Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στο μεταξύ Εφούλα κι εμείς έχουμε αλλάξει ωράριο μετά την αλλαγή της ώρας... Τρώει τα φρούτα στις 12μιση αντί για 11μιση και πάει όλο το πρόγραμμα μία ώρα πίσω... Σήμερα ξύπνησε από τον μεσημεριανό και καλά ύπνο στις 7 κι έφαγε στις 7μιση... Τρελαίνομαι γμτ, κανονικά τώρα θα ετοιμαζόμασταν για ύπνο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι εμείς σπίτι, αν και θα ήθελα να πάω.Τουλάχιστον για λίγο, αλλά δεν...Εμένα έφαγε 8.30!!!Ασε!Πάω τώρα για μπανάκι κτλ. και θα τα ξαναμπω μετά!Ουζοκατάνυξη,ε;;;Τι ωραία!Σαν το 50-50!!!!!!

η δικιά μου πάντως και με την αλλαγή ώρας, σαν να μην εγινε ποτέ... απλά εκείνη τη μέρα έφαγε λίγα φρούτα, και μετά μεσημεριανό και απογευματινό ήρθαν στην ώρα τους..τρώει πρωί 10κ30, μεσημερι 1κ30 και απογευμα 5κ30, γαλα βραδυ 8κ30 δεν πίνει πρωινό γάλα βέβαια...μην χαλάσει τον ύπνο της...

Mo09p3.png

ρε συ οι άνθρωποι διακοπές ήρθαν...θα τους πω εγώ πότε θα κοιμηθούν κ πότε θα ξυπνήσουν... και δλδ αν τους έλεγα κπ θα μ'ακουγε!!!

γενικότερα, είμεθα της απόψεως ο καθένας ό,τι θέλει κάνει...κ αν βολέψει κ τους υπόλοιπους έχει καλώς..αν όχι πάλι...πάλι καλώς..

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

και συνεχίζω να μιλάω μόνη μου...

εν τω μεταξύ, έτσι κ είσαι κ η πρώτη από εμάς που ξανάμεινες έγκυος....χαχαχαχα έχουμε πολλά γελια να ρίξουμε, κ πολλά νεύρα να δούμε τις επόμενες ημέρες...!!!

δεν κοροιδεύω βέβαια...γιατί ξέρεις....όποιος κοροιδεύει τα λούζεται μετά...κ δεν θέλω να λουστώ...σαν την πεθερά σου ένα πράγμα!!

Mo09p3.png

χαχαχαχα αυτό με το λούσιμο πολύ μου άρεσε!!!

Ρούλα μου αν είμαι δεν θα το μάθετε, θα φουντάρω με την μία... Αυτό για να ξέρετε γιατί θα χαθώ... Θα με ακούσετε άλλωστε, θα είναι θορυβώδες το μπαμ... Αλλά μαρή, ωραία συμπαράσταση, άκου πολλά γέλια...

Πλάκα σου κάνω για τους καλεσμένους, έτσι πρέπει να είναι η συγκατοίκηση, ότι του λαλεί του λωλοστεφανή... Αυτό δείχνει άνεση (αν φυσικά απορρίψουμε την πιθανότητα να βαριούνται την ζωή τους με την οικοδέσποινα και να κοιμούνται για να περάσει ο χρόνος γρηγορότερα!!!)

Πότε θα έρθει η ώρα να τον βάλω για ύπνο???

ναι... ξέχασα να χορέψω τον χορό της κοιλιάς για να τους διασκεδάσω!!! (της κοιλιάς είναι ο μόνος πια που μπορώ να χορέψω με άνεση!)

αφού ξύπνησε στις 7 καλές 10κ30 με 11 να νυστάξει...

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

βάλε ένα μαξιλάρι μπροστά... εγώ έτσι κάνω στο εβελίνι που τα έχει ανακαλύψει από τον 7ο μήνα...!!!

εεε εντάξει αφού ακούγεστε στην αθήνα, θα σας ακούσει κ ο φίλος μου ο κακλαμάνης!

Mo09p3.png

τεστ δεν κάνω γιατί και στον μπέμπη το πρώτο τεστ μου είχε βγει αρνητικό (να φανταστείς ότι έχω ακόμα το ένα από το διπλό που μου είχε βγει θετικό μετά) κι έτσι δεν θα με καθησυχάσει το αρνητικό... Αν μου βγει θετικό θα μου έρθει ο θάνατος και είναι κρίμα να το περάσω Πασχαλιάτικα, ήδη δεν είμαι στα καλά μου... Τρίτη πρωί στο εργαστήριο...

Επεξεργάστηκαν by eleni_k
διόρθωσα μόνη μου το ορθογραφικό μου, μην σας βάζω σε κόπο

(αν φυσικά απορρίψουμε την πιθανότητα να βαριούνται την ζωή τους με την οικοδέσποινα και να κοιμούνται για να περάσει ο χρόνος γρηγορότερα!!!)

Πότε θα έρθει η ώρα να τον βάλω για ύπνο???

Kαλα, αυτο σκεφτηκα κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις ευτυχως δεν χαλασαμε το ωραριο μας, μονο την πρωτη μερα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...