Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιτα.. μειωση εισφορων νοειται οταν καταβαλλεις εισφορες. αν πληρωνεσαι απο τον ΟΑΕΔ εχω την αισθηση οτι δεν κρατουνται εισφορες κυριας συνταξης. για περαιτερω λεπτομερειες για να μην λεω πραγματα χωρις βαση στο σαιτ του ΙΚΑ ψαξε για την εγκυκλιο 15 ( θα στην εστελνα αλλα δεν εχω upload ακομα!!!!!).εχει καποια τηλεφωνα για πληροφοριες εκει. θα σε κατατοπισουν καλυτερα απο μενα μιας και μετα τις 63 μερες του ΙΚΑ και τις 15 τησ ΟΤΟΕ πηρα 2 μηνες σωρευμενη αδεια του μειωμενου και την κανονικη μου τα οποια ομως πληρωνομουν κανονικα απο την τραπεζα και μου γινοταν οι κρατησεις.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

εκανα εγω τα χαρτια μου για την μειωση των εισφορων.

.

εγω νταρλινγκ τζιφος καθοτι δημ.υπαλληλος. :( σου λεει με τοσα πολλα λεφτα που μας πληρωνει το δημοσιο τι να παρουμε κι αλλα;;; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα :mrgreen:

Βρε Ευα...βρε Ευα....όλα δικά σου τα θες μου φαινεται

κ μονιμοτητα

κ τεραστιο μισθο

κ επιδοματα

εεεε θες κ επιστροφη..........πλεονεκτρα σε βρισκω......!!!!!! χαχαχαχα

σκεφτομαι κ εγω να τα κανω, βαριεμαι την γραφειοκρατια, το τρεξιμο κ την χαρτουρα....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

κ μονιμοτητα

κ τεραστιο μισθο

κ επιδοματα

σκεφτομαι κ εγω να τα κανω, βαριεμαι την γραφειοκρατια, το τρεξιμο κ την χαρτουρα....

πριν βαρεθεις να τα κανεις σκεψου το εξης: ποτε σου χαρισε το ΙΚΑ λεφτα??

:D:D:D

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

εχεις κ ενα κ δυο μην σου πω κ τρια δικια...θα το κανω ακομα κ αν το βαριεμαι....κανα 150αρι λογικα θα το παρω αν τα υπολογισα σωστα....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

κοπελια 150 δεν ειναι και λιγα ...

Μαγδουλα εστω και καθυστερημενα να σου ζησει ο νεοφωτιστος Γιαννακης σου!!! παντα ευτυχισμενος και καλοτυχος ( εχασα την μπαλα με τοσα ποστ που πανε και ερχονται εδω και μου ηρθε αναλαμπη ξαφνικα..:) )

suU8p3.png

vdz8p3.png

κ μονιμοτητα

κ τεραστιο μισθο

κ επιδοματα

πεστα πεστα παραλογιζομαι!!! :tongue:

ασε τις βαρεμαρες και παρτους και τα σωβρακα! και σκεψου πως αν δεν ψαχνοσουνα δεν θα στο ελεγε κανεις τους οτι δικαιουσαι αυτη την επιστροφη. τα δουλευεις κ σου αναλογουν, μην τους τα χαρισεις.

πεστα πεστα παραλογιζομαι!!! :tongue:

ασε τις βαρεμαρες και παρτους και τα σωβρακα! και σκεψου πως αν δεν ψαχνοσουνα δεν θα στο ελεγε κανεις τους οτι δικαιουσαι αυτη την επιστροφη. τα δουλευεις κ σου αναλογουν, μην τους τα χαρισεις.

τα δουλευεις, στα παιρνουν και οταν στην υπολοιπη Ευρωπη οι μανες εχουν τρελες διευκολυνσεις εδω τρεμεις μηπως μετα το περας του ετους "ασυλιας" προφασιστουν το οτιδηποτε και σε διωξουν...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες κούκλες!!!

Μόλις μίλησα με την λογοπεδικό κι ακύρωσε το αυριανό μάθημα... Έπαιρνε φυσικά η κοπέλα και νωρίτερα αλλά η σχέση που έχω με το σκατοκινητό μου δεν μου επέτρεψε να το μάθω εγκαίρως... Εγώ φυσικά θα πρέπει να κάνω το ταξίδι μου πάλι μιας και η μαμά μου νωρίτερα που με πήρε τηγάνιζε μελιτζάνες για τον αυριανό μουσακά που θα μας φτιάξει... Το αστείο είναι που μου είπε η κοπέλα να κάνουμε το μάθημα αύριο το βράδυ στις 9 παρά τέταρτο και φυσικά είπα όχι επειδή η μικρή κοιμάται νωρίς... Και την Πέμπτη δεν θα κάνουμε μάθημα επειδή εκείνη θα φύγει εκτός Ελλάδος... Και την άλλη Τρίτη δεν θα κάνουμε μάθημα επειδή θα περάσουμε επιτροπή ΙΚΑ για τις λογοθεραπείες... Μια χαρά, πήγαμε 2 εβδομάδες, δεν φτάνει???

Τεσπα, τι νέα κόρες?

καλα , ειμαι μεγαλο γαιδουρι....

μαγδα μου!!!!!!

να σου ζησει ο γιαννος σου κοριτσακι!!!!!!

κ να σε ευχαριστησω πολυ για την προτροπη σου:D

σε λιγο μου φαινεται θα το βιβλιοδεσω κιολας!

με βοηθησε παρα πολυ αυτο .

ευχαριστω ξανα:):)

τα νεα δεν ειναι ωραια γιατι ειμαι λιωμα.

ο μιχαηλ εχει τρελλη υπερενταση , δε λεει να πεσει για υπνο στην ωρα που πρεπει κ κλαιει με δυναμη(καλε !τον εβγαλε το σιγαστηρα:cool:).

ε....

του εβαλα πιπιλα κ σε 2 κοιμηθηκε.

μετα απο 3 πηγα κ την εβγαλα.

στελν λαθος μηνυματα στο παιδι μου?:(

τα νεα δεν ειναι ωραια γιατι ειμαι λιωμα.

ο μιχαηλ εχει τρελλη υπερενταση , δε λεει να πεσει για υπνο στην ωρα που πρεπει κ κλαιει με δυναμη(καλε !τον εβγαλε το σιγαστηρα:cool:).

ε....

του εβαλα πιπιλα κ σε 2 κοιμηθηκε.

μετα απο 3 πηγα κ την εβγαλα.

στελν λαθος μηνυματα στο παιδι μου?:(

βρε καλο μου λογικο δεν ειναι; αν ειχε μαθει να κοιμαται με πιπιλα και τωρα προσπαθεις να την κοψεις να περιμενεις και κλαμα και υπερενταση και φυσικα να κοιμαται αργοτερα αποτι συνηθως.

απλα αν εισαι αποφασισμενη να του την κοψεις τωρα καντο "μαχαιρι"! γιατι αν του τη δινεις λιγο και μετα τη παιρνεις και αλλες φορες δεν τη δινεις καθολου ο μικρουλης σου θα μπερδευτει, δεν θα ξερει τι να περιμενει.

υπομονη & επιμονη θελει, φυσικα τα λεω και για να τα ακουω κι εγω. νομιζω πως οφειλουμε να ειμαστε σταθεροι σε οτι κανουμε.

αααα και by the way στο μικρο δινεις φρεσκο γαλα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...