Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρχικά Μαγδούλα μου σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια τους παππούδες μου και ειδικά τον παππού στις Σπέτσες τον λάτρευα.Εχω φώτο του μπαμπά μου σε ηλικία 20 ετών που είναι η αγαπημένη μου και μου αρέσει να τον βλέπω καλά.Δεν ξέρω όμως γιατί...όταν πέφτω στο κρεββάτι (τότε κυρίως τον θυμάμαι)το μόνο που μου έρχεται είναι η εικόνα του άρρωστο και κουρασμένο.

ο δικος μου μπαμπας εκλεισε 7 χρονια 19/02. σε καταλαβαινω που σου λειπει, εμενα μου φαινεται οτι εφυγε χτες. τα τελευταια χρονια της ζωης του ηταν σε πορεια φθινουσα απο θεμα υγειας, διαυγειας, φυσικης καταστασης, εν ολιγοις εγινε ενας αλλος ανθρωπος με αποκορυφωμα τους τελευταιους 6 μηνες της ζωης του. το μονο πραγμα που λεω και παραδεχομαι στον εαυτο μου ειναι πως δεν ειχε νοημα να παραταθει αλλο η ζωη του γιατι πολυ απλα θα ηταν ταλαιπωρια για εκεινον και για τη μαμα μου που τον φροντιζε.

κρατα τα καλα που σιγουρα ειναι πααααααρα πολλα και να τον θυμασαι μονο χαμογελαστο οπως του αξιζει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μυρτουλα & Λιτσακι ειδα φωτος απο τα καμαρια σας!!!

Μυρτουλα φτυστη ο μπαμπακας της η μικρη σου, το καταευχαριστιεται το ποδηλατο της εεεε;; :D

Λιτσακι μοντελο η Μαριαννα, πολυ ναζιαρα! καλα ο ξανθος ολα τα λεφτα!!

καλησπερα κουκλαρες τι χαμπαρια στο σπιτι ολοι καλα ? μια μερα δεν γραφω και γινετε της τρελης με τοσες σελιδες να διαβαζω δεν σας προλαβαινω , κοριτσια δυστυχως θα μεινω χωρις δουλεια μας ανακοινωσε σημερα το αφεντικο οτι δεν πηγαινει καθολου καλα και θα το κλεισει το μαγαζι , καταλαβαινετε τωρα τι θα γινει αν ΤΕΛΟΣ δουλεια και τον αντρας μου δεν τον εχουν πληρωση απο το πασχα αυτα ειναι τα νεα μου sorry αν σας κουρασα κοριτσια !:(:(:(:(:(

Ωχ Αγγελάκι μου, μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρεις σύντομα νέα δουλειά... Αχ, πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και πόσο επίφοβα για όλους μας!!!

Τώρα είδα τα μέιλ σας...

Λιτσάκι μου, δεν μπορώ να σου απαντήσω για το προσκλητήριο τίποτα, γενικότερα μου αρέσει η απλή, συνηθισμένη πρόσκληση... Αν όμως ταιριάζει με το ύφος της βάφτισης μια χαρά... Καλά τα παιδιά σου είναι κουκλιά... Τους πάει το μαλλί, ο μικρός είναι αντράκι πλέον (κουκλί όμως) και η Μαριάννα δείχνει μεγαλύτερη (επίσης κούκλα)...

Εφίτσα τον είδα τον αγκαλίτσα γυμνό!!! Το βιντεάκι δεν μπορώ να το ανοίξω, είδα ότι είχες επισυνάψει λάθος βίντεο αλλά δεν μπόρεσα να το δω έτσι κι αλλιώς... Ελπίζω μαρή να μην μας έστειλες βιντεο σόκιν!!! Κουκλί ο αγκαλίτσας - ψωνάρα με το βλέμμα στην κάμερα...

Μυρτούλα όντως η Μελίνα ίδιος ο μπαμπάς της... Είναι όμως η σκατούλα τόσο ήρεμη και γλυκιά, φαίνεται κι από τις φώτος ότι είναι τόσο καλό παιδάκι...

Γερά να είναι τα μαναράκια μου, γερά και χαρούμενα...

Λιτσάκι τελικά το φαγητό το πέταξα, κράτησα το κοτόπουλο κι έκανα πατάτες... (μόνο το Λιτσάκι μου έδωσε σημασία, όλες οι υπόλοιπες με γράψατε γαϊδούρες, τελικά Λιτσάκι μου δεν θα σε αγνοώ!!!)

Η Μυρτώ που εξακολουθεί και μου κάνει νούμερα για το απογευματινό φαγητό (δεν θέλω, νυχτώνει τώρα και φοβάμαι ότι θα κάνω εμετό), τώρα τσακίζει ποπ κορν! Τελικά πήρα και τα άφησα επίτηδες και καλά στον πάγκο της κουζίνας για να τα δει και ξέχασε το θέμα εμετός... Να δω τί άλλο θα κάνω!

Αύριο είχαμε ραντεβού προγραμματισμένο από τις 10/11/09 στο ΙΚΑ για να εγκρίνουν τις λογοθεραπείες, παίρνω τηλ. το πρωί για να το επιβεβαιώσω, τρεις ώρες να το σηκώσουν, όταν τα κατάφερα μου την είπε η τύπισσα εκεί "Καλά κυρία μου, γιατί να επιβεβαιώσετε το ραντεβού? Τι θα μπορούσε να αλλάξει δηλαδή?" απάντησα "επειδή είναι πολύ καιρό κλεισμένο κι επειδή θα πρέπει να συντονίσω πολλά διαφορετικά πράγματα θα ήθελα να σιγουρέψω ότι δεν θα έρθουμε τσάμπα" "Όχι καλέ, ισχύει κανονικά" και τελικά με πήραν τηλ. στις 1μιση για να μου πούνε ότι απεργεί η μία τύπισσα που θα δει την μικρή και να μην πάμε!!! Μου έκλεισαν βέβαια νέο ραντεβού στις 06/05... Όταν πρόκειται να χαθεί ραντεβού λόγω δικής τους υπαιτιότητας αμέσως σου κλείνουν νέο σχετικά γρήγορα, αν δεν μπορούσαμε να πάμε λόγω πχ αρρώστιας της μικρής ή οτιδήποτε άλλο θα το χάναμε!!! Ρε γμτ, το τελευταίο διάστημα που έχω πει να βάλω το ΙΚΑ στην ζωή μου, σιχτιρίζω συνέχεια...

Διαφημίσεις

ουφ!!! τα εχω δει ολα!!!

χτες τρεχαμε στην Ευρωκλινικη Παιδων γιατι πανω στο παιχνιδι εκοψε τον χαλινό (πετσακι αναμεσα στα δοντακια τα μπροστινα), γεμισαμε αιματα αλλα τελικα οκ. τιυ εβαλαν μπεταντιν και ενα αιμοστατικο διαλυμμα και ουτε γατα ουτε ζημια. μονο που χρειαστηκε να τον κραταμε 3 για να του βαλει ο γιατρος μπεταντιν με την γσζουλα.

σημερα απο το πρωι τον εχει πιασει διαρροια. γαλα δεν μπορω να του δωσω, του πηρα την σινλακ την κρεμουλα και του εφτιαξα και φιδε με κοτοπουλο αλλα μετα την κρεμουλα παλι εκανε διαρροια και εκανε και ενα 37,8. ειμαι κομματιαααα...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Αχου μωρε το τσικοπαιδακι. Σκεψου το θετικο της υποθεσης....πολλοι γιατροι προτινουν να κοψουμε το χαλινο καπου στο εναμιση ετος....εσεις το γλιτωσατε, το κανατε μονοι σας!

Περαστικουλια σας κ υπομονη!

Αγγελακι ελπιζω συντομα να βρεις δουλεια κ να στρωσει η κατασταση

Ελενακι μετα απο τετοια ποστ λεω τι καλα που παντρευτηκα αντρα με βιβλιαριο δημοσιου...χαχαχα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Τσικάκι περαστικούλια σας και γρήγορα... Τώρα αυτό να είναι γαστρεντερίτιδα (που θερίζει αυτήν την εποχή) ή τυχαίο γεγονός? Ελπίζω κι εύχομαι να είναι μέχρι εδώ και να μην ταλαιπωρηθεί ο μπεμπίνιο άλλο...

(έχω ένα θέμα με το χαλινό... Γιατί πρέπει να το κόψουμε στον ενάμιση χρόνο? Που ακριβώς βρίσκεται - εννοώ στα πάνω δόντια ή στα κάτω? Πρώτη φορά ακούω ότι έχουμε τέτοιο πράγμα!)

Μυρτούλα μην το συζητάς, το δημόσιο βιβλιάριο είναι τέλειο, άσε που στους κουλούς καιρούς που ζούμε εσείς είστε σίγουροι ότι τουλάχιστον ο ένας σας θα δουλεύει!

Ρε κόρες, όσες ασχολείστε με λογιστικά θέλω να μου πείτε την γνώμη σας σε αυτό που σκέφτηκα ενώ έκανα μπάνιο... Το ΙΚΑ δεν το χρειάζομαι πλέον, εννοώ δεν θα κάνω άλλο παιδί και δεν θέλω ούτε μου ταιριάζει το σύστημα υγείας του... Να ζητήσω από την εταιρεία μου να μπω στο ΤΕΒΕ? Όπως το σκέφτηκα (θα μου πείτε αν στέκει ή αν ονειρεύομαι), θα συμφωνήσω με την εταιρεία εκ νέου τον μισθό μου (εννοώ ότι θα δω τι τους κοστίζω ετησίως μαζί με αυτά που τους παρακρατεί το ΙΚΑ για μένα + 14μιση μισθοί κτλ, θα το διαιρέσουμε δια 12 μήνες και θα στρογγυλοποιήσουμε προς τα πάνω χαχα) και θα εκδίδω παροχής υπηρεσιών... Σκέφτηκα να κάνουμε κι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό για να κατοχυρώσω την αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης (είμαι 9 χρόνια εκεί)... Να το κάνω ή δεν με συμφέρει καθόλου?

Το θέμα μου στην ουσία είναι να φύγω από το κωλοΙΚΑ, δεν είχα δει από μόνη μου τι ακριβώς σημαίνει ΙΚΑ, θεωρώ ότι το ΤΕΒΕ θα είναι καλύτερο από ιατρική κάλυψη... Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά, αν κάποια γνωρίζει κάτι παραπάνω ας συμβουλεύσει κι εμένα την αόματη...

Το χαλινό από όσο ξέρω ειναι το κομματακι δερματος που υπαρχει κατω απο την γλωσσα. Τωρα γιατι συστηνουν καποιοι γιατροι να κοπει δεν ξερω....απλα λεω τι εχω ακουσει. Αν εμας μας το συστησει θα το ψαξω πριν ταλαιπωρησω την μικρη.

Για το αλλο που ρωτας δεν ξερω να σε διαφωτισω Ελενακι...αλλα πολυ καλο για να ειναι αληθινο μου κανει...προτινε το κ ποτε δεν ξερεις.

Βλεπω το Greek Idol, ρε σεις η ΚΟρομηλα εχει χασει τον αερα της, πολυ τρακαρισμενη, επισης εχει παχυνει κ εχει αλλαξει η φωνη της....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Δεν έχουν θέμα από την εταιρεία μου, ίσα ίσα που τους βολεύει να σε έχουν με παροχής υπηρεσιών για ευνόητους λόγους (σιγά σιγά όλοι προς τα εκεί θα οδηγηθούμε δυστυχώς). Φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο θα δεχτούν να δεσμευτούν ή αν μπορώ να κάνω κάτι που θα έχει ισχύ σε περίπτωση απόλυσης, αυτό όμως είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί τους. Το θέμα είναι αν εμένα με συμφέρει να μπω στο ΤΕΒΕ ή θα βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου...

Διαφημίσεις

Βρήκα νηστήσιμη μπουγάτσα η σαλονικιά και ψήνω μην τυχόν και χάσω καμιά θερμίδα βραδιάτικα!Ελενάκι, δε σου απάντησα για τς χυλοπίτες, γιατί...κι εμένα πάντα έτσι γίνεται!!!Θέλουν πολύ λίγη ώρα στο φούρνο μάλλον και πάντα τις βγάζω λαπά!Πήγαμε και είδαμε ένα σπίτι σήμερα. Τέλειο!Αλλά...πάντα υπάρχει το άτιμο το αλλά...έχει μπροστά τα σύρματα της ΔΕΗ. Και επειδή είναι γωνιακό, είναι λίγο σαν περίφραξη.Μένει καμιά σε δεύτερο όροφο με σύρματα μπροστά να μου πει;;;Συνηθίζεται αυτό το πράγμα ή πάντα θα με ζαλίζει το ίδιο;;Και από ακτινοβολία;;;Κατά τα άλλα είναι δίπλα στο πατρικό μου, 140μ,με τεράστιους χώρους, μπάνιο στην κρεβατοκάμαρα, αποθήκες κτλ. και 5 ετίας, μπροστά σε ένα πανέμορφο πάρκο.Βέβαια ζητάει 300.000 αλλά ελπίζω να κατέβει και λίγο.Μόνο τα σύρματα σκέφτομαι...

Δεν ξέρω καθόλου για ΙΚΑ και ΤΕΒΕ, αλλά αν τους το προτείνεις και χαρούν πολύ...μάλλον λάθος θα έχεις κάνει!

χαχαχαχαχα, λες να κάνω κράς τεστ? Αχ, βρε Μαγδούλα να σαι καλά κουκλίτσα μου... Μόλις ήρθε ο αντρούλης μου σώος από το μπάσκετ που πάει να καθιερώσει πλέον κάθε Δευτέρα και μόλις τελειώσει από το μπάνιο θα το συζητήσουμε...

Βρε Μαγδούλα το σπίτι ακούγεται σούπερ... Και τα τετραγωνικά του ιδανικά, 5ετίας = καινούριο, γωνιακό, πάρκο μπροστά όλα τέλεια... Κι η τιμή καλή ακούγεται (που φτάσαμε, να θεωρούμε τα 100.000.000 δρχ, καλή τιμή για ένα διαμέρισμα)... Αυτό με τα καλώδια ούτε που θα το σκεφτόμουν ποτέ, είναι πολύ κοντά στο μπαλκόνι? Και μπροστά μας έχουμε καλώδια (υπάρχει σπίτι που δεν περνάει μπροστά του καλώδιο της ΔΕΗ?) αλλά έχουμε πολύ μεγάλη πρασιά και τώρα που βγήκα έξω να δω (τι άλλο θα κάνω βραδιάτικα) είναι μπροστά από την άλλην πλευρά του δρόμου...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, στης πεθεράς το μπαλκόνι που είναι στην ουσία πάνω στον δρόμο περνάνε τα καλώδια ξυστά, εεεε τόσα χρόνια δεν είδα να παθαίνει τίποτα δυστυχώς...

Καλημέρα!

Καταρχας περαστικα στο τσικοπαιδο. Καλα καρασχετη και γω. Ουτε ηξερα τι ειναι το χαλινο :confused:

Ελένη μου, εγω ημουν 7 χρονια τεβε (στην προηγουμενη δουλεια). Απο αποψη αποδοχων ειναι πολυ καλυτερα δεν το συζητω. Μου ερχοταν και η επιστροφη καθε χρονο σαν δωρακι και ηταν σουπερ. Και ιατρικα ηταν καλυτερα, πηγαινα στο γιατρο χωρις ραντεβου, χωρις τιποτα, κυρια. Αλλα αμα μου ελεγες να διαλεξω θα διαλεγα ικα. Εισαι πιο κατωχηρωμενη. Και απο αποψη συνταξης (λεμε τωρα!!!!!!) ειναι σαφως πολυ καλυτερα, το ικα! Ασε που πλεον φορολογικα θα τους σκισουν τους ελευθερους επαγγελματιες. Θεωρω οτι εφυγα απο το τεβε την καλυτερη περιοδο.

Μαγδα μου μενω στον δευτερο οροφο. Και μενα τα καλωδια της δεη ειναι μπροστα, αλλα ποτε δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια. Ισως επειδη απο εκεινη την μερια δεν πολυβγαινουμε. Καποια στιγμη καποιος γειτονας που ηταν πολυ κοντα τα καλωδια εκανε καποια αιτηση, φανταζομαι, και μεταφεραν την κολωνα. Δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να γινει κατι τετοιο, ουτε αν ειχε ακρες για να το κανει!

Αγγελακι υπομονη και ελπιζω να βρεις κατι συντομα.

Καλημέρα όμορφες!

Μάγδα, για το σπίτι δεν ξέρω αν είναι παρήγορο αυτό που θα σου πω, αλλά από το 1996 υπάρχει νομος ψηφισμένος κανονικά που δεν επιτρέπει τα καλώδια της ΔΕΗ να είναι μπροστά από σπίτια λόγω ακτινοβολίας (δεν ξέρω τα επίπεδα ακτινοβολίας αλλά υπάρχουν κάπου γραμμένα, αν θέλεις θα ψάξω να τα βρώ) κ ενδεχόμενων ατυχημάτων (πχ παιδί με χαρταετο στο μπαλκόνι που κολλάει το σύρμα - το παρ. που φέρνω είναι υπαρκτό-) Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο θα έπρεπε σε εύλογο διάστημα οι κατά τόπους δήμοι να αντικαθιστούσαν όλα τα καλώδια με υπόγεια κ να εμεναν μόνο οι στύλοι... Αυτό βέβαια εγώ δεν το έχω δει πουθενά να γίνεται...ίσως γίνει στο μέλλον.. Όταν αγοράσαμε το δικό μας σπίτι πριν 2 χρόνια -ηταν καινούριο βέβαια κ είχα την πολυτέλεια να το κάνω-απαίτησα να φύγουν τα καλώδια κ να γίνουν υπόγεια πριν την υπογραφή..και έγιναν..

Ελένη, για το ΤΕΒΕ η γνώμη μου είναι ότι θα βάλεις τα χεράκια σου να βγάλεις τα ματάκια σου...!! και αυτό με το συμφωνητικό που θα υπέγραφες για να μη χάσεις την αποζημίωση μ'εστειλε!! πρώτη φορά ακούω συμφωνητικό για παράνομη πράξη!! γιατί είναι παράνομο κοπελιά να δουλεύεις με καθεστώς υπαλλήλου κ να μην είσαι γιατί δεν σ'αρέσει ο ασφαλιστικός φορέας!!! και σε ποιόν αρέσει δλδ;

Άρχισε η κοτοπουλοδίαιτα είδα; άντε καλές πείνες...θα αρχίσω κ εγώ μετά την πρωτομαγιά ξανά, επειδή πρωτομαγιά έχει φαγοπότια, κ δεν τη βγάζω χωρίς ούτε ένα ποτηράκι κρασάκι!!

Τσικομανούλα περαστικά σας...ελπίζω να είδες το πμ με τα γιαγιαδογιατροσόφια που σου έστειλα!

Τα δικά μας νέα είναι ότι την Παρασκευή είχα αρχίσει την σταδιακή μετάβαση στο φρέσκο γάλα - σας το είπα; δεν θυμάμαι; -

Δεν της άρεσε το νέο γάλα κ είχα αρχίσει να αντικαθιστώ μια-μια μεζουρίτσα.Στο θηλασμό μας είχε πάρει 1 μήνα να τον κόψουμε. Υπολόγιζα περίπου τόσο . Αλλά ήταν πιο εύκολο τελικά σήμερα το πρωί ήπιε 200μλ φρέσκο!! Δεν το περίμενα επειδή τέτοια ποσότητα δεν έπινε ποτέ.. Επινε περίπου 200 το βράδυ κ 100 το πρωί.. αυξήθηκε κατακόρυφα!! χάρηκα..

ΑΑΑ κ Μάγδα απο χθές ήθελα να στο πω κ το ξέχασα. Το παιδάκι σου είναι μια χαρά 9 κιλά μην τρελαθώ!! κ φαίνεται κ παίδαρος!! δλδ το Εβελίνι που κατά τα λεγόμενα της πεθεράς-θείας-κουνιάδας κ εγώ δεν ξέρω ποιά άλλη, που "δεν το κρατάω πίσω" και είναι 8500 τι να πω;;;;άιντε πια με τις καρακαξες!!

Αμφιβάλλω αν καμμιά θα διαβάσει το σεντονάκι μου!!! σορυ κοπελούες αλλά είχα πολλά να πω!! ως συνήθως!!!

Αντε καλημέρες!!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...