Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα μουλωχτη επεσες τωρα στις 2 μανες που ειναι κ ελαφρως ασπλαχνες στο θεμα υπνος!

χαχαχχαχαα!

ναι .

εμενα κοιμαται μονος κ αδιαμαρτυρητα πλην του τελευταιου μηνα που τον ξαπλωνω και ανοιγει τη στοματαρα για πιπιλα:mad:

αν δεν , γινεται ο κακος χαμος μεχρι να.

τεσπα θα τη βρω εγω τη λυση πριν τα γενεθλια .

του το χω ταξει!!!

καλα φιλε το κυπριακο γ@%&ει!

κουπες=χοιρινος κιμας τυλιγμενος σε ζυμη απο πληγουρι!

κολαση!!!!!!!!

Κι αόρατος εραστής μη σου πω :cool:

Ναι, είχε ακόμα υπολλείματα μου είπε, περίεργο ε; Είπε ότι η αντιβίωση ήταν σχετικώς ελαφριά και δεν τον βοήθησε. Σκέφτομαι πως ίσως επειδή την έκοψα την 11η μέρα και την άρχισα ξανά μια μέρα μετά να τον πήγε πίσω. Επίσης είπε πως ίσως η γκρίνια και το κλάμμα είναι γιατί τον τρώει το αυτί κι όχι πόνος. Ξέρω γω...Με είδε κι εμένα γιατί έχω φαγούρα και βουητό (το τελευταίο καιρό) και μου έδωσε μια κρέμα για τη φαγούρα. Όσο για το βουητό, από ακοή είμαι οκ, μου είπε να κοιτάξω σίδηρο και φεριτίνη, άμα είναι χαμηλά προκύπτει και το βουητό. Άκου τώρα!

Βρε συ Χριστινάκι κάτσε γιατί με μπέρδεψες... Οι αντιβιώσεις (τουλάχιστον αυτές που έχω δώσει εγώ μέχρι ώρας - Procef, Augmentin και μία που δεν την θυμάμαι - τις έδινα για 8 ημέρες... Αυτό ξέρω για τις αντιβιώσεις ότι είναι 8ημερες αν και το 10 σαν νούμερο κάτι μου λέει (μάλλον το έχω ακούσει ξανά από κάποον άλλον)... Ο παιδίατρος για πόσο καιρό σου είχε πει αρχικά να πιείτε την αντιβίωση? Όσον αφορά το φάρμακο εγώ που έχω θέμα από τα 16 μου με λαιμά/αυτιά πάντα έπινα είτε Amoxil είτε Augmentin... Μήπως σε τρέλανε ο ωρυλα τσάμπα?

Ρε κορίτσια, όταν λέμε τα μωρά σας πάνε για ύπνο, πέφτουν μόνα στο κρεββάτι και δεν δυσανασχετούν; ..

Ναι Χριστινάκι... Εγώ έχω σοβαρό κόλλημα με αυτό, στην Μυρτώ το είχα εξαντλήσει το θέμα ύπνος... Κι όταν λέω ύπνος εννοώ, αφήνεις το παιδί κάτω, βάζεις πιπίλα και φεύγεις... Στην Μυρτώ μου πήρε 3μιση μήνες σε αυτόν μετά τον 8ο μου έκατσε... Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην μου κάτσει...

Διαφημίσεις

Έφη, στην Μυρτώ πέταγα στην κούνια 3 πιπίλες... όλο και κάποια έβρισκε και έβαζε στο στόμα... Από όταν ο μαλλιάς κοιμάται όπως πρέπει, δεν έχει ξυπνήσει ούτε για πιπίλα το βράδυ...

καλα η κυπριακη πιτα ειναι γεματη τιγκα με μαιντανο,αγγουρακι , ντοματα κ κρεμμυδι .

εεε και σεφταλια !

στην αρχη στραβωσα που δεν ειχα σαλτσα αλλα τελικως ειναι ολα τα λεφτα λεμε.

Έφη, στην Μυρτώ πέταγα στην κούνια 3 πιπίλες... όλο και κάποια έβρισκε και έβαζε στο στόμα... Από όταν ο μαλλιάς κοιμάται όπως πρέπει, δεν έχει ξυπνήσει ούτε για πιπίλα το βράδυ...

οχι μανα μου , εννοω οτι του δινω πιπιλα μεχρι να τον παρει ο υπνος.

στο δεκαλεπτο τη φτυνει!

την παιρνω απο την κουνια και τη βλεπει ξανα την αλλη μερα , εκτος κ αν ξυπνησει για κατουρημα ...

Διαφημίσεις

ρε συ χριστίνα, γιατί το κωλογιαχού μου έχει γυρίσει στην μορφή που ήταν πριν 300 χρόνια που δημιούργησα την διεύθυνσή μου? Ξαφνικά γύρισε στην ηλίθια μορφή που ήταν πριν... Τι πρέπει να κάνω για να επανέλθει στο προηγούμενο???

Μαρή Έφη, σβήστε την φώτο που είμαι κι εγώ, δεν πιστεύω να το έστειλες και αλλού!!! Θα τρελαθώ...

οχι μανα μου , εννοω οτι του δινω πιπιλα μεχρι να τον παρει ο υπνος.

στο δεκαλεπτο τη φτυνει!

την παιρνω απο την κουνια και τη βλεπει ξανα την αλλη μερα , εκτος κ αν ξυπνησει για κατουρημα ...

Έχεις λυσσάξει όμως να του την κόψεις... Για να δούμε αυτό το σύστημα, αν δουλέψει θα του το κάνω κι εγώ... Αν όμως μαρή, αρχίσουμε τα ξενύχτια θα σε τσουρομαδήσω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...