Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι όσον αφορά τον αέρα που θα μπορούσες να μιλάς αν δουλεύεις δεν πολυπαίζει ξέρεις... Κάποια που παίρνει 1000 ευρώ πως θα φύγει και θα μεγαλώσει τα παιδιά της? Άστο βρε Αννούλα είναι περίεργα τα πράγματα αλλά κι εκείνη βολεμένη είναι, αν ήθελε να είναι αξιοπρεπής θα έπιανε τουλάχιστον μία δουλειά... Τεσπα, μεγάλη κουβέντα αυτή, εσύ μείνε απ' έξω όμως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι όσον αφορά τον αέρα που θα μπορούσες να μιλάς αν δουλεύεις δεν πολυπαίζει ξέρεις... Κάποια που παίρνει 1000 ευρώ πως θα φύγει και θα μεγαλώσει τα παιδιά της? Άστο βρε Αννούλα είναι περίεργα τα πράγματα αλλά κι εκείνη βολεμένη είναι, αν ήθελε να είναι αξιοπρεπής θα έπιανε τουλάχιστον μία δουλειά... Τεσπα, μεγάλη κουβέντα αυτή, εσύ μείνε απ' έξω όμως...

Μεγαλη ιστορια, συμφωνω, οτι ειναι βολεμενη επισης συμφωνω, στο να το βουλωσω εννοειτε!!!!!!

τι ρεζουμε μουλωχτη μου?

εδω για τα πρωτα μπογια λεμε, για το τι θα λεω εγω για τον κλανιαρη ,απο τις ριζες και φυτα ,κανακαρη μου λεμε,για την τρελλη που το σακατεψε το αυτοκινητο του χριστιανου(χχαχχα)λεμε,για μια σουηδεζα χανκα-χανουκα-χαβα ναγκιλα χαβα λεμε...ξεχασα κατι?:rolleyes:

Ναι μαρη, μονο γρατζουνιες ειναι, απλα ο αλλος ο υστερικος λεει οτι θα σκουριασει εκει και διάφορα άλλα κουλά και θέλει να το αλλάξει όλο... Δεν με παρατάει λέω εγώ, εγώ χτες τον συφίλιασα περισσότερο... Στο σημείο εκείνο είναι άσπρο από την μπογιά του τοίχου κι έλεγα στα παιδιά, "θέλετα να το βάψουμε άσπρο το αυτοκίνητο του μπαμπά? Θα το τρίψω εγώ στους τοίχους δεξιά και αριστερά και για τον ουρανό θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο χαμηλό γκαράζ του γείτονα και θα το γδάρουμε κι εκεί..." Η Μυρτώ φώναζε ναι, ο μικρός γέλαγε και ο Τάκης μέσα στην σύφιλη...

Εισαι σπαστικια το ξερεις?????????

Ι'm baaaaaack. Παρακαλώ κάντε ένα ρεζουμέ γιατί σιγά μην κάτσω να σας διαβάσω!

Φιφίτσα νυφίτσα σε εξέλαβα, σε φακέλωσα!

Τι έγινε, τι έχασα;

Καλως την περδικα!!!!

Διαφημίσεις

χάου δε χελ αρ γιου ωρέ; Πετεμούτε κάνα νέο! Φιφίτσα βρέθηκες με Κατ;

Εμένα ο κόμης είναι ακόμα αρρωστιάρης, από χτες τραβολογάει και τα αυτιά του. Για ύπνο ούτε συζήτηση, έχω να κοιμηθώ νορμάλ μια εβδομάδα ατ λιστ!

WN6Op3.png

Πωπω κορίτσια...μια που μου φτιάξατε τη διάθεση και μια που με αγχώσατε.Το απόγευμα έχουμε εμβόλιο και θα μου πει και ύψος κτλ., αλλά σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.Και νομίζω φταίει η αλλεργία, γιατί κάπου το ειχα διαβάσει και το ανέφερε η παιδογαστρεντερολόγος. Παίρνει 1-1,5 πόντο τον μήνα, και από κιλάκια σχετικά καλά.9 κιλά και τώρα υποθέτω το πολύ 76! Διάβαζα και ένα θέμα με μια έλλειψη αυξητικής ορμόνης και τρελάθηκα.Και τα φορμάκια που είναι 9-12 από τα mothercare του περισσεύουν από κάτω.Εγώ είμαι 1,60 και ο άντρας μου 1,83.Αχ, καινουρια ανησυχία...

ναι βρεθηκα με το κατερινακι και τον αντρα της:D

ειναι πολυ καλα παιδια .

αλλα εκατσε κ με πηρε η μανα μου εκεινη την ωρα γιατι μπηκε μεγ σαββατο ο δημητρης νοσοκομειο, κ το μαυρισα κι αυτο το κοριτσακι...χεστα .

δεν ειμαι για πουθενα.

λες να πηγε μυξουλα στο αυτακι του?

δφεν ειναι τπτ,θα περασει ρε χριστινιω..

απο μυξες πως πατε?

Διαφημίσεις

Αχ βρε Χριστινιώ, αμάν το παιδάκι μου!Είναι κεφάτο όμως;;;Αν είναι μόνο μυξιύλες, ε εντάξει, παλεύεται.Να κοιμάσαι όταν κοιμάται να ξεκουραστεί το δόλιο σου κορμί!!!

Ρε Μαγδα, εμενα μου ακουγεται μια χαρα το παιδι. Γιατι ανυσηχεις???

Ασε, μην διαβαζεις για τετοια πραγματα, γιατι αγχωνεσαι τσαμπ!!!!!!!!!

Χριστιν, αν τραβαει τα αυτια του να δεις μηπως το γυρναει σε ωτιτιδα.

Καποια στιγμη που θα ειναι ηρεμος, πιεσε του απαλα το "πτερυγιο", να δεις αντιδραση.

Εμεις θα σου πουμε νεα?

Εσυ ησουν στας εξοχας!!!!!!

Εγώ σπαστικιά??? Όχι καλέ, μην το ξαναπείτε...

Μαγδούλα κι εσύ πρέπει να κόψεις επειγόντως το διάβασμα... Ρώτησε τον γιατρό σχετικά (τελικά οι γιατροί θα πρέπει να καταριούνται την ώρα και την στιγμή που έχουμε ανακαλύψει το ίντερνετ)...

Χριστίνα αν πιάνει τα αυτάκια και γκρινιάζει να το δεις...

Δεν είναι μόνο που πιάνει τα αυτιά, φωνάζει όταν του αλλάζω μπλούζα και περνάει από το κεφάλι. Πήρα τον ντοκ, είπε μάλλον ωτίτιδα και να συνεχίσω την αντιβίωση, σε 2 μέρες ξαναμιλάμε. Από μύξες μπόλικες, φλέματα που δε μπορεί να διαχειριστεί επίσης μπόλικα. Και νεύρα. Πως άλλαξε έτσι σε 3 μέρες! Μάλλον ενοχλούν και τα δόντια, όλο τα τρίβει τα ούλα. Και με κοροϊδεύει το σκατό! Μου βουτάει τα μαλλιά χτες. Οχι οχι τα μαλλιά της μαμάς, του λέω. Και κούναγε πέρα δώθε κι αυτός το κεφάλι σα να έλεγε όχι όχι και γέλαγε. Και δωστου να βουτάει!

Νέα δεν έχω από τας εξοχάς, δεν πήγα καθόλου εκκλησία, ίσα που έφαγα ένα μπιφτέκι και λίγο κοκορέτσι την Κυριακή, μας έκοψαν και το νερό ανήμερα το πάσχα οι βλαμμένοι.

Έφη τι γίνεται με τον γαμπρό σου;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...