Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρίνα, πάλι failure...γιατί;;Μυρτώ, σου έστειλα!Καλά, και εμείς 5.00 η ώρα φύγαμε, βασικά δε φύγαμε, μείναμε όλοι εκεί, με κουμπάρες κτλ!Τι χορός...all night long!!!Αφού βγήκαμε με σαμπάνια να χαιρετίσουμε κατά τις 1.00!!!Αααχχχ.τέλεια!Και εγώ θα το ξανάκανα!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμ κοπελια αν εκανες copy το μνμ μου λογικο το βρισκω να μην εχω τον εαυτο μου μεσα!!!

Μου ηρθε κ σου απαντησα κιολας.....ΘΕΑ!!!

Εμεις παιδακι μου ταιριαζουμε.....μηπως να συμπεθεριασω μαζι σου γιατι με την Εφη δεν θα με αφησει να κανω τιποτα στο γαμο των παιδιων....(ξερεις η πεθερα που χωνεται κ θελει να τα κανει ολα εκεινη χαχαχαχαχα)

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

μπηκα ειδα τις φωτο γαμου κ ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!

τελικως τα παιδακια μας ειναι ομορφα , γιατι ειναι τα παιδακια του ερωτα:D

μια χαρα ο μαλλιας!!!!!!!

ειδες?

το γαμο μου τον ξαναεκανα ατακα κ επιτοπου:D

τπτ δε θα αλλαζα.

το οτι παντρευτηκαμε μεσημερι ηταν σουπερ καθως το τραπεζι τελειωσε στις 21.30 φυγαμε 6 ατομα λιωμα κ πηγαμε στο "λιθο" το μπαρακι του λιτοχωρου κ τσακισαμε 3 moet με 2 τεκιλες χαχαχαα!!!!

σερνοντας φυγαμε!

οι αλλοι .

γιατι εγω ημουν σα να ειχα καταπιει μπαταριες λιθιου:mrgreen:

εν τω μεταξυ ΟΛΟΙ στο μπαρ γραψανε στο βιβλιο ευχων!

οι σερβιτορες απο το κεντρο μας πηραν απο πισω γιατι "πολυ γουσταραμε το γλεντι που κανετε κ ηρθαμε κι εμεις!:D"

τι μαυρα γελια!!!!!

που κατουριομουν οταν πηγαιναμε στο τραπεζι κ σταματησαμε σε ενα καφενειο που παιζανε πρεφα κατι παππουδια, πεταγονται πανω κ ακολουθει ο διαλογος

-τον παρατησες το γαμπρο?

-οχι οχι ! τουαλετα θελω να παω !

-α!!!!!!!!γιατι σε παιρνουμε εμεις(αυτος ηταν πιτσιρικας!χαχα)

(ανεβαινω με την αννα απο τις τουαλετες)

-να σου πω ρε μαστορα ! δεν εχει κ το νυφικο τσεπες... θα μας κερασεις 2 τσιπουρακια?

-τσιπουρακια??????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!!jack daniels θα πιουμε ολοι!!!!!!

τσακιζουμε τα σφηνακια(ο γιωργης παριμενε εξω κ τον ρωταγανε αν του το σκασε η νυφη:rolleyes:) κ με βγαζουν εξω χορευοντας κ τραγουδωντας"ωραια που ναι η νυφη μας" χαχαχαχαχααααα!

που τραγουδησα του γιωργη "οτι κι αν γινει ενα να λες πως μ αγαπας χιλιες φορες"

κ να κλαιει σα μωρο....κ η μανα μου να κλαιει κ να μου πεταει φετες με ψωμι κ να σκουζει "σταματα !!!!κανεις το παιδι κ κλαιει!!!!!!!!!!!"

αχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!

ναι.

φωτογραφο θα αλλαζα.

ηταν ο αδερφος μου .

που ενω στη δουλεια του ειναι απαιχτος , επειδη ειμαι η αδερφη του θεωρησε φυσικο να παει τη γυναικα του σπιτι να αλλαξει με την ησυχια της κ να τον περιμενουμε εμεις εξω απο το μαγαζι για φωτογραφιες 3 τεταρτα:evil::evil::evil:

ειδα γαμοφωτογραφίες Μυρτούλας και Μαγδούλας... Φοβερές μποθ... ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΜΩΣ... Μάγδα πολύ καλλιτεχνικές φώτος, πολύ ωραίες... Εγώ δεν έχω ψηφιακές να σας στείλω, ούτε μπορώ να σκανάρω...

έφη φοβερά σκηνικά, χαχαχαχα αυτά πόσο τα γουστάρω... Εμείς μετά τον γάμο, ήρθαμε μεγάλη παρέα σπίτι, ο τάκης γκρίνιαζε που κάλεσα τόσο κόσμο (νόμιζε αυτός ότι θα είχαμε πρώτη νύχτα γάμου τρομάρα του, το βιολί του αυτός), πήγαμε με ξεχωριστά αυτοκίνητα σπίτι μας (πήγα στο πατρικό μου στις 5 το πρωί να πάρω το αυτοκίνητό μου και το πέπλο που τελικά δεν φόρεσα), φόρεσα το πέπλο τελικά εκείνη την ώρα, στον δρόμο επειδή έτρεχα με σταμάτησαν μπατσικά αλλά όταν με είδαν με νυφικό και πέπλο με άφησαν (ποιος ξέρει τι θα νόμιζαν οι χριστιανοί, ή ότι με παράτησε ο γαμπρός στην εκκλησία ή ότι είμαι τρελλή που βάζω νυφικό και πάω βόλτα στην εθνική ξημερώματα) και καταλήξαμε στις 7 το πρωί να τινάζω το πάπλωμα από το ρύζι στο μπαλκόνι, για να πέσουμε για ύπνο... Τι ωραία πράγματα...

Διαφημίσεις

Εφίτσα, είσαι φοβερή!!!Και εγώ να ήμουν σερβιτόρα....θα ερχόμουν!!!!!!!!

χαχαχχχαχααααα!σου λεω σαν τα μελισσακια τα μαναρια μου:D

να ναι καλα!!!!!!

έφη φοβερά σκηνικά, χαχαχαχα αυτά πόσο τα γουστάρω.....

αυτα θα θυμομαστε ρεεεεεεεεε!!!!!!!

κα να ταν μονο αυτα...

θα γραψω βιβλιο , οποτε αστο αχαχαχαχχααααα!!!!!!!!!!!!

ελενη σιγα μη σε σταματαγανε οι μπατσοι!!!!!!!!!!

τρελοι ητανε??????????

εμεις παντως σεξακι καμαμε. ειχαμε κλεισει σουιτα στο ....δε θυμαμαι πως το λεγανε:rolleyes:

1 5στερο εχει το λιτοχωρο δεν εχει δεκα(αχρηστη παιδι μου σου λεω:cool:)

ξυπνησα πανικοβλητη να φαω πρωινο κατεβηκα κατω με τα σορτσακια κ εκει που γεμιζα αυγα τα πιατα μου , με πλησιαζει η κοπελα κ μου λεει "ειστε η νυφη?"

της λεω εντρομη

"γιατι ? φαινεται?????????"

αλλα εντρομη ομως! αχαχαχαα

"θα σας φερουμε εμοεις καλε πρωινο , μην αγχωνεστε!!!!!"

"οχι , οχι θα παρω κ αυτα κ φερτε κι εσεις οτι θελετε!!!!!!!!:mrgreen:"

μιλαμε ημουν νηστικη 3 μερες .

ζουσα με τεκιλα,σαμπανια κ κρασα!!!!!!!!!

Ρε Ελεν - στις αλλες δεν δινω σημασια - καλα, σοβαρα τα εμβολια μπορουν να κανουν τετοιες ζημιες?

ναι αννουλα μου μπορουν!

αλλα σου πετανε το μπαλακι στην τελικη αμα τους παραζαλισεις με τις ερωτησεις κ σου λενε "παιρνεις την ευθυνη να μην το κανεις?"

γιατι ρε καραγκιοζη!

εσυ παιρνεις καμια ευθυνη που το κανεις¨?????:evil:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!! Τρελαινομαι!!!!!!!!

Πειτε κι αλλα σκηνικα απο τους γαμους σας!!!!!!!!!!

ας παρει κ καμια αλλη σειρα!

μονοτερμα σας εχω:mrgreen:

Ρε Ελεν - στις αλλες δεν δινω σημασια - καλα, σοβαρα τα εμβολια μπορουν να κανουν τετοιες ζημιες?

(χαχαχαχα, βρε αννούλα το πόσο με τιμάει το γεγονός ότι δίνεις βαρύτητα στην γνώμη μου δεν λέγεται!!!!)

Μαρή, αν ρίξεις μια ματιά στο ίντερνετ θα τρελλαθείς... Ένας σκασμός έρευνες είτε υπέρ των εμβολίων είτε κατά... το MMR ειδικά έχει κατηγορηθεί για πολλά. Δεν ξέρω, εγώ θα το κάνω στον μαλλια όπως το έκανα και στην Μυρτώ... Κι ο Θεός βοηθός!

Διαφημίσεις

ναι αννουλα μου μπορουν!

αλλα σου πετανε το μπαλακι στην τελικη αμα τους παραζαλισεις με τις ερωτησεις κ σου λενε "παιρνεις την ευθυνη να μην το κανεις?"

γιατι ρε καραγκιοζη!

εσυ παιρνεις καμια ευθυνη που το κανεις¨?????:evil:

Ναι , εχω δει πολλες γυναικες που δεν τα κανουν τα εμβολια, αλλα εχω ψιλοτρεμω κιολας!!!!!!

(χαχαχαχα, βρε αννούλα το πόσο με τιμάει το γεγονός ότι δίνεις βαρύτητα στην γνώμη μου δεν λέγεται!!!!)

Ετσι για να δεις τι παιδι ειμαι.....

Μαρή, αν ρίξεις μια ματιά στο ίντερνετ θα τρελλαθείς... Ένας σκασμός έρευνες είτε υπέρ των εμβολίων είτε κατά... το MMR ειδικά έχει κατηγορηθεί για πολλά. Δεν ξέρω, εγώ θα το κάνω στον μαλλια όπως το έκανα και στην Μυρτώ... Κι ο Θεός βοηθός!

ακομα δεν εχει ερθει η ωρα να το συζητησω με την δρ, 15 μηνων ειπε θα μας δει.

Θα την ρωτησω, αν και νομιζω κι αυτη τα ιδια θα πει.

Επιτελους εβγαλα μουστακι- σε λιγο θα το εστριβα-

Και φρυδι _του καραμανλη-

Α! Ειδες μαρη, που ειχες αγχωθει?

Ελεν σε εσενα μιλαω, μια χαρα ειναι ο μαλλιας.

Για το θεμα με την Μυρτω την ρωτησες?

Αννούλα ο μαλλιάς είναι μια χαρά επειδή το κεφάλι σταμάτησε να μεγαλώνει... Αν ήταν πάλι εκτός καμπύλης θα το κοιτούσαμε διαφορετικά...

Για την Μυρτώ της το είπα επιγραμματικά μιας και το έχουμε ξεπεράσει και μου είπε ότι μπορεί κάτι να την πείραξε και να φοβόταν να φάει λόγω του ότι είχε αισθανθεί ανακατωσούρα... Δεν το συζητήσαμε παραπάνω, έχει περάσει εξάλλου... Άσε που θα κάνουμε εξετάσεις και στα δύο...

Αννούλα ο μαλλιάς είναι μια χαρά επειδή το κεφάλι σταμάτησε να μεγαλώνει... Αν ήταν πάλι εκτός καμπύλης θα το κοιτούσαμε διαφορετικά...

Για την Μυρτώ της το είπα επιγραμματικά μιας και το έχουμε ξεπεράσει και μου είπε ότι μπορεί κάτι να την πείραξε και να φοβόταν να φάει λόγω του ότι είχε αισθανθεί ανακατωσούρα... Δεν το συζητήσαμε παραπάνω, έχει περάσει εξάλλου... Άσε που θα κάνουμε εξετάσεις και στα δύο...

Βρε κοριτσακι, αφου ηταν εκτος καμπυλης, τελειωσε.

Τι εξετασεις θα κανετε?

ουφ....ενα φαι και αυτο απο την μυτη θα μου το βγαλουν...με διακοπες τρωω..

καταρχας ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....(το λεω γιατι αλλιως θα μου την πει καμια...χιχιχι)

Φωτο απο γαμο Μυρτως και Μαγδας σουπερ. Πολυ μου αρεσαν!

Εγω τον γαμο τον ξανακανα, αλλα μονο εκεινη την μερα θελω...τις προηγουμενες θελω να τις διαγραψω τελειως ομως...

δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα...οποτε μην μου δινετε και πολυ σημασια

φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...