Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α εγώ πάλι, σοβαρά τώρα, είμαι σκυλί μαύρο. Αν αρχίσω δίαιτα, απλά βγαίνουν όλα από το μυαλό μου. Δεν παίζει να την χαλάσω με τίποτα. Καλα για να μην πω που έχω κόψει τα πάντα εδώ και επτά μήνες!!!Αφού βλέπω τα παγωτά, τα τυριά, τα γλυκά να πηγαινοέρχονται και τίποτα. και στη βάφτιση είχαμε απίστευτο μενού και γλυκά, και μπισκοτογλυφιτζούρια και ό,τι θες και εγώ εκεί!!!Το βιολί μου. Βέβαια λόγω αλλεργίας του Γιάννη, αλλά θα μπορούσα να υποκύψω και να δώσω υποαλλεργικό.

Πάντως, ασχετο, αλλά έτσι που το πάνε, θα το αρχίσω να ξέρω αν και πόσο γάλα πίνει. Εχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την ανάπτυξή του. Το μπουφανάκι του είναι για 6 μηνών και του κάνει μια χαρά. Πολύ στεναχωριέμαι.Και τα βαφτιστικά είπα στο νονό να τα πάρει έτους, να μην φαίνεται εντελώς μικροκαμωμένο.Αχχχ..θα με τρελάνουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Μαγδούλα πάλι θα αρχίσουμε το θέμα ανάπτυξη? Μια χαρά είναι το παιδάκι σου, ααααα, θα πω αύριο στην Τζένη να κάνουμε μια λίστα ανάπτυξης των παιδιών μας να δεις που είναι όλα κοντά... Ο δικός μου ξεφεύγει (μην το θυμόμαστε πάλι) αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι για καλό... Θα πάμε παιδίατρο την ερχόμενη εβδομάδα, θα κάνουμε και εξετάσεις μιας και χρονίζει (αυτές που είχαμε κάνει δεν έχουμε αξιωθεί να πάμε στο Παίδων να τις πάρουμε) και θα δούμε τι παίζει... Χαλάρωσε μια χαρά είναι ο Γιαννάκης (πρώην φουρφούρι)!!!

Ναι μωρέ, αλλά δεν γίνεται άλλο, ξέρω κι εγώ;;;Να ξέρω πόσο γάλα πίνει ρε παιδί μου. Τώρα λέω "και αν έχουν δίκιο και ξεγελιέται με λίγο γαλατάκι, ενώ θα μπορούσε να κατεβάζει μπουκάλια;;;"

Δεν ξέρω και με τη δουλειά τί να κάνω. Να πάρω μια αναρρωτική και να ξάτσω αυτόν τον ένα μηνα ή να ξεσπιτωθώ, να δίνω 80 ευρώ τη μέρα για ξενοδοχείο, να κουβαλήσω άντρα και παιδί στα ξενοδοχεία...και πού θα μαγειρεύω, που θα τον φροντίζω (ΤΟ ΜΩΡΟ Ε;;;;;όχι τον άντρα!!!)

Βρε Μάγδα, δεν ήρθε η μετάθεσή για την πόλη σου? Δεν θυμάμαι καλά? Ή μήπως ισχύει από Σεπτέμβρη? Αν ισχύει από Σεπτέμβρη να πάρεις αναρρωτική έναν μήνα και να ξεκινήσεις με το καλό από τον Σεπτέμβρη... Σιγά μην τρέχεις τώρα...

Διαφημίσεις

Από Σεπτέμβρη είναι!Λες ε;;;Κι εγώ έτσι νομίζω. Θα το ψάξω!!!Και τώρα για να σε ψαρέψω...για πες κυρία μου;;;Πότε βαφτίζεις;;;Οχι που θα γλίτωνες!!!Εδώ θα τα βρούμε όλα, στολισμό, μπομπό, κουφέτα (πλάκα-πάκα κι εγώ τα βαρέθηκα!!!Φαντάσου!!!!!!!!!!)

Από Σεπτέμβρη είναι!Λες ε;;;Κι εγώ έτσι νομίζω. Θα το ψάξω!!!Και τώρα για να σε ψαρέψω...για πες κυρία μου;;;Πότε βαφτίζεις;;;Οχι που θα γλίτωνες!!!Εδώ θα τα βρούμε όλα, στολισμό, μπομπό, κουφέτα (πλάκα-πάκα κι εγώ τα βαρέθηκα!!!Φαντάσου!!!!!!!!!!)

χαχαχαχα πρέπει πρώτα να αποφασίσω ποιον θα κάνω κουμπάρο... Καμμία διάθεση δεν έχω για όλο αυτό, μακάρι να ήμουν στην θέση σου και να το είχα πίσω μου... Τεσπα, κάθε φορά αναβάλλουμε την συζήτηση αλλά το έχουμε σίγουρο ότι Σεπτέμβρη άντε το πολύ Οκτώβρη έχουμε βάφτιση... Δεν θέλω με τίποτα, άσε που δεν γουστάρω με τίποτα το όνομα...

Διαφημίσεις

Α!Και μια που σε βρήκα:Το κολοκυθάκι το βάζεις με τη φλούδα στη σούπα;;;;;;;;;;;;;;;;;;Πρόσεχε τί θα απαντήσεις...

λοιπόν κοριτσάκι, αυτό ήθελα κι εγώ να το ρωτήσω!!! Είναι φορές που το σαπουνίζω και το βάζω στην κατσαρόλα ολόκληρο (έχω κόψει τις δύο άκρες) και φορές που το ξεφλουδίζω και το βάζω στην κατσαρόλα... Αναλόγως πως θα μου έρθει... Οπότε ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ....

Καλά, κανόνισε εσύ τα άλλα και τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς.Σοβαρά τώρα!!!Απλά, οικονομικά και όμορφα...όσο για το όνομα...Θα το λατρέψεις...θα δεις...

Βρε συ, τίποτα δεν θα κάνω, θα πάω στο Χαμόγελο για μπομπο και προσκλητήρια, και μάλλον μπαλόνια... Ένα απόγευμα δουλειά είναι αυτό, μην σου πω ότι απλά θα τηλεφωνήσω...

Γιατί η πεθερά επιμένει με τη φλούδα, αλλά εμένα μου φαίνεται σαν γλίτσα!!!!!Και κάτι άλλο..ωψμάκι, μπισκοτάκι, πατατούλες, μπανανα, ή κάτι άλλο του δίνεις;;Εγώ μόνο φαγάκι και φρούτο αλεσμένο και μια συνομήλικη...τρώει λέει τη μπανάνα μόνη της...Πειραματα κάνω στο παιδί Παναγιά μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...