Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να τα χιλιασετε, κανατε το σ/μ τελικα?

Πω πω χαμος απο σελιδες παλι! Ναι το καναμε εγω και η Σοφια. Αυτη δεν κοιμοταν κι εκλαιγε ολο το βραδυ κι εγω ειχα νευρα. Ημουν ο μαζοχας της ιστοριας δηλαδη. Πρεπει να αλλαξουμε συστημα υπνου. Το προβλημα διαιωνιζεται.

Εγω το νυφικο το νοικιασα 1200 και το παπουτσι δε θυμαμαι να σας πω την τιμη κανα κατοσταρι θα ηταν παντως, γιατι παραπανω δεν θελω να δινω. Το ευχαριστηθηκα αρκετα ομως, ανετο και κομψο. Το δε νυφικο, ωραιο πανω μου, αλλα πολυ βαρυ και μακρυ και δεν μπορουσα να χορεψω, διοτι ειμαι και χορευταρου παναθεμα με. Παντως αν ξανα εκανα τον γαμο θα αλλαζα πολλα!

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσίκι!!!!!!!!!!

Ακόμα άρρωστος ο μικρούλης ρε συ? Όλες τις μέρες πυρετό και διάρροια? Ψυχούλα μου μωρέ, περαστικά κι αγύριστα ελενάκι μου, άντε μπαίνει ο μάιος μπας κι ηρεμήσουμε... Με το χαλινό τελικά τι έγινε, πρέπει όντως να το κόβουμε όπως είπε η μυρτούλα?

χαχαα είπαμε η Κριστίν θα είναι τρελλά συγκινημένη την ημέρα που θα σε ντύσει νυφούλα, είσαι η κόρη που δεν έχει αποκτήσει μέχρι τώρα...

Μην βιάζεσαι βρε μωρό μου όμως, έχεις καιρό μπροστά σου!!! Τρελλή...

Με το χαλινό τελικά τι έγινε, πρέπει όντως να το κόβουμε όπως είπε η μυρτούλα?

Ουτε εσυ με προσεχεις.....

Δεν ειπα οτι πρεπει, ειπα οτι καποιοι γονεις το συστηνουν κ οτι ειναι στην ευχερια του γονιου αν θα το κανει η οχι.....

Αααααααγγελεεεεεεεεεε (ο αδερφος μου) πότε θα πας στον ΟΑΕΔ??????????? φανταρακι το αδερφακι μου που κουραζεται πολυ, οδηγος του υπαρχηγυ στολου κ "δουλευει" μερα παρα μερα μαζι με εναν αλλο ναυτη που επισης κουραζεται πολυ, βαρδια δεν εχει κανει ΟΥΤΕ μια

Με εχει πιασει μανια εκδικησης...θελω να εκδικηθω την χαζη, ειναι απιστευτη...να της καψω το αμαξι?

Επισης εμαθα (εκ των εσω υποτιθεται)

1. καταργηση 13ου κ 14ου μισθου στο δημοσιο (κ πιθανη επεκταση κ στο ιδωτικο)

2. απελευθερωση απολυσεων

3. αυξηση ΦΠΑ (ναι κ αλλη δεν εννοω αυτη που εγινε πριν ενα μηνα)

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Λινάκι κι εγώ θα άλλαζα σχεδόν τα πάντα αν παντρευόμουν ξανά...

Επειδή τελικά όλες απαντήσετε, να πω για την ιστορία ότι το νυφικό μου το νοίκιασα το 2003 από το Demetrios (Μητσάρας με λίγα λόγια που κάπως την έχει δει) 1200 ευρώ και ήταν το τρίτο που είχα φορέσει. Δεν ήξερα καν ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού στα νυφικάδικα, λύσσαξε η κουμπάρα μου κι ένα Σάββατο τέλος Σεπτέμβρη (15/11 παντρεύτηκα) πήγαμε οι δυο μας κι άλλη μια φίλη στον Πειραιά για καφέ και να δούμε νυφικό... Εβαλα το αυτοκίνητο στο πάρκιν κάτω από το Δημήτριος και είπαμε πάμε πάνω να δούμε... Δεν με δέχτηκαν στην αρχή επειδή λέει θα έπρεπε να είχα κλείσει ραντεβού, κλάφτηκε η κουμπάρα λίγο και τελικά επειδή είχε καθυστερήσει μια τύπισσα θα μπορούσα να δω λίγο αλλά αν ερχόταν η προγραμματισμένη νύφη εγώ τον μπουλο... Τελικά διάλεξα το 3ο νυφικό που φόρεσα (με είχε ξετρελλάνει τότε, τώρα που βλέπω τις φώτος μου έρχεται αηδία) και όποτε έπαιρνα τηλ. ή πήγαινα εκεί, αναφέρονταν όλες οι κοπέλες ως "το έκτακτο"... Μου είχαν κάνει κι έκπτωση επειδή ήμουν "το έκτακτο" ραντεβού και δεν μου χρέωσαν τα 3 παρανυφάκια που ήθελα... Το παπούτσι ήταν σίγουρα κάτω από 200 ευρώ, δεν ήταν πολύ ακριβό επειδή το θεωρούσα ξεφτίλα να δώσω τόσα λεφτά για παπούτσια που δεν έχω ξαναματαβάλει... Μόλις μπήκα στο χώρο που θα γινόταν το πάρτυ μετά, τα πέταξα... Ξυπόλητη όλο το βράδυ...

Διαφημίσεις

Μαρή Μυρτώ άσε το κοριτσάκι που σε λίγο θα είναι και άνεργο... Μα τι κακούργα που είσαι... Έλα να συζητήσουμε για τον στολισμό της βάφτισης, να χαλαρώσεις...

Πωπω αν γίνουν όλα αυτά που λένε, δεν έχει νόημα να ξεκινήσω δίαιτα, θα μας την κάνουν με το ζόρι..

κοριτσια ο χαλινος κοβεται μονο στις περιπτωσεις που ειναι πολυ χαμηλα στα δοντακια και μπορει να προκαλεσει την αραιωση τους ( για τα 2 πανω μπροστινα μιλαμε γιατι ειδα σε καποια φαση και ενα τρελο οτι χαλινος ειναι κατω απο την γλωσσα... αν κοβοταν αυτο ζητω που καηκαμε κορες..) καθως και ενα ελαφρυ ψευδισμα κατα περιπτωσεις. αν συμβαινει αυτο καλο ειναι να αφαιρειται με Laser , εμεις το γλιτωσαμε αυτο..

ελενη ο μπεμπινιο δεν εχει ολες τις μερες πυρετο. μονο Δευτερα και σημερα εκανε. αλλα εχει λιγη διαρροια και τον εχω στην διαιτα... παλι σπινος θα μου μεινει το μπεμπεδι μου..

suU8p3.png

vdz8p3.png

Εγω το ειπα αυτο το κατω απο την γλωσσα......!!!

Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει αλλα οταν καποιοι φιλοι μας ειπαν οτι ο γιατρος συστησε να κοψουν το χαλινο κ ρωτησα τι ειναι αυτο μου απαντησαν οτι ειναι το πετσακι κατω απο την γλωσσα, κ μαλιστα τελικα εκεινοι δεν το εκοψαν

Η αυτοι μου ειπαν μακακια η εγω καταλαβα αλλα ντα αλλα

Σορρυ αν ειπα μακακια....αυτο μου ειχαν πει.....

Νομιζω οτι δεν θα ξαναφερω τις γνωσεις μου αν δεν εχω κ εγκυρες πηγες!!!χαχαχαχ

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Εγω το ειπα αυτο το κατω απο την γλωσσα......!!!

Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει αλλα οταν καποιοι φιλοι μας ειπαν οτι ο γιατρος συστησε να κοψουν το χαλινο κ ρωτησα τι ειναι αυτο μου απαντησαν οτι ειναι το πετσακι κατω απο την γλωσσα, κ μαλιστα τελικα εκεινοι δεν το εκοψαν

Η αυτοι μου ειπαν μακακια η εγω καταλαβα αλλα ντα αλλα

Σορρυ αν ειπα μακακια....αυτο μου ειχαν πει.....

Νομιζω οτι δεν θα ξαναφερω τις γνωσεις μου αν δεν εχω κ εγκυρες πηγες!!!χαχαχαχ

ναι καλιε... και μην ξεχασεις να αναφερεις και βιβλιογραφια καθως και ιατρικες δημοσιευσεις... :D:D:D μην μασας και μην κολωνεις να αναφερεις οτι θες. κανεις δεν ειναι ο φωτεινος παντογνωστης ουτε καν ο Γιακουμπ!!!!χαχαχαχαχαχα

αν το κοψεις αυτο η γλωσσα θα γινει σαν του Gene Simons (βλ. μπασιστα των KISS) και μην πω τωρα που χρησιμευει τοοοοση γλωσσα γιατι ειμαστε και φορουμ με μητερες..

αχ θα τρελαθωωωω... πηγε και χωθηκε κατω απο το γραφειο και αρχισε να ψαχουλευει το πολυπριζο και του ειπα " μη κακο!! ποτε εκει, ποτε!!" και ακουω μια ψιλη ψιλη φωνουλα να λεει "ποτε"

στανταρ με κοροιδεψε ο μπεμπουρας!!!!!!!:tongue:

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλησπέρες κούκλες...

Ο μαλλιάς έκανε δύο βήματα σήμερα!!!!!!!!!!!

Ρε κορες πέρισυ σαν χτες αποφασίσαμε την ημερομηνία που θα πήγαινα να γεννήσω (πήγα με πρόκληση επειδή ήταν έτοιμος να βγει και φοβόταν η γιατρός ότι αν έσπαγαν τα νερά δεν θα προλάβαινα να πάω στο μαιευτήριο) και φέτος είναι ανάμεσά μας, προσέχουμε μην τον πατήσουμε, κυκλοφορεί, απαιτεί, διεκδικεί, προσπαθεί να επιβιώσει... Αν αυτό δεν είναι το θαύμα, τότε ποιο είναι?

Και πόσο πολύ νιώθω πως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία ξεχωριστά και σε όλες σας μαζί, μου κρατήσατε την καλύτερη συντροφιά όλο αυτό το διάστημα, μοιράστηκα μαζί σας πράγματα που ούτε εγώ ήξερα ότι ένιωθα, ευχάριστες και περίεργες στιγμές, γέλιο και συγκίνηση, τσαντίλα και βαρεμάρα... Ήταν ένα πολύ φωτεινό και ζεστό διάλειμμα στην ζωή μου, ελπίζω να μπορώ να κρατήσω επαφή κι όταν επιστρέψω στην καθημερινότητά μου...

Σας ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, με κάνατε καλύτερο άνθρωπο...

Διαφημίσεις

εμενα θα με π#δ#ξει ετσι οπως τραβαει το πουλι του(πολυ τραβηγμα χαζα χαζα κ οσο κ να το παιζω αδιαφορη , σαλταρω:()

QUOTE]

να'σαι καλα, παλι κλαιω απο τα γελια!!!!! αν ησουν διπλα μου θα σε ειχα ριξει και κατω απο το σκουντηγμα - εγω και η Μενεγακη! (Respect)

λοιπον για να σας φύγει η απορία Στο μαγαζί έχουν έχουν βγάλει ένα διαφημηστικό φυλλάδιο που για εξώφυλλο έχει όλους τους υπαλλήλους με μπλούζες με αριθμούς και στοιχησμένους σαν ποδοσφαιρική ομάδα και το σλόγκαν από κάτω

Θανάσης η καλύτερη ομάδα (νομίζω έτσι γράφει αλλά δεν το θυμάμαι καλά).

Λιτσακι που δουλευεις; σορυ αν το εχεις ξαναπει δεν το εχω διαβασει.

Δεν έχω και να θέλεις γιατί δεν μου αρέσει να φωτογραφίζομαι.Επίσης γιατί με έχεις περάσει για αδύνατη?Ρε κόρες πείτε και εσείς που με είδατε ότι έχω τα πιασίματά μου.

Αι, μαρη απο κει, μια χαρα εισαι!!!!

Nαι πετανε πακια απο παντου....

Ασε μας ρε Λιτσακι...παιζεις με τον πονο μας!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜ, αλλη χοντρη απο κει!!!!

Ρε πλακα μας κανετε, ετσι οπως τα λετε, πριν σας δω, νομιζα οτι θα αντικρυσω τιποτα βουβαλια.

Λοιπον για συνελθετε!!!!!!!

ξ

απο τον Μαιο θα ξεκινησω με υγεια και χαρα τα της γαμοβαφτισεως με συνοπτικες διαδικασιες γιατι τα πολλα φρου φρου και αρωματα δεν μου πανε τελικα οσο και να το προσπαθω. ειμαι easy goin' ανθρωπος γμτ και δεν μου βγαινουν οι τσιριτσάντζουλες ( έβαλα και τόνο αν και ειναι αρχη μου να μην βαζω για να μην τονισετε λαθος την λεξη...χαχαχαχαχαχα)

ο μπεμπινιο μου συνεχιζει να ειναι αρρωστουλης, σημερα εκανε και ενα 37,8 και εχει λιγη διαρροια ακομα.

αυτα τα ολιγα και σημερις.

Κοριτσακι με το καλο και να ξερεις τα απλα πολλες φορες ειναι τα καλυτερα!!!

Οσον αφορα μπεμπινιο, γρηγορα να γινει καλα!!!!!!!

Επισης εμαθα (εκ των εσω υποτιθεται)

1. καταργηση 13ου κ 14ου μισθου στο δημοσιο (κ πιθανη επεκταση κ στο ιδωτικο)

2. απελευθερωση απολυσεων

3. αυξηση ΦΠΑ (ναι κ αλλη δεν εννοω αυτη που εγινε πριν ενα μηνα)

Την Δευτερα παιδια, λενε για 23%, να δουμε τι θα κανουμε.

Οπως πολυ σωστα παρατηρησε η φιλτατη Λαμπουσα, θα μπουμε σε κοπτικο.

Ειναι καμια εδω?

Καλησπέρες κούκλες...

Ο μαλλιάς έκανε δύο βήματα σήμερα!!!!!!!!!!!

Ρε κορες πέρισυ σαν χτες αποφασίσαμε την ημερομηνία που θα πήγαινα να γεννήσω (πήγα με πρόκληση επειδή ήταν έτοιμος να βγει και φοβόταν η γιατρός ότι αν έσπαγαν τα νερά δεν θα προλάβαινα να πάω στο μαιευτήριο) και φέτος είναι ανάμεσά μας, προσέχουμε μην τον πατήσουμε, κυκλοφορεί, απαιτεί, διεκδικεί, προσπαθεί να επιβιώσει... Αν αυτό δεν είναι το θαύμα, τότε ποιο είναι?

Και πόσο πολύ νιώθω πως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία ξεχωριστά και σε όλες σας μαζί, μου κρατήσατε την καλύτερη συντροφιά όλο αυτό το διάστημα, μοιράστηκα μαζί σας πράγματα που ούτε εγώ ήξερα ότι ένιωθα, ευχάριστες και περίεργες στιγμές, γέλιο και συγκίνηση, τσαντίλα και βαρεμάρα... Ήταν ένα πολύ φωτεινό και ζεστό διάλειμμα στην ζωή μου, ελπίζω να μπορώ να κρατήσω επαφή κι όταν επιστρέψω στην καθημερινότητά μου...

Σας ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, με κάνατε καλύτερο άνθρωπο...

Να σε πω, θερμομετρο εβαλες?

Ελένη, τί να πω μετά από αυτό που έγραψες...θαύμα είναι, όπως το είπες και εμείς το ζούμε όλες μαζί...τί παραπάνω δηλαδή θα μπορούσε να μας δέσει περισσότερο;;;Ετσι πάμε εμεί...πώς λένε οι καθολικοί..in sickness and in health κτλ. κτλ....κάπως έτσι!Α!Και σ΄αγαπώ πολύ επίσης!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...