Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

επιμενω εγω και να δω ποτε θα με ακουσεις....

ΠΑΡΕ OSMOCLEAN!

θα του βαζεις στα ρουθουνια πριν τον πας για μπανιο και με τη ζεστη του νερου θα τρχουνε οι μυξες κ θα ηρεμησει.

και αλλαξε σταση που του βαζεις τον ορο.

να τον κρατας καθιστο.

ξαπλα παει ολο στα αυτια.

ο δημητρης ειναι στο σπιτι με οξυγονο.

δεν ειναι καλα.

με πηρε η ανηψια μου χθες και μου ειπε

ασε με να κλαψω γιατι πρεπει να παω στο μπαμπα...

μαυρισα ρε φιλε...

περιμενω να παει το παιδι για υπνο για να μελαγχολησω με την ησυχια μου.

Διαφημίσεις

Απ'όλα κρατάω το χάνκα χούνκα :rolleyes:

εγώ είμαι αυτή...η ξανθιά δίμετρη αδύνατη σουηδεζα ντε!!

Από τώρα ρε Έφη; Α ρε Χριστίνα τι έχεις να τραβήξεις....

Καλά που μου είπες για τον ορό, θα τον βάζω καθιστός όταν είναι, οκ, μερσί

εγώ πάντως για το ορό ξέρω ότι το κεφάλι του παιδιού πρέπει να είναι γυρισμένο αριστερά να μπει στο αριστερό ρουθούνι με πίεση μετά απευθείας μπρούμυτα, μετά δεξιά στο δεξί ρουθούνι και πάλι μπρούμυτα...

το osmoclean είναι διαφορετικό είναι spray, όντως μπορεί να μπει σε καθιστό παιδί..

επίσης για νέο ... ξέχασαν να σου πουν ότι σου βρήκα βαρβάτο ορθογραφικό...ή κάνεις ότι δεν το είδες;;;!!!

Mo09p3.png

εγώ πάντως για το ορό ξέρω ότι το κεφάλι του παιδιού πρέπει να είναι γυρισμένο αριστερά να μπει στο αριστερό ρουθούνι με πίεση μετά απευθείας μπρούμυτα, μετά δεξιά στο δεξί ρουθούνι και πάλι μπρούμυτα...
Πρέπει να κάνει τόσα ακροβατικά για έναν ορό; :cool:

WN6Op3.png

Eμένα ερεθίστηκε ο πωπός του μέσα σε όλα!

Τι βάζεις εσύ στις κοκκινίλες και τα ερεθίσματα; Κανόνισε να πεις πάλι osmoclean

να πεταχτώ κ εγώ να πώ ότι σε ερεθισμό πωπού... ανακατέυεις ελαιόλαδο με λίγες σταγόνες νερό, αλοίφεις την περιοχή. 3-4 φορές και πεντακάθαρος ο πωπός!!

Mo09p3.png

μαγδουλα λες να ρωτησω κ γω την ντοκτωρ για τις αυξητικες ορμονες η θα με σιχτιρισει?

αν δεν σε σιχτιρισει η ντοκ θα σε σιχτιρισουμε εμεις....αν εχει κατι ενα παιδακι δεν σημαινει οτι το εχουν οοοοοοοολα.......

Δεν ξερω αν θυμαστε, ειχα διαβασει στο παρεντς, επειδη ιδρωνει το παιδι μου, οτι εχει υπογλυκαιμια.

Η δρ γελαγε μεχρι δακρυων!!!!!!!!!!!!!

ρε σταματηστε να διαβαζετε....το διαβασμα κανει κακο λεμεεεεεεεε, περα απο την πλακα μετα το τρακο που επαθα με τον θηλασμο εκοψα το διαβασμα σε ιατρικα κ τετοια θεματα, ρωταω τον γιατρο κ τελος κ ακουω μονο αυτον....

το παιδι μου καθεται και κοιταει το πουλι του....

και το τραβαει.....

μη αγαπη μου!

δεν προκειται να μεγαλωσει ετσι:rolleyes:

σκεφτεται....θα ειναι καλό για την Μελινα? θα την ευχαριστει? μηπως να το μεγαλωσω λιγο? θα εχω που θα εχω περιεργες διατροφικες συνήθειες με την μανα που εκανα...εεεε μην εχω κ μικρο πουλι.....

καλα γελαω, αλλα τρεμω κιολας μην τραυματιστει ο χαρχουδας:?

τον εχω χωρις παμπερς απο το πρωι γιατι ειδα μια κοκκινιλα που δε μ αρεσε...

εμ ρε ανθρωπε χωρις παμπερς το παιδι το πουλι του κοιταει....δεν το βλεπει κ συχνα...ειναι κατι νεο.....

κ δλδ κατουραει όοοοολο το σπιτι????

θα του μεινει κανα κουσουρι κ θα κυκλοφορει τσιτσιδο μετα.....ερε Μελινακι χαρες που θα κάνεις!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

να πεταχτώ κ εγώ να πώ ότι σε ερεθισμό πωπού... ανακατέυεις ελαιόλαδο με λίγες σταγόνες νερό, αλοίφεις την περιοχή. 3-4 φορές και πεντακάθαρος ο πωπός!!

δοκιμασμενο? τωρα με τα δοντια κοκκινιζει συχνα πυκνα ο πωπουλης μας....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

κ γω χαμομηλολαδο εφτιαξα για ολα αυτα.

ατοπικη δερματιτιδα, ερεθισμους κοκκινιλε κλπ.

ξαπλα εβαζα κ γω τον ορο αλλα οταν ειδε η ντοκτωρ ερεθισμενο το αυτι του, μου ειπε να τον κραταω καθιστο και να το ριχνω με τη συριγγα.

μια δυο τωρα με βολευει πιο πολυ.:)

σκεφτεται....θα ειναι καλό για την Μελινα? θα την ευχαριστει? μηπως να το μεγαλωσω λιγο? θα εχω που θα εχω περιεργες διατροφικες συνήθειες με την μανα που εκανα...εεεε μην εχω κ μικρο πουλι.....

χαχαχαχα!

λεει ο γιωργης

πολυ μεγαλο πουλι εχει το παιδι μας..!

απαντω

ναι κανε πιο δεξια μη σε βρει στο ματι...:rolleyes:

εμ ρε ανθρωπε χωρις παμπερς το παιδι το πουλι του κοιταει....δεν το βλεπει κ συχνα...ειναι κατι νεο.....

κ δλδ κατουραει όοοοολο το σπιτι????

θα του μεινει κανα κουσουρι κ θα κυκλοφορει τσιτσιδο μετα.....ερε Μελινακι χαρες που θα κάνεις!!!

οχι καλε γκρινιαζει και παμε γιο γιο.

ε!του ξεφευγουν κ καμια φορα αλλα δε με πειραζει το μωρο μου:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...