Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δικιά μου όταν γυρίσαμε από την κλινική ο πωπός της έτρεχε αίμα σε σημεία από τον πολύ ερεθισμό...!!! οι μλκ!!! ένα κάρο λεφτά δώσαμε ένα παμπερς παραπάνω δεν μπορούσαν να βάλουν στο παιδί!!

τέλος πάντων, και τι δεν έβαλα μια εβδομάδα πονούσε το παιδί... μου είπε η γιαγιά μου αυτό με το ελαιόλαδο και σε 3 μέρες ήταν εντελώς καλά...και τώρα όταν βλέπω καμμιά κοκκινίλα βάζω μια φορά και τέρμα..

εφάκι, γι αυτό γυρίζουμε το κεφάλι του παιδιού στα πλάγια για να μην πάει στα αυτιά..αν είναι καθιστό με τη βαρύτητα πέφτει και δεν πάει μέχρι μέσα...τώρα δεν μπορώ να ψάξω την πηγή στην γράψω, αλλά στανταράκι αυτό που σου λέω...το είχα διαβάσει σε ιατρικό σαιτ πολύ ψαγμένο!

2 κουταλιές ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι γλυκού νερό και πάρα πολύ καλό ανακάτεμα θέλει, εγώ το κάνω με αυτό που κάνουμε τον φραπέ το μιξεράκι για μισό λεπτό.

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

σκεφτεται....θα ειναι καλό για την Μελινα? θα την ευχαριστει? μηπως να το μεγαλωσω λιγο? θα εχω που θα εχω περιεργες διατροφικες συνήθειες με την μανα που εκανα...εεεε μην εχω κ μικρο πουλι.....

θα του μεινει κανα κουσουρι κ θα κυκλοφορει τσιτσιδο μετα.....ερε Μελινακι χαρες που θα κάνεις!!!

Τσατσομάνα! :cool:

WN6Op3.png

επισης απ[ο τα γιαγιαδιστικα καλο ειναι και το εξης.

διαλυετε μπολικο νισεστε σε χλιαρο νερο σε μια λεκανη κ βαζετε το μωρο να κατσει μεσα για οση ωρα μπορει(κ να φαει απο αυτο δεν πειραζει)

κατοπιν ταμποναρουμε καλα κ βαζουμε λαδακι η χαμομηλολαδο

Διαφημίσεις

σκεφτεται....θα ειναι καλό για την Μελινα? θα την ευχαριστει? μηπως να το μεγαλωσω λιγο? θα εχω που θα εχω περιεργες διατροφικες συνήθειες με την μανα που εκανα...εεεε μην εχω κ μικρο πουλι.....

κ δλδ κατουραει όοοοολο το σπιτι????

θα του μεινει κανα κουσουρι κ θα κυκλοφορει τσιτσιδο μετα.....ερε Μελινακι χαρες που θα κάνεις!!!

:P:p:p:p:p:p

διαλυετε μπολικο νισεστε σε χλιαρο νερο σε μια λεκανη κ βαζετε το μωρο να κατσει μεσα για οση ωρα μπορει(κ να φαει απο αυτο δεν πειραζει)

Προθερμαινεται τον φουρνο στους 180 με αερα, το βαζετε σε ενα καλα βουτηρομενο ταψι και καλη επιτυχια!!!!!!!!

κόρες και το μελάνι δεν είναι ένα κι ένα για ερεθισμούς? Το έβαζε η μαμά μου στον ανιψιό μου αν θυμάμαι καλά... Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά φτου φτου δεν μου έχει τύχει μέχρι ώρας...

Διαφημίσεις

ρε μυρτώ πώς πάει το λιποτόξ; θα το αρχίσουμε τι θα γίνει; γιατί με τα πασχαλιάτικα φαγητά...σαν βόδι έγινα πάλι..

Να αρχισετε....κανει δουλεια

εγω την ελευθερη μερα που ηταν κυριακη του πασχα το παρακανα με τσουρεκι κ κουλουρια κ απογευφω το ζυγισμα....την δευτερα παλι μια κ τωρα το συνεχιζω με ευλαβια....βεβαια μετα ερχεται η φλωρινα αλλα κατι θα κανουμε ετσι κ αλλιως τεταρτη φευγουμε κ παρασκευη τελειωνει οποτε το πολυ να πω οτι το τελειωσα 2 μερες νωριτερα...

αυτο γιατι? για ερεθισμενο πωπο?

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Προθερμαινεται τον φουρνο στους 180 με αερα, το βαζετε σε ενα καλα βουτηρομενο ταψι και καλη επιτυχια!!!!!!!!

φτου σου!

φιλη εισαι εσυ?

σε πτυω~!!!!!!!!:rolleyes:

και το μελανι ειναι καλο αλλα νομιζω ειναι για τα απροχωρητα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...