Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρονια πολλά κοριτσάκια μου!!! Καλό Πάσχα με υγεια κ ευτυχια!!!

Ειμαι η μονη μεσα σημερα υποθετω.....πηγαμε σε κατι φιλους στο Λαγονησι, ξελυσαξξε η μικρη στον κηπο, εφαγε εναν κουβα φαι κ γυρνωντας ξεραθηκε στο αμαξι...τωρα χαζοπαιζει....καθεται στην στρατα κ χτυπαει το κεφαλι της...παρατα ρε μανα το λαπτοπακι κ ελα να παιξουμε.....

Το πρωτο μνμ που ανοιξα κ διαβασα ηταν τα νεα του Παναγιωτακη κ φυσικα μου ηρθε ενας ντουβρουτζας πασχαλιατικο....να ναι καλά όλα τα παιδάκια μας...να ναι παντα καλα!!!

Την Παρασκευη δοκιμασα να της δωσω ψαρι.....εφαγε 3 μπουκιες κ μετα λουκετο στο στομα....θα δοκιμασω κ αυριο, αν κ παλι δεν τα καταφερω δεν ξερω τι θα κανω.....

Χτες ολη μερα ειχε μια γκρινια άλλο πραγμα...ολη μερα μας μπιπ κυριολεκτικα...η πεθερα λεει οτι ηταν ματιασμενη, εγω ειδα οτι μονο με ντεπονακι ηρεμησε.....παιζει να ετοιμαζει κ κανα δοντι γιατι τρωει συνεχεια τα δαχτυλα της κ το πλαστικο της πιπιλας κ ειναι κ μεσα στα σαλια...ειδωμεν....

μουσουνου στο γραφειο δεν μπορω να βαλω γμτ κ στο σπιτι πλεον μπαινω σπανιως....σας προσθετω οσες εχω μελια...

παω να παιξω με το μπεμπακι μου.....cu later αν εδεησει καμια να σταματησει να τρωει κ να δωσει το παρον...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου, Χριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά σε όλες μας.Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας. Εχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Κλαίω για τον Παναγιωτάκη και ας μην ήξερα την περιπέτειά του. Είναι τόσο άδικο. Τί αβάσταχτος πόνος...

Καλημερα κοριτσακια. Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη. Πως τα περασατε? Εμεις ηρεμα. Παρασκευη και Σαββατο ημουν ολη μερα στους γονεις μου και χθες παλι εκει σουβλισαμε. Αρα περασα πολυ καλα. Ανασταση δεν πηγα στην εκκλησια. Η μπουμπου ειχε αποκοιμηθει και δεν ηθελα να την ενοχλησω. Και σκεφτηκα πως με τοσα βαρελοτα που ριχνουν θα τρομαξει και δεν θα μπορω να την ηρεμησω μετα.

1211708.png

1219295.png

Κοριτσακια μου Χριστος Ανεστη & Χρονια Πολλα σε ολες σας, να χαιρεστε τα παιδακια και τις οικογενειες σας, και του χρονου με υγεια!

Καταρχην σας ευχαριστω για τις ευχες σας και για τη βαφτιση του Νικολα μου και για τη γιορτη μου.

εχω να μπω στο καφε απο 24/03. η εβδομαδα μετα τη βαφτιση ειχε παααααρα πολυ τρεξιμο σε αλλαγες ρουχων. τα οργανωσαμε ανα περιοχες και ξεμπερδεψαμε τη Μ. Δευτερα. φυγαμε τη Μ. Τριτη και πηγαμε Μεσολογγι στα ξαδερφια μου, και απο εκει φυγαμε τη Μ.Πεμπτη και πηγαμε στο χωριο της μανουλας μου κοντα στο Αγρινιο. εκει καναμε Πασχα και γυρισαμε πριν 3 ωρες. περασαμε καλα, οικογενειακα με πολυ φαγακι και ηρεμια. το παιδακι μου βεβαια εβγαλε τα 2 πανω δοντια του, το ενα την Μ.Πεμπτη & το αλλο το Μ.Σαββατο. δεν σας λεω τη γκρινια που ειχε, ειχε μυξες πολλες και εκανε και τρελλα κακακια σε σημειο απελπισιας ο καημενος! βγηκε και απο το προγραμμα του αλλα γενικα ηταν καλος με τοσο πονο που τραβηξε. τωρα που γυρισαμε θα ξαναστρωσει :tongue:

ελπιζω να περασατε ολες καλα.

Αγλαιτσα την κυριακη βαφτιζεις το κουκλι σου ε; με το καλο κοριτσακι μου! :mrgreen:

Καλησπέρα σε όλες...ποιές όλες δλδ...μόνη μου με βλέπω να μιλάω...

κατ'αρχάς να ευχηθώ σε όλες σας...όλες μας..να έχουν υγεία τα παιδάκια μας, εμείς κ όλοι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι...δεν ήξερα τι είχε γίνει, με το παιδάκι, μου το είπε η χριστίνα..κ έπαθα πλάκα.. αχ κορίτσακια μου τελικά για τίποτα δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε...μόνο την υγεία μας να έχουμε...

κατά τα άλλα, εμείς γυρίσαμε σπιτάκι μας...περάσαμε ένα τέλειο πάσχα..νομίζω το καλύτερο σε όλη μου τη ζωή..είχαμε κ το παιδάκι μας μάλλον γιαυτό.. σας έστειλα όλες μερικές φώτο!!!

επίσης το είπα κ στις περισσότερες νομίζω...το εβελίνι Π Ε Ρ Π Α Τ Η Σ Ε !!!!!!! έκανε 4 βηματακια την πρώτη μέρα ήθελε να πάρει την κούπα του καφέ που την είχα αφήσει στο τραπεζάκι και πήγε με φόρα !! πάθαμε πλάκα...μετά της λέγαμε "έλα έλα" δεν το ξανάκανε...σήμερα το πρωί όμως έκανε πάλι 3 βηματάκια μόνη της ξεκαρδίστηκε κ έπεσε κ χτύπησε αριστερά το κεφάλι της...δεν την πρόλαβα γμτ!!!! ξανά δεν το επιχείρησε...είδωμεν...

αα και ξέρετε εεεε ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΒΑΟΥ ΒΑΟΥ!!!!

άντε μπείτε καμμία!!! μόνη μου θα τα λέω;;;

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στο Εβελίνι!!!!!Εμ, όλη μέρα στις βόλτες, τί να κάνει το παιδί;;Σου λέει, κάτσε να περπατήσω, να πηγαίνω τουλάχιστον όπου θέλω!!!!!Και εμείς έτοιμοι είμαστε!Ξεχνιέται και στέκεται΄μόνος του, και μόλις το συνειδητοποιήσει πιάνεται ο σκατούλης!Τώρα του πετάμε τη μπάλα, μας την πετάει πίσω και φωνάζει αααααα...για να του πούμε ζήτωωωω....αν δεν το πούμε...ξαναφωνάζει...ααααα....και περιμένει!!!!!!Το μόνο πρόβλημα ήταν τα αυγά..παίξε -παίξε με τις μπάλες...μόλις του έδωσα τα αυγουλάκια...τα πέταξε κάτω και φώναζε ααααα....ήθελε και ζήτω!!!!!!χαχαχα!!!

Εμένα έμεινε η μαμά μου σπίτι να προσέχει το μπέμπη που κοιμόταν και πήγα για λίγο στην Εκκλησία την Ανάσταση.Φάγαμε και μετά επιστρέψαμε σπίτι μας.Εδώ Πρωτοχρονιάτικα τον μεταφέραμε νυχτιάτικα, τώρα που είχε και καλό καιρό...δίσταζα, αλλά τελικά μια χαρά περάσαμε...

Ουφ!Ενα σωρό εκκρεμότητες μαζεύτηκαν και έχω αγχωθεί για τη βάφτιση!Και πήρε τηλ και ο νονός από Αθήνα ότι θέλει να έρθει ένα διήμερο!Αρα και το σπίτι στην εντέλεια!Αλλά καλύτερα, να γνωριστούν και λίγο!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μπραβο στο Εβελίνι!!! Εμας εχει αρχισει κ στεκεται μονη της αλλα 2-3 δευτερα μετα η πιανεται ή πεφτει, εχουμε λογικα λίγο καιρό ακόμα.

Κ ψιλιάζομαι κ δοντακια (ειναι η νιοστη φορά που το λεω αλλα θεωρω οτι πλεον εχω δίκιο....) τρελλη γκρινια, απο φαι λιγο, τρωει το πλαστικο της πιπιλας, τρωει τα χερια της κ όλος ο τόπος είναι γεμάτος σάλια.....αντε να δούμε...

Ψαρι δοκιμασα να της δωσω παλι εχτες αλλα τιποτα.....1 κουταλια κ μετα λουκέτο στο στόμα....θα ψαξω να βρω καμια συνταγη διαφορετική απο την κλασσικη ψαροσουπα κ ειδωμεν (καμια ιδεα?). Αλλα θα κανω την δοκιμη αφου τελειωσουμε με το θεμα δοντια, ετσι κ αλλιως κ ο παιδιατρος μου ειπε αν δω οτι δεν το τρωει να μην την πιεσω. Αλλα μου εκανε εντυπωση εχτες οτι κ φρουτοκρεμα κ κρεμα βανιλια που τα τσακιζει εφαγε τα μισα, κ ειδικα την βανιλια επρεπε να την φαει γιατι μισα φρουτα κ νηστικη το μεσημερι επρεπε να πειναει....αλλα δεν.....τσακισε βεβαια τα γαλα το βραδυ....

καλημέρες....

αχ!!! τι άσχημο που είναι το γραφείο πρωί πρωί...!!!

πόσο θα συμφωνησω μαζί σου.......κ να ειχα κ να δουλεια να ελεγα παει καλα....ελα ομως που δεν εχω.....

οι διακοπες επρεπε να ειναι καμια βδομαδα φουλ......

περιμενω την αλλη τεταρτη που θα φυγουμε με την νονα της μπεμπας κ τον αντρα της να παμε φλωρινα 4 μερουλες!!!! μετραω αναποδα....

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά και Καλά με υγεία για όλους... Τα παιδάκια μας πάνω από όλα...

Έφυγε το Εβελίνι κανονικά έτσι? Καλό κυνήγι ρούλα μου... Είδα τις φώτος, τι κουκλί είναι αυτό!!!

φλώρινα; θα περάσετε κ απο βέροια λογικά...αν καθήσετε για καφεδάκι πάρε κανένα τλφ μυρτούλα..μπορεί κ να πιούμε μαζί!!

εεε όχι κ κανονικά...πάντως χθες που έπεσε φοβήθηκε πολύ...έκλαιγε κανά τέταρτο στην αρχή δυνατά μετά γκρίνια...για να δούμε πώς θα τα πάει σήμερις....

πώς είσαι εσύ..; αδιαθέτησες..; όταν μου είπε η χριστίνα για τον μικρό..εσένα σκέφτηκα...ελπίζω να είσαι καλύτερα..:)

Mo09p3.png

φλώρινα; θα περάσετε κ απο βέροια λογικά...αν καθήσετε για καφεδάκι πάρε κανένα τλφ μυρτούλα..μπορεί κ να πιούμε μαζί!!

Η γιαγια μου ειναι απο Φλωρινα κ εχουμε σπιτι, σοι κ ανεβαινουμε συχνα πυκνα.

ΑΠο Βεροια ναι περναμε (αν κ με την γεωγραφια δεν τα παω καλα κ ειδικα τωρα με τις παρακαμψεις απο τεμπη κλπ, ευτυχως οδηγει αλλος) αλλα αν σκεφτεις οτι θα φυγουμε απο Αθηνα κατα τις 6 το απογευμα μετα τις δουλειες μας....εεεε μαλλον θα ειμαστε μια λιγο ακαταλληλη ωρα στην Βεροια......

εεεε μάλλον...

πάντως μυρτώ, αν βολέψει γενικά κ στο γυρισμό ή κπ στιγμή αν περάσετε από εδώ παρε τλφ...

πάντως αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο ε; ας ελπίσουμε η μικρή να είνα ευδιάθετη, αλλιώς τη βάψατε όοοοολοι στο αυτοκίνητο!!

Mo09p3.png

Καλημερα σας παιδια, τραλαλα, τραλαλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μανιτσα, αφου "εφυγε" 2 φορες, τελειωσε. Τρομαξε λογικα απο το πεσιμο, αλλα θα το ξεπερασει!!!!!

Εμεις περασαμε καλα, η μπεμπ λυσαξε στην αυλη με τις μπαλες, χορεψε με τρέλα, μονο που δεν εφευγε απο τα χερια μου!!!!

Ειχα κι ολες τις θειες, γιαγιαδες που συνεχεια μου εκαναν ελεγχο.

Εφαγε? Κοιμηθηκε? Τωρα να πας μεσα, γιατι δεν θα την ακουσεις. Μην την αφηνεις απο τα χερια σου, γκρινιαζει. Τι της δινεις τωρα να φαει? Δωστης σοκολατα. Δωστης κι αλλο.

Ε!Σε καποια φαση τα πηρα στο κρανιο, την δινω στον πατερα της, ο οποιος δεν ειχε κουνηθει απο την θεση του, και καπνισα ενα πακετο τσιγαρα με 80 καφεδες.

Ας το καλο πια!!!!!! Ολα τα ξερουν, αλλα δεν κουνιουνται!!!!

Παιδια, ας μην ζηταμε τπτ αλλο, παρα μονο υγεια!!!!!

Στην Ανασταση, και εχοντας διαβασει τα δυσαρεστα, οταν πηγα στην εκκλησια, εκλαιγα σαν μικρο παιδι, και παρακαλουσα την Παναγια να εχει ολα παιδακια καλα!!!!!!

Δεν ειχα πει τπτ στον αντρα μου, για να μην τον στεναχωρησω, και συνεχεια με ρωταγε γιατι κλαιω!!

Τεςπα, εμεις θα το "ξεχασουμε". Κουραγιο στην μανα του!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...