Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κοριτσακι:)

αλλα κυριως κανω θεραπευτικο πεντικιουρ.

αχ εισαι ο ανθρωπος μου!!!! με ταλαιπωρουν τα νυχια των ποδιων μου και η μανικιουριστα μου ειναι εγκυος! ευτυχως εχω βρει μια κοπελιτσα και ερχεται. και εισαι και μακρια ρε γμτ αλλιως θα ειχα γινει πελατισα!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αχ Εφίτσα μου με τον Τάκη προσπάθησα να την κάνω και έχω εκνευριστεί... Τεσπα, βγάλαμε άκρη, δεν έχω καταλάβει όμως γιατί θα πρέπει να καλέσω κόσμο που αλληλοκαλεί ο ένας τον άλλον σε γενέθλια και έχουμε καταντήσει να μην έχουμε καμμία άλλην επαφή όλην την χρονιά? Και στην ουσία ο ένας περιμένει τον άλλον να κάνει την πρώτη κίνηση και να μην τον καλέσει μία φορά??? Επειδή κάποτε κάναμε παρέα? Άντε τώρα...

Τελικά εγώ σας έβαλα για ύπνο και τώρα πάω κι εγώ...

Καληνύχτα κόρες, τα λέμε αύριο...

Καλημέρα! Χρόνια πολλά σε οσες εχουν καποιον να γιορτάζουν. Στη μικρή της Αγλαίτσας, στον αντρα της Εφης, στη μανουλα μου....

Λιτσακο μου και συ καποιον εχεις γιατι αν θυμαμαι Γιωργο θα τον πεις τον μικρο, ε; Το φορεμα ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Το ειχα δει και γω στον καταλογο. Δεν θυμαμαι καθολου τιμη ομως. Καπου εκει κοντα σε μενα στο Περιστερι ειναι και το στοκ της raxevsky, με περσινα ομως και θα ηθελα να το επισκεφθω καποια στιγμη.

Χθες πηγαμε στο Περιστερι να παρω παπουτσια για την βαφτιση και δωρο της αδερφης μου για αυριο που θα γεννησει. Τι το θελα η γυναικα και ειπα να την παρουμε μαζι την μικρη;;; Δεν καθοταν ουτε στο καροτσι, ουτε στον πατερα της φυσικα. Μονο αγκαλια και εμενα ηθελε. Πιαστηκα!! Μας ακουσε οοοοοοοοολο το Περιστερι απο τις στριγκλιες της. Ουφ....

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Τι κάνετε;;Δηλαδή σήμερα είναι του Αη-Γιώργη;;;:shock:Το αγνοούσα!!!Χρόνια πολλά στις Γεωργίες, τις Γιώργαινες και όσες έχουν εορτάζοντες!!!!Εστειλα 1-2 φωτό από βάφτιση αλλά εν έχω τα e-mail από όλες σας!Τα έχει καμιά συγκεντρωμένα;;;;;;Οποια θέλει να μου πει να της στείλω!!!Α!Ευάκι, κι εγώ θέλω φωτό!!!Ποιες άλλες βάφτισαν το προηγούμενο ΣΚ;;Παρά τους σκοπέλους (εννοείται ότι υπήρχαν!!!) όλα πήγαν καλά και το απολαύσαμε!Τώρα θα αρχίσω ετοιμασία για τα γενέθλια!!!χαχα!!!Η Ελένη θα με κράξει!!!!!!!!!!!!Βγήκατε πάλι, ε;;;Είδα φωτό!!!Ελα ρεεε....κι εγώ θέλω!!!!!!!!!

καλημερα!

χρόνια πολλά σε όλες όσουν έχουν κάποιο να γιορτάζει!!!

Λιτσακι το φορεμα ωραιο κ ειδικα για πιο χαλαρα που θα ειστε εσεθς ειναι σουπερ!!!

Ευακι σου στελνω πμ το mail μου κ αναμενω φωτο (κ με στολισμο βεβαιως βεβαιως)

Χτες πάλι τσακωθηκα με την μανα μου, δεν αντεχω αλλο, τα νευρα μου....σημερα ειναι που θα παμε για τα ρουχα της....πολυ μου ερχεται να της κανω χουνερι....αντε πια....

Το πρωι ηπιαμε εβαπορε κανονικοτατα χωρις κανενα πρόβλημα, θα της δινω την σκονη τα βραδια μεχρι να τελειωσει το κουτι κ μετα εβαπορε κανονικα.

Με λαχτάρησε το καμαρι μου πρωι πρωι...επεσε απο το κρεβατι της.....ειχε ξυπνησει κ καθοταν κ χαζοεπαιζε ορθια μεχρι να ετοιμαστω εγω κ να την σηκωσω. Ξαφνικα ακουω την πιπιλα να πεφτει (συνηθισμενο φαινομενο αλλα επιδη δεν την ακουσα να γκρινιαζει δεν πηγα να την πιασω) κ ξαφνικα μετα απο ενα λεπτο περιπου ακουω ενα μεγαλο γκουπ κ την μπεμπα να κλαει. Σε κλασματα δευτερολεπτου εφτασα στο δωματιο της κ η μπεμπα στο πατωμα.....πως σκατα επεσε απο την κουνια δεν μπορω να καταλαβω. Τα καγκελα ειναι στην μεσαια σκαλα κ βεβαια τωρα θα τα σηκωσω ακομα πιο πολυ.Ορθια της φτανουν λιγο πιο πανω απο το στηθος...το πιθανοτερο ειναι οτι αρχισε να σκυβει να πιασει την πιπιλα ή εναν τεραστιο αρκουδο που εχει διπλα στο κρεβατι της κ καπου εχασε την ισορροπια της.

Παντως γαλα ηπιε μετα κανονικοτατα κ επαιζε κεφατη με τα παιχνιδια της. Ειπα κ στην μαμα μου να την εχει λιγο στο νου της κ δεν θα της δωσει αυγο κ φρουτα αλλα κρεμα για να ειναι πιο ελαφρυ για το στομαχι της...μπας κ ...καρουμπαλο δεν καναμε, μονο μια κοκκινιλα στο κουτελο εκει που αρχιζουν τα μαλλια.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μαγδα εγω πηρα τις φωτο. Σου απαντησα κιολας.

Μυρτω μου μην αγχωνεσαι. Νομιζω οτι τωρα ειναι η περιοδος που θα γεμισουν καρουμπαλα! εγω την κουνια την εχω κατεβασει μεχρι κατω στο τελευταιο. Αν και εχω την υποψια οτι και απο κει θα πεσει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...