Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περασμένες 12 κ το κύμα των γενεθλίων των μαγίοπαιδων ανοιγει με τον μαλλιά της παρέας του μαιου!!!

Ελενακι να ζου ζήσει ο μαλλιάς, να είναι πάντα γερός, ευτυχισμένος, υγειης κ χαρούμενος κ να σας γεμίζει περηφάνια που είστε γονείς του!!!

Χρονια πολλά Βαγγελάκη μας!!!!

ΥΓ. Μπορει σε γαμοβαφτισια να εχω εμπνευση αλλα σε "γραψιμο" ευχων δεν εχω εμπνευση οποτε μην παρεξηγειθειτε που οοοολες μου οι ευχές θα κυμαινονται σε αυτο το στυλ....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα ο ερωτύλος Γιαννάκης... Και μετά εσύ ανησυχείς για αυτό το παιδί! Τι να σου πω παιδάκι μου, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Μαγδούλα μου ευχαριστώ πάρα πολύ για το φοβερό ποιηματάκι... Έλεος μαρή, σε όλα σου καλλιτέχνης είσαι? χαχαχα είσαι απίστευτη... Ευχαριστώ μωρό μου, να είναι γερά όλα τα παιδάκια μας...

(διάλειμμα από το σίδερο κάνω, τελείωσε το νερό και μέχρι να ζεσταθεί πάλι είμαι εδώ)!

Μυρτούλα μου!!! Ευχαριστώ κουκλίτσα, να χαίρεσαι κι εσύ το Μελινάκι, πάντα γερή και πάντα τυχερή η μικρούλα...

(χαχαχα εσύ δεν είσαι σαν την Μαγδούλα που είναι καλλιτέχνης σε όλα της!!!)

οχι εγω εχω επιλεκτικη εμπνευση χαχαχα!!!

ααα κ ΤΖενακι επειδη ο γερμανος Αλτζχαιμερ μας χτυπαει την πορτα κανε μας ενα copy την λιστα των γενεθλιων γιατι αν ξεχασουμε καμια παει την κατσαμε.....

Κοίτα για τους πρώτους που χρονίζουν και στον τελευταίο του μήνα σε καλύπτω εγώ... Μετά τον μαλλιά στις 03/05 είναι η Λαμπουσίτσα που βαφτίζεται σήμερα Κυριακή... Μετά κι εγώ τα χάνω λίγο... Ξέρω όμως με σιγουριά ότι 31/05 είναι ο μπράντης...

Διαφημίσεις

Κ εγω ξερω οτι 26/5 ειναι το Εβελινι, 19 μαζι με εμας ειναι το τσικοπαιδο, κ 16 ή 17 αν θυμαμαι καλα η μπεμπα της Τζενης.... ααα κ το αγγελακι 19 ειναι (!!!)

Αχ ναι, αύριο και τα βαφτίσια της Λαμπουσίτσας!!!!!Να μας ζήσει και με το καλό περιμένουμε λεπτομέρειες!!!!!!Πωπω...πότε πέρασε ένας χρόνος;;;;Αααααχχ... στη λίστα και εμείς παραμονή Κων/νου και Ελένης!20 Μαίου γεννήθηκε ο κανακάρης μας!!!!!Αντε τέλειωνε με το σίδερο!Νομίζω ότι διαβάζω μηνύματα της Λίτσας!!!!!!

και 26/05 είναι ο ξανθούλης της Λίτσας και 18/05 είναι ο Μιχαήλ (χαχαχα τρεις ώρες παιδευόμουν όταν προσπαθούσα να τον βάλω στην Λίστα, μου μεινε τελικά...) Νομίζω ότι μετά την Λαμπουσίτσα γύρω στις 10 του μήνα είναι η Γωγώ της Αγλαΐτσας... Μετά όμως γίνεται ο χαμός, όλες τότε είστε κοντά στις 20 μέχρι τέλος...

Διαφημίσεις

Δεν εχουμε αποφασισει ακομα....

Αν ειναι απο αυτες που σας εβαλα θα ειναι αυτη που ειναι γυμνουλα μεσα στα λουλουδια.

Αλλιως θα δουμε....εσυ κατι θα εψαχνες???? το βρηκες???

ΠΑντως αυτη με το σκουφι την εβαλα wallparer στο κινητο κ το λαπτοπακι κ εχει πολυ πλακα....

Κουκλίτσεςμ μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο (για τα δικά μου δεδομένα...με τις κότες!!), γιατί αύριο είναι η δεύτερη Κυριακή που θα κοινωνήσει το αντράκι μας!Καληνύχτα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

προτείνω, καθεμιά που το μαγιόπαιδό της έχει γενέθλια, να μας γράφει την ιστορία...της γέννησης!Πότε σπάσανε τα νερά, τί ένιωσε, ποιο ήταν μαζί κτλ!Εγώ πάντως αυτό θα κάνω!Και μετά θα το εκτυπώσω να μην το ξεχάσω ποτέ!!!!!!!!!Οχι το τί έγινε!Αλλά το πώς το περιέγραψα ένα χρόνο μετά!Καληνύχταααα...

Μ΄αρεσει η ιδεα σου....

Ελενηηηηηηηηηηηηηηηηηη γραφεεεε χαχαχαχαχα

Κ εγω σε λιγο με βλεπω να πηγαινω. ΑΥριο θα παμε Σαρωνιδα σε κατι κολλητους κ δεν νομιζω οτιν γυρισουμε να μπω....

Δευτερα μεγαλη μερα....πάμε "σχολειο"

Οχι, δεν το βρήκα!Ηταν μια φωτό από φωτογράφο που μου είχε στείλει δείγματα δουλειάς και ήταν επεξεργασμένο έτσι που έμοιαζε με παραμύθι τύπου άρχοντα των δαχτυλιδιών..σαν γρατσουνισμένη, σαν νεραιδένια...anyway, αν την βρω θα σου τη στείλω!Πάντως κι εκείνη με τα λουλούδια ωραία ήταν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...