Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι πες μας τη συνεχεια!!!!!!!!

δεν μπορω τρελενομαι:mad:

στην αυλη που ψηνανε οι απο πανω(της κακομοιρας εγινε την κυριακη)

πηρε η καρολινα τον μιχαηλ αγκαλια κ καποια στιγμη γυρισα κ τον ειδα να του τρεχουνε κατι καφε σαλια και να γλυφεται ο αμοιρος...

κοιταω την καρολινα κ μου λεει

αχ του εδωσα λιγο μπισκοτογλυκο αλλα μια σταλιτσα....

ενταξει δεν τρελαθηκα κ απο τη χαρα μου αλλα δεν της ειπα τπτ γιατι δεν ηξερε το κοριτσακι.

θα μου πεις γιατι δε ρωτησε...

ε!δεν πειραζει..:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσάκια μου!

Ελενη νομίζω έχεις κάνει πολυ καλή δουλεία με την Μυρτώ κ μπράβο! Σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να χειριστείς κ το θέμα της ομιλίας!

Ρε Μαρίνα αν είναι η δική σου μικροκαμωμένη η δική μου τι είναι???? Παντως απο την στιγμη που είναι καλά κ ζωηρό κ χαρούμενο το παιδάκι μου δεν με νοιάζει αν εχει 2 κιλά λιγότερα.....

Τζενη κ Εφη κ εγω εχω δωσει σοκολατα στην μικρη. Οκ οχι πολυ κ οχι καθε μερα αλλα προχτες της εδωσα απο την τουρτα που ειχαμε...αν ειναι με μετρο δεν το θεωρω κακο, μπορει να λεω κ βλακειες βεβαια.....

ΧΤες το βραδυ η καρδούλα μου ξύπνησε στις 4 παρα κ πηγε 5.30 να ηρεμησει κ να κοιμηθει. Πρεπει να την ποναν τα δοντακια της. Τι κρεμουλα, τι ντεπον στα ουλα τιποτα, τελικα της εδωσα ντεπον κ ηρεμησε. Νυσταζε το κακομοιρο φαινόταν κ εκει που ηρεμουσε για 5 λεπτα εκει ξαφνικα σπαραζε....την λυπηθηκε η ψυχη μου, κ σημερα ειχε μια φατσουλα πρησμενη απο την ταλαιπωρια.....

Σήμερα έχουμε κλεισει να παμε σινεμα με παρεα κ η μικρη θα μεινει στην μαμα μου, θα την παει να της παρει κ παπουτσακια κανονικα μια κ στεκομαστε πλεον! Κ θελει λεει να την κρατησει κ αυριο!!!

Κ την αλλη βδομαδα που θα μεινει εκει κ θα παμε εμεις Φλωρινα, θα την παρει λεει κ θα πανε στο κτημα που εχει η μαμα μου στην Μαλακασσα....απορω ποως θα κανει δουλειες η μανα μου.....

Αντε κ καλή μας μέρα! Τα λέμε αργότερα!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

ρε κοριτσια, δεν ειμαι υπερβολικη. Δεν ειπα οτι δεν θα της δωσω ποτε σοκολατα. Ποιο πολυ με τσαντισε που το εκανε στα κρυφα. Ειχε γυρισει την πλατη της λες και δεν εβλεπα. :evil: Απλα το εχουμε συζητησει πολλες φορες. Στα λογια παντα συμφωνουμε!!!!

ρε κοριτσια, δεν ειμαι υπερβολικη. Δεν ειπα οτι δεν θα της δωσω ποτε σοκολατα. Ποιο πολυ με τσαντισε που το εκανε στα κρυφα. Ειχε γυρισει την πλατη της λες και δεν εβλεπα. :evil: Απλα το εχουμε συζητησει πολλες φορες. Στα λογια παντα συμφωνουμε!!!!

Στο οτι πηγε να το κανει κρυφα εχεις απολυτο δίκιο.

Κ σορρυ αν φανηκε οτι σε θεωρησα υπερβολικη, αναφερθηκα σε εσενα κ την Εφη επειδη εσεις το ειπατε, οχι για άλλο λόγο.....:oops:

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Αννούλα μου γλυκιά είπαμε Τρίτη και Πέμπτη έχουμε λογοθεραπείες αρχίζοντας από σήμερα... Αν και είπα μια καλημέρα το πρωί...

Μωρο μου, απο σενα δεν μου φτανει το καλημερα.

Εισαι πολυλογου και απορησα!!!!!!!!

Καλη αρχη στην Μυρτουλα μας!!!!!!!!

Κοριτσάρες μου όπως βλέπετε γύρισα,

Επιτελους!!!!!!!!!

Για να μαζευομαστε σιγα σιγα!!!!!!!!!

Που είσαι μαρή Ελένη;;Αφού είσαι πρασινούλα!!!Να προσθέσω στα παραπάνω ότι θα την επαινούσα συχνά για ό,τι καλό κάνει, π.χ. μπράβο στο κοριτσάκι μου που μάζεψε τα παιχνίδια του κτλ. να τονωθεί γενικά η αυτοπεποίθησή της και θα της τόνιζα ότι δεν είναι τίποτα, πολλά παιδάκια δεν τα λένε σωστά, γι αυτό πάνε στη λογοθεραπεύτρια και τα βοηθάει και ότι τα πάει τόσο καλά, που σε λίγο καιρό μάλλον αυτή θα με διορθώνει!Δεν ξέρω αν είναι σωστό.Σου λέω τί θα έλεγα.Και εγώ από τώρα σκέφτομαι πώς θα τον κάνω να καταλάβει πως πολλά παιδάκια δεν κάνει να τρώνε γάλα, μπισκότα κτλ. όχι για πάντα, αλλά για λίγο καιρό, μέχρι να δυναμώσουν και να τρώνε όοοο,τι θέλουν!Δε θέλω να νιώθει διαφορετικός, αλλά δυστυχώς πρέπει να ξέρει το πρόβλημα, για να του δώσει την απαραίτητη προσοχή και να προφυλαχθεί. Πιστεύω πως κατά κάποιον τρόπο είναι το ίδιο με τη Μυρτούλα!

Μπραβο, πολυ σωστη τοποθετηση.

Ηαδερφη μου εχει μια μορφη δυσλεξιας, στην αρχη που το ψαχναμε με ειχε ρωτησει ολο παραπονο

Αννουλα τι εχω?

Και της ειχα απαντησει με αυτο τον τροπο και πηρε τα πανω της!!!!!!!!!

Καλημέρα!

καλά δεν το συζητώ...μόλις γυρίσαμε άρχισαν κ οι βροχές...γίνεται ο κακός χαμός πάλι...

Γκαντεμω...................

ρεεεε λίτσα...τι κιύκλος ο ξανθομπαμπουράκος σου!! καλά κ η μαριάννα μοντέλο δεν το συζητώ... αλλά ρε κορίτσια κ απο άλλες φώτο που έχω δει από τα παιδάκια σας, σχεδόν όλα εκτός από της μυρτούλας, μου φαίνονται κατά πολύ μεγαλύτερα από το δικό μου...σας φαίνεται κ εσάς μικροκαμωμένο σε σχέση με τα δικά σας το εβελίνι ή ιδέα μου είναι; (αλήθεια πείτε δεν θέλω νακούσω "μια χαρά είναι" το ξέρω ότι είναι μια χαρά, αν είναι μικροκαμωμένη ρωτάω!!! ΕΛΕΝΗΗΗΗΗ)

Τελειο ειναι το Εβελινι, μην την ψαχνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο πλυντηρια, δεν το συζητω. Και καλα τα βαζεις. Ποιος τα σιδερωνει μετα;

Ο Κωστετσος με στιρελα!!!!!!!!!

Την θυμαστε την διαφημηση???

Αχ, κοριτσια, καλα τα λετε για τη διατροφη. Και Ελενη ειλικρινα μπραβο σου για τη Μυρτω. Αλλα ειμαι σιγουρη οτι η πεθερα μου θα της δινει τετοιες μλκ. Αφου και προχθες της εδινε μια κουταλια γλυκο. Νομιζε οτι δεν το ειδα, και φωναζω "σας βλεπω, ειπαμε οχι", "ε, λιγο, να δοκιμασει, ζηλευει το παιδι". Δεν σας λεω τη συνεχεια...

Αυτα τα κουτοπονηρα πολυ μου την δινουν!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Στο οτι πηγε να το κανει κρυφα εχεις απολυτο δίκιο.

Κ σορρυ αν φανηκε οτι σε θεωρησα υπερβολικη, αναφερθηκα σε εσενα κ την Εφη επειδη εσεις το ειπατε, οχι για άλλο λόγο.....:oops:

σωπα καημενη , μην νιωθεις ασχημα που μας ειπες υπερβολικες...

ειμαστε!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

(προσπαθώ να ανοίξω το γιαχού εδώ και πόση ώρα για να δω φώτος του ξανθού και περιμένοντας πέρασαν χρόνια...)

Βρε Μαρίνα φορ γκάντς σέικ λυπήσου μας! Ναι ΟΚ η λουλού είναι μικροκαμωμένη, όπως επίσης είναι και άσπρη και διάφανη και εύθραυστη και όλα αυτά που έχουν τα κοριτσάκια μπιμπελό... Τι να κάνουμε δηλαδή? Για αυτό και περπάτησε πρώτη, είναι μαμούνι το παιδί... Άσε που οι δικές σας φώτος είναι μακρινές και μικρές, των περισσοτέρων μας οι φώτος είναι μουλάρες για αυτό και φαίνονται μεγαλύτερα τα παιδιά... Και όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μην συγκρίνεις αγόρια με κορίτσια... Αλλά και τα περισσότερα κοριτσάκια της παρέας ζυγίζουν περισσότερο από το εβελίνι, σε αυτές τις ηλικίες ακόμα και το μισό κιλό κάνει την διαφορά... Επίσης από τις φώτος καταλαβαίνω ότι ο μπαμπάς σας είναι ψηλός, εσύ όσο κι αν νομίζεις ότι είσαι η δίμετρη ξανθιά (τρομάρα σου) Σουηδέζα, σόρι κιόλας αλλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ... (Συγγνώμη αλλά οι μέρες αγάπης πέρασαν, καιρός να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα -χαχαχαχα φαντάζομαι την έκφρασή σου τώρα!!!). Εσύ δεν χτυπιέσαι ότι το παιδί σου μοιάζει??? (χαχαχαχαχα έρε και να σε είχα μπροστά μου!!!)

Τζενάκι μου, δυστυχώς εσύ έχεις πεθερά και δεν μπορείς να της βάλεις μια φωνή, εγώ που είχα την μάνα μου και είχε λυσσάξει να βάζει και μπισκοτάκια στα φρούτα της μικρής επειδή εκείνοι στην εποχή τους έτσι έκαναν είχε γίνει χαμός... Μετά χρησιμοποιούσα την χοληστερίνη για τα πάντα και την έφερα στα ίσα της... Έτσι όμως κάνουν όλες, λες και θα χάσουν τίποτα αν δεν φάνε γλυκό...

Όσο για τα παιδάκια της Λίτσας είναι κουκλιά, τα έχω δει από κοντά... Όντως πάντως ο ξανθός μεγάλωσε κι άλλο βρε συ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...