Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στο Ηλεκτρα η στο Μακεδονια Παλλας? Μαγδα εγω παντως δεν θα το εκανα! Αν θελουν ας ερθουν! Μηπως δεν θα γινει η βαφτιση?

Αλλά συμφωνώ και με αυτό... Αν έκανα εγώ πάντως την βάφτιση σε άλλο μέρος θα καλούσα λίγο κόσμο και θα τους έκανα τα έξοδα...

πλιζ εξηγειστε και σε μενα την ξανθια τι γινεται με αυτη την περιβοητη ενοτητα :confused:

πλιζ αγαπητη Λαμπουσα;;;

βρε Εύα δεν έχεις μπει ποτέ? Αν τολμήσεις και πεις ότι δεν είναι φυσιολογικό να θηλάζει το παιδί μέχρι να περάσει στις πανελλήνιες (που και πάλι μάλλον υποστηρίζουν ότι το παιδί θα πρέπει να απογαλακτιστεί φυσικά και όταν είναι έτοιμο, αν περάσει σε κάποια σχολή κοντά στην μητέρα δεν βρίσκουν τον λόγο γιατί να αποθηλάσει ακόμα και τότε αν δεν το θέλει το ίδιο το παιδί) γίνεται χαμός... Μπες καμμιά μέρα, έχει πλάκα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω, το ξενοδοχείο το πληρώσαμε για να περιποιηθούμε όσους ήρθαν, οι οποίοι ήταν όλοι δικοί μας άνθρωποι.Συγγενείς και κάποιοι καλοί φίλοι.Τους είπα όμως για το hotel αφού μου είπαν ότι θα έρθουν.Αλλιώς θα μου έκανε λίγο"έχω και κότερο!Πάμε μια βόλτα;;"

Εγω θελω να αρχισω να αποθηλαζω αλλα τι γαλα να δωσω?

εγω δινω κατσικισιο.

θα επισυναψω οταν μου ρθει επιφωτιση πηγη:cool:

μαζι κ τα sites με τα καφτανια(δε σας ξεχασα!)

Ελενάκι, εδώ, εγώ, θηλάζουσα και on line!Χώστα σε μένα να ξεσπάσεις!!!
Εγω θελω να αρχισω να αποθηλαζω αλλα τι γαλα να δωσω?

(χμ, τι θέλω και μιλάω, καλύτερα να μασάω, σε θηλάζουσες έπεσα)...

Διαφημίσεις

Εφη παρα πολυ ωραια ολα! Κι εσυ μια κουκλα! Ο Μιχαηλ μοιαζει στον μπαμπα ναι?

εσυ δε βλεπεις καλα ναι?

που του μοιαζει καλε??????????

στα αυτια???????

(ετσι ειχα πει την πεθερα οταν μου τα ειχε "σπασει" χαχαχ)

Διαφημίσεις

γιατί μαρή δεν σε μιλάω? (κοίτα να δεις μιλάω με βόρειες και θα ξεχάσω κι αυτά που ήξερα στο τέλος)...

θέλεις να πάμε στον θηλασμό να στανιάρουμε? Ή μήπως στο "βγάλτε τις πάνες πριν γεννηθεί??" χαχαχα παιδιά μην μου δίνετε σημασία, δεν είμαι στα καλά μου σήμερα, μου λείπει και η μυρτούλα να μου πει όλες τις λεπτομέρειες για τον στολισμό...

βρε Εύα δεν έχεις μπει ποτέ? Αν τολμήσεις και πεις ότι δεν είναι φυσιολογικό να θηλάζει το παιδί μέχρι να περάσει στις πανελλήνιες (που και πάλι μάλλον υποστηρίζουν ότι το παιδί θα πρέπει να απογαλακτιστεί φυσικά και όταν είναι έτοιμο, αν περάσει σε κάποια σχολή κοντά στην μητέρα δεν βρίσκουν τον λόγο γιατί να αποθηλάσει ακόμα και τότε αν δεν το θέλει το ίδιο το παιδί) γίνεται χαμός... Μπες καμμιά μέρα, έχει πλάκα...

δεν εκανα αποκλειστικο θηλασμο απο επιλογη - ναι ναι μαστιγωστε με -οποτε δεν ασχοληθηκα με τη συγκεκριμενη ενοτητα.

γιατί μαρή δεν σε μιλάω? (κοίτα να δεις μιλάω με βόρειες και θα ξεχάσω κι αυτά που ήξερα στο τέλος)...

θέλεις να πάμε στον θηλασμό να στανιάρουμε? Ή μήπως στο "βγάλτε τις πάνες πριν γεννηθεί??" χαχαχα παιδιά μην μου δίνετε σημασία, δεν είμαι στα καλά μου σήμερα, μου λείπει και η μυρτούλα να μου πει όλες τις λεπτομέρειες για τον στολισμό...

αμα ξυπνησω το παιδι απο τα γελια , θα ρθω κ θα σου καψω το μαλλι με το γκαζακι!!!!!!!!!!λαμπουσα!!!!!!!!!

η αληθεια βεβαια ειναι πως εχει τις ματαρες του ...

αλλα κατα τα αλλα ειναι ΙΔΙΟ με μενα το αγορι μου!!!!!!!!!!!!!!

Ε αμαν, εγω αυτο ειδα! Μη βαρας! Και η Σοφια σε μενα εμοιαζε στην αρχη αλλα τωρα ξεφυγε! :mrgreen:

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...