Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννούλα κοιμηθηκε η μικρή Λάμπουσα? Την πήγες καμμία βόλτα? Μήπως βγάζει κανένα δοντάκι μωρέ το μαναράκι? Εμένα γκρίνια σήμερα είχε η μεγάλη, κάτι που δεν το συνηθίζει... Κι ο Τάκης κουλαμάρα έχει να πάρει τα παιδιά να πάνε μέχρι το πάρκο... Άντε τώρα... Ούτε να ψοφήσεις δεν μπορείς... Με έκανε να αισθανθώ κι άσχημα που κλειστήκαμε σπίτι σήμερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

το πρωι που απλωνα τον τραχανα , με επαιρνε απο πισω ο μικρος κ επεφτε με τα μουτρα κ τον ετρωγε !

μιλαμε για μουρη χαλιααααααααα!!!!!!!!

η αδερφη μου να τον κυνηγαει κ να μου τον φερνει μπουκωμενο και να μου λεει

-κατι εφαγε κατι εφαγε!βγαλτο βγαλτο!!!!!!!

μυριζα το στομα του,

-μιχαηλ μου εκτος απο σκουληκακια μαυρα, βρωμουσες κ τσιγαρα, η μαμα σ αφηνει ναι? αντε μαναρι μου να παρκεταρεις κ η θεια μαρια:lol::lol::lol:

Κοιμηθηκε. Επιτελους. Μου εχει ξεκινησει καινουργιο ντραβαλο.

Ο,τι θελει θα το ζητησει με γκρινια. Την κοιταω, κατεβαζω την φωνη μου και της λεω:

Δεν περνανε σε εμενα αυτα, οσο γκρινιαζεις δεν θα εχεις αυτο που θες.

Μου στελνει φιλι και μου δειχνει με το χερακι.

Αλλα αυτο θα εγινε σημερα γυρω στις 1000 φορες.

Βολτουλα πηγαμε, αλλις θα ημουνα ενα με ντουβαρι τωρα.

Ελενακι, στο βαμβακι βαλε και λιγο ελαιολαδο χλιαρουτσικο προς το κρυο.

Βοηθαει λιγο.

Κι εγω με τα αυτια αστα..... Χρονιες ωτιτιδες, φαντασου οταν ημουν μικρη, οτι ο γιατρος ηταν αρκετα σιγουρος πως θα ψιλοχασω την ακοη απο το ενα αυτι.

Αλλα τον διεψευσα!!!!!!!!!

Εφη, πεθαινω για οικοδομικο μαυρισμα ή εστω του ταριφα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ Αννούλα υπομονή θέλει τώρα... Μετά τα 2 αλλάζει το σκηνικό και είναι πολύ καλύτερο... Τώρα θέλει υπομονή και προσοχή... Ο δικός μου αν και για κάποια περίοδο έτρεμα την ώρα που θα ξυπνούσε, έχει ηρεμήσει απίστευτα... Είναι περισσότερο προσεχτικός, δεν κάνει τα άγαρμπα τινάγματα (χτυπούσε αυτό το κεφάλι παντού όμως) που έκανε, πολύ πιο ήρεμος (φτου φτου)... όταν βέβαια τον πλησιάζει η μυρτώ παθαίνει παράκρουση... Σήμερα τον πέταξε κάτω από κει που έσερνε κάτι σαν περπατούρα (του το έδωσα έφη επιτέλους) και φυσικά έφαγε τα μούτρα του... Της λέω "τι του έκανες" και απαντάει "χαρούλες μαμά, χαρούλες"!!! Αχ...

Καληνύχτα Αννούλα (αυτό το Αννούλα μου θυμίζει αυτά τα μαύρα ανέκδοτα που είχαν βγει παλιότερα -θυμάσαι μουλωχτή??? χαχαχα- με πρωταγωνίστρια την μικρή αννούλα)...

Βρε Έφη, ψάχνεις να ποστάρεις έρευνα που να λέει ποσο καλό κάνει ο καπνός στα χρονιάρικα??? Που είσαι μαρή?

μαρή έφαγε καπνό το παιδί? Πες μου ότι δεν κατάλαβα καλά...

δεν καταλαβες καλα:cool:

Αυτό είναι σοβαρό εφάκι και δεν γελάμε...

-μιχαηλ μου εκτος απο σκουληκακια μαυρα, βρωμουσες κ τσιγαρα, η μαμα σ αφηνει ναι? αντε μαναρι μου να παρκεταρεις κ η θεια μαρια:lol::lol::lol:

ελα φιλεναδα!το αυτι ποναει , οχι το ματι!!!!!!!!:-P

Κορες, την κανω για καναν υπνο, θα τα πουμε αυριο λογικα, αν με αφησει η Λαμπουσα!!!

καληνυχτα μαναρι μου!

ονειρα γλυκα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ο μικρος ειναι στην αποτοξινωση....

3η μερα χωρις πιπιλα.

πιστευω πως σε 1 εβδομαδα με 10 μερες να εχει "καθαρισει".

χαχαχχαχχαααααα!

απλα επειδη σημερα κυριολεκτικα κοιμηθηκε 2 δεκαλεπτα κ τωρα που ξυπνησε ετσι οπως ουρλιαζε απο την κουραση μαλλον θα λιποθυμουσε:cool:(ο τσογλανος επιμονη!μα σε ποιον εμοιασε?:cool::cool::cool:)

του εβαλα πιπιλα για 3 λεπτα.

αχ μαρή έφη, ότι βάλεις στο κεφάλι σου το εκτελείς... Πάντως κατά την γνώμη μου επειδή αυτές τις συνήθειες πρέπει να τις κόβεις μαχαίρι καλό είναι να γίνονται σε φάση που το παιδί είναι πιο συζητήσιμο και καταλαβαίνει τι κάνεις και γιατί...

ναι!

γι αυτο στο παρεντς εχουνε φρικιασει που πηγαν τα μικρα τους 4 και δε λενε να την κοψουν με τπτ!

ασε κ ξερω εγω...

λιγα πιο πολλα φιλακια , λιγο πιο πολυ παιχνιδι(δλδ ποσο πιο πολυ που τα γονατα μου δεν τα νοιωθω απο το μπουσουλημα:rolleyes:)και θα στρωσει ο χαρχουδακος μου !:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...