Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω πω πω! Πιασατε το μπιρι μπιρι και δεν σας προλαβαινω! Τι να κανω, η μικρη με εχει τρελανει... Ολη μερα σημερα γκρινια και στα μεσοδιαστηματα κλαμα με δακρυα-κορομηλα. Και εχει και μια βδομαδα που δεν τρωει. Απελπισια κοριτσια...

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάρες για καφέ είμαι μέσα κι εγώ!!! Αν είναι χωρίς παιδιά όμως (που μεταξύ μας μάλλον το προτιμώ μιας και οι περισσότερες δεν είμαστε στα καλά μας) θα μπορούσα μετά τις 18:30 ή Σαββατοκύριακα (κανένα μεσημεράκι ε?) Για δείτε το!

Καμιά Παρασκευή απόγευμα κατά τις 6 να μην έχουμε και δουλειά την επόμενη μέρα;

Αχ βαχ... τέλος τα χριστούγεννα και μόλις πιάσαμε κουβέντα για το Πάσχα... Τι πόνος κι αυτός! Όλες τις πρώτες γιορτές θέλουν οι παππούδες μαζί κι εμείς δεν έχουμε όρεξη και λόγω και διαφόρων καταστάσεων δεν ξέρουμε πως να το αποφύγουμε...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μυρτω τι λες, τις πάμε στο γνωστό καφέ;;;;

μμμ δεν ειναι κακο! θυμαστε που ερχοντουσαν οι νυφες to be??? εεε τωρα γιναμε μανουλες!!!χαχαχα

εχει κ κατι σφηνακια, κ κατι τυρακια......παλι στο φαι το μυαλο μου!

Λοιπον...σημερα ειχαν ερθει οι γονεις μου το απογευμα να δουν την μικρη.

Ειπαμε κ σχεδον συμφωνησαμε να κοιταξω να γυρισω στην δουλεια μεσα στον Γεναρη (εφοσον φυσικα δεχτει ο αφεντικος) αντ για Μαρτη που ειναι κανονικα κ να κρατησει η μαμα μου την μικρη για κανα διμηνο κ να παει μετα βρεφονηπιακο.

Τωρα εγω γιατι νιωθω μπερδεμενη???

Εμπιστοσυνη υπαρχει απολυτη δεν τιθεται τετοιο θεμα εννοειται.

Απο την μια απο μονη μου ελεγα οτι θελω να γυρισω για να βγω απο το σπιτι γιατι ειχε αρχισει να μου την βαραει, απο την αλλη τωρα που αυτο μαλλον πραγματοποιειται δεν τρελαινομαι....θελω να κατσω κι αλλο....δεν θελω να φανταστω καν τι με περιμενει στο γραφειο καθοτι η αλλη κοπελα ειναι χωρις υπερβολη αχρηστη......δεν παω καλα...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα να καθόμουν κι αλλο στο σπίτι με την μικρή. Τρελαίνομαι καθε πρωι που την αφήνω. Εχει αρχισει και καταλαβαινει πλεον και οταν φευγω πλανταζει στο κλάμα! Επίσης μου την δίνει που χανω στιγμες του παιδιου μου. Τι είπε, τι έκανε για πρώτη φορά. Αλλα πάλι δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να μην δουλευω και να ειμαι ολη την μερα στο σπίτι με μια φόρμα!

Μυρτω μου όλα καλά θα πάνε. Και αν νιωθεις οτι δεν εισαι καλά και δεν αντεχεις άλλο σπίτι, καλυτερα να γυρίσεις στη δουλεια. Μην ξεχνας οτι ολη σου την αρνητικη ενεργεια θα την μεταφερεις και στο παιδι!!

Το καταλαβαίνω το πελάγωμά σου twinky και το δίλλημά σου. Κι εγώ ένιωθα φοβερή ανασφάλεια τον πρώτο καιρό που έπρεπε να γυρίσω δουλειά. Αν μπορούσα να επιλέξω δεν θα γύρναγα γιατί απλά δεν ήθελα. Όμως δυστυχώς είμαι αυτοαπασχολούμενη και δεν έτρεχε μισθός από αφεντικό οπότε αναγκάστηκα. Κι έχω να σου πω ότι άρχισα να ισορροπώ ως προσωπικότητα, έστω γυρνώντας και σε χάος και σιγά σιγά τα έφερα σε σειρά. Και σήμερα πρώτη μέρα μετά από πολύ καιρό που δεν βγήκα έξω για δουλειά κι έμεινα σπίτι με τον μικρό. Ε, βούλιαξα πάλι. Πυζάμα, άλουστη, σπίτι ασυγύριστο και δουλειά από το σπίτι ενώ τάιζα-ξεσκάτιζα-κοίμιζα μωρό. Γνώμη μου; Γύρνα αν ψάχνεις τις ισορροπίες σου. Μείνε εφόσον μπορείς να εκμεταλλευτείς την κατάσταση (δικαιωματικά) κι αφού έχεις μισθό να τρέχει κι αφεντικό να σε περιμένει.

WN6Op3.png

Το καταλαβαίνω το πελάγωμά σου twinky και το δίλλημά σου. Κι εγώ ένιωθα φοβερή ανασφάλεια τον πρώτο καιρό που έπρεπε να γυρίσω δουλειά. Αν μπορούσα να επιλέξω δεν θα γύρναγα γιατί απλά δεν ήθελα. Όμως δυστυχώς είμαι αυτοαπασχολούμενη και δεν έτρεχε μισθός από αφεντικό οπότε αναγκάστηκα. Κι έχω να σου πω ότι άρχισα να ισορροπώ ως προσωπικότητα, έστω γυρνώντας και σε χάος και σιγά σιγά τα έφερα σε σειρά. Και σήμερα πρώτη μέρα μετά από πολύ καιρό που δεν βγήκα έξω για δουλειά κι έμεινα σπίτι με τον μικρό. Ε, βούλιαξα πάλι. Πυζάμα, άλουστη, σπίτι ασυγύριστο και δουλειά από το σπίτι ενώ τάιζα-ξεσκάτιζα-κοίμιζα μωρό. Γνώμη μου; Γύρνα αν ψάχνεις τις ισορροπίες σου. Μείνε εφόσον μπορείς να εκμεταλλευτείς την κατάσταση (δικαιωματικά) κι αφού έχεις μισθό να τρέχει κι αφεντικό να σε περιμένει.

Το διλλημα το εχω εγω κ οχι η twinky!

Σκεφτομαι να γυρισω για να καταφερω εστω ενα μηνα να παρω διπλο μισθο (οαεδ κ απο γραφειο γιατι σκεφτομαι για ενα μηνα να μην κοψω τον οαε αν συμφωνει το αφεντικο) γιατι το οικονομικο ειναι ενα πολυ σοβαρο κ ζορικο θεμα για οταν θα παει η μικρη σταθμο κ πολυ το φοβαμαι αλλα πανω απο ολα για να ισορροπησω. Αυτο το κλεισιμο στο σπιτι μου την εχει δωσει.

Απο την αλλη φοβαμαι το πως θα τα βγαζω περα, αν τωρα τα βραδια πολλες φορες ειμαι πτωμα μετα τι θα γινει??? Οτι θα χασω στιγμες της μικρης - αυτο θα γινει αναποφευκτα καθως αν κ πολυ θα με βολευε δεν ειμαι εισοδηματιας οποτε αργα η γρηγορα θα γινει.

Το βασικοτερο κινητρο για να γυρισω ειναι μπας κ καταφερω να δω τι παιζει στο γραφειο - καθως υπαρχει ενδεχομενο να με "στειλει" οταν περασει ο χρονος που με προστατευει ο νομος απο την γεννα - κ να καταφερω να αντιστρεψω υπερ μου τις συνθηκες. Αν κ το οτι καταφεραν κ τα εβγαλαν ενα 8μηνο χωρις εμενα δεν με βοηθαει κ πολυ....

Μαλλον θα γυρισω αλλα οσο να ναι δευτερες σκεψεις παντα κανουμε!

Διαφημίσεις

DEL σου εστειλα με πμ τα στοιχεια της γιατρού.

Χριστινα μου και γω συμφωνω μαζι σου!Και γω μπορει να τρεχω σαν τον Βεγγο, αλλα νομιζω οτι θα σαλταρα αν ημουν στο σπιτι.

Μυρτω μου καταρχην προσεχε αυτο που λες για οαεδ και δουλεια μαζι, γιατι γινονται πολυ ελεγχοι στα εξαμηνα του οαεδ. (σου μιλαω σαν λογιστηριο που αυτη τη στιγμη εχει 4 εργαζομενες σε εξαμηνο!!!). Και μην αγχωνεσαι πως θα τα καταφερεις. Θα τα φτιαξεις ολα ωστε να γινονται οπως σε βολευουν.

χιχι δεν βαρεσα καλε! ειναι δυσκολη η ωρα αλωστε....χαζοξενυχταμε ολες εεε κ καλα εμενα ο αντρας μου εχει βαρδια....εσεις??? γιατι δεν εισαστε με τους αντρες σας εεεεεεεεε???

στο θεμα μας....

ειμαι στον ιδιο εργοδοτη απο 1/6/2005 κ με πολυ καλες σχεσεις. Απλα ειναι ανθρωπος που κραταει μανιατικα κ ξερω οτι εχει "θυμωσει" που πηρα το εξαμηνο κ "προτιμησα" να τον κρεμασω οπως θεωρει εξου κ ο φοβος.

Twinky το ξερω για τους ελεγχους κ σε εμας εχουν παει κ με εχουν ψαξει 2 3 φορες απο οσο εχω μαθει απλα σκεφτομαι οτι ειναι μονο ενας μηνας κ κατι αν γυρισω τελος γεναρη κ επισης το γραφειο μου ειναι διπλα σε μια τουαλετα (καπως ακουγεται αυτο αλλα δεν ειναι τρομερο, ειναι το wc του αφεντικου εξω απο το γραφειο του) οποτε αν μπει κανεις χωνομαι εκει κανα 10λεπτο κ τελειωσε η υποθεση. Ολα αυτα βεβαια ειναι δικες μου σκεψεις που συμφερουν εμενα ετσι. Δεν ξερω αν κ τι απο αυτα θα δεχτει το αφεντικο!

χιχι δεν βαρεσα καλε! ειναι δυσκολη η ωρα αλωστε....χαζοξενυχταμε ολες εεε κ καλα εμενα ο αντρας μου εχει βαρδια....εσεις??? γιατι δεν εισαστε με τους αντρες σας εεεεεεεεε???

στο θεμα μας....

ειμαι στον ιδιο εργοδοτη απο 1/6/2005 κ με πολυ καλες σχεσεις. Απλα ειναι ανθρωπος που κραταει μανιατικα κ ξερω οτι εχει "θυμωσει" που πηρα το εξαμηνο κ "προτιμησα" να τον κρεμασω οπως θεωρει εξου κ ο φοβος.

Άμα σας πω εγώ σκηνικό θα γελάσετε. Ο άντρας μου είναι μισός ιταλός, πήγε ιταλικό σχολείο. Οπότε τσαντίζεται με τα ελληνικά και τα πολλά ε αι ει ι υ η κλπ, ξέρετε. Πέφτουμε τώρα σε ζάπιν στη ΝΕΤ με τον Μπαμπινιώτη. Καθόμαστε και το βλέπουμε (παίζει ακόμα) γιατί εγώ λόγω νέου επαγγελματικού προσανατολισμού μ'ενδιαφέρει (αλλά και γενικότερα με ενδιαφέρει) κι αυτός για να γκρινιάζει σε κάθε λέξη που διαφωνεί χαχαχα :lol: Έχουμε και ατμόσφαιρα, σβηστά φώτα, εγώ με λαπτοπ στα πόδια κι ο άντρας να γκρινιάζει γιατί να έχουμε τόσα ι και ε και να τα καταργήσουν όλα.

Όσο για τον εργοδότη σου, καταλαβαίνω πολύ καλά περί τίνος πρόκειται, πέρασα κι εγώ από τέτοιο άτομο και για πολλά χρόνια (φαντάσου γαϊδουρινή υπομονή που έκανα). Γι' αυτό δεν θα εκτιμήσει το ότι θα γυρίσεις νωρίτερα, να το ξέρεις. Και θα στραβώσει που θα ζητήσεις και λεφτά ενώ παίρνεις ΟΑΕΔ. Αυτά για να ξέρεις τι θα συναντήσεις :cool:

WN6Op3.png

Καλημέρες!!!

Christine76 χαζοξενύχτι απόψε? Ελπίζω να μην δουλεύεις...

Oχι δεν δουλευω πια,και δεν το βλεπω ο αντρας μου ειναι πολυ αρνητικος για σταθμο,βεβαια αφου μας παιρνει προς το παρον ειναι καλυτερα για το παιδι,για εμενα δεν ξερω.

Χριστινάκι μου τι έπαθες?Δεν ερχόσουν σπίτι μου να νταντεύεις λίγο τον μικρό μπας και κλείσω κανένα μάτι.Σήμερα ξύπνησε ευτυχώς μόνο 3 φορές και βέβαια από τις 6,30 ξύπνησε.Τον ξανακοίμησα και κοιμήθηκα και εγώ καμία ώρα γιατί τα μάτια μου έτσουζαν από την νύστα.Οσο για τα χάπια το ξέρω πολύ καλά ότι είναι τα χειρότερα που υπάρχουν αλλά δυστυχώς ότι και να έχω δοκιμάσει δεν με πιάνει.Φυσιοθεραπείες τίποτα δεν μου έκαναν.Σε δύο γιατρούς που πήγα κανένας δεν μου έλυσε το πρόβλημα.Το μόνο που μου είχε πει ο ένας είναι να απευθυνθώ σε αθλίατρο για ειδικές ασκήσεις αλλά ούτε καν το έψαξα.

Για να πω την αληθεια μου χθες περασα και μια στενοχωρια με ενα συγγενικο μου προσωπο και οπως παντα οταν γινεται κατι εγω δεν μπορω να την πεσω για υπνο ευκολα,εχθες ομως ηταν το κατι αλλο.

Μηπως παρ'ολα αυτα θες να αλλαξουμε παιδια???:lol::lol:Δεν εχω θεμα,θα σε ξεκουρασω λιγακι.

Για τον αυχενα μου και εγω σε αθλιατρο πηγα και πραγματικα με τις ασκησεις και τις φυσιοθεραπειες και με την θερμοφορα χαμηλα στους ωμους,ολα καλα πανε.

γλιστρίδα σε συνδυασμό με βαρεμάρα!!!ξέρεις τι κάνει!!!??? Δες εμένα τις τελευταίες μέρες!! όρεξη μηδέν για δουλειά!! έχω μπει σε ό,τι φορουμ υπάρχει και γράφω αβέρτα!!!

Γιατι σε νοιωθω????????

ρε συ Χριστινάκι δεν τον έστελνες αυτόν στην κουζίνα??!!εγώ όταν ροχαλίζει τον ξαποστέλνω!! να μάθει να μην τρώει αργά το βράδυ όλα τα υγειινά του (πίτσες, γύρους (με σουβλάκι χαχαχα καλαμάκι???) κλπ και γραμμάριο να μην του μένει!!!) ας φάει τη σαλατίτσα του όπως εγώ (που όλα μου μένουν είπαμε παίρνω της Χριστίνας)!

Ασε εδωσε ρεσιταλ μιλαμε,οσο για τα κιλα το παραξευτειλισαμε και οι δυο σου λεω....Πες του αντρα σου να βαζει στην πιτα καλαμακι κοτοπουλο,για πιο λιγες θερμιδες:lol::lol:

Τελικά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του. Εμενα για παραδειγμα μου ειπε οχι ακομα τραχανά και γιαουρτάκι γιατί έχει πλήρη γάλα και δεν κανει ακομα!;!;;;!!!! Η αδερφη μου θυμάμαι εδωσε στον ανηψιο μου αυγο στο χρονο... Για μοσχάρι Μυρτουλα ουτε και μενα τρελαινεται, με το ζορη το τρωει!

Καλα απο ψυχολογια....μαλλον ειναι η περιοδος!! Βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε και μου τη δινουν τα παντα!! Περαστικα θα ειναι Μυρτουλα μου!!

Εμενα η μπεμπα ξεκινησε τωρα τραχανα...τι να πεις για τους γιατρους πια..Και τα τρωει ολα ευτυχως και με το παραπανω,μεχρι που αρχισα να ανησυχω μην γινει το παιδι σαν και εμενα..

Αυτο δεν ειναι για να γελασουμε αλλα για να πεσω απο τον γκρεμο....

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....... 00020110.gif Το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο αλλωστε το ξερεις και εσυ η ιδια αυτο,εχεις ομως και τα δικια σου περασατεπολλες μερες μετρωντας γραμμαρια,αλλα τι να πει και μια ξαδελφη μου που το κοριτσακι της ειναι τεσσαρων και ειναι μονο 20 κιλα.......την μανα της να δεις πως κανει,εχει βγαλει την ξαδελφη μου αχρηστη γιατι θεωρει οτι δεν κυνηγαει ολη την ημερα το παιδι για να το ταισει.....αλλη φρικη εκει...

Για καφέ είμαι μέσα, σιγά σιγά μειώνεται η ένταση της δουλειάς και θα χαλαρώσω (δυστυχώς). Οπότε μέσα, με μωρά ή χωρίς. Σας ενδιαφέρει το mall; Το ΙΚΕΑ; Είναι φιλικά προς τα μωρά (και τις μαμάδες!!)

Βρε κοριτσια εγω εχω θεμα με τον καφε,πολυ θα ηθελα αλλα πρεπει καποιος να με φερει,ο αντρας δουλευει μεχρι αργα οποτε...

Η μπεμπα μου το βραδυ ξυπναει τωρα πιο λιγες φορες απο οτι παλιοτερα.Ξεκιναει ενα κλαμα αλλο πραμα,λες και βλεπει εφιαλτες,αυτο βεβαια το κανει μηνες τωρα,τα δοντια μου ειπε ο γιατρος,παντως την λυπαμαι γιατι εγω την βλεπω οταν πεταγεται οτι ειναι φοβισμενη,κοιταει γυρω της,σηκωνει τα χερακια της για να την παρω και τοτε βαζω ενα πλατυ χαμογελο της ριχνω και ενα ασμα και τσουπ,κοιμαται παλι μπαμ μπαμ.Απο κιλα και εμενα εχει βαρυνει αρκετα και τα χερια μου ειναι λιγο κουλα ειναι η αληθεια αλλα χαλαλι.

000200D7.gif κόρες,φιλακια.

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Βρε κοριτσια εγω εχω θεμα με τον καφε,πολυ θα ηθελα αλλα πρεπει καποιος να με φερει,ο αντρας δουλευει μεχρι αργα οποτε...
Που μένεις παιδί μου; Κάτι θα κάνουμε

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...