Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν δεν αδιαθετήσω μέσα σε ένα δεκαήμερο, κάνω χοριακή και πάω στην γυναικολόγο... Ακούω το βρισίδι από εκείνην και μετά πάλι ενδοκρινολόγο για έναν σκασμό εξετάσεις... Το έχω ξαναζήσει το έργο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλα ρε κουτσομπολες...πατε διπλα?

που διπλα?:shock:

ευουλι θα τον τραβηξω βιντεο την επομενη.

στο ενα χερι τη ρυζογκοφρετα και στο αλλο το πουλι-λαστιχο:?

λιτσακι μου ειναι περαστικο η μονιμο?????????

παω για υπνο αγαπιτσες μου, να συσκεφθω με τον εαυτο μου περι χημικης διαιτας:rolleyes:

Διαφημίσεις

Πού είστε;;;Δίπλα είστε όλες;;;Λοιπόν, πήγαμε γιατρό, μου είπε κλασικά να κόψω το διάβασμα, να μην ανησυχώ, ότι το παιδί είναι μια χαρά κτλ.9,100 και 76 εκ. Και στην αναμονή ήταν ένα μωράκι, φτου σκόρδα, με κάτι προγουλάκια, μαγουλάκια, μποουτάκια...είχε και μια πιπίλα και ρουφούσε...εμένα λες και δεν είναι μωρό!Ειδικά με πιπίλα δεν τον είδα ποτέ!Εχει και το μαλλί κουρεμένο και είναι αγοράκι!!Αφού η άλλη (πού να 'ξερε τί σας έλεγα το πρωί) μου είπε:"Ααα...φαίνεται μεγαλύτερο από την ηλικία του"Στο τσακ κρατήθηκα να μην την αρχίσω στις βλακείες που διάβασα. Και όχι Εφίτσα μου, άστα κορίτσι μου.Μην αρχίσεις και συ τις δικες μου παλαβομάρες!!!

Ο νονός πήρε πριν λίγο τηλ και καταφθάνει αύριο!Στρωματσάδα δυστυχώς, καθώς το ένα δωμάτιο έχει μετατραπεί με αποθήκη λόγω του ότι είμαστε σε αναζήτηση νέου σπιτιού!Ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα!Αλλά και να τον έβαζα στην κρεβατοκάμαρα δε λέει, γιατί το μωρό πού θα κοιμηθεί;;

εγώ ξεκινάω αύριο..ήδη προμηθεύτηκα τα κοτόπουλα...ήδη ο αντώνης με κοροιδεύει..αλλά χεσμένο τον έχω... πόσο μου την δίνει..τώρα τρώει πίτσες βλεπει μπάλα πίνει μπύρα, μετά θα φάει γλυκό στάνταρ...και κιλό μηδεν...όσα ήταν τόσα είναι...
Ναι, τον μισούμε όλες τον άντρα σου! Επίσης είδα το έντιτ σου. Κρίμα να μην προλάβω το ορίτζιναλ μήνυμα :tongue:
και μαλλον θα ακολουθησω κι εγω...μεχρι τωρα με τη διαιτολογο χανω μεχρι μισο κιλο την εβδομαδα. τα νευρα μου κροσια :mad:
Ρε Εύα, εσύ δεν είσαι σαν εμένα, μια χαρά κρατιέσαι. Και το μισό την εβδομάδα είναι καλά σχετικά, χάνεις αργά αλλά σταθερά. Άσε εμάς τις χοντρές να κάνουμε όνειρα για Ατκινς, εσύ καν' δουλειά σου!

Ωραία, κοιμήθηκα 10-1 κοιμίζοντας τον μορφονιό και ξύπνησα για να τον ταίσω και να δώσω αντιβίωση. Και με έχει πιάσει μια λύσσα για γλυκό..

Λίτσα κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα για τον πωπουδάκο του μορφονιού μου, μου την επιβεβαίωσες εσύ (για την αντιβίωση). Έβαλα μια κρέμα με καλέντουλα τώρα, οργανική, να δω πως θα πάει. Η μύτη του που ήταν χάλια από το φύσα φύσα και τα χαρτομάντηλα, γίνεται αμέσως κούκλα μόλις βάζω την κρέμα.

Άντε πάω να συνεχίσω τον υπνάκο μου, καληνυχτούδια

WN6Op3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!Και όμως!Ξύπνησα!!!!Αντε σας χαιρετώ και πάω να κάνω καμιά δουλειά, γιατί θέλω να προλάβω να κατέβω και :Dαγορά (Ελένη, σου άεσε εσένα αυτό τώρα,ε;;;;;;;)Φιλιάαααααα...Μαρινάκι, σου έστειλα!

Καλημέρα κόρες!!!

Καλη η δίαιτα με το κοτοπουλακι. Πως ειναι μαγειρεμενο? μονο βραστό η μπορεις κ ψητό? αλλα πως θα ψηθει χωρις λάδι? θα γινει γκάγκανο τελείως....

το σπανακι βραστο φανταζομαι, οχι ωμο....

στον καφε παιζει γαλα? γιατι δεν παει κατω χωρις γαλα. light εννοειτε....

μου βαλατε ιδεες να την κανω αφου γυρισουμε απο φλωρινα κ για 2 εβδομαδες....μια χαρα θα ειναι...

γιατι τοσα λεφτα για τα λιποτοξ δεν ξανασκαω....

εν τω μεταξυ εκανα το λαθος κ ζυγιστικα σημερα κ ειμαι τα ιδια με την προηγουμενη εβδομαδα, βεβαια εχτες τα φαγαμε τα ποπκορν με τον αντρα μου κ περιμενω κ να αδιαθετησω αυριο....κ φυσικα μου την εδωσε....

την τιτανομαχια μην πατε να την δειτε...καλο σαν εφε κ δραση αλλα χαλια 3d, ηταν το πρωτο 3d που ειδαμε κ αν δεν ειχε πριν τρειλερ του shrek 3d που ηταν γαμάτο θα απογοητευόμουν τελειως. αφου κάποια στιγμη ειχαν αρχίσει να με κουράζουν τα μάτια μου....

η μαμα μου θα κρατησει κ σημερα την μικρη, ο συζηξ εχει βαρδια οποτε μετα τις ενα καρο δουλειες που εχω το απογευμα σκεφτομαι πως να το εκμεταλευτω.....

Μαρινάκι καλη επιτυχία στην δίκη....περιμενουμε νεα της δυναμικης δικηγορινας του φορουμ!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...