Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααα μαλιστα

δλδ πας στο ΙΚΑ κ στο γραφουν, κ στο κανουν εκεινη την ωρα, τα εχουν στοκ δλδ....μαλιστα

αρα τον παιδιατρο εξωτερικα τον εχεις μονο για παρακολουθηση κ εκτακτα περιστατικα?

εγω τλχ πληρωνω 45Ε την επισκεψη (τα οποια κ παιρνω πισω, μπορει κανα μηνα μετα αλλα τα παιρνω) αλλα εχω κ ελεγχο κ εμβολιο μαζι.

Μια χαρά με βρίσκω....φτου μου φτου μου...ήξερα τι άντρα διάλεξα χαχαχα!!!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην μιλάς καθόλου κοριτσάκι... Εγώ πάλι στην κοσμάρα μου όσον αφορά επιλογή συζύγου... Μα να μην σκεφτώ ότι θα κάνω παιδιά και θα χρειαστώ ένα βιβλιάριο τουλάχιστον Δημοσίου???

εμ Ελενη δεν ήξερες, δεν ρώταγες χαχαχα!!!

Ραξάκι τι κάνεις? σε χάσαμε! Όλα καλά απο όλα τα μέτωπα?

ΥΓ. πειράζει που κάθε φορά που σε λεώ Ροξάκι θυμαμαι τα αντίστοιχα γλυκάκια????

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Τι να ηρεμησουμε ρε συ,εχουν παθει ολοι κοκομπλοκο...........

Οχι δεν με πειραζει το ροξακι,με πειραζει που δεν εχω το γλυκακι να το φαω....1 κιλο εχασα και σκεφτομαι να το ξαναπαρω!

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Λοιπον εχουμε και λεμε.Ο αδελφος αντιμετωπισε καποια θεματα με την νυφη μου(πρωην)αλλα πιστευω τωρα ολα καλα.Εκεινη εχοντας το παιδι κοντα της προσπαθησε να τον απομακρυνει αλλα δεν τα καταφερε.

Επισης η εξαδελφη μου η αγαπητη ξαναγυρισε στον αντρα της και οπως ηταν αναμενομενο αφου τις ειχα παι να χωρισει τωρα τα σπασαμε:rolleyes:ετσι ειναι αυτα,καλα να παθω που ηθελα να την ηρεμησω...εκεινη πηγε σε δικηγορο για εξωδικο αφου εμαθα τα της νεας γκομενας εκεινη ηθελε διαζυγιο, εγω την πληρωσα που προσπαθησα να της δωσω να καταλαβει πως η ζωη της δεν τελειωσε με αυτο.Αλλα εκεινη ειχε το σκοπο της...δεν θελω να πω κατι αλλο γιατι παθαινω απο τα νευρα μου.Αλλη φορα ας προσεχω περισσοτερο τι λεω γιατι τελικα ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει....

Διαφημίσεις

Βρε Ρόξυ, βρε Ρόξυ.... Θυμάσαι τί λέγαμε???

Δεν πειράζει όμως, τελικά όλοι μας είμαστε άξιοι της μοίρας μας, την οποία μοίρα την φτιάχνουμε μόνοι μας!!! Δεν βαριέσαι, ας είναι καλά με τον άντρα της και ας μην σου μιλάει... Ε,ρε πλάκες!!!

Επισης τρεχω και για την βαφτιση,30 Μαιου,φορεμα ακομη δεν εχω παρει αλλα ειχα αποφασισει,αν ηξερα δεν θα το εκανα,για γλυκο να δωσω το γνωστο βαζακι με γλυκο του κουταλιου,κυδωνι και κερασι.Το κυδωνι χειροποιητο,το κερασι οχι.Το κυδωνι θα παιξει εκκλησια το κερασι σε καποιυς που ξερω απο τωρα πως δεν θα ερθουν και θα χρειαστει να στειλω.Δεν ειχα φτιαξει τοσο κυδωνι οσο χρειαζομουν οποτε αναγκαστικα θα παιξει και κερασι.

Ελενη μονο πλακες..........το ηξερα οτι καπως ετσι θα τελειωνε η δουλεια,αλλα ρε γμτ δεν αφηνεις τον αλλο που σου λεει θα αυτοτονησω αφου πρωτα βρω την τυπισσα να τη σκοτωσω.Καπου φοβασαι πως μπορει αυτα τα λογια να μην ειναι της στιγμης και εκει την πατησα,αλλιως πραγματικα ειχα σκεφτει να μην ξαναασχοληθω με το θεμα αφου φοβομουν αυτη τη καταληξη

Ασε που προσεχα τα λογια μου να μη μου ξεφυγει και καμια κοτσανα αλλα με μπερδεψε το θεμα με τον δικηγορο και λεω οκ τωρα χωριζει.Και να ηταν μονο αυτο?Πηγε ο πατερας της και τους πηρε,αυτη και τα παιδια και τα σκυλια και οοοοοοοοολλλλλλλλλααααααα τα ρουχα τους!!!!!!!!!Ε ειπα και εγω παει τωρα τελειωσε,αλλα............αβυσσος,αβυσσος.........

Συνήθως ροξούλα μου αυτοί που σκοτώνουν και αυτοκτονούν δεν το δηλώνουν απλά το κάνουν... Τεσπα, μην ασχοληθείς ξανά, όταν θα έρθει πίσω και θα σου λέει ότι θα φαρμακωθεί (χαχαχαχα πως μου ήρθε αυτό?) μην ασχοληθείς και μην φοβάσαι... Δεν πρόκειται να το κάνει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...