Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενάκι όλα κ όλα....τα σεντόνια ειναι δική μου ειδικότης.....

σε μηνυματα μας τρως ανετα αλλα τα σεντονακια μου τα υπερδιπλα μην τα ξεχνας....

πάω κ εγω για νανι! καλη μας νυχτα

σι γιου τουμοροου......

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Καληνύχτα ρούλα....

απενεχοποιήσε δεν υφίσταται,

έγνοια έχουμε κάποιον κι όχι έννοια...

Αυτό για το ρόμπα...

Και για την ιστορία δεν είπα ότι είμαι πάπας... Το τίγκα όμως δεν το δέχομαι...

Διαφημίσεις

πολλά πλυντήρια βλεπω και κανένα σίδερο!!!

και γω τωρα απλωσα ενα, και κατι ελεγε και το Χριστινιω στο μσν

τα νεα μου...πηγαμε και ειδαμε με τη νονα βαφτιστικα

ειναι αναμεσα σε δυο. θα ρωτησει τον κουμπαρο μου να καταληξει και αυριο ισως καταφερω και σας το δειξω

μην ακουω για διαιτες...τα νευρα μου!!! μηπως να κανω ενα συνδιασμο τα λιποτοξ και τη διαιτα της Μαρινας;;; Κοιταγα κατι φωτο τελευταιες και απογοητευτηκα πληρως ομως...

καλα εγω παπουτσια δεν πηγα να δω ακομα. και μου εμεινε ενας μηνας....

μπουαχαχαχα...ξυπολυτη με βλεπω!!!

αυτα ...παω για μπανιο και νανι

φιλακια

Χριστινακι ακομη αρρωστο ειναι το παιδι?Αντιβιωση διαβαζω δινεις.Ταλαιπωρηθηκε το μαναρακι μου ε?Περαστικα ευχομαι και γρηγορα.

Τι λεει αυτη η διαιτα ατκινς?την εχεις κανει?Για χημικη διαβαζα πριν λιγο που κανει η maan.Eχω ακουσει και εγω οτι χανεις κιλα πολλα αλλα συγχρονως χαλαει τελειως και ο μεταβολισμος........ειναι αληθεια?Maan μου για πες.

Ναι Κρις, ακόμα άρρωστος, τα αυτιά του έχουν δεινοπαθήσει, όλο τα τραβάει...

Την άτκινς δεν την έκανα όχι (σάμπως έκανα κι άλλη; ) αλλά την σκέφτομαι, για λίγο καιρό, να πάρω τα πάνω μου. Μόλις όμως βρω κουράγια. Και μόλις σταματήσει να κουβαλάει σκουπίδια ο άντρας στο σπίτι...

Χριστινάκι ο δικός μου πίνει γάλα 9,30 και μετά ξυπνάει στις 2 και ξαναπίνει.Μετά πάλι ξυπνάει 6,30.Να σου πώ τώρα που πάω δουλειά το 6,30 δεν με χαλάει γιατί εκείνη την ώρα θα σηκώνομαι.Αλλά το 2 τί να το κάνω 1?Δεν ξέρω μου φαίνεται το ίδιο.Εμένα ξυπνάει και ενδιάμεσα που βάζω πιπίλα ή σκεπάζω.Δεν είναι μόνο το γάλα
Κάνε το 9μιση 9. Και μην του δώσεις πολύ γάλα. Κι όπως θα είναι κοιμισμένος, δώσε αρκετό στις 12 το βράδυ. Έτσι για να δούμε ρε παιδί μου αν θα αλλάξει κάτι. Όσο για το σκέπασμα, φόρα του ολόσωμη φόρμα να μην έχεις άγχος. Την πιπίλα κόλλα τη με σελοτέιπ :rolleyes:
Ποια ωραία μέχρι το πρωί?Το πήγαινέ έλα ή τα κλάμματα,τα γάλατα το κρύο...Αστα να πάνε και έρχεται η Δευτέρα.
Αχ σε νιώθω....
Το ξέρω Μαρινάκι μου αλλά θα δείς και εσύ με την κορούλα σου όταν μεγαλώσει σαν γνήσια Δίδυμος είμαστε πολυ κυκλοθυμικοί και αν μας πάρει από κάτω δεν αλλάζει με τπτ.
Σώωωωωωωωωωωωπα
Μόλις τώρα φρίκαρα γιατί και εγώ δεν είχα βγάλει του μπέμπη τον ωροσκόπο και βγήκε Αιγόκερος!!!!!!!!!!Η ανωμαλία του αιώνα.Φρίκη.Πάω να βγάλω της μικρής και επανέρχομαι.
Μαρή! Ευτυχώς να λες, το παιδί κάπως σώνεται τώρα :cool:
Για όποιον λέει κάτι αυτό:

Εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό

O Τάκης είναι Παρθένος αλλά εδώ δεν ξέρουμε ποια μέρα γεννήθηκε (μάνα έτσι?) σιγά μην ξέρουμε και ώρα...

Η μικρή είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Παρθένο

Ο μαλλιάς είναι Ταύρος με ωροσκόπο Λιοντάρι...

Η μικρή σου όπως Μπραντ. Απ' όλους σας προτιμώ τον μαλλιά με χίλια!
Κρατάω μόνο αυτό και θα πώ ότι λατρεύω τα Λιονταράκια και δυστυχώς δεν αντέχω τους Παρθένους.Με εσένα πώς τα πάω τόσο καλά εντύπωση μου κάνει.
χαχαχαχα (κυλιέμαι στα πατώματα κι ακόμα δεν έχω τελειώσει να απαντώ)
χαχαχα, ε, κάτσε βρε Λιτσάκι, δεν έχουμε βρεθεί και πολλές φορές, μην προδικάζεις ότι θα τα πάμε καλά... Πάντως τα Παρθενάκια είμαστε παρεξηγημένα... Ίσα ίσα που είμαστε ακριβοδίκαιοι μέχρι αηδίας όμως...
Και να ήταν μόνο αυτό το χαρακτηριστικό σας! :cool:
Δυστυχώς όσοι άνθρωποι είχα γύρω μου που δεν έχω πιά σχέσεις ήταν Παρθένοι και Ιχθύες.
Ρε Λίτσα. Ρε Λίτσα! Τι διάλα, το άλτερ μου είσαι;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΕΓΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!! (όταν λέω ότι είμαι γκαντέμω!!!)
Το τζόκερ ήταν 11μύρια, δεν ζήταγες αυτό καλύτερα;;;
μουλωχτή κοίτα ορθογραφικό που έπιασα... (κάνε τώρα όσα έντιτ θέλεις Χάνκα μου!!!!)
χαχαχα, εγώ κορίτσια πάντως μεταξύ μας κιόλας δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην μυρτώ... Μήπως πάλι έβγαλε ότι έχασε 4 κιλά από τα συφραζόμενα??? (Μυρτούλα μου μουατςςςςςςςςςςςςς)
Για να μάθεις να κοροϊδεύεις την ρούλα σου ρε! Το Μι που είναι, εεεε; Ε μα πια! Εγώ δεν θα μίλαγα αλλά την διασύρεις την δικηγορίνα! :tongue:

Έλεγα στη Τζένη πριν ότι βαρέθηκα το νανούρισμα, που σημαίνει βαρέθηκα να παλεύω μισάωρο με ώρα στα σκοτεινά με τον μικρό να μουρμουράει, να με σφαλιαρίζει, να μου τραβάει μαλλιά και στο τέλος να βολεύεται πάνω στο μπράτσο μου το οποίο παθαίνει αγκύλωση. Επίσης βαρέθηκα το "αχ κουνελάκι" το οποίο τραγουδώ ίσαμε 40 φορές (κι ανάμεσα χασμουριέμαι εννοείται) σε σλόου έκδοση. Για να το τιμωρήσω το κουνέλι, ότι πασχαλινό δω θα το τσακίσω! Μη μου δίνετε σημασία, παραλληρώ... πονάει η μέση, ο ώμος μου, έχω άπλωμα, μαγείρεμα, λάντζα και το χειρότερο... με παίρνει ο ύπνος με το θηρίο όταν τον κοιμίζω και μετά σηκώνομαι ράκος.

Επίσης μόλις είδα νούμερα τζόκερ. Και φυσικά όποτε παίζω εγώ συγκεκριμένο νούμερο (14) δεν βγαίνει, τώρα γιατί βγήκε; :evil:

Καληνύχτα μααααας

WN6Op3.png

Τι έγινε βρε κόρες??? Τζενάκι εσένα δεν σε περίμενα...

Μουλωχτή είσαι ακόμα εδώ??? Ναι σου θίξαμε την ρούλα... Αυτό μας το υπέδειξε και η ρούλα κανένα άλλο? Βρε δεν με χέζετε... (ωχ το παίρνω πίσω, εσένα σε έχω ικανή για όλα...)

Ναι καλά οι Παρθένοι σας πείραξαν, μην το ανοίξω τώρα...

Μαγδούλα δεν σε βλέπω να έρχεσαι απόψε...

Διαφημίσεις

Ε όταν σας διάβαζα κι έκανα quote δεν είχαν γραφτεί τα επόμενα, οπότε συμπέσαμε με τη ρούλα.

Ακόμα εδώ είμαι, έχωσα άντρα για αντιβίωση-τάισμα και άπλωμα πλυντηρίου. Καλόοοοοοοο; Εγώ δεν θέλω ρε παιδί μου να κάνω τίποτα, τέρμα! Αχ και τι πήρα από τον Βασιλόπουλο που το πεθύμησα! Ένα κομμάτι χαλλλβά φαρσάλλλλλλων :) γιαμ γιαμ! Επίσης πέρναγα από τις ελιές και μου μύριζαν. Ευτυχώς έχει μπωλάκια να πετάς τα κουκούτσια όταν δοκιμάζεις και χαρτοπετσέτες χαχαχαχα

Ε να πάω τώρα για νάνι ε;

WN6Op3.png

χαχαχαχαχα, αυτό που χώνεις αυτόν τον δόλιο να κάνει ότι δεν γουστάρεις με τρελαίνει... φαντάζομαι χωρίς κλωτσιές...

Έτοιμη για δίαιτα κι εσύ χρυσό μου! Ναι φυσικά να πας για νάνι κοριτσάκι...

Εγώ πάω για τσιγάρο... Δεν νυστάζω σήμερα και ο άλλος δεν έχει κοιμηθεί ακόμα... Έλεος ρε γμτ, δεν είναι ζωή αυτή...

Καλό ξημέρωμα...

Κοριτσάκια μου, μπήκα για καληνύχτα, γιατί κλείνουν τα μάτια μου (είχα να ξυπνήσω 7.30 πολύυυυ καιρό!!!)Ελενάκι, έχεις mail.Σήμερα φάγαμε με το νονο και ο μικρός έκλεψε την παράσταση!Εκοβε από πάνω μέχρι κάτω όποια κοπέλα περνούσε, οι σερβιτόρες συνέχεια τον πείραζαν και το καλύτερο;;;Του έφεραν και σερβίτσιο!!!Σιγά μανδάμ!Εϊπαμε, είμαστε 10,5 μηνών, αλλά το μαχαιροπίρουνο δεν το χειριζόμαστε και τόοοσο καλά!!!Ο νονός πήρε τα βαπτιστικά.Κάτι του ασλάνη σε ναυτικό στυλ μου είπε, αλλά τίποτα άλλο για να είναι έκπληξη!Σας φιλώ όλες σταυρωτά και σας εύχομαι όνειρα γλυκά και απονείρευτα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...