Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι καλά, σιγά μην με περιμένατε...

Τεσπα, σήμερα επιτέλους αξιώθηκα κι έκανα δουλειές (Λίτσα το σίδερο το έχω προγραμματίσει για αύριο!) και φυσικά με έπιασε η μέση μου!!! Ναι ξέρω, έχω γίνει προβλέψιμη και μονότονη, τί να κάνω όμως ρε παιδιά? Ναι ξέρω, να το ράψω (είναι που φύγατε και τα λέω μόνη μου)...

Εφίτσα δεν πήγα στο ΙΚΑ σήμερα, είχαν απεργία... Τεσπα μην τα θυμάμαι πάλι, τα έχω γράψει πιο πίσω... Σήμερα πήγαμε λογοθεραπεία κανονικά...

Με πήραν από την δουλειά μου σήμερα (αχ πως με περιμένουν να ξέρατε!!!), ρίξαμε ένα ματς επειδή έχουν ήδη διαλέξει τα νέα τους γραφεία στο νέο κτήριο που θα μετακομίσουμε τα... Χριστούγεννα και πήραν να μου το πουν! Τους είπα να τσακιστούν να μου στείλουν την κάτοψη και θα τα ξαναμαναδιαλέξουμε από την αρχή επί ίσοις όροις κι όχι να μου αφήσουν ότι περισσεύει!!! (τώρα που το θυμήθηκα θα πρέπει να πάω στο γιαχού και βαριέμαι)... Στο μεταξύ, πέρισυ η διευθύντριά μου είχε αγοράσει ένα σπίτι στη Σίφνο και είχαμε πει ότι μετά την ανακαίνιση (που ακόμα δεν έχει τελειώσει) θα πηγαίναμε ένα τριήμερο όλες μας χωρίς παιδιά... Ε, λοιπόν αυτό το διήμερο τελικά (λακίζει μία μία) το πιθανότερο είναι να γίνει 29-30 Μαΐου, που έχω προγραμματίσει να κάνω το πάρτυ γενεθλίων των παιδιών... Νωρίτερα από τις 24 που έχει η Μυρτώ δεν πρόκειται να το κάνω (το θεωρώ κάπως να κάνω πάρτυ και να μην έχουν έρθει κανονικά τα γενέθλιά της) οπότε με βλέπω για καθημερινή το πάρτυ ή να μην πάω καθόλου... Γμτ, θα είναι φοβερά... Αν και από πέρισυ που το συζητούσαμε έχουν συμβεί διάφορα τραγικά στις συναδέλφους και δεν ξέρω κατά πόσο θα περνούσαμε καλά ή θα κλαίγαμε όλο το Σ/Κ!

Αυτά, πάω να ψοφολογήσω, δεν είμαι καθόλου καλά (χάλια, σκεφτείτε ότι θα αφήσω για αύριο την κάτοψη και το ξεμάλλιασμα για το νέο γραφείο) και θα τα πούμε αύριο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειμαι εδω κ σε σε διαβαζω.

απλα τσακιζα την πιτσα που εφτιαξε ο γιωργης:tongue:

να πας διημερο μονοημερο η οτι κατσει τελος παντων.

αυτα δεν ειναι να τα χανεις!!!!

αμαν με τη μεση ρε ελενη!

βγαλε μια μαγνητικη.

δεν μπορει να ειναι τα κιλα...

χωράω στο μηχάνημα της μαγνητικής?

Μαρή ναι, δεν είναι μόνο τα κιλά, είναι και που δεν κουνιέμαι καθόλου εδώ κι έναν χρόνο... Χάλια, μαύρα χάλια, άντε να πάω στην δουλειά να ξεκουβαλήσω από δω...

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα με το διήμερο ή ότι κάτσει? Με πήρε μετά η διευθύντρια μου να μου πει ότι απαιτεί να πάω και να αφήσω τα γενέθλια για άλλη μέρα (λατρευόμαστε με το κοριτσάκι μου!)... Όμως, εκείνη υποθέτει ότι θα είναι ΟΚ το σπίτι εκείνο το Σ/Κ, μπορεί να είναι και το επόμενο ή το προηγούμενο... Δηλαδή αν παίξω με τα Σ/Κ για τα γενέθλια των παιδιών μπορεί και πάλι να μην πέσω μέσα... Ε, χέσε με, εγώ θα τα κλείσω κανονικά όπως σκοπεύω και αν είναι ας γίνει... έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο τον Ιούλιο πάμε μια ολόκληρη μέρα στο εξοχικό της στην Ερέτρια και περνάμε σούπερ... Βέβαια, άλλο Ερέτρια άλλο Σίφνος, αλλά η παρέα είναι καλή ούτως ή αλλως...

μαγδουλα να τον χαιρεσαι τον αντρα!!!!!!!!!!:D

λιτσακο περαστικα , αν κ μου φαινεται ειναι επειδη εμεινες εσυ κ η πετσα σου:tongue:

ενω εγω που εχω τα λιπακια μου ειδες?

ουτε κιχ δεν κανω!:P

Διαφημίσεις

χωράω στο μηχάνημα της μαγνητικής?

τι χιουμορ θεε μου!!!!!!!!!

ξερεις κι αλλα τετοια?:rolleyes:

Μαρή ναι, δεν είναι μόνο τα κιλά, είναι και που δεν κουνιέμαι καθόλου εδώ κι έναν χρόνο... Χάλια, μαύρα χάλια, άντε να πάω στην δουλειά να ξεκουβαλήσω από δω...

ε! καλομελετα κι ερχεται:P

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα με το διήμερο ή ότι κάτσει? Με πήρε μετά η διευθύντρια μου να μου πει ότι απαιτεί να πάω και να αφήσω τα γενέθλια για άλλη μέρα (λατρευόμαστε με το κοριτσάκι μου!)... Όμως, εκείνη υποθέτει ότι θα είναι ΟΚ το σπίτι εκείνο το Σ/Κ, μπορεί να είναι και το επόμενο ή το προηγούμενο... Δηλαδή αν παίξω με τα Σ/Κ για τα γενέθλια των παιδιών μπορεί και πάλι να μην πέσω μέσα... Ε, χέσε με, εγώ θα τα κλείσω κανονικά όπως σκοπεύω και αν είναι ας γίνει... έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο τον Ιούλιο πάμε μια ολόκληρη μέρα στο εξοχικό της στην Ερέτρια και περνάμε σούπερ... Βέβαια, άλλο Ερέτρια άλλο Σίφνος, αλλά η παρέα είναι καλή ούτως ή αλλως...

ωραια τοτε!

ουτε γατα , ουτε ζημια.

ασε που μπορει να ζαλιστεις στο καραβι , μετα να παρεις emetostop κ μετα να εισαι μεσα στη μαστουρα κ να συνελθεις οταν γυρισεις αθηνα.

αρα?

αρα καλυτερα ερετρια!!!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα περνάω συνήθως από Ωρωπό στην Ερέτρια με το καράβι, χαχαχαχα κι εκεί ζαλίζομαι....

αχαχχαχαχαχαααααα!

η σιφνος σε μαρανε :mrgreen:!

μωρη θα σε κουβαλησουνε ημιθανη!!!!χαχαχχαχα

Ολά καλά εδώ;;Έλενάκι, σίγουρα με τη δουλειά θα είσαι καλύτερα.Πάντως από τη μέση εμείς έχουμε υποφέρει πολύ!!!Είχε γενικά πρόβλημα ο άντρας μου, κάπου-κάπου πονούσε η μέση και τη χρονιά που παντρευτήκαμε έπαθε δύο γερές κρισάρες...Τη βγάλαμε με ένα χειρουργείο και τώρα δεν ξαναπόνεσε από τότε, αλλά δεν έχασε και κιλά και φοβάμαι μήπως τον ξαναπιάσει.Είχε δισκοκήλη. Καλά, μην σε αγχώνω, μπορεί εσένα να μην είναι τίποτα.Σου λέω δεν μπορούσε να σηκωθεί από κρεβάτι και τον χτυπούσε ο πόνος στο πόδι.

Εφίτσα, τι καλοί που είστε και τι Εκκλησάκι...φοβερό!;που είναι;;;Μαρή κι εμένα τη βάφτιση δεν την λες υπερπαραγωγή, στολισμούς και τέτοια τα έκανα μόνη μου.Μόνο μπομπονιέρες και γλυκά αγόρασα.Απλά μου αρεσει να ασχολούμαι. Για τα γενέθλια όμως καμιά διάθεση.Περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο θείος μου στη θεραπεία, και θα φανεί πάνω στο μήνα, οπότε πραγματικά το μόνο που θα κάνω είναι να κόψουμε μια τούρτα οικογενειακά, εκτός και αν τα νέα είναι καλά και μου έρθει η όρεξη!!!!!!Τι να πω!ΜΑκάρι να είναι καλά ο θειούλης μου...Το χειρότερο είναι που δεν το ξέρει...δεν το καταλαβαίνω αυτό...δεν έχει δικαίωμα να ξέρει;;Ή θεία μου δε θέλει να του πούμε τίποτα ακόμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...