρις αυτη το καλοκαιρι....

αααααααααα!!!!!!!!!!

με εβαλες σε πριζα τωρα ναι?(εμοτικον που τρωει τα νυχια του.μπλιαχ!)

Αγαπητές μανούλες Μαίου..

με αυτό το τελευταίο μου μήνυμα προς όλες σας θα ήθελα να σας αποχαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω για την παρέα που μου κρατήσατε όλους αυτούς τους μήνες από τη γέννηση της Εβελίνας..

έχω αποφασίσει να αποχωρίσω από το καφέ μας και δεν ήθελα να το κάνω χωρίς να σας αποχαιρετίσω..

Ο λόγος που σας αφήνω είναι (και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου-ούτε θα μασήσω τα λόγια μου - θα σας πω με κάθε ειλικρίνεια) η επίθεση που δέχτηκα από την Έφη, όταν αποφάσισα να πω την άποψή μου για το προκείμενο θέμα. (όποια θέλει ας ανατρέξει στην 206 σελίδα) Έκτοτε μπήκα σε μια ατέρμονη διαδικασία να αποκωδικοποιώ όλες τις ειρωνίες και τις μπηχτές που έλεγε (και να μην έλεγε έτσι εκλαμβανα κπ πράγματα) και το καφέ για εμένα έγινε δυσάρεστο αντί για ευχάριστο..

Το αποκορύφωμα ήταν εχθές που είχαμε μια συνομιλία μέσω e-mail..

Μετά από αυτά όλα...και με την αφύπνιση που μου έκανε η Ελενα με αυτή τη φράση "δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ποστ το άνοιξα στο παρεντς με σκοπό να περνάμε ευχάριστα την ώρα που μας αφήνουν ελεύθερη τα μωρά μας "... κατάλαβα ότι εγώ πια στο καφέ δεν περνούσα ευχάριστα...αλλά καταπιεστικά κ είπα κ σκέφτηκα πράγματα που δεν είναι ούτε του χαρακτήρα μου, ούτε της ανατροφής κ του τρόπου που ζω. Το καλύτερο λοιπόν που έχω να κάνω για τον εαυτό μου και για την ψυχική μου ηρεμία είναι να σας αφήσω..

Για όλες σας έχω να πω τα καλύτερα και σίγουρα θα είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη ανάμνηση στη ζωή μου

η σοβαρότητα της Τζένυς

η γλυκύτητα της Μυρτώς

το χιούμορ της Ελενας

οι συζητήσεις μας με την Χριστίνα

οι εξομολογήσεις της Ελένης

τα ποιηματάκια και η καλοσύνη της Μάγδας

η διακριτικότητα της Λίτσας

το χαμόγελο που μου έφερνε πάντα το ποστ της Άννας

το χαμόγελο της Αγλαίτσας *(ναι αυτό θα θυμάμαι περισσότερο από τις φώτο!)

και την ρόξυ-χριστίνα που αν κ δεν έμπαινε συχνά πάντα τη θυμάμαι ευχάριστα...

(αν ξέχασα κπ παρακαλώ να με συγχωρήσει)

Εύχομαι εκ των προτέρων χαρούμενα γεννέθλια σε όλα τα παιδάκια μας και να τα δούμε όλες γερά κ ευτυχισμένα.

Τέλος, Έφη...εκτιμώ την συγνώμη που είπες πριν και δεν τρέφω κάποιο αρνητικό συναίσθημα για εσένα.. απλά κουράστηκα...κ θέλω να είμαι χαρούμενη...κ εδώ δεν ήμουν...οπότε έπρεπε να το τελειώσω.. (θα σε παρακαλούσα μέσα από την καρδιά μου να μην κάνεις παραθέσεις λέξη-λέξη τι είπα και να απαντάς...θα ήθελα αυτό να είναι το τελευταιο μου ποστ και να είναι αποχαιρετιστήριο προς όλες..ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ..απλά είπα τι νιώθω..)

Σας ευχαριστώ - και δεν θα το ξεχάσω ποτέ - για τη συμπαράσταση από όλες σας όταν το Εβελίνι μου μπήκε στο νοσοκομείο.

Καλή συνέχεια κορίτσια..

Παντα υγεία σε όλα τα μωράκια μας...

Mo09p3.png

Να πω ότι δεν ξενέρωσα με το τελευταιο μηνυμα της Μαρινας θα πω ψέματα. Ξενερωσα απιστευτα… Η αληθεια είναι ότι υπαρχει μια ενταση στο καφε μας τις τελευταιες βδομαδες όσο και να προσπαθουμε να το κρυψουμε! Δεν θα πω στην Μαρινα αλλα ουτε και σε καμια άλλη να μην «φυγει» κλπ. Θεωρω ότι είναι προσωπικο θεμα του καθενος, και προφανως για να παρει μια τετοια αποφαση εχει ζυγισει τα πραγματα. Το καφε μας δεν είναι τιποτα άλλο από μια μικρη κοινωνια. Σιγουρα υπάρχουν συμπαθειες και αντιπάθειες. Καμια μας δεν ψαχνει να βρει φιλους. Καποιες ωρες να ξελαμπικαρουμε από την ενταση της ημερας θελουμε. Αν προκυψει και καμια φιλια, κανενα προβλημα. Νομιζω οτι οποιες είναι να κρατησουν επαφες θα κρατησουν και εκτος καφε. Ζητω και γω συγνώμη αν ποτε ειπα κατι που πειραξε καποια …

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...