Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι, το μαναρι μου, ειναι αναπτυγμενη.. Εμοτικον που κορδονεται@@@@

Αφου η δρ πριν να δει τον συζιξ μου λεει "ο αντρας σου ειναι πολυ ψηλος εεεε???"

1,80 με τα χερια στην αναταση..

Απο που πηρε δεν ξερω, κι εμενα με ειδες. Στουμπος!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, το μαναρι μου, ειναι αναπτυγμενη.. Εμοτικον που κορδονεται@@@@

Αφου η δρ πριν να δει τον συζιξ μου λεει "ο αντρας σου ειναι πολυ ψηλος εεεε???"

1,80 με τα χερια στην αναταση..

Απο που πηρε δεν ξερω, κι εμενα με ειδες. Στουμπος!!!!!!

εμενα απλα οταν ειδε το γιωργη επαψε να μου παραπονιεται για το βαρος.

ο γιωργης ειναι 1.78 κ 65 κιλα...

μλκς δε μιλαω δε μιλαω , αλλα ρε φιλε τα παιδια σας ειναι πανυψηλα:-(

ο δικος μου ο στουμπος ειναι 74 ποντους ρε.........

και 7900:cool:(να ναι καλα το πατζαρι με το σκορδο)

μπουχαχαχχαχαχαααααααα!

είδες που δε δίνεις 1κανα ψάρι με σοκολάτα στο παιδί;;; σου'μεινε στούμπος!!!

τι να βάλει το παιδί απτους καρπούς κ τις ρίζες;

το πολύ πολύ να χ@ζει όλη μέρα!! και μάλιστα στο ταπεράκι!!!

Επεξεργάστηκαν by maan

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα πάλι... Έχω μια βαρεμάρα σήμερα (ξέρω, τι πρωτότυπο)...

Δεν μιλιόμαστε και με τον καλό μου επειδή χτες, φεύγοντας από το γκαράζ, βρήκα λίγο στο πίσω φτερό στον τοίχο (ξέρετε βαρέθηκα να κάνω έξτρα μανούβρα, δεν γουστάρω και το αυτοκίνητό του και αρνούμαι να μάθω τον όγκο του ε, δεν θέλει και πολύ)... τον πήρα τηλ. αμέσως να το το πω μπας και του φύγει μέχρι το απόγευμα που θα το ανακάλυπτε μονος του (τελικά επιβεβαιώνομαι όταν λέω ότι ψιλαφίζει το αυτοκίνητο μόλις επιστρέφει από την δουλειά)... Στο μεταξύ μην φανταστείτε κάτι γρατζουνίτσες είναι αλλά όχι λύσσαξε ότι επειδή εγώ δεν προσέχω πρέπει να σκάσουμε 300 ευρώ, να αλλάξουμε φτερό, να βαφτεί κτλ... Μόνο ότι δεν είναι άχρηστο και ότι πρέπει να το ανταλλάξουμε δεν μου είπε, κι όπως καταλάβατε γίναμε κώλος...

Αννούλααααα δεν πιστεύω το παιδί να πήρε απ'τον φούρναρη!!!!!!

Κατσε να θυμηθω..

φιλεναδα πηραμε προαγωγη!

τωρα χεζουμε στο γιο γιο , στο γκαζον και στα κατα τοπους καφε:P

Αντε βρε και σε λιγο καιρο στην παραλια..

Ήρθα πάλι... Έχω μια βαρεμάρα σήμερα (ξέρω, τι πρωτότυπο)...

Δεν μιλιόμαστε και με τον καλό μου επειδή χτες, φεύγοντας από το γκαράζ, βρήκα λίγο στο πίσω φτερό στον τοίχο (ξέρετε βαρέθηκα να κάνω έξτρα μανούβρα, δεν γουστάρω και το αυτοκίνητό του και αρνούμαι να μάθω τον όγκο του ε, δεν θέλει και πολύ)... τον πήρα τηλ. αμέσως να το το πω μπας και του φύγει μέχρι το απόγευμα που θα το ανακάλυπτε μονος του (τελικά επιβεβαιώνομαι όταν λέω ότι ψιλαφίζει το αυτοκίνητο μόλις επιστρέφει από την δουλειά)... Στο μεταξύ μην φανταστείτε κάτι γρατζουνίτσες είναι αλλά όχι λύσσαξε ότι επειδή εγώ δεν προσέχω πρέπει να σκάσουμε 300 ευρώ, να αλλάξουμε φτερό, να βαφτεί κτλ... Μόνο ότι δεν είναι άχρηστο και ότι πρέπει να το ανταλλάξουμε δεν μου είπε, κι όπως καταλάβατε γίναμε κώλος...

Για μικρογρατζουνιες να αλλαξετε φτερο και βαψιμο?

Κατι δεν μας λες!!!

Μιλαγα με την συνηφαδα μου στο τηλ τωρα.

Εχει μεγαλο προβλημα με τον κουνιαδο μου.

Τοιν τελευταιο καιρο συνεχεια βγαινει μονος του, καμια επικοινωνια με τα παιδια του, ειναι φεσι κτλ.

Δεν θελω να πολυανακατευομαι κιολας, αλλα καποια πραγματα με εκνευριζουν πολυ!!!!!

Μιλαγα με την συνηφαδα μου στο τηλ τωρα.

Εχει μεγαλο προβλημα με τον κουνιαδο μου.

Τοιν τελευταιο καιρο συνεχεια βγαινει μονος του, καμια επικοινωνια με τα παιδια του, ειναι φεσι κτλ.

Δεν θελω να πολυανακατευομαι κιολας, αλλα καποια πραγματα με εκνευριζουν πολυ!!!!!

και τι να της πεις ρε αννουλα?

ειναι δυσκολη η θεση σου μαναρι...

Διαφημίσεις

αυτο ειναι το θεμα της?

αν δουλευει η οχι?:confused:

η μηπως ψιλοβαριεται κιολας να δουλεψει...?

Καλα κι αυτο παιζει..

Οταν δουλευεις, μπορεις να μιλας με αλλο αερα, οπως και να το κανεις!!

Ξερεις οτι μπορεις να συντηρισεις τον εαυτο σου και τα παιδια σου.

Τωρα αν αυτη χωρισει, τι θα κανει??

Δεν μου το εχει πει, αλλα ξερω οτι σιγουρα αυτο σκεφτεται.

Αννούλα μακρια, οτι κι αν πεις τον μπελα σου θα βρεις! Αν αποφασισει να την κανει, να την στηριξεις οσο μπορεις, μην εκφερεις ομως γνωμη κι αποψη, το πιθανοτερο ειναι να κατσει μαζι του...

Ναι μαρη, μονο γρατζουνιες ειναι, απλα ο αλλος ο υστερικος λεει οτι θα σκουριασει εκει και διάφορα άλλα κουλά και θέλει να το αλλάξει όλο... Δεν με παρατάει λέω εγώ, εγώ χτες τον συφίλιασα περισσότερο... Στο σημείο εκείνο είναι άσπρο από την μπογιά του τοίχου κι έλεγα στα παιδιά, "θέλετα να το βάψουμε άσπρο το αυτοκίνητο του μπαμπά? Θα το τρίψω εγώ στους τοίχους δεξιά και αριστερά και για τον ουρανό θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο χαμηλό γκαράζ του γείτονα και θα το γδάρουμε κι εκεί..." Η Μυρτώ φώναζε ναι, ο μικρός γέλαγε και ο Τάκης μέσα στην σύφιλη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...