Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω πάντως τρελαινομαι για καινουριες ιδεες στο φαγητο!

Προχθες εκανα στη μικρη, το απογευμα, κιτρινη κολοκυθα με γιαουρτι και κανελιτσα. Το καταβροχθισε!! Πειτε κι αλλα...Εμενα πολυ μου αρεσει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μυρτούλα μου, ευτυχώς είναι ο άντρας της (αυτός ο ΗΡΩΑΣ) και κρατάει κάποιες ισορροπίες εκεί μέσα... χαχαχαχα είναι τρελή όμως!!! Η Μυρτώ μου με μία ακόμα επίσκεψη εκεί θα ξεχάσει όλα αυτά που της έχω μάθει... Το φαγητό πάντως ήταν σχετικά ανώδυνο, φαντάζομαι φτιάχνει και ... χειρότερα!!!

Μωρε για καινουριες ιδεες τρελαινομαι κ εγω...αλλα νορμαλ ιδεες!!! (παλι η παλιο περίεργη ακουγομαι μάλλον)

Ωραιο ακουγεται αυτο ΤΖενακι, μπαινει στα υποψην αμα τη επιστροφη απο Φλωρινα!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

να σας βαλω το σαιτ απο το μαγαζι που πηραμε βαφτιστικα κλπ ή θα θεωρηθει διαφημιση;;;

εχει πολυ ωραια και αγοριστικα Εφη, και οικολογικα. (εχω κολλησει με ενα οικολογικο φουστανακι..τελειο!!!)

και απο οτι μου ειπε μπορεις και μεσω ιντερνετ να παραγγειλεις!

Μυρτούλα μου, ευτυχώς είναι ο άντρας της (αυτός ο ΗΡΩΑΣ) και κρατάει κάποιες ισορροπίες εκεί μέσα... χαχαχαχα είναι τρελή όμως!!! Η Μυρτώ μου με μία ακόμα επίσκεψη εκεί θα ξεχάσει όλα αυτά που της έχω μάθει... Το φαγητό πάντως ήταν σχετικά ανώδυνο, φαντάζομαι φτιάχνει και ... χειρότερα!!!

Μαρη πες τα όλα....τι κανετε? τι ελεγε, τι φαγατε όοοοοοοοοοοοολα

αντε με το τσιγκελι στα τραβαμε!!!

Διαφημίσεις

να σας βαλω το σαιτ απο το μαγαζι που πηραμε βαφτιστικα κλπ ή θα θεωρηθει διαφημιση;;;

εχει πολυ ωραια και αγοριστικα Εφη, και οικολογικα. (εχω κολλησει με ενα οικολογικο φουστανακι..τελειο!!!)

ναι σιγα την διαφημιση.....εγω τοσα σας εχω πει κατα καιρους με επωνυμιες για την βαφτιση

να το βαλεις τζενουλα μου:)

εγω του ειχα παρει για τη βαφτιση μια οικολογικη πλεκτη σαλοπετα απο το eco baby;)

αυτο ειναι μηπως?

να το βαλεις τζενουλα μου:)

εγω του ειχα παρει για τη βαφτιση μια οικολογικη πλεκτη σαλοπετα απο το eco baby;)

αυτο ειναι μηπως?

οχι...αν και το ειδα και αυτο που το ειχες αναφερει προ ημερων και ειδα καποια που μου αρεσαν

ειναι το www.zachary.gr

δεν ειναι ολα οικολογικα, αλλα τα ραβει ολα η κοπελα με τη μαμα της.

προσωπικα μου αρεσε σε οαλ πολυ η ποιοτητα τους

εγω πάντως τρελαινομαι για καινουριες ιδεες στο φαγητο!

Προχθες εκανα στη μικρη, το απογευμα, κιτρινη κολοκυθα με γιαουρτι και κανελιτσα. Το καταβροχθισε!! Πειτε κι αλλα...Εμενα πολυ μου αρεσει!!

να τριψεις κ λιγο μοσχοκαρυδο:Dτου παει τρελλα1

ψησε πατζαρακια κ καντα πουρε με πατατουλα ,λαδι (εγω σε 6 πατζαρια κ 6 πατατες εβαλα 1(μυρτω:cool:) σκελιδα σκορδο , αλλα αν δε θες το παραλειπεις.

τις μπανανες μπορεις να τις κανεις ψητες με τη φλουδα κ μολις μαυρισει παιρνεις απο μεσα τον ,πουρε πια ,της μπανανας κ το κανεις με πορτοκαλι κ μηλο, γιαμ γιαμ...

θα θυμηθω κι αλλα κ θα σου ειπω:-P

Χριστινακι καταλαβαινω το αγχος σου. Υπαρχει περίπτωση απο το κλάμα να πάθει κάτι λόγω ιστορικου??? Γιατι κ εμεις δεν μπορουσαμε να την ακουμε (εννοω στεναχωριομασταν κλπ) αλλα το υποστηκαμε κ τωρα ειμαστε μια χρα, ξυπναει μονο αν κατι της φταει...κ κοιμαται κ σχετικα ευκολα....βεβαια οκ εμεις δεν ειχαμε αλλα θεματα να φοβομαστε.
Δε νομίζω να πάθει κάτι. Πιο πολύ δικό μου είναι το ψυχολογικό το κόλλημα. Μηηηην πάθει τίποτα και σκέφτομαι ότι τον άφησα να σκάσει στο κλάμμα...
τζενάκι..σουπερ το φορεματάκι της μπέμπας..απολύτως του γούστου μου..κομψό κ φινετσάτο χωρίς πολλά-πολλά!! και ένα άλλο ροζάκι που είδα...(σορυ δεν θυμάμαι ποιας...κ αυτό μ'αρεσε!)
Κι εγώ ήθελα να τα πω, με κάλυψε η φίλτατη ρούλα της κου
Ενταξει δεν κραταει πανω απο 5 λεπτα, αλλα μου εχει κανει εντυπωση.
:mad:
Άστα κοριτσάκι!!! Τι να σου πω? Έτσι είπα αλλά τεσπα!

Ένα σου λέω, με ρώτησε αν μου αρέσει η μαστίχα Χίου! Κι επειδή φοβήθηκα της είπα "σαν τσίχλα μόνο..."!!!

Μπορούσες να πεις και το υποβρύχιο :cool:
Η Μυρτώ μου με μία ακόμα επίσκεψη εκεί θα ξεχάσει όλα αυτά που της έχω μάθει... Το φαγητό πάντως ήταν σχετικά ανώδυνο, φαντάζομαι φτιάχνει και ... χειρότερα!!!
Πάρτη στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

τζενουλα μου πανεμορφα μεν , μια σκοτοδεινη με τις τιμες μου ηρθε δε:tongue:

οχι .

το eco baby ειναι πολυ πιο φθηνο!η σαλοπετα του ειχε γυρω στα 30-35 ευρουλια αν θυμαμαι καλα!

παντως ειναι τελεια!!!!!

καλα το πρασινο το φορεματακι, και το ροζ δε λεω , αλλα το πρασινοοοοο...!!!!!!!!!!

Εμενα το ροζ μου αρεσε πιο πολυ! Οταν το πρωτοεβαλε αμεσως το εστειλα στην νονα μας να το δει. Αυτο το κοψιμο ειναι το αγαπημενο μου, εχω αρκετα φορεματα κ μπλουζες ετσι.

Κ δεν θεωρω τυχαιο οτι τελικα σε τετοιο κοψιμο φορεματος καταληξαμε για την μπεμπα!!! κ τα 2 απο τα 3 που ειχαμε σαν επικρατεστερα τετοιο κοψιμο ειχαν!!!

το πρασινο ειναι πολυ ωραιο αλλα λιγο σκουρο για τα δικα μου δεδομενα για την μπεμπα...

εγω με τα ροζ στα κοριτσακια κ τα γαλαζια στα αγορακια , μου παιζουνε τα νευρακια!!!

οταν ημουν εγκυος κ πηγαινα να ψωνιασω τα πρωτα ρουχα του μιχαηλ , με ρωταγανε

-τι ειναι?

-τι σε νοιαζει?

χαχχαχαχχαααααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...