Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με συγκινείς βρε κοριτσάκι... (εκδούλευση που πουλάει το άτομο, άκου με περίμενε).... Ναι Μυρτώ πρέπει κάποια στιγμή που θα είσαι άνετη να μας δώσεις λεπτομέρειες, πόσα κιλά έχασες κτλ για να αποφασίσουμε επιτέλους... Περνάνε οι μέρες, πως θα βγούμε στην παραλία αν μας καθυστερείς???

ειπαμε τις πρωτες 2 εβδομαδες ημουν -2 την πρωτη κ -1,5 την δευτερη

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

πρεπει να βιαστω...μου εχει μεινει μονο ενας μηνας για την βαφτιση και δεν εχω χασει γραμμαριο...α, θα παω να το παρω!! και θα δω πως θα φτιαξω το προγραμμα του φαγητου. τηγανητα κλπ δεν τρωω σχεδον καθολου. μια φορα το μηνα κι αν.

ουφ αγχωθηκα παλι!!!

χθες ο αντρουλης μου που ηταν σπιτι πηγε jumbo και πηρα τα κουβαδακια για τα τρπεζια της βαφτισης (Ελενη θα σου στειλω φωτο μην αγχωνεσαι). Τωρα μου μενουν μονο ζαχαρωτα και γλυφιτζουρια. Λεω να παω μακρο, αλλα αν καποια εχει καμια καλυτερη ιδεα το λεει!!!

Τζενάκι άντε να πάρεις εσύ το πρόγραμμα λιποτοξ γιατί η Μυρτώ με έχει καταμπερδέψει... Αντε να μας πεις, μπας και βγάλουμε άκρη...

Μαρή Μυρτώ, μία βδομάδα τρώμε μόνο λαχανικά (βραστά, ωμά κτλ) και φρούτα???

Τζενακι αν βρασεις χορτα, κολοκυθακια, μαυροματικα, μπροκολα, κουνουπιδια (οτι τρως τεσπα απο αυτα οχι ολα) που διατηρουνται κιολας κ εχεις κ φρεσκες σαλατες κ φρουτα εισαι οκ. εγω πχ εβρασα προχτες καμια 20ρια κολοκυθακια κ μπροκολο κ μαυροματικα κ εχουμε (μαζι με τα φρεσκα) για ολη τη βδομαδα σχεδον...αν οχι ολη μεχρι κ πεμπτη ειμαστε οκ....

Ααααα απαγορευεται ο κανονικος καφες.....μονο ντεκαφεινε....

το πρωι που εχει πρωτεινη τρωμε ή 2 φετες ζαμπον, 2 τυρι ή τωρα που τα εχουμε ετοιμα 2 αυγα βραστα....

κουβαδακια κ εμεις πηραμε πριν καιροοοοοο

γλυφιτσουρια πηρα απο jumbo τα στρογγυλα τα χρωματιστα κ κατι αλλα σαν στροβιλιστα, 0,50 το τμχ. ζαχαρωτα κ εγω μακρο ελεγα να παω αλλα τελικα δεν θα χρειαστω οποτε δεν εψαξα αλλου να δω....

Τζενάκι άντε να πάρεις εσύ το πρόγραμμα λιποτοξ γιατί η Μυρτώ με έχει καταμπερδέψει... Αντε να μας πεις, μπας και βγάλουμε άκρη...

Μαρή Μυρτώ, μία βδομάδα τρώμε μόνο λαχανικά (βραστά, ωμά κτλ) και φρούτα???

ναι......

το πρωι πρωτεινη (ειπα παραπανω τι) και φρουτο - εγω επειδη δεν πειναω τρωω μονο πρωτεινη

το μεσημερι ή λαχανικα ή φρουτο

το βραδυ λαχανικα

οι ποσοτητες ειναι μικρες, μια παλαμη για πρωτεινες ή μια κουπα για λαχανικα αλλα δεν πεινας γιατι τα χαπια κ τα ροφηματα σε χορταινουν....

τι δεν καταλαβαινεις μαρη????

Διαφημίσεις

κ εγω ετσι ημουν κ ελεγ πως θα το καταφερω, αλλα πηρα ντεκαφεινε κ ειναι οκ. κ βαζω μαυρη ζαχαρη πλεον, ουτε καν ζαχαρινη.

κ μαρινακι κρασια κλπ τα εχει στα ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ....

Ρε Μυρτώ ένα ένα μας τα λες... Ααααααααα, ούτε κι εγώ συμφωνώ με αυτήν την δίαιτα ρουλίτσα χάνκα μου... Άσε που είμαι σίγουρη ότι κάτι βασικό για την επιτυχία της δίαιτας θα έχει ξεχάσει να μας πει η τρελομυρτώ μιας και εκείνη κάνει ότι καταλαβαίνει από αυτά που διαβάζει!!!

Μαανίτσα, θέλεις να φτιάξουμε μια δίαιτα που να μας ταιριάζει??? Θέλεις????

ρε αει απο εδω....μια χαρα ξερω τι διαβαζω....

τωρα μασουλαω το μεσημεριανο μου...μηλο πηρα σημερα, βαριομουν να κουβαλαω ταπερ....

με τα ποπκορν τι να κανω......ουφ.....

ο καφες θα ειναι ενα θεμα. δεν πινω πολλους αλλα τον ελληνικο μου τον θελω το πρωι!!

βραστα λαχανικα και σαλατες ε;; μμμμμ..ωραια!!! με τα φρουτα δεν εχω καλες σχεσεις. και οταν εκανα με διαιοτολογο μου ειχε πει λαχανικα οσα θελω αλλα φρουτα 1-2 τη μερα, γιατι περιεχουν ζαχαρη. Εφη τα φωτα σου!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...