Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικα δεν θελει καμια να την μαζεψω απο μετρο?

Κ σε ποιο καφε θα κατσουμε οεο????????????????????

εγω 5 φευγω, παω παιρνω μπεμπα δλδ 5,30 φευγω απο ηλιουπολη οπτε 6 - 6 κ κατι ειμαι εκει αναλογως κινησης....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

think pink! everything is pink!

Κ στην τελικη αντε βαρια 6.30 να ειμαι εκει....χαμοστερνας ειναι αδεια μονιμως, αντε να εχει λιγη κινηση στη γεφυρα...σιγα τα ωα.....

η ζωη είναι ωραια!!!

ΥΓ, μην δινεται κ τρελλη σημασια με εχει βαρεσει η βαρεμαρα στο κεφαλι....

ΥΓ2. για να μην ανησυχεις Ελενακι εχω στο κινητο μου φωτο απο μαρτυρικο, μπομπο κ προσκληση......μην μου αγχωνεσαι κ όλα θα τα μαθεις!!!! χαχαχαχα

Τσίκι εσύ πως θα έρθεις τελικά?

ταξατσι!

τον λυπαμαι τον αντρα να τον κουβαλαω Ρεντη ακομα καλα καλα δεν θα εχει γυρισει απο την δουλεια. το αμαξι δεν εχω ξεθαρρεψει να το παρω μονη μου...

suU8p3.png

vdz8p3.png

χαχαχαχαχα να 'σαι καλά βρε μυρτούλα μου... πραγματικά μου έφτιαξες την μέρα... Ελπίζω να έχει μεγάλη οθόνη το κινητό σου γιατί συν τοις άλλοις είμαι και γκαβή!!!

(τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά μου για την αναπηρική σύνταξη!!!)

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα να 'σαι καλά βρε μυρτούλα μου... πραγματικά μου έφτιαξες την μέρα... Ελπίζω να έχει μεγάλη οθόνη το κινητό σου γιατί συν τοις άλλοις είμαι και γκαβή!!!

(τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά μου για την αναπηρική σύνταξη!!!)

χαχαχ δεν θυμαμαι ιντσες αλλα οκ δεν την λες κ τοοοοση δα.....

εχει επικοινωνησει καμια να την τζενη? θα ερθει τελικα? δεν εχει σημερα καθολου νομιζω...

κοπελιες μην μου αγχεστε.. μενω Σεπολια στην γεφυρα Ροσινιολ κοντα. ειμαι ενα τσουπ απο τον Ρεντη. 6 παρα δεν μπορω να ειμαι μετρο γιατι ο αντρας γυρναει 6 και.. και το χαιδαρι ειναι αντιθετα απο μενα. Ελενιτσα απο Αθηνων δεν θα ερθεις εσυ? εγω ειμαι κοντα στον Κηφισσο.

suU8p3.png

vdz8p3.png

ωχ!!! Είχα μείνει ότι το Τζενάκι θα ερχόταν απευθείας από την δουλειά κι ότι θα έφευγε με χριστίνα και τσίκι... Ρε Ελενάκι σωστά θυμάμαι???

Αν είναι να την πάρουμε τηλέφωνο ρε παιδιά...

Διαφημίσεις

δεν γνωριζω λεπτομερειες παντως μπορουμε να φυγουμε μαζι με το Τζενακι μετα γιατι εχουμε κοινο δρομο μεχρι καποιο σημειο. απλα εγω κατα τις 8 και μιση θα φυγω για να ταισω η μανα...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...