Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ενώ ο δικός μου σαν γνήσιος Παρθένος έχει τα πάντα σε κουτάκια και συρταράκια, τοποθετημένα με ακρίβεια, κάτι που βέβαια είναι ωραίο στο μάτι αλλά όταν βιάζεσαι και θέλεις κάτι από αυτά επειγόντως α) βαριέσαι το άνοιξε κλείσε των κουτιών και β) καταλήγουν να καταρρέουν σαν jenga...

Εχω ωροσκοπο παρθενο, οποτε τον καταλαβαινω απολυτα.

Αλλα εχω κι ενα συρταρι της ντροπης.

Οταν βαριεμαι μπαινουν εκει μεσα τα παντα και οταν βρω το κεφι, τα τακτοποιω στις διαφανιες, κουτακια, παρακουτακια κτλ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο βρε!!! Αντε κ στο δευτερο!

Άιντε μπραντη, σε φάγανε τα κορίτσιαααα... Εμείς ούτε δείγμα στον ορίζοντα. Μάλλον γύρω στα 20 θα το βγάλει το πρώτο!

Τα συγχαρίκια μας κυρα-μαανιτσα, καλές μάσες!

εχει μείνει ενα κορίτσι φαφουτικο ακόμα...το δικό μου....οπτε μην σκας.....μαζι πάνε τα δικά μας...

εγω σημερα πηγα με την νονα κ διαλεξαμε βαφτιστικα κ ειναι φανταστικα, πολυ πιο ωραια απο τα πρωτα που ειχαμε ψιλοκαταληξει. την δευτερα μαλλον θα τα κλεισει κ θα σας πω κ λεπτομερειες γιατι τωρα καθομαι με αντρα...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Και τι μας νοιάζει ρε Μυρτώ που κάθεσαι με άντρα; Βάλτον να δει Μπάρτσα-Ρεαλ να ησυχάσεις κι εσύ :tongue:

Εγώ τον έχω δίπλα μου και το βλέπει και με κοψοχολιάζει κάθε τόσο :mad:

Ελεν έπαθα καραπλακάρα! Κατ'αρχάς είναι ίδιος εσύ, κατά δεύτερον είναι κοτζάμ ανθρωπάκι και εννοείται ότι θα αναφέρω και το μαλλί! Που πάμε εμείς οι καραμήτροι ωρέεεεεεε; Κι έλεγα ότι έχει μακρύνει η φράντζα του δικού μου!

Η κόρη σου είναι μια γλυκάρα, πανέμορφη. Να τα χαίρεσαι και τα δύο τα μαναράκια.

Ελένη πάω για τσιγ, είσαι; :tongue:

WN6Op3.png

Μυρτούλα μου!!!! Ρε συ, αν τελικά είναι να μπαίνεις βράδυ, να το ξέρουμε!!! Προχτές, είδα μωβ γραμματάκια και άνοιξα διάπλατα τα ματάκια μου!!! Πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι τελευταία είσαι το αγαπημένο μου θέμα!!! Και ναι, σε παρακαλώ βρες χρόνο να μας πεις με πάσα λεπτομέρεια τα της βάφτισης... Δεν ξέρω για τις άλλες αλλά εγώ ξέρεις, θα σε παρακολουθώ με κομμένη ανάσα... χαχαχα κοριτσάκι μου!!!

Ελεν, θα στειλω την δικια μου να παιξουν τα παιδακια μας... τυφλομυγα!!!!!!!!!

Απιστευτα ρε συ.Η Μυρτω κουκλαρα, ο μικρος, φατσα απιστευτη.....

Παω κι εγω προς τα εκει....

Διαφημίσεις

Μπρρρρ σαν να κρύωσε ο καιρός πάλι...

Κριστίν σε μπερδεύουν τα μάγουλα κοριτσάκι, στον πατέρα του μοιάζει αυτός... Θα σου στείλω φώτο του μπαμπά να δεις... Καλά το μαλλί του είναι αφύσικο ρε, κι εγώ θεωρούσα ότι η μυρτώ είχε μαλλιά, αλλά αυτός έχει περισσότερο μαλλί από ότι έχει εκείνη τώρα... Όλο φύτρες είναι ο σκασμένος, μιλάμε για πολύ μαλλί, περισσότερο αγανακτώ όταν λούζω εκείνον παρά την μεγάλη... Θένκς για τα καλά σου λόγια, κι εσύ να χαίρεσαι τον Μπράντη... Και στείλε κι εσύ καμμία νέα φώτο του μικρού, έχω κολλήσει σε αυτήν του μαιευτηρίου...

χαχα βλεπει αγωνα αλλα παραλληλα καθομαστε κ επεξεργαζομαστε το βιντεο απο Μαλδιβες (ναι περσινα ξινα σταφυλια αλλα τωρα ηρθε η σειρα του...)

Ελενακι μην μου αγχωνεσαι...ειναι αυτονοητο οτι θα εχετε λεπτομερεστατη περιγραφη...μαρη αυτα θα τα καταλαβεις....ρουχα κλπ ειναι!!!

Τωρα το οτι είμαι το αγαπημενο σου θέμα δεν ξερω πως να το παρω....

ααα κ να σας πω...το λιποτοξ μαλλον γαμ@@@ε τον κυκλο μου γιατι ενω επρεπε να εχει ερθει περιοδος εχτες (κ με αντισυλληπτικα κιολας) ακομα δεν. Δεν ανυσυχω γιατι δεν παιζει αλλο ενδεχομενο....αλλα μπυ την εχει δωσει γιατι σημερα θα αρχισω το νεο κουτι οποτε παει....θα απογινει αλλα που θα παει θα τον στρωσω παλι, αναλογα πως παει ισως παρω τον γιατρο απο βδομαδα...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Καληνύχτα Αννούλα και τώρα που το σκέφτομαι ούτε εγώ έχω φώτος της δικής σου... Για να στέλνουμε...

Μυρτούλα μου, μου αρέσει η σιγουριά σου... Αν αρχίσεις λεπτομέρειες και για τα ρούχα σιγά μην καταλάβω τι εννοείς... Αχ, και μην μιλάτε για άφαντη περίοδο πλιζζζζζζζζζζζζζ..... Θέλεις να πάμε μαζί στον γιατρό??

Ελεν όντως μοιάζει του πατρός ο μικρός!

Πως αλλάζουμε μετά τις εγκυμοσύνες ε;... Αχ κι εγώ αποφεύγω τώρα τις φωτογραφίες :oops:

Νομίζω κι εγώ θα πάω να την πέσω κόρες, γιατί ο μικρός κοιμήθηκε νωρίς, οπότε θα έχουμε και πουρνό πουρνό ξύπνημα... σας ασπάζομαι!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...