Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω πάλι βάζω μπισκοτάκια στα φρουτα της μικρης....στην αρχη ειχα παρει τα μπισκοτι της νουτριτσια αλλα τωρα παιρνω μιραντα......της βαζω 3 μπισκοτακια στην φρουτοκρεμα...μπας κ παρει κ κανα κιλό!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

μωρη τρελλη με τα μπισκοτα κ γενικοτερα τη ζαχαρη, οχι κιλο δε θα παρει αλλα θα του κοπει κ η ορεξη του παιδιου!

δως του εκει να φαει κανα κιλο αβοκαντο να καρδαμωσει!

εγώ δεν είμαι δίμετρη ξανθιά σουηδέζααα??? πλάκα κάνεις σίγουρα...τόσο καιρό νόμιζα ότι ήμου όλα αυτά συν αδύνατη!!!

εντάξει λοιπόν ηρεμώ με τη μικρή....καλή είναι!!

8400 είναι το εβελινάκι και 77 ύψος...πώς σου φαίνεται;

εγώ της έχω δώσει μπισκοτάκι που κάνω εγώ...κπ είχε δώσει εδώ συνταγή δεν θυμάμαι πια...κάτι μπισκοτάκια οδοντοφυίας με την κρέμα ρυζάλευρο που γίνονται.. και πάνω που είχα πει ότι δεν έχει φάει ζάχαρη η μικρή, γύρισα χθες το βράδυ σπίτι και με φωνάζει ο αντώνης μες στην καλή χαρά!!!

"Μαρίνα, μαρίνα κοίτα!!! και βουτούσε το χέρι του στην μερέντα κ της έδινε!!! είδες πώς της άρεσει; σε μένα μοιάζει!!!" (επειδή εμένα δε μου αρέσουν τα γλυκά γιαυτό το είπε)/.... κ ύστερα μου λες μάνες κ πεθερές...αυτόν που τον βάζεις????

Mo09p3.png

Εγω την ειχα δωσει αυτη την συνταγη για τα μπισκοτακια. Αλλα δεν της κανω πλεον, κατι δεν μου καθοταν καλα κ οποτε ετρωγε ετρεμε η ψυχη μου, ενω με τα μιραντα ειμαι πιο ησυχη. Δεν θεωρω οτι με τρια μπισκοτακια στην φρουτοκρεμα κ 2-3 χυμα την εβδομαδα θα παθει τιποτα, γενικα δεν ειμαι των ακρων αλλα του μετρου. Κ μολις περασει το χρονο η λιγο παραπανω θα της δωσω κ σοκολατα kinder, μια - δυο μπαρες την εβδομαδα.

Δεν τα παω καλα με τα τοσο προχω εγω Εφη....κλασσικα φρουτακια μια χαρα ειναι. Καλα κάνετε κ τα δίνετε ειδικα αφου εχετε ψαξει οτι ειναι καλά για τα μωρά αλλα δεν ξέρω κάπως μου καθεται.....

Μαρη θα εχει μαθει ο Μιχαηλ αυτα τα κουλα κ αντε να τον συμμορφωσει μετα η κορη μου...για μαζεψου!!! χαχαχαχαχαχχ

χαχαχαχα, αγαπητή μου Hanka (αυτό το σπάνιο Σουηδικό όνομα ξέρω, έτσι θα σε λέω) μια χαρά η Μερέντα για το εβελίνι... Άσε που το φουντούκι που έχει μέσα είναι θρεπτικό, βρε Εφούλα επιβεβαίωσέ με με τις επιστημονικές σου έρευνες...

Διαφημίσεις

Μυρτούλα φαντάζομαι το Μελινάκι σε καφέ "μανούλες μηνός τάδε 2030" να γράφει για την πεθερά Έφη τα εξής:

"Καλά η δική μου πεθερά είναι κουλή, τον έχει μάθει και τρώει μόνο ρίζες και καρπούς, συνδυάζει μπρόκολο με παντζάρι και κουνουπίδι και φασόλια και σκυλοβρωμάει το οικοδομικό τετράγωνο, της δίνω το παιδί και το ταϊζει τέτοια κουλά και μαλώνουμε γιατί εγώ θέλω το παιδί μου να τρώει σοκολάτα... Εγώ έτσι μεγάλωσα τι έπαθα??? Αυτή η βαρεμένη μόνο βιβλία διαβάζει, από αυτά που κυκλοφορούν σε μία έκδοση και πουλάνε ένα αντίτυπο μόνο (αυτή το παίρνει) και μας πρήζει..."

χαχαχαχα

κ η πεθερά θα λέει:

αυτή η νύφη μου....τι να πω...κοίτα τον ταίζει το γιό μου...εμ βέβαια γι αυτό μου τον πάχυνε...εγώ τον είχα στυλάκι!! αλλά τι περιμένεις...μάνα την μυρτώ δεν έχει;;; που να ξέρουν αυτές; διάβασαν ποτέ τους κανένα βιβλίο να ξεστραβωθούν??? μπααα μου φαίνεται θα εγκατασταθώ σπίτι τους να τους μάθω τπτ γιατί θα μου το κατσιάσει το παιδάκι μου που το μεγάλωσα με τόοοοσες θυσίες!!!

Mo09p3.png

χαχαχαχα και θα συνεχίζει η πεθερά Έφη σε αυτό εδώ το καφέ (χαχαχα θα είναι τα παιδιά μας 30 χρονών και εμείς θα δηλώνουμε μανούλες Μαϊου 2009):

"Ρε κορίτσια θυμάστε που είχα φάει τις σόλες μου να γυρίζω όοοολες τις βιολογικές λαϊκές να βρω φρέσκια μικροπαπαρόριζα που είναι φουλ στην Βιταμίνη ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ και που σύμφωνα με τοβιβλίο του Dr. Paparopoulos είναι ένα κι ένα για την θωράκιση του οργανισμού από ότι διαβολοτριβόλι ίωση θα ανακαλυφθεί στο μέλλον??? Ε, λοιπόν η νύφη μου αρνείται να το δώσει στο εγγονάκι μου επειδή δεν έχει σοκολατί χρώμα... Ε, μα τι να πω από δω και πέρα????"

Μυρτούλα φαντάζομαι το Μελινάκι σε καφέ "μανούλες μηνός τάδε 2030" να γράφει για την πεθερά Έφη τα εξής:

"Καλά η δική μου πεθερά είναι κουλή, τον έχει μάθει και τρώει μόνο ρίζες και καρπούς, συνδυάζει μπρόκολο με παντζάρι και κουνουπίδι και φασόλια και σκυλοβρωμάει το οικοδομικό τετράγωνο, της δίνω το παιδί και το ταϊζει τέτοια κουλά και μαλώνουμε γιατί εγώ θέλω το παιδί μου να τρώει σοκολάτα... Εγώ έτσι μεγάλωσα τι έπαθα??? Αυτή η βαρεμένη μόνο βιβλία διαβάζει, από αυτά που κυκλοφορούν σε μία έκδοση και πουλάνε ένα αντίτυπο μόνο (αυτή το παίρνει) και μας πρήζει..."

χαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχχαχαααααααα!!!!!!

εγω τωρα που γελαω κ κορδονωμαι συναμα ειμαι αρρωστακι ε?:cool:

Διαφημίσεις

χαχαχαχα

κ η πεθερά θα λέει:

αυτή η νύφη μου....τι να πω...κοίτα τον ταίζει το γιό μου...εμ βέβαια γι αυτό μου τον πάχυνε...εγώ τον είχα στυλάκι!! αλλά τι περιμένεις...μάνα την μυρτώ δεν έχει;;; που να ξέρουν αυτές; διάβασαν ποτέ τους κανένα βιβλίο να ξεστραβωθούν??? μπααα μου φαίνεται θα εγκατασταθώ σπίτι τους να τους μάθω τπτ γιατί θα μου το κατσιάσει το παιδάκι μου που το μεγάλωσα με τόοοοσες θυσίες!!!

Χαχαχαχα, καλα ειστε θεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρινα, τελειο το Εβελινι.

Η μπεμπα ειναι 10 κιλα και 85 ποντους και η δρ μου ειπε να προσεχω, αλλα ειναι λιχουδο!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα κόρες πρέπει να δώσω τα φρούτα στο μωρό, τον αγνοώ τόση ώρα αλλά πρέπει να σηκωθώ... Ελπίζω μαρή Hanka να μην γράφει το Εβελίνι αύριο μεθαύριο "τι να πω για την δική μου πεθερά? Μου τα έχει πει η μανούλα μου με το νι και με το σίγμα, βαριόταν την ζωή της, παράταγε τον καημενούλη και ήταν είτε στο ίντερνετ είτε στο μπαλκόνι για τσιγάρο... Ούτε για ένα κούρεμα δεν τον πήγαινε και γκαβώθηκε το μωρό μου..."

μλκς δε μιλαω δε μιλαω , αλλα ρε φιλε τα παιδια σας ειναι πανυψηλα:-(

ο δικος μου ο στουμπος ειναι 74 ποντους ρε.........

και 7900:cool:(να ναι καλα το πατζαρι με το σκορδο)

μπουχαχαχχαχαχαααααααα!

χαχαχαχα ειστε θεες...δεν μου εχει μεινει αντερο!!!!

Εφη μαρη δωσε κανα σουβλακι στο παιδι να φαει να ερθει στα ισα του......

Εγω τι νομιζεις δοντια περιμενω να βγαλει κ θα το φαει το σουβλακι......χαχαχαα!!!

εμενα παντως τελος φλεβαρη ηταν 69 ποντους κ 7 κιλα....τωρα οπου να ναι θα παμε κ θα εχω νεες μετρησεις......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...