Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τον αγκαλιτσα τον κρατησα ξυπνιο οολο το πρωι.

το μεσημερι (μετα τα ταπερ) τον εβαλα κουνια στις 14.30

ε!

κοιμηθηκε ως τις 16.00

φοβερο?

και τωρα το βραδυ τον εβαλα για υπνο στις 21.45 δλδ με τη χειμερινη 20.45:rolleyes:

γελας?

ΓΕΛΑΣ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ρε συ, τα καλύτερα παιχνίδια από τώρα και για αρκετά ακόμα είναι κατσαρολικά, κουτάλες, τάπερ κτλ... Έχει και στο Jumbo τέτοια που μοιάζουν με κανονικά αλλά τα σκατά τα καταλαβαίνουν... Πρέπει να ξανακλείσω κάποια ντουλάπια, και τον φούρνο της κουζίνας και επίσης πρέπει να πάρω κάτι που είχα δει παλιότερα αλλά δεν είχε χρειαστεί να το πάρω για την Μυρτώ... Κάτι που μπαίνει μπροστά από τα μάτια της κουζίνας, σαν ξύλο είναι αν θυμάμαι καλά... Χτες το χαζοπούλι μου ακούμπησε την κατσαρόλα ενώ μαγείρευα...

γι αυτο κ γω εβαλα ασφαλειες σε ολα τα ντουλαπια εκτος αυτου με τα ταπερ κ τα καπακια τους, να χει το γιαβρι μου το κατιτις του εκτος του να μου αλλαζει προγραμματα στο πλυντηριο και στο στεγνωτηριο:rolleyes:.....

ο οικολογος εναλλακτικος:cool:

Διαφημίσεις

...ρε αννουλα !

περιμενω και την επεξηγηση για τον μιχο μου......(εμοτικον ματακια !)

ελα ρε αννουλα , ελα ρε αννουλα ,ελα ρε αννουλα , ελα ρε αννουλα, ελα ρε αννουλααααααααααα......

Γεια σας και χαρά σας και Χριστός Ανέστη! Τι μου κάνετε κοριτσάκια? Είπατε, είπατε, διάβασα αρκετές σελίδες αλλά μετά από ένα σημείο αδυνατούσα να παρακολουθήσω. Εμείς καλά περάσαμε, χθες ήρθαμε, εγώ δηλαδή και η Σόφη. Όλα καλά πήγαιναν μέχρι που εγώ αρρώστησα και τους κόλλησα όλους. Πρώτα τη μαμά μου και μετά το παιδί μου. Την Κυριακή το μεσημέρι ξύπνησε το καημένο με πυρετό 38, ενώ από το πρωί ήταν μια χαρά. Της έδωσα ντεπον και είπα μήπως πέσει. Το βράδυ έφτασε 39,2 και τρελάθηκα. Την κάναμε 2 δροσερά ντους πήρα τη την γιατρό και μας είπε να την δώσουμε πονσταν. Έτρεχαν σαν τρελοί ο μπαμπάς μου και ο άντρας μου να ψάχνουν διανυκτέρευον φαρμακείο. Ευτυχώς ο πυρετός έπεσε το ίδιο βράδυ και από τότε δεν ανέβηκε καθόλου. Είχα πάρει μια τρομάρα! Την πήγαμε στην γιατρό χτες και όλα καλά.

Maan τα μπεμπάκια μας έχουν ακριβώς τις ίδιες αναλογίες, απορώ πως σου φαίνεται μικροκαμωμένη. Την παίρνουμε αγκαλιά και δείχνει τεράστια. Με την Σοφη έχουμε ακριβώς ένα μέτρο διάφορα, όπου να ʽναι θα με φτάσει! Χιχι!:tongue:

Κάπου διάβασα κάτι περί δουλειάς. Λοιπόν, μην βιάζεστε να κρίνετε αρνητικά όποια δε δουλεύει, εκτός αν την γνωρίζετε και ξέρετε περίπου τον τρόπο σκέψης της. Για παράδειγμα, εγώ αναγκάστηκα να μην δουλεύω γιατί δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει με το παιδί. Μια φίλη μου δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή της γιατί δεν το γουστάρει. (Ναι, υπάρχουν τέτοιες γυναίκες την σήμερον ημέρα) Αυτά.

Μάγδα, όταν κατεβαίνεις αγορά πας κέντρο η συνοικιακά? Εμένα με εκνευρίζει η αγορά στο κέντρο γιατί τα νούμερα είναι σχεδόν παιδικά και δεν βρίσκω αυτό που θέλω. Συνοικιακά βολεύομαι περισσότερο. Είχα καιρό να μπω και τα ʽ πα μαζεμένα! :tongue:

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Λινάκι!!! Περαστικά κι αγύριστα στην μικρούλα σου!!!

Καλέ δεν κρίναμε αυτές που δεν δουλεύουν... Αν κατάλαβα καλά σε ποια συζήτηση αναφέρεσαι, είπαμε ότι όταν είναι χάλια η συζυγική σου ζωή και δεν πιάνεις καν μια δουλειά έτσι ώστε να μπορείς να σηκωθείς να φύγεις αν χρειαστεί, είσαι βολεμένη... το ρεζουμέ τέλος πάντων...

Το πόσο με τρελαίνει όταν ακούω την λέξη "αγορά", δεν λέγεται...

Διαφημίσεις

αληθως ανεστη:D

περαστικα στο μικρακι μωρε!!

τα χω πει εγω με τον κωλοκαιρο:evil:

δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις...

εμενα ακομα το πρωι που ξυπναει βηχει σα γερος αλλα στη διαρκεια της μερας στρωνει, και βηχει μονο γιατι ομιζει πως ειναι λεξη(λετε να τον κανω ζαβακα?μπα!!!:rolleyes:)

εεε...που ειχατε παει?:oops:

πωπω κοριτσάκια, κλείνουν τα ματάκια μου... Καληνυχτίζω και τα λέμε αύριο...

Καλό ξημέρωμα γκέρλς...

που πας????/

η ωρα ειναι ακομα 22.15

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

που πας????/

η ωρα ειναι ακομα 22.15

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

πήγε 22:18 χαχαχαχαχαχαχαχα, τι θα κάνω μαρή με σένα????

Καληνύχτες και στις 07:00 τα ξαναλέμε...

χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...