Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι ενα ξενοδοχειο στα ισθμια!

εκει εκανα κ το τραπεζι.

εγω αχρηστια με χειροτεχνειες.

χερακια μανταλακια :cool:

οχι σαν εσενα κ τη μυρτω:)

πωπω!

μου κατσε βαρια η πιτσα....

να δω πως θα κοιμηθω το βοδι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαγδα μου για το θεμα του θειου σου...

ασε τη θεια σου να κανει οπως νομιζει.

απλα τωρα πια αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αν -θεος φυλαξει-ειναι κατι μη αναστρεψιμο,ας μην προχωρησουν σε χημειοθεραπειες...

καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα σε εναν αξιοπρεπη θανατο....

Ρε συ, οι θεραπείες υπάρχουν, γιατί κάποιοι θεραπεύονται. Μια άλλη θεία μου έκανε τις θεραπείες της και 10 χρόνια τώρα είναι μια χαρά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν δεν τις έκανε τί θα γινόταν;;Για την ώρα η θεραπεία του είναι αλλου τύπου, όχι χημειοθεραπεία, και περιμένουμε να δούμε αν θα ανταποκριθεί. Να πάνε όλα καλά εύχομαι.Τι να πω...δεν ήθελε να πάει στο γιατρό, έφτασε ο κόμπος στο χτένι, δεν ήξερε κανένας μας τίποτα και τωρα τρέχουμε...

σαφεστατα να κανει ο καθε ανθρωπος θεραπειες εφοσον του το υποδειξουν , δεν το συζητω!

στη δικη μας την περιπτωση μονο σκυφτα κεφαλια βλεπαμε , κ γιατρους να σηκωνουν τους ωμους...κ μια αδερφη να παρακαλαει για θεραπεια...

χεσε με ........

γι αυτο σου λεω.

3 μηνες ητανε.

θα μπορουσε να ηταν σπιτι του.

αυτο λεω...

Διαφημίσεις

Αντε, μη σε χαλάω βραδιάτικα, να σου πω...εσύ είσαι με το τιρκουάζ προφανώς, ε;;;Τέλειο ρούχο;;;Πολύ μου άρεσε...Είσαι του εναλλακτικού εσύ, σε έχω καταλάβει!

καλα κανεις...

ναι !

με το καφτανι:D

σαμπως εμπαινε κ τπτ αλλο τοτε?χαχαχα!

καλο ητανε ναι:)

το ειχα παρει απο το ιντερνετι απο αμερικα μαζι με 2-3 ακομη καφτανια(λατρευω καφτανια!) για καθε μερα.

εσκασα μυτη ξυπολητη κ η μανα μου με κυνηγαγε με τα παπουτσια , οποτε μετα τα φορεσα γιατι ηταν ικανη να μου τα χαλασει ολα:rolleyes:

Αχ, τι να πω..πότε να συμβιβαστείς;;Πάντα ελπίζεις, αυτό είναι..παλεύεις μήπως και κάτι αλλάξει...τέλοσπάντων...Ας αλλάξουμε θέμα.

Αντε να δω τί θα κάνω με το θέμα σπίτι!Μου την έχει δώσει.Εχω ένα δωμάτιο τεράστιο αποθήκη, με καινούριο καναπέ τυλιγμένο ακόμα, με δώρα από το γάμο και όλο περιμένουμε να φύγουμε και όλο εδώ είμαστε...πάντα κάπου κολλάω...

μην κολλας.

αν σου αρεσε το σπιτι, κανε μια κουβεντα για να περασουν υπογεια το ρευμα κ βλεπεις.

στην τελικη ριξε κι αλλο την τιμη.

τι τιμη ειναι αυτη παιδακι μου???????

300.000?

ελεος !

τι ζητανε?

Διαφημίσεις

Δεν έχω βάλει ποτέ καφτάνι...να το παίξω Μενεγάκη;;;Πού τα πουλάνε;;;Σοβαρά τώρα, αν δεν είναι αυτά της παραλίας, που βρίσκεις;;;νομίζω θα μου άρεσαν...

θα σου στειλω sites!

α! κι εσυ δικια μου γκομενα εισαι ε?????????:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...