Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ξέρω μωρό μου, μην κοιτάς που το χρησιμοποιώ σαν να το ξέρω, το ίδιο κάνω και με το "εκνέφωμα" που δεν έχω ιδέα τι σημαίνει!!!

Είναι οφ τώρα η Αννούλα, μα δεν μας πήρε χαμπάρι η βιόλα???

Δεν σας πηρα χαμπαρι,ο αντρας ηθελε αγαπουλες, κατσε βρε, τπτ αυτος!!!!!!

Οσο για το εκνεφωμα, το ζητησα εκφενομα!!!

να σαι καλά εφούλα μου, τώρα εκτός από το εκνέφωμα έχω σαν άγνωστη λέξη που όμως θα την χρησιμοποιώ τον υπερτονικό ορό!

Πάει παιδί μου η Αννούλα, εδώ ήταν όταν ήρθα, αλλά έχει το κακό ελάττωμα να κλείνει τον υπολογιστή χωρίς να πατάει F5... Τώρα περιμένουμε την Μάγδα...

Τι ειναι αυτο με το f5??????????

Καλημερες..

Πηγα πηρα τα προσκλητηρι, ΩΡΑΙΑ ηταν, τωρα θελωνα βρω ενα ωραιο φακελο.

Οι μπομπονιερες τελικα ειναι μικρες, αλλα μουτ ειπαν οτι μπορουμε να τις αλλαξουμε.

Η φαρμα ειναι στο φεις. Θα κοιταξω κι εγω το μνσ, πιο παλια το ειχα αλλα χαθηκε.

Ειναι καμια μεσα????????Τ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραια, εφαγε η μικρη και τωρα παιζει με τα ταπερ.

Ελενη, μια χρονια που ημουνα τα μαυρα μου τα χαλια, δεν νηστεψα καθολου, Μεγ. Παρασκευη ετρωγα σουβλακια.

Για μενα, η νηστεια δεν ειναι τα εισερχομενα.

Σκοπος ειναι η συγχωρεση και η εσωτερικη γαληνη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πωπω...άγιο το παιδί μου!!!Σου λέει ξενύχτησε αυτή...ας κοιμηθώ ως τις 11.00!!!Με τα απαραίτητα διαλείμματα για γαλα φυσικά!!!Ωραία ήταν Ελενάκι μου!Maanίτσα, θα σου κάνω add!Πάντως, εγώ και αν κολάστηκα!Απαπα...εμείς στην οικογένειά μου έχουμε έθιμο να ζητάμε συγχώρεση ο ένας από τον άλλο το βράδυ της Ανάστασης και πριν να κοινωνήσουμε.Μου αρέσει αυτό και μάλλον θα το κρατήσω.Πήρα και πριν στο χωριό τηλ. που πήγε η μαμά μου και ακουγόταν η καμπάνα που χτυπούσε πένθιμα.Στην πόλη δεν καταλαβαίνωΠάσχα.Αχ, τι ωραία που περνούσαμε κάποτε στο χωριό.Τώρα έχουν φύγει όλοι...

ααα κ αυτές τις λαμπάδες μόνη σου τις έφτιαξες;;; ρε κοπελιά εγώ θα νόμιζα είναι έτοιμες κ έδωσες κ ένα σκασμό λεφτά να της αγοράσεις...!!
M'αρέσει που έκανες έντιτ για άλλο ορθογραφικό (μαμώτο δεν το πρόλαβα) αλλά άφησες το καταπληκτικό! Εκτός κι αν εννοείς "να της αγοράσεις λαμπάδα (της βαφτισιμιάς)". Άσε που είδα κι ένα της Μάγδας χτες αλλά έχει χάρη που έκλαιγε ο μικρός και δεν πρόλαβα να της την πω :tongue:

Πωπωπω στο μικροσκόπιο θα είμαι τώρα ε; :cool:

Έχω μαζέψει κουζίνα, όλα τα του φαγητού του μικρού, τα φάρμακά μας, τα ρούχα παιδιού και δικά μου, τα σκεπάσματα του άντρα από τον καναπέ (για κλίβανο πάνε), καθάρισα μπαλκόνια, έβαλα εξτρά νερά-φαγητά στα ζα, καθάρισα κουβαδάκια τουαλέτας και του μικρού (αυτό με τις πάνες, το χειρότερο βρωμούσικο όλου του κόσμου!), μάζεψα ανακυκλώσεις για πέταμα, μάζεψα ρούχα, έβαλα ρούχα στο πλυντήριο να είναι έτοιμο όταν γυρίσω... κι ο πασάς όλο σε ένα κομπιούτερ μπροστά, πότε στο λαπιτοπι πότε στο δικό του. Γιατί να τα κάνω όοοοολα εγώ κι αυτός αργάαααα τα ζα μου; Τι αδικία θεούλη μου!

Κατά τα λοιπά, έτσι που το πάμε βράδυ θα φύγουμε. Και βλέπω και τον καιρό να μαυρίζει, με καταιγίδες θα φτάσουμε. Μέσα σ'όλα ξέμεινε κι η αδερφή μου και είπα να την πάρω μαζί μας αλλά ρε παιδιά... δεν χωράμε! Πολλά τζατζαλομάντζαλα για 2-3 μέρες, παναγία μου! Θα την στείλω με κτελ μάλλον και θα της πάρω το σακ βουαγιάζ της μόνο (αν χωρέσει κι αυτό δηλαδή). Αυτά, πάω να ζεστάνω τα δυο τελευταία κομμάτια της χτεσινής νηστίσημης πίτσας μου να φάω και να περιμένω πότε θα φιλοτιμηθεί να κάνει μια δουλίτσα ο πασάς. Φιλιά φορ νάου

WN6Op3.png

Αχαχαχαχα θεάαααααα

Τι ειναι αυτο με το f5??????????

Είναι το refresh σελίδας αγαπημένη μου, αντί να πατάς το κουμπάκι, μπορείς ωραίοτατα να πατάς το f5. Απαραίτητη προϋπόθεση: αν το πιτσι σου έχει F lock key, θα πρέπει να είναι αναμμένο για να δουλεύουν τα πλήκτρα F, αλλιώς τσάμπα θα βαράς!

Η φαρμα ειναι στο φεις. Θα κοιταξω κι εγω το μνσ, πιο παλια το ειχα αλλα χαθηκε.

Δεν είχε χάρτη μαζί του!

Ελενη, μια χρονια που ημουνα τα μαυρα μου τα χαλια, δεν νηστεψα καθολου, Μεγ. Παρασκευη ετρωγα σουβλακια.

Για μενα, η νηστεια δεν ειναι τα εισερχομενα.

Σκοπος ειναι η συγχωρεση και η εσωτερικη γαληνη.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ούτε εγώ νήστεψα φέτος, δεν είχα διάθεση. Μόνο κρέας δεν έφαγα. Η νηστεία είναι να σου λείψει αυτό που επιθυμείς περισσότερο. Και σίγουρα δεν την κάνεις επειδή "πρέπει".

Πήρα και πριν στο χωριό τηλ. που πήγε η μαμά μου και ακουγόταν η καμπάνα που χτυπούσε πένθιμα.Στην πόλη δεν καταλαβαίνωΠάσχα.Αχ, τι ωραία που περνούσαμε κάποτε στο χωριό.Τώρα έχουν φύγει όλοι...
Κι εγώ που καθάριζα μπαλκόνι πριν άκουγα την καμπάνα και ήθελα να είμαι ήδη Ωρωπό, να πάμε και στο νεκροταφείο και μετά για καφεδάκι στη θάλασσα...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

τωρα μαζευτηκαμε απο τις βολτες:D

και ετοιμαζομαι να παω για δουλεια:(

μπηκα να σας διαβασω και εφαγα ενα 20λεπτο...

θα πω του γιωργη να κανει τα απαραιτητα στο μουσουνου:D

μαανιτσα μου φιλουρες!

Αυτά, πάω να ζεστάνω τα δυο τελευταία κομμάτια της χτεσινής νηστίσημης πίτσας μου να φάω. Φιλιά φορ νάου

τστστστσττστ!!!! ε όχι κ νηστίσημης το νηστίσιμης....:tongue::tongue::tongue:

Mo09p3.png

ρε συ ... λέω εγώ τώρα ... δεν παίρνεις ένα τεστάκι ... έτσι για να κόψεις το κάπνισμα αν είναι...

χοριακή την Τρίτη αν δεν... Έχω όμως να κόψω άλλα πράγματα για πάντα...

Δεν σας πηρα χαμπαρι,ο αντρας ηθελε αγαπουλες, κατσε βρε, τπτ αυτος!!!!!!

χαχαχα αν βρεθούν οι φαρμακοποιοί μας θα αναρωτιούνται πως όλες οι βαρεμένες μαζί ζητούν ταυτόχρονα το ίδιο πράγμα... Και κάποιες το ζητούν και λάθος...

Μην λες τετοια θα κανει ενα πακετο μαζεμενο!!!!

στα σκληρά θα πέσω...

βρέχει;

εδώ εχει ήλιο τρελό...

όλοι ξανακοιμήθηκαν/...!! τι ύπνος είναι αυτός ρε παιδί μου;

πάλι μόνη απέμεινα!!

ο βρυκόλακας!!

βρε συ ρούλα, μήπως τους έχεις αποβλακώσει??? Επαναλαμβάνω, ωραίοι καλεσμένοι!!!

τστστστσττστ!!!! ε όχι κ νηστίσημης το νηστίσιμης....:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα 1-0... μας ξημερωσε κι αυτο!!!

Ax, αρχισαμε τα Μπαμπινιωτικα και πως θα βγαλουμε ακρη....

Τα Ζαπουνιώτικα, τα Μπαμπινιώτικα και έχει ο Θεός...

Εχετε πάει όλες Επιτάφιο??? Εγώ εδώ με τον μαλλιά μόνοι μας... Εμένα μου ΄λαχε ο περίεργος... Μετά ο Τάκης θα φέρει την μικρή και θα πάει για την καθιερωμένη ουζοκατάνυξη... Ελπίζω να μπει καμμία μέσα...

Επεξεργάστηκαν by eleni_k
παντως οχι ορθογραφικο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...