Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες κούκλες...

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, όσοι τους αγαπούν να τους χαίρονται... Έφη να χαίρεσαι τον Γιώργη σου, Αγλαϊτσα (που είσαι εσύ καλέ?) να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου (για την πεθερά κουβέντα)!!! Του χρόνου θα έχουμε πολλούς να χαιρόμαστε, μικρούλα Τζένης και μικρούλη Λίτσας...

Μαγδούλα να σου ζήσει το φουρφούρι σου, όλα καλά να πάνε στον θείο σου... Είχατε και περιπετειούλα με τον Γιαννάκη έτσι? Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα...

Μυρτώ τα κάγκελα πρέπει να τα ανεβάσεις προς το παρόν τέρμα πάνω και όταν αργότερα προσπαθεί να τα καβαλήσει θα πρέπει να τα κατεβάσουμε εντελώς... Δεν είναι καθόλου δύσκολο να πέσει, μπορεί να πάτησε πάνω στην πάντα και ρίχνοντας το βάρος της μπροστά να έπεσε... Το τρέμω αυτό, η Μυρτώ μια φορά επιχείρησε να ανέβει στα κάγκελα, την τρομοκράτησα και της είπα ότι όταν ξυπνάει θα πηγαίνει στην ενδοεπικοινωνία να λέει μαμά... Αυτό έκανε το κοριτσάκι μου, δεν καβάλησε ποτε κάγκελο, όμως τα περισσότερα παιδάκια ανεβοκατεβαίνουν... Εγώ προς το παρόν τα έχω τέρμα πάνω και έχω πετάξει μαξιλάρια διακοσμητικά μπροστά, έτσι ώστε αν ο μαλλιάς αποφασίσει να σκαρφαλώσει, τουλάχιστον να πέσει στα μαλακά... Δεν θα είναι τίποτα όμως, παρακολούθησέ την σήμερα και όλα θα πάνε καλά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Μαγδούλα κι εγώ ξεκίνησα προετοιμασία για τα γενέθλια αλλά συγχίστηκα λίγο... Εσύ όταν λες προετοιμασία εννοείς πάλι να φτιάξεις ένα σκασμό πράγματα μόνη σου? Χαρά στο κουράγιο σου βρε Μαγδούλα...

Εννοείται η συμπεθερούλα πρώτη-πρώτη τις πήρε!!!Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

Αχ βρε Μυρτούλα, μην στεναχωριέσαι.Θα το είχες αντιληφθεί αν κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί. Ολα κάποια στιγμή πέφτουν.Εγώ το είχα κατεβάσει νωρίς, αλλά και πάλι θα ήθελα να πηγαίνει παρακάτω, αλλά δεν πάει!!!!!!!

χαχαχα Ελενη το περιμενα αυτο το σχόλιο για την Μάγδα απο εσενα!

Εγω (δυστυχως για εμενα) λογω βαφτισης δεν θα κανω Grande γενεθλια φετος αν κ θα ηθελα. Αλλα ειναι 4 μερες πριν την βαφτιση οποτε θα αρκεστουμε σε μια τουρτιτσα με παπουδογιαγιαδες κ νονους....εεε αντε κ καμια γιρλαντα κ κανα μπαλονι....

Στην βαφτιση θα ξανακοψουμε τουρτιτσα...

Κ τουρτα λεω να παρω ετοιμη για να ειναι ομορφη, γιατι οι δικες μου ειναι ομορφες γευστικα αλλα με την εμφανιση εχω ενα θεματακι, δεν τα πολυπετυχαινω με ζαχαροπαστες κ γλασα κλπ....

Μάγδα μολις εγκλιματιστεις πλήρως θέλω βοηθεια.....

1. που να βαλω τις μπομπονιερες (τις φτιαχνω εγω) κ θεωρω χαζο να παω να αγορασω καλαθια κ μετα να μου μεινουν.....ειχα σκεφτει να παρω καφασια κ να τα βαψω (το ειδα φωτο στο παρεντς) αλλα ολοι οσοθ το ειπα ξινισαν την μουρη τους...

2. τι να κανω στην κολυμπηθρα (επιτρεπεται ο στολισμος) δεν θελω να δωσω κανα 60αρι για 2 οργατζες κ 2 μπουκετακια λουλουδια...οργατζες κ νεραιδουλες σκεφτομουν αλλα πως να τα στηριξω.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Ελενη μάλλον το στρωμα εχουν κατεβασει.

Εγω εχω κουνια με μετακινουμενα καγκελα, οχι με μετακινουμενο στρωμα. Εγω ανεβαζω καγκελα, οι αλλες κατεβαζουν στρωμα.....σωστα καταλαβα?

Είδα φώτος Εύας και Μάγδας...

Οι μαμάδες είναι κούκλες και ευτυχισμένες (τι τέλεια χαμόγελα είναι αυτά) και τα αγοράκια μας κουκλιά!!! Φανταστικός ο στολισμός και των δυο σας, Εύα ήταν πολύ ιδιαίτερο αυτό που κάνατε αν και λίγο στραβολαίμιασα... Άντε να μας στείλετε και τις κανονικές φώτος... Να ζήσουν τα μικράκια μας...

Μυρτώ και στη δική μας κούνια μετακινούνται μόνο τα κάγκελα... Εγώ ξέρω αυτό που σου είπα παραπάνω, αρκετά αργότερα, όταν το παιδί θα κατέβει άσχετα με το πόσο ψηλά ή χαμηλά είναι, τα χαμηλώνεις εντελώς για να μην πέσει από ψηλά...

Κολυμπήθρα: Παίρνεις γάζα, οργάντζα, ό,τι θες και φτιάχνεις ένα μεγάλο λουλούδι με απλά σουρώματα και το ράβεις στο κέντρο. όπως και να το κάνεις δε θα φαίνεται. από πάνω βάλε ένα μικρότερο σε άλλο χρώμα και μια νεραιδούλα από τις μπομπό. πάρε και μερικές κορδέλες και άστες να κρέμονται. Θα τα πιάσεις από τα χερούλια με κορδέλα και τέλος. Κι εγώ έτσι έκανα.Μόνη μου τα έβαλα (πάνινα καράβια με κορδέλες και ψαράκια κάτω)

Στο δεύτερο θέμα: Πάρε καπελιέρες ή ό,τι κουτί σου αρέσει στα χρώματά σας, ή ένα κουτί και ένα δίσκο και είσαι άτοιμη. Αστα τα πανέρια. Σιγά!Τι να τα κάνεις μετά;;Πάνε σε κανένα φθηνό μαγαζί και δες κουτιά και δίσκους.Εστειλα φωτό!

Μαγδα στο ειπα κ στο mail, ηταν ολα φανταστικα! Ηταν η πιο ωραια βαφτιση που εχει δει μεχρι τωρα (αν κ κατι μου λεει οτι θα συναγωνιζεται της Ευας που δεν εχω δει ακομα χαχαχα μην μαλλιοτραβηχτειτε)

Εμας 23/5 ειναι η βαφτιση, σε εναν μηνα ακριβως....ξεχασα να στο γραψω στο μειλ...

Εχω ακομα καμια 40ρια μαρτυρικα να φτιαξω

Σημερα εφερα στο γραφειο να τρυπησω τα καρτελακια τα ευχαριστηρια (εχω κ τα αυτοκολλητα αν κολωβαραω κ λειπει ο αφεντικος......χαχαχαχα) κ το απογευμα θα παω να παρω κ κουτακι για τα μαρτυρικα κ να ριξω μια ματια τι τιμες παιζουν τα καλαθια...

Κάνω λίστα με τα άτομα που θα καλέσω στα γενέθλια των παιδιών για να βγούμε στην γύρα για παιδότοπο... Στο μεταξύ με έχει πιάσει μια ξινίλα και δεν θέλω να καλέσω κανέναν!!! Και ο Τάκης με ρώτησε που πήγε η παλιά καλή Ελενίτσα (άλλος αυτός, λες και ήμουν ποτέ καλή!)... Και του απάντησα "Την έφαγα"... Αχ, δεν πάω καλά, καθόλου καλά όμως...[/quote

Τοση πεινα πια??????????

Κατι αλλο ασχετο, ποτε σκεφτεσαι να τα κανεις?

ρε συ ευα !!!!!!!!!!!!

τι παιδακι ειναι αυτο?

κουκλι!

να ζησει !!!!!!

Στελνω το μειλ, θελω κι εγω να δω φατσονι!!!

Χθες πηγαμε στο Περιστερι να παρω παπουτσια για την βαφτιση και δωρο της αδερφης μου για αυριο που θα γεννησει. Τι το θελα η γυναικα και ειπα να την παρουμε μαζι την μικρη;;; Δεν καθοταν ουτε στο καροτσι, ουτε στον πατερα της φυσικα. Μονο αγκαλια και εμενα ηθελε. Πιαστηκα!! Μας ακουσε οοοοοοοοολο το Περιστερι απο τις στριγκλιες της. Ουφ....

Πηγαινε στις πιο πισω σελ, θα δεις κι εμενα που λεω τα ιδια πραγματα!!!!!!!!

Χτες πάλι τσακωθηκα με την μανα μου, δεν αντεχω αλλο, τα νευρα μου....σημερα ειναι που θα παμε για τα ρουχα της....πολυ μου ερχεται να της κανω χουνερι....αντε πια....

Ρε Μυρτω, ελεος με αυτην την γυναικα!!!!!!!

Το πρωι ηπιαμε εβαπορε κανονικοτατα χωρις κανενα πρόβλημα, θα της δινω την σκονη τα βραδια μεχρι να τελειωσει το κουτι κ μετα εβαπορε κανονικα.

Μια χαρα την κοβω !!!!

Κι εμενα ετσι, κατευθειαν το ηπιε, δεν ειχαμε προβλημα!

Με λαχτάρησε το καμαρι μου πρωι πρωι...επεσε απο το κρεβατι της...

.

Αν δεν εκανε εμετο και ειχα διαυγεια μια χαρα ειναι, μην ανησυχεις, ειναι ντουρασελ τα καμαρια μας!!!!!

χαχαχα Ελενη το περιμενα αυτο το σχόλιο για την Μάγδα απο εσενα!

Εγω (δυστυχως για εμενα) λογω βαφτισης δεν θα κανω Grande γενεθλια φετος αν κ θα ηθελα. Αλλα ειναι 4 μερες πριν την βαφτιση οποτε θα αρκεστουμε σε μια τουρτιτσα με παπουδογιαγιαδες κ νονους....εεε αντε κ καμια γιρλαντα κ κανα μπαλονι....

Στην βαφτιση θα ξανακοψουμε τουρτιτσα...

Κ τουρτα λεω να παρω ετοιμη για να ειναι ομορφη, γιατι οι δικες μου ειναι ομορφες γευστικα αλλα με την εμφανιση εχω ενα θεματακι, δεν τα πολυπετυχαινω με ζαχαροπαστες κ γλασα κλπ....

Μάγδα μολις εγκλιματιστεις πλήρως θέλω βοηθεια.....

1. που να βαλω τις μπομπονιερες (τις φτιαχνω εγω) κ θεωρω χαζο να παω να αγορασω καλαθια κ μετα να μου μεινουν.....ειχα σκεφτει να παρω καφασια κ να τα βαψω (το ειδα φωτο στο παρεντς) αλλα ολοι οσοθ το ειπα ξινισαν την μουρη τους...

2. τι να κανω στην κολυμπηθρα (επιτρεπεται ο στολισμος) δεν θελω να δωσω κανα 60αρι για 2 οργατζες κ 2 μπουκετακια λουλουδια...οργατζες κ νεραιδουλες σκεφτομουν αλλα πως να τα στηριξω.....

Ρε Μυρτουλα, γιατι να κοψεις δυο φορες τουρτα?

Εγω θα της κοψω στον παιδοτοπο μετα την βαφτιση.

Αυτο με τα καφασια το ειχα δει κι εγω, με αρεσε πολυ, αλλα οταν ο αλλος δεν το εχει δει, λογικο ειναι να ξινιζεται.

Αω δεν κανω λαθος η βαφτιση σας ειναι μια βδομαδα μετα την δικη μας ε?

Μπορω να σου δωσω τα δικα μου τα καλαθια.

Στα ανθοπωλεια εχει ενα πραμα, σαν σπαγγος ειναι, σε πρασινο χρωμα η ασπρο που ειναι ευκαμπτο και το χρησιμοποιουν για αυτην την δουλεια.

Μπορει να το βρεις και σε ειδη συσκευασιας.

Λιτσονι, εμενα δεν μου ανοιγει την φωτο.

Εχει στο Κερατσινι στοκ της raxe, πηγε η μανα μου και πηρε φοβερο φορεμα, με 50 ευρωπουλα!!!

Διαφημίσεις

Κολυμπήθρα: Παίρνεις γάζα, οργάντζα, ό,τι θες και φτιάχνεις ένα μεγάλο λουλούδι με απλά σουρώματα και το ράβεις στο κέντρο. όπως και να το κάνεις δε θα φαίνεται. από πάνω βάλε ένα μικρότερο σε άλλο χρώμα και μια νεραιδούλα από τις μπομπό. πάρε και μερικές κορδέλες και άστες να κρέμονται. Θα τα πιάσεις από τα χερούλια με κορδέλα και τέλος. Κι εγώ έτσι έκανα.Μόνη μου τα έβαλα (πάνινα καράβια με κορδέλες και ψαράκια κάτω)

Στο δεύτερο θέμα: Πάρε καπελιέρες ή ό,τι κουτί σου αρέσει στα χρώματά σας, ή ένα κουτί και ένα δίσκο και είσαι άτοιμη. Αστα τα πανέρια. Σιγά!Τι να τα κάνεις μετά;;Πάνε σε κανένα φθηνό μαγαζί και δες κουτιά και δίσκους.Εστειλα φωτό!

εμ ξερω εγω που ρωταω.....χαχαχα!!!!

με προλαβες κ το ειδα μετα που ποσταρα οτι θα δω κ για καλαθια το απογευμα. το μαγαζι που θα παω εχει υλικα συσκευασιας οποτε θα δω τι εχει, φτηνο δεν το λες αλλα δεν ξερω αν εχω αλλο χρονο να κατεβω αθηνα.

Εχει η πεθερα μου κατι καλαθια αλλα ειναι ενα μπαμπου, ενα συρματινο, ενα οβαλ, ενα ορθογωνιο τουρλουμπουκι δλδ κ δεν θελω να ειναι ασχετα ολα....

Η ιδεα της κολυμπηθρας πολυ καλη μου ακουγεται. Δλδ δυο τετοιες "συνθεσεις" στα χερουλια εννοεις εεε? Ισως αντι για λουλουδι να κανω ενα μεγαλο φιογκο γιατι μαλλον θα το πετυχω καλυτερα. Το λουλουδι δεν πολυκαταλαβα πως γινεται.....

Αν δεν εκανε εμετο και ειχα διαυγεια μια χαρα ειναι, μην ανησυχεις, ειναι ντουρασελ τα καμαρια μας!!!!!

ναι γενικα δεν ανησυχω γιατι την ειδα καλα, τσακισε το γαλα, επαιξε μεχρι να φυγουμε, αλλα οκ ας εχουμε λιγο το νου μας σημερα. Να πω την αληθεια αυτο για τα φρουτα κ το αυγο η μαμα μου το σκεφτηκε (οριστε ρε εκανε κ ενα καλο.....χαχα) κ δεν διαφωνω κ πολυ....δεν θα παθει τπτ αν δεν φαει φρουτα μια μερα.....

Ρε Μυρτουλα, γιατι να κοψεις δυο φορες τουρτα?

δεν μου παει να περασει η μερα των γενεθλιων της ετσι, μια τουρτιτσα για 10 ατομα...σιγα τα ωα....ειναι τα πρωτα της γενεθλια....Εγω θα της κοψω στον παιδοτοπο μετα την βαφτιση.

Αυτο με τα καφασια το ειχα δει κι εγω, με αρεσε πολυ, αλλα οταν ο αλλος δεν το εχει δει, λογικο ειναι να ξινιζεται.

ναι παιζει κ αυτο που λες, αλλα οταν ολοι ξινιζουν καπου δισταζω να το κανω.....

Αω δεν κανω λαθος η βαφτιση σας ειναι μια βδομαδα μετα την δικη μας ε? 23/5 ειναι, ναι μια βδομαδα μετα αν θυμαμαι καλαΜπορω να σου δωσω τα δικα μου τα καλαθια.

δεν θα τα επιστρεψεις εσυ? να το κρατησω στα υποψην δλδ?????Στα ανθοπωλεια εχει ενα πραμα, σαν σπαγγος ειναι, σε πρασινο χρωμα η ασπρο που ειναι ευκαμπτο και το χρησιμοποιουν για αυτην την δουλεια.

Μπορει να το βρεις και σε ειδη συσκευασιας.

στα υποψην κ αυτο....!

Λιτσονι, εμενα δεν μου ανοιγει την φωτο.

Εχει στο Κερατσινι στοκ της raxe, πηγε η μανα μου και πηρε φοβερο φορεμα, με 50 ευρωπουλα!!! []....

COLOR="purple"]εχει κ στην Δαφνη στοκ raxevsky, ειχε παρει η πεθερα μου για το κρεβατι σουπερ φορεμα με 70Ε κ ειχε κ αλλα ωραια για το γαμο αλλα δεν ειχαν αυτο το "κατι" που θελαμε για την μαμα του γαμπρου[/color]

.

καλημέρα σε όλες!!!

μπήκα πολύ γρήγορα να πώ χρόνια πολλά στα εορτάζοντα μπεμπάκια αγλαίτσας και στον ξανθοτρίχη της Λίτσας μας!! και σε όποιον δικό σας γιορτάζει, σίγουρα κπ θα έχετε δεν μπορεί!!~!

δεν σας διάβασα, δεν πρόλαβα!!! είμαι σίγουρη όμως ότι καλύψατε κάαααθε λεπτομέρεια!!!

Μάγδα σούπερ οι φώτος!! είσαι μια κουκλίτσα κ εσύ κ το μωράκι σου...τι μωράκι δλδ ολόκληρος παίδαρος!!! να σου ζήσει!!

Ευα εγώ δεν πήρα τπτ, αλλά μάλλον δεν εχεις το μειλ μου, θα στο στειλω με πμ.

Σας φιλώ σταυρωτα κ θα επανέλθω αργότερα!

Mo09p3.png

Μαγδουλα δεν τα επιστρεφω τα καλαθια, τα εχω απο τον γαμο, δεν θυμαμαι πως ξεμειναν.

Βεβαιως και να το εχεις στα υποψην, εγω θα τα παω να μου τα στολισουν και αν θες τα παιρνεις και τα στολιζεις διαφορετικα.

Καλημεριζω και την κυρια απο τα Βορεια κι ας ειναι πολυασχολη!!!!!

Μαγδουλα δεν τα επιστρεφω τα καλαθια, τα εχω απο τον γαμο, δεν θυμαμαι πως ξεμειναν.

Βεβαιως και να το εχεις στα υποψην, εγω θα τα παω να μου τα στολισουν και αν θες τα παιρνεις και τα στολιζεις διαφορετικα.

Καλημεριζω και την κυρια απο τα Βορεια κι ας ειναι πολυασχολη!!!!!

Μυρτούλα....

Ευχαριστώ Αννούλα μου! Που είπαμε μενεις? Όσο για τον στολισμο αν ειναι στα φουξια μια χαρα ειναι κ για εμενα. Τα βαζω στα υποψην κ το βλεπουμε!!! Ευχαριστώ πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...