Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το οτι πήρες απόφαση να επιλέξει μόνος του πότε θα κόψει την πιπίλα είναι ένα καλό δείγμα επανένταξης!!! χαχαχαχα

Τωρα τι γαλα πινει? σκονη? γιατι δεν δινεις εβαπορε? κ εμενα μετα το χρονο μου ειχε πει αλλα ειπα τι 12 μηνων τι 11.....δεν ειναι αυγο να πρεπει να το ελεγχω.......

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Το οτι πήρες απόφαση να επιλέξει μόνος του πότε θα κόψει την πιπίλα είναι ένα καλό δείγμα επανένταξης!!! χαχαχαχα

Τωρα τι γαλα πινει? σκονη? γιατι δεν δινεις εβαπορε? κ εμενα μετα το χρονο μου ειχε πει αλλα ειπα τι 12 μηνων τι 11.....δεν ειναι αυγο να πρεπει να το ελεγχω.......

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι, η Εφουλα μονο φρεσκο κατσικισιο, μην σου πω κατευθειαν απο την κατσικα, θα δωσει του Μιχαηλ!!!!!!!!!!!

ναι!:D

στα φρουτα επειδη του βαζω κ ταχινι μπας κ βαλει κανα γραμμαριο.

8150!

ακους μαγδουλα?

μην ακουω για κιλα για μωρα κ μην ακουω κιλα για μαναδες!

και τα δυο με πονανε πολυυυυυυ!!!!!!!:mrgreen:

επισης κ στο χαμομηλακι του τωρα που εχει ενα βηχαλακι.

Διαφημίσεις

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι, η Εφουλα μονο φρεσκο κατσικισιο, μην σου πω κατευθειαν απο την κατσικα, θα δωσει του Μιχαηλ!!!!!!!!!!!

καλα αυτο εννοειται:cool:

σκονη κατσικισιο του δινω , για να τον περασω στο φρεσκο.

δεν παιζει να του δωσω αγελαδινο.

Να δω Μιχαηλ κάτω απο το βυζι της κατσικας κ τπτ άλλο!!!! χαχαχαχα

Μαρη Εφη δεν είπαμε οτι δνε κανει μελι κατω απο ετος.....?????

κ εμενα 7300 ειναι αλλα ειπαμε, αφου ειναι καλα κ ζωηρη τελος.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Να δω Μιχαηλ κάτω απο το βυζι της κατσικας κ τπτ άλλο!!!! χαχαχαχα

Ελα, αγαπη μου πιες κι αλλο..

Μια για την μανουλα, μια για τον μπαμπακα..

Ασε την φραπεδια τωρα..

η γιατρος μου ειπε να του δωσω καλε!

βεβαια μου το ειχε πει απο οταν ηταν 8 μηνων,με την προυποθεση οτι το μελι ειναι ελληνικο , βιολογικο και αγριο(χωρις θερμικη επεξεργασια), αλλα δεν βρηκα.

δλδ βρηκα αλλα δεν πειστηκα:cool:.

με βαλατε σε σκεψεις με το γαλα...θα το συζητησω και με τον συζυξ γιατι αμα κανω του κεφαλιου μου ποιος τον ακουει. Τωρα φρεσκο ή εβαπορε;; Εγω της δινω κατσικισιο γιαουρτακι.

ρε κοριτσια θελω τη βοηθεια σας...η μικρη και χθες για να κοιμηθει σηκωσε τον κοσμο, και κοιμηθηκε στις 11. Ηθελε μονο αγκαλια και στο κρεβατι μας. Ποτε πριν δεν ηθελε κουνενε, αγκαλιτσες κλπ για να κοιμηθει. Λιγο που το συζητησα εδω στην δουλεια, μου ειπαν οτι ειναι λαθος η σταση μου και να την βαζω στο κρεβατι της να κοιμηθει, και ας κλαιει...Μιλαμε ομως σηκωνει τον κοσμο και φοβαμαι μην παθει και τιποτα. Με επηρεασε και που μια φορα εκανε εμετο απο το κλαμα. τι να κανω;;; Αγκαλια την κοιμηζω καμια δεκαρια μερες και ποναει η μεση μου. Δεν θα την παλεψω αλλο. Αλλα πως να την ακουω να σπαραζει ετσι;;;

Διαφημίσεις

Ελα, αγαπη μου πιες κι αλλο..

Μια για την μανουλα, μια για τον μπαμπακα..

Ασε την φραπεδια τωρα..

αχαχαχχαχαχχαααααα!

μωρε.......

δεν κανει κατευθειαν απο την κατσικα για το φοβο του μελιταιου.....:rolleyes:

τζενακι αμα δινεις κατσικισιο γιαουρτι κ θελησεις να του δωσεις φρεσκο γαλα θα σου ελεγα να προτιμησεις το κατσικισιο.

κ για να ενισχυσω τη θεση μου, θα σε παραθεσω πηγες, οταν γυρισω απο τη δουλεια :cool:

(σιγα μη σ αφηνα!)

η ανηψια θεα?????????

να σας ζησει:D

με βαλατε σε σκεψεις με το γαλα...θα το συζητησω και με τον συζυξ γιατι αμα κανω του κεφαλιου μου ποιος τον ακουει. Τωρα φρεσκο ή εβαπορε;; Εγω της δινω κατσικισιο γιαουρτακι.

ρε κοριτσια θελω τη βοηθεια σας...η μικρη και χθες για να κοιμηθει σηκωσε τον κοσμο, και κοιμηθηκε στις 11. Ηθελε μονο αγκαλια και στο κρεβατι μας. Ποτε πριν δεν ηθελε κουνενε, αγκαλιτσες κλπ για να κοιμηθει. Λιγο που το συζητησα εδω στην δουλεια, μου ειπαν οτι ειναι λαθος η σταση μου και να την βαζω στο κρεβατι της να κοιμηθει, και ας κλαιει...Μιλαμε ομως σηκωνει τον κοσμο και φοβαμαι μην παθει και τιποτα. Με επηρεασε και που μια φορα εκανε εμετο απο το κλαμα. τι να κανω;;; Αγκαλια την κοιμηζω καμια δεκαρια μερες και ποναει η μεση μου. Δεν θα την παλεψω αλλο. Αλλα πως να την ακουω να σπαραζει ετσι;;;

Κοριτσακι, εμενα δεν μου αρεσουν του τυπου αστο να κλαψει, απλα δεν μου ταιριαζει.

Εγω ξεκιναω κα;πως ετσι

Την κανω μπανιο, μασαζακι(οχι πως χαλαρωνει) παιζουμε λιγο, πινει το γαλα της και της λεω:

Παμε για νανι? Τις περισσοτερες φορες κανει γεια στον μπαμπα, οποτε καταλαβαινω οτι ειναι ετοιμη.

Αν δεν το κανει την αφηνω λιγο ακομα.

Και αρχιζω το μπιρι μπιρι, να παμε να κανουμε νανακια, να χαλαρωσουμε..

Την παω στο κρεββατι μας και χωρις να μιλαω, τπτ λεμε την αφηνω να κοιμηθει.

Αν αρχισει να γυρναει και τραγουδαει, της λεω τερμα, νανι τωρα.

Συνηθως παιρνει απο ενα τεταρτο μεχρι μιση ωρα για να κοιμηθει.

Μια συμβουλη:

Αν την εχεις παει για νανι, μην την σηκωσεις για κανενα λογο.

Αστην εκει, μεχρι να κοιμηθει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...