Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινακι η μικρη θα ειναι στην μαμά μου...δεν θα την πάρουμε μαζί....πάμε να ξεσκάσουμε λιγουλάκι!!!

Α ξεχασα....την Κυριακη της εδωσα κ εφαγε τουρτα.....την τσακισε....σχεδον ολη την σοκολατα απο πανω της εδωσε κ καταλαβε......

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εμένα η δικιά μου ρε αννούλα πολύ μονόχνωτη ρε γμτ!! σε κανένα δεν πήγαινε!! κολλημένη πάνω μου...μετά από 3 μέρες που συνήθισε τον κόσμο πήγε στη νονά της...

καλά αυτό που ο καθένας έχει άποψη...τι να πω... κ εγώ τα ίδια... μην της δίνεις αυτό, δώσε εκείνο, να φάει αυτό, να μη φάει εκείνο, τώρα κρυώνει, τώρα ζεσταίνεται...εεε άι σικτήρ!!

γλυκατζού η μικρή ...ε μυρτώωωω;

Mo09p3.png

χεχε εγω για αυτο εκανα Πασχα με φιλους κ οχι οικογενειακα....κανεις δεν ασχοληθηκε με το τι εφαγε κ τι οχι η μικρη.....

απο κοινωνικοτητα αλλο τιποτα.....οποιος την επαιρνε αγκαλια του εσκαγε κ γελια......εχω κοινωνικο πιδακι, περα απο γλυκατζου.....

ααα ξεχασα να σας πω....στους φιλους που πηγα εχουν 2 παιδια, εναν γιο 3 ετων κ μια κορη 8,5 μηνων. ο γιος εχει κανα μηνα που ξεκινησε σταθμο κ εχει μαθει τραγουδακια κλπ....

ειχαμε απλωσει ενα sleeping bag στο γκαζον κ καθοντουσαν κ τα 3, ο μικρος ειχε παρει μια κανονικη κιθαρα κ την γρατζουναγε κ τραγουδαγε την κουκουβαγια, την πεταλουδα κ αλλα τετοια κ οι δυο μικρες τον κοιτουσαν, χοροπηδουσαν κ χτυπαγαν παλαμακια.....αποθεωση, δεν μας ειχε μεινει αντερο!!!

Μυρτω ετοιμος ο πιτσιρικας για το rockwave??????

Πολυ ωραια, μπραβο!!!!

Η δικια μου, μονο στα παιδακια παει. Μολις παει να την παρει μεγαλος, αρχιζει...

Μαρινα, αστα να πανε, σημερα το πρωι δεν ηθελε να φυγω.. Αν αρχισει να μην θελει ουτε την πεθερα μου, θα πεθανω... (αν και το ψιλοχαιρομαι το συγκεκριμενο)..

Της εδωσα και λιγο αρνακι να γλυψει, το φοβηθηκα λιγο, γιατι δεν εχω ρωτησει την δρ., αλλα για λιγο δεν πειραζει..

Σοκολατα της εδωσα, και εκανε το χερακι μμμμμμμμμ!!!!!!

χαχαχα, πρεπει να εχουμε μια καμερα σαν προεκταση του χεριου μας!!!!!!

Ψαρι δοκιμασα να της δωσω παλι εχτες αλλα τιποτα.....1 κουταλια κ μετα λουκέτο στο στόμα....θα ψαξω να βρω καμια συνταγη διαφορετική απο την κλασσικη ψαροσουπα κ ειδωμεν (καμια ιδεα?). Αλλα θα κανω την δοκιμη αφου τελειωσουμε με το θεμα δοντια, ετσι κ αλλιως κ ο παιδιατρος μου ειπε αν δω οτι δεν το τρωει να μην την πιεσω. Αλλα μου εκανε εντυπωση εχτες οτι κ φρουτοκρεμα κ κρεμα βανιλια που τα τσακιζει εφαγε τα μισα, κ ειδικα την βανιλια επρεπε να την φαει γιατι μισα φρουτα κ νηστικη το μεσημερι επρεπε να πειναει....αλλα δεν.....τσακισε βεβαια τα γαλα το βραδυ....

Α ξεχασα....την Κυριακη της εδωσα κ εφαγε τουρτα.....την τσακισε....σχεδον ολη την σοκολατα απο πανω της εδωσε κ καταλαβε......

Ρε Μυρτω, γιατι να φαει το ανοστο το παιδι???????

Δωστης ψαρι με γευση σοκολατας, να το φχαριστηθει!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αρνακι κ εγω της εδωσα μια μπουκιτσα, το εφαγε αλλα δεν ειχε καμια ιδιατερη αντιδραση.

με την τουρτα (μους σοκολατα) γλυφοταν κ ανοιγε το στομα κ περιμενε.....

χαχα αυτο με το ψαρι με γευση σοκολατας δεν το ειχα σκεφτει....

Καλημέρα, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με ΥΓΕΙΑ σε ολους!!!

Πως τα περάσατε; Εμεις αρκετά καλά. Η μικρή ξεσάλωσε τελείως! Όλη την ώρα εξω στον κήπο. Κυνήγαγε γατια, σκυλιά. Πηγαμε παιδικη χαρα. Ερωτευτηκαμε ενα παιδάκι και τον κυνηγαγαμε κι αυτον. (ακους Μαγδα, γυριστρουλα η νυφη!!!)

Αυτό με τι θα φαει και το τι θα κανει το παιδι το αντιμετωπισα κι εγω αυτες τις μέρες. Τα πηρα τελειως κρανιο (και το κακο-καλο ειναι οτι το δειχνω).

Με το φαι μας τα εχουμε κανει λιγο χαλια αυτες τις μερες, αλλα νομιζω οτι θα φτιαξει!!!

Μπραβο στο Εβελινακι που περπατησε!!! Κουκλι και στις φωτο!!

Θελω και γω να σας στειλω φωτο, αλλα να δω ποτε θα μου τις περασει ο αντρας μου στον υπολογιστη καθοτι ασχετη!

Διαφημίσεις

εσύ στην απ'έξω;;;;ποτέ!!!! πρώτη πρώτη άλλη φορά!

ρε αννούλα δε σου τις έστειλα;

για στείλε μου το μειλ σου κούκλα μήπως δεν το έχω...

Ετσι, ετσι..

Σου εστειλα τον σιδηροδρομο..

το εβελινι ειναι κουκλι κ ιδιο με τη μαμα του:D

Έτσι έτσι, να τα λέμε αυτά...και στο μπαμπά της, που όπου σταθεί κ όπου βρεθεί λέει ότι η κόρη του είναι ίδια μ'αυτόν!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...