Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καπνισα και ειμαιιιιιιιι......λιωμαααααααααα!

πονανε τα ποδια μουυυυυυυυ!

παω να ξαπλωσω .

σας φιλω γλυκα ολες χωρις να επεκταθω,δεν κανει;)

καληνυχτα λαμπουσα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά ρε τσούπρες, βαλτές είστε;;;Θυμήθηκα πάλι τις καμπύλες!!!Αχ, μα 40 στο βάρος;;;Και να πω ότι δεν τρώει, κατσικάκι και κοτοπουλάκι 2 φορές τη μέρα!!!!Αντε να δούμε και τον άλλο μήνα!

Για το στολισμό κατέληξα!!!!!6 γλαστράκια με βασιλικό και μαργαρίτες στις σκάλες και πάνω μπαλονάκια τιρκουάζ με κιτρινάκι σκέτα να ανεμίζουν και μετ θα τα δώσω στα παιδάκια.Πήρα επίσης για τα παιδιά από jumbo και κάτι τέλεια τιρκουάζ δελφινάκια και καρχαριάκια που κάνουν σαπουνόφουσκες!!!!!!!30 λεπτά το ένα!!

Ελενάκι μου, στις άλλες τα λέω!Μην ανησυχείς κουκλίτσα!Και τώρα ρε κορίτσια που θα ξενιτευτώ για τη βάφτιση τί να πρωτοπάρω, τί να σιδερώσω, τι να ετοιμάσω και για ποιον;;;;;;;;;;;;;;Αλί και τρισαλί!!!!!!!!!

Μια σφήνα για να σχολιάσω Μπράντη...

Αυτός είναι ο κύριος που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς το βράδυ??? Ρε συ είναι φοβερός! Αυτός σου μοιάζει υπερβολικά, ειδικά στην δεύτερη φώτο έχει ακριβώς το βλέμμα σου... Κουκλί, μεγάλη φάτσα ο κύριος και πλέον να του κόψεις το Μπράντης... Έλεος μαρή με τον γλυκανάλατο, το παιδί σου είναι αντράκι...

Και το τσικόπαιδο κουκλί, θυμάμαι ότι παλιότερα έμοιαζαν τα παιδιά σας, πλέον νομίζω ότι έχουν αλλάξει φάτσες...

Αχ, μόνο γερά να είναι τα παιδάκια μας!!!

Κοπελιά τον αδικούν οι φωτογραφίες, δεν έχει φωτογένεια :oops: Αλλιώς είναι πιο όμορφος από κοντά κου κου βα κου κου βα κου κου κου κου κου βα βα
Οχι μόνο το βλέμμα.ΑΥτή δεν το γέννησε τον έφτυσε
Μπαρδόν, τον κλούνη τον έχετε δει για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη; Δεν με χαλάει, αλλά θέλω να παίζω τίμια, να τον δείτε και μετά να πείτε (πάλι) πως μοιάζει σε μένα :cool:
πρωτη φορα στα χρονικα τετοιος υπνος!!!
Ναι, ο δικός σου! Μαρή εσύ τον έπαιρνες τον υπνάκο κι εμείς περιμέναμε τούνιες!
Μυρτώ αγαπημένη, η μυρωδιά σου πάντα μένει - δεν ξέρω αν το θυμάστε οι παλιότερες (ακούς Χριστινιώ?) είναι από την διαφήμιση της κολώνιας Μυρτώ του κάποτε - μου άρεσε πολύ το φόρεμα από την περιγραφή σου... Μη σου πω ότι όλα τα κατάλαβα σε αυτό το ποστ σου... (πάλι βέβαια λίγο στο τέλος με το κουτάκι για τα μαρτυρικά μου το χάλασες, αλλά δεν ρωτάω)...

Κι επίσης γουστάρω αυτό το χάι τέκ πεθερομάνι σου...

Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν γυρνάς σε παλιότερες δεκαετίες με θυμάσαι πάντα μα πάντα!

Όσο για τα πεθερικά με τα λαπτοπ, ήθελα κι εγώ να τα σχολιάσω :tongue:

Ε ! αφου σου ηρθε περιοδος να μην προβληματιστεις κ με κατι αλλο τωρα????????
Πληρωμένη η απαντησούλα
Επίσης άσχετο αλλά εχθές του βράδυ του έδωσα και έγλυψε λίγη πίτσα.
Το ίδιο έκανε προχτές το μαϊμούδι μας. Κι επίσης... σήμερα όταν δεν κοιτάγαμε, κατασπάραξε ένα σοκολατένιο κουνέλι! Γύρισα και τον είδα με σοκολατί μουστάκια και ύφος "βάι βάι μάνα'μ τι γλύκα είναι τούτη" :rolleyes:
σας το λεω απο τωρα .

μην παω να ανοιξω μαιιλ κ δε δω φωτο απο μπραντη κ τσικοπαιδο, την κατσατε!!!!!

Σου έχω στείλει ρε χαμένη! Κάτσε να σε στείλω δυο πρόσφατες
η μουλωχτη που ειναι?

ολο εδω γυρω κι ολο εξαφανισμενη ειναι...

τι να κανει και ο μπραντης που φωτο εγω τελικως δεν πηρα

Λύσσαξες, στέλνω λέμε!

Ο μπράντης καλά είναι, βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, όλο γλύκα, παιχνιδιάρης και γελαστός φτου φτου

Ελενάκι μου, στις άλλες τα λέω!Μην ανησυχείς κουκλίτσα!Και τώρα ρε κορίτσια που θα ξενιτευτώ για τη βάφτιση τί να πρωτοπάρω, τί να σιδερώσω, τι να ετοιμάσω και για ποιον;;;;;;;;;;;;;;Αλί και τρισαλί!!!!!!!!!
Λοιπόν, πολλά πρόχειρα, φόρμες και μπλουζιά, ασιδέρωτα! Και να ξεχάσεις κάτι, στην Χαλκίδα πας χρυσό μου, έχει κι εκεί μαγαζιά! Αχ ένας καφές στην Χαλκίδα... :rolleyes:

WN6Op3.png

Καλημέρα!!!

Εχω μια νύστα σήμερις...

Κατρχας να χαίρεστε τα παιδάκια σας Αγλαια και Μαρω. Μαρω μου να ζησετε εσεις!!

Μαιλ δεν εχω ανοιξει ακομη αλλα ελπιζω να δω και γω φωτο...Το βραδυ θα σας στειλω και γω (μου φαινεται οτι τις περασε στον υπολογιστη ο αντρουλης μου)

Τα βαφτιστικα ακουγονται πολυ ωραια, Μυρτω. Εγω περα απο το φορεμα, δεν εχω να σας πω κατι αλλο γιατι δεν θυμαμαι. Τελικα η νονα μας μας πηρε απο το ιδιο μαγαζι και ενα αλλο φορεματακι για να παμε πριν. Σας βαζω φωτο. Μια περιουσια εσκασε αυτη η γυναικα....

Λαμπουσα, για εκδρομουλα λεγαμε προχθες, εκδρομουλα πηγες στην Εφουλα. Φτουσου...Πολυ χαιρομαι παντως που περασατε καλα!!

Στο ματι πιστευω και γω. Ειδικα ρε κοριτσια μια θεια μου, αμα δει την μικρη παει ...σκαει απο το κλαμα.

Λιτσακι μου καλη αρχη στη δουλιτσα. Ολα καλα θα πανε, μην αγχωνεσαι.

Καλε Μαρινα, εσεις μας φτασατε στα δοντια. Εμενα εκανε ενα μηνα να σκασει το δευτερο.

Αυτα για την ωρα...Φιλια!

Διαφημίσεις

Καλησπέρες κόρες...

Αγλαΐτσα να σου ζήσει η μικρούλα, να είναι πάντα γερή και χαρούμενη... Να μας πεις πως θα την φωνάζουμε πλέον...

Μάρω να ζήσετε και να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι... Να χαίρεστε την οικογένειά σας και το κοριτσάκι σας...

Tις καλυτερες ευχες μου!!!!!!!!

Πάντως Λιτσάκι θα σε σκέφτομαι αύριο...

Και εγω το ιδιο!!!!!!!!!

Ρε κορίτσια πιστεύετε στο "μάτι"? Η μικρή μου αφού ήπιε το γάλα της το βράδυ, άρχισε να τσιρίζει ότι θέλει να κάνει εμετό... Δεν έκανε, παραπονιόταν για την κοιλιά της, την έβαλα στην τουαλέτα μήπως ήθελε κακά, ήθελε νερό, στέγνωναν τα χείλη της και μετά άρχισε να τρέμει σαν το ψάρι... Την σκέπασα με την κουβέρτα κι έτρεμε μιλάμε και έλεγε ότι κρυώνει... Πυρετό δεν είχε... Εκεί που την κρατούσα αγκαλιά, σκεπασμένη με την κουβέρτα, φωνάζει "εμετός" και μέχρι να πάμε στο μπάνιο έβγαλε δύο γουλιές στον διάδρομο... Μετά από αυτό να συνεχίζει να τρέμει... Εκείνη την ώρα έτυχε να πάρει η μαμά μου τηλέφωνο που ανησύχησε γιατί λέει έχουμε δύο μέρες να μιλήσουμε και σήμερα που με έπαιρνε δεν με έβρισκε (με συφίλιασε όπως καταλάβατε, αλλά δεν είναι της παρούσης) και μου είπε, να την ξεματιάσουμε (αυτή και η κολλητή της η τοπ ξεματιάστρα)... Το πόρισμα ήταν ότι ήταν "ρουφηγμένο" το παιδί από το "μάτι", και να της δώσω αγιασμό κτλ... Η μικρή ηρέμησε τότε... Εγώ γενικότερα αυτά δεν τα πιστεύω... Ο Τάκης βέβαια έχει την προσωπική του ξεματιάστρα αλλά τώρα τελευταία το έχει κόψει κι αυτός... Τώρα τι να κάνω? Να δεχτώ ότι ήταν "μάτι" ή να πάρω την γιατρό το πρωί τηλέφωνο να της το πω? Φυσικά θα κοιμηθεί μαζί μου απόψε...

Ααααααααααααααα, ξέχασα να σας πω.... Αδιαθέτησα καλέ!!!

Πιστευω στο ματι και πολυ μαλιστα, μια φορα και η μπεμπε ηταν χαλια, γκρινια τρελη, να μην ηρεμει με τπτ.

Ηρθε η πεθερα μου, την ξεματιασε με λαδι και σε 5 λεπτα ηρθε και εστρωσε.

Συμπτωση??????

Και να ήταν το μόνο που ξέχασα...

Σήμερα πήγαμε οικογενειακώς στην Κόρινθο... Σε ποιον λέτε??? Στην τρελοκαμπέρω την εφίτσα...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, κι εγω θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο μεταξύ αρχίζω εγώ και αγχώνομαι με τις διαστάσεις του παιδιού μου... Ρε κορίτσια τα δικά σας είναι φυσιολογικά, ο μαλλιάς είναι αλλού για αλλούτερα... Σήμερα με τον Μιχαήλ ήταν λες και έχουν τρελή διαφορά στην ηλικία... Βλέπω τα κιλά και το ύψος σας και όλοι συμβαδίζετε, ο δικός μου είναι αλλού... Και μην μου πείτε να μην αγχώνομαι, γενικότερα η μεγάλη απόκλιση μπορεί να σημαίνει πρόβλημα... Δεν είναι ανάγκη δηλαδή η απόκλιση προς τα πάνω να σημαίνει ότι είναι υγιές και μεγάλο μωρό, ενώ μόνο η απόκλιση προς τα κάτω πρόβλημα... Θα κλείσω ραντεβού με την παιδίατρο να το συζητήσουμε κι αυτό, αν και αυτή είναι μάλλον χαλαρή... Πωπω τώρα προβληματίστηκα...

Μα εισαι καλα ρε Λαμπουσα???????

Μια χαρα ειναι τα παιδακια μας κι εμενα αναπτυγμενη ειναι, και το Λιτσοπαιδο.

αγλαιτσα μου να σου ζησει η κουκλα σου!

μαρω μου γεροι κ ευτυχισμενοι!

λιτσακι μου σε φιλω!!!!!!!!!

Αγαπη μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ χαιρομαι που σε βλεπω!!!!!!!!!!!!

Η μικρή μου τώρα που την έβαλα να κοιμηθεί μου είπε το εξής"Μανούλα θα σου λείψω αύριο αλλά όταν γυρίσεις θα σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά".Μετά από αυτό έχω κάτι να προσμένω και εγώ...

Και λιωμα στα παταωματα η Λιτσα.......

Επίσης έκανα μια μλκ και πήγα να κόψω λίγο το μπροστινό τσουλούφι του μικρού που του είχει μπει στα μάτια και το πήρα λίγο παραπάνω και είναι ψιλοχάλια και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ.Τον βλέπω τώρα σίγουρα για κούρεμα.

Αμαν μαρη, στο παιδι βρηκες να κανεις πειραματα???????

η αννούλα εδώ ήταν χτες... Το κοριτσάκι μας μωρέ... Πότε μπαίνει πότε βγαίνει δεν την καταλαβαίνουμε, χαζολογάει και στην φάρμα...

Λοιπον, γενικη πληροφορηση:

Εχτες δεν μπηκα καθολου, ημασταν ολη μερα εξω κι οταν γυρισαμε ηρθαν κατι φιλοι στο σπιτι.

Αχ, το κοριτσακι μου, εχει μεγαλη τρελα με τα παιδακια.

Οταν μπορεσω να παρω το κιν του αντρα, θα σας στειλω απιστευτο βιντεακι!!!!!!

Ωπα, καλημερα δεν ειπα!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ναι τα πεθερικά πολυ χαι τεκ...τα λαπτοπια (ο καθένας το δικό του κιόλας) ειναι τίποτα συγκριτικά με τα υπόλοιπα....

Τζενακι πολύ ωραίο κ το πριν φορεματακι!

Ελενη δεν ρωτησες αλλα μην σε αφησω με την απορια...θα παρουμε ενα απλο κουτακι για να βαλουμε μεσα τα μαρτυρικα κ θα το στολισουμε, πως θα πανε τα μαρτυρικα στην εκκλησια, σε πολυμπαγκ???

Μαγδούλα μια χαρα μου ακούγεται ο στολισμός! Εγω ψαχνω να δω τι θα κανω με την κολυμπηθρα (επιτρεπεται ο στολισμος) θελω κατι λιτο κ απλο (πχ οργατζα με καμια νεραιδα κρεμασμενη) κ με το βιβλιο ευχων...να παρω αυτο που ειχα βρει αλλα πλεον ειναι "ξεμπαρκο" με νεραιδα μεν αλλα αλλο στυλ? η να ψαξω σε βιβλιοπωλια κλπ μπας κ βρω τιποτα...αυτο που ιδανικά ηθελα ηταν στο εξωφυλλο να ειχε φωτο της μικρης ντυμενη νεραιδουλα (στολη απο jumbo εχω βρει) αλλα δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο....το επεξεργαζομαι ακομα...

Λιτσακι καλή αρχή σήμερα! Όλα καλά θα πάνε κ θα βρειτε σιγουρα τους ρυθμούς σας πάλι!

Σήμερα θα πάμε παιδίατρο για εμβόλιο κ έλεγχο, οπότε αύριο θα σας έχω νεα!

Αγλαιτσα να σας ζήσει η μπουμπουκα!!!

Μάρω να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι κ να χαίρεστε το παιδάκι σας!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μαγδούλα μια χαρα μου ακούγεται ο στολισμός! Εγω ψαχνω να δω τι θα κανω με την κολυμπηθρα (επιτρεπεται ο στολισμος) θελω κατι λιτο κ απλο (πχ οργατζα με καμια νεραιδα κρεμασμενη)

Το ιδιο εχω κλεισει!!!!!

κ με το βιβλιο ευχων...να παρω αυτο που ειχα βρει αλλα πλεον ειναι "ξεμπαρκο" με νεραιδα μεν αλλα αλλο στυλ? η να ψαξω σε βιβλιοπωλια κλπ μπας κ βρω τιποτα...αυτο που ιδανικά ηθελα ηταν στο εξωφυλλο να ειχε φωτο της μικρης ντυμενη νεραιδουλα (στολη απο jumbo εχω βρει) αλλα δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο....το επεξεργαζομαι ακομα...

Γιατι δεν ρωτας σε καποιο μαγαζι με επιγραφες κτλ, νομιζω κανουν τετοιες επεξεργασιες.

Αφου πιανουν τα χερια σου, παρε αδειο βιβλιο ευχων και φτιαχτο εσυ!!!!

Διαφημίσεις

Γιατι δεν ρωτας σε καποιο μαγαζι με επιγραφες κτλ, νομιζω κανουν τετοιες επεξεργασιες.

Αφου πιανουν τα χερια σου, παρε αδειο βιβλιο ευχων και φτιαχτο εσυ!!!!

Μωρε το σκεφτηκα να το κανω εγω.....αλλα δεν ξερω πως θα βγει κ ψιλοκολλαω......

Τα ειχα δει, αλλα τα κοιταγα κ ελεγα αααα ωραια αλλα εγω θα το παρω ετοιμο χαχαχα! Θα κανω παλι μια βολτα να τα ξαναθυμηθω μπας κ μου ερθει καμια εκλαμψη!!!

καλημερα στις εμορφες!!!!!!

πρωι πρωι ,χωρις καφε , πηγα σατα καρφουρ γιατι σημερα ειχανε 40% στα λιμπερο κ επειδη τα up and go που φορα ο μιχαηλ ειναι 24 στο κουτι(δεν εχει μεγαλο)και συνεπως του πανακριβου, πηγα να παρω 5-6 να εχω....

δεν ειχε ουτε 1!:mad:

εξαλλη η μαριτσα!

τους εβαλα κατι φωνες , με ακουσανε στο κεντρο.

και μου λενε

κυρια μου γιατι ειστε εριστικη?

σας βρισκω προκατηλλειμενη!:shock:

κ φυσικα της λεω

τα προμοτιον οταν αναγγελονται καλη μου , τα ραφια ειναι ετοιμα κ γεματα απο την προηγουμενη καθως και η αποθηκες !

αλλα προφανως ολα αυτα γινονται για τις πολλαπλες αγορες.

αλλα κοιτα με τωρα που θα φυγω με αδεια χερια κ δεν προκειται να παω ,ουτε αυτα που υπολογιζα αλλα δεν ανησυχω μιας κ μολις ερθουν θα ειμαι η πρωτη που θα παρετε τηλ:cool:

πωπω κατι νευρααααα

αννουλα μου!!!!!!!! φτιαξε μου μανα μου ενα 5κιλο χρωματακι να χαλαρωσω ψυχη μου:rolleyes:

Σου έχω στείλει ρε χαμένη! Κάτσε να σε στείλω δυο πρόσφατες

δεν εστειλες τιποτα!

Λύσσαξες, στέλνω λέμε!

σε δινω διορια μεχρι το μεσημερι , γιατι εισαι και σκρουτζ και τρεχεις να μαζεψεις λιρες.......

Ο μπράντης καλά είναι, βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, όλο γλύκα, παιχνιδιάρης και γελαστός φτου φτου

μπραβο το πουλακι μου:D

μουλωχτουλα μου εσυυυυυ!

σμουατς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...