Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ για το μελάνι ξέρω ότι είναι διαβρωτικό κ μπορεί να ποτίσει το δερματάκι με χρωστική που είναι ιδιαίτερα βλαβερη...τώρα τι να πω..;

αληθεια?

αυτο δεν το ηξερα:shock::shock:

πρεπει να τα ψαχνουμε ολα.

στο φαρμακειο παντως που δουλευα σπανια ερχοταν συνταγη με μελανι τωρα που το σκεφτομαι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ τωρα θα κανω την ΑΣΧΕΤΗ κ ΑΚΥΡΗ ερωτηση κ θα σας αποτελειωσω....περα του οτι θα σας μπιπ την συζητηση....

οσες κανατε καισαρικη (αληθεια ποιες? εγω σας γνωρισα μετα) η τομη σε τι φαση ειναι? εμενα ακομα ειναι αρκετα κοκκινη, ενω ο γιατρος μου ειχε πει οτι στο εξαμηνο δεν θα πολυφαινεται....μπας κ πρεπει να παω να την δει.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

κ τωρα θα κανω την ΑΣΧΕΤΗ κ ΑΚΥΡΗ ερωτηση κ θα σας αποτελειωσω....περα του οτι θα σας μπιπ την συζητηση....

οσες κανατε καισαρικη (αληθεια ποιες? εγω σας γνωρισα μετα) η τομη σε τι φαση ειναι? εμενα ακομα ειναι αρκετα κοκκινη, ενω ο γιατρος μου ειχε πει οτι στο εξαμηνο δεν θα πολυφαινεται....μπας κ πρεπει να παω να την δει.....

Εμενα φαινεται ακομα η τομη, αλλα το περισσοτερο εχει ασπρισει.

Κοκκινη ειναι σε μερικα σημεια.

Σε ποναει?

Θα δω απαντηση το βραδυ, παω στο σπλαχνο μου!!!

Διαφημίσεις

ααααχχχ...εχω και δουλεια και εχετε ενδιαφερον συζητηση...

για τους ερεθισμους και γω χαμομηλολαδο. οτι καλυτερο.

μελανι εγω θυμαμαι η μαμα μου μας εβαζε οταν παθαιναμε καμια στοματιτιδα και ειμασταν σαν τους δρακουλες!

Μυρτουλα και γω καισαρικη εκανα. Εμενα η μιση ειναι σχεδον ασπρη και η μιση ειναι κοκκινη. Και γω αναρωτιουμουν και ηθελα να τον ρωτησω. Μηπως επηρεαζει και η αποτριχωση;;!!!

Εμενα φαινεται ακομα η τομη, αλλα το περισσοτερο εχει ασπρισει.

Κοκκινη ειναι σε μερικα σημεια.

Σε ποναει?

Θα δω απαντηση το βραδυ, παω στο σπλαχνο μου!!!

Δεν ειναι ξεκαθαρος πονος, μια ενοχληση ειναι....ειδικα οταν κανω μπανιο με πολυ ζεστο νερο μετα νιωθω ενοχλησεις....ασε που τωρα τελευταια με πιανει κ φαγουρα ωρες ωρες....δεν με επιανε στην αρχη κ με πιανει τωρα...περσινα ξινα σταφυλια, κοντευει να χρονισει κ τωρα το θυμηθηκε...

εμενα σε καποια σημεια εχει ασπρισει, το πολυ ειναι ακομα κοκκινο, οχι τρελλα αλλα ειναι.

Μυρτουλα και γω καισαρικη εκανα. Εμενα η μιση ειναι σχεδον ασπρη και η μιση ειναι κοκκινη. Και γω αναρωτιουμουν και ηθελα να τον ρωτησω. Μηπως επηρεαζει και η αποτριχωση;;!!!

εκανες αποτριχωση εκει???? εγω δεν αντεξα....εκανα στην κοιλια κερι κ lazer αλλα σε μια αποσταση 2-3 εκ απο την τομη, πηγε να παει πιο χαμηλα αλλα τσιριξα κ της ειπα αστο....θα δω οταν ξαναπαω μπας κ ειναι πιο ανωδυνο....κ μπικινι κανω ξυραφακι αλλα σταματαω οριακα στην τομη, φοβαμαι, μαι φορα εκανα απο πανω απαλα απαλα για να φυγουν τα πολλα, που δεν εχει κ τρελλη τριχα εκει πανω ευτυχως.....

εγώ για το μελάνι ξέρω ότι είναι διαβρωτικό κ μπορεί να ποτίσει το δερματάκι με χρωστική που είναι ιδιαίτερα βλαβερη...τώρα τι να πω..;

αααα μην μου δίνετε σημασία σε τέτοια παιδιά, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η μαμά μου το έκανε... Καλά το ότι το έκανε δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό...

Διαφημίσεις

Δεν το καμαρώνω συχνά εκεί κάτω, αλλά είναι αχνά κόκκινο, μάλλον προς το άσπρο του. Φαγούρα έχω κι εγώ μερικές φορές. Επίσης εμένα με ενοχλεί ακόμα η κοιλιά στο σημείο της μήτρας. Σα να έχω γυμναστεί έντονα (yeah right), ή σα να έχω φάει μπουνιά, κι όταν πατάει ο μικρός ενοχλούμαι. Α ναι, κι όταν ο κορμός είναι ίσιος και στρίβω από λεκάτη και κάτω δεξιά-αριστερά

WN6Op3.png

αααα μην μου δίνετε σημασία σε τέτοια παιδιά, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η μαμά μου το έκανε... Καλά το ότι το έκανε δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό...

τι θα κανουμε τωρα θα το αρχίσουμε το λιποτοξ; είπες να σε περιμενω μετα το πασχα...εεε σε περιμενα..

Mo09p3.png

Α, ωραια, θα το αρχισω και γω το λιποτοξ. Αλλα πειραζει να τρωω οπως και τωρα και να μην μπω στη διαδικασια να μαγειρευω 2-3 φαγητα; Δεν θυμαμαι και τι φαγητα ελεγες οτι ετρωγες ρε Μυρτω!

Αποτριχωση κανω κανονικα. Μονο μολις σαραντησα και πηγα πρωτη φορα δεν εκανα κοντα στο σημειο που ειναι η τομη. Ξυραφακι μονο για μασχαλες!

τι θα κανουμε τωρα θα το αρχίσουμε το λιποτοξ; είπες να σε περιμενω μετα το πασχα...εεε σε περιμενα..

Με συγκινείς βρε κοριτσάκι... (εκδούλευση που πουλάει το άτομο, άκου με περίμενε).... Ναι Μυρτώ πρέπει κάποια στιγμή που θα είσαι άνετη να μας δώσεις λεπτομέρειες, πόσα κιλά έχασες κτλ για να αποφασίσουμε επιτέλους... Περνάνε οι μέρες, πως θα βγούμε στην παραλία αν μας καθυστερείς???

Το λιποτοξ αν τρως κανονικα χανεις λεει αλλα με πολυ πιο αργο ρυθμο. αναλογα τι τρως βεβαια...αν τρως κανονικα κανονικα δλδ κ τηγανητα κ junk food κ γλυκα κλπ αντι να χασεις παιρνεις.....

το κανονικο προγραμμα εχει λαχανικα βραστά η ωμα κ φρουτα (αυτα τις πρωτες 2 μερες κ την επομενη βδομαδα) την δευτερη βδομαδα εχει κ πρωτεινη αλλα πολυ μικρες ποσοτητες (οσο η παλαμη μας σε παχος κ σε μεγεθος) μετα η 3η κ 4η βδομαδα ειναι επαναληωη της πρωτη κ δευτερης

εχει κ ενα αλλο προγραμμα με 2 εβδομαδες συνολο (αρα κ λιγοτερη απωλεια δλδ μαξ 5 κιλα) το οποιο εχει απο την αρχη πρωτεινη αλλα δεν θυμαμαι συχνοτητα κλπ....

εγω τωρα ειμαι στην 3η εβδομαδα (4 εβδομαδες μαξ απωλεια 10 κιλα) αλλα οπως ειπα μετα την πασχαλινη ψιλοκρεπαλη λεω να ζυγιστω παρασκευη παλι που ειναι κ η μερα που αρχισαμε το προγραμμα....

το προβλημα μου ξερετε ποιο ειναι??? το απογευμα θα παμε σινεμα....εεεε δεν μπορω σινεμα χωρις ποπκορν...ειναι σαν σουβλακι χωρις κρεας ενα πραγμα...αλλα ειναι μλκ να την χαλασω...δεν ξερω ακομα τι θα κανω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...