Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Ελεν τρώει, μόνο το βράδυ δεν πίνει το γάλα του και αναγκάζομαι να τον ταίζω κοιμισμένο αλλά και πάλι άντε 100μλ να πιει

Μάγδα μπράβο, έχεις το χάρισμα κοπελιά, εγώ κουλίδου!

Πρέπει να σας αφήσω, το μικρό βήχει ακατάπαυστα, έχω ανοίξει αυλάκι από το πηγαινέλα :-(

Καληνύχτα, σι γιου τουμόροου σαμ τάιμ. Φιλιάααααααα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πιάσε το χαλβά!Καλός είναι και αυτός...ρε παιδί μου...μανία με το τσουρέκι;;;Αχαχ...ούτε τσουρέκι θα φάω φέτος!!!Με έχουν μάθει όλοι...Στο φούρνο..."μια ταχινόπιτα" "Δεν μπορείς!Εχει ξηρούς καρπούς"!!!

Α) Διαβάζω να δω τι γράφει αυτή η και καλά σύμβαση παροχής υπηρεσιών του msn καί να δω πως λειτουργεί!Α!Ερχεται ο σύζυγος για βοήθεια!Χριστινάκι, άντε να κοιμηθείς να ξεκουραστείς!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

πώς είστε κοριτσάκια μου; όλες καλα;

μόλις ξύπνησα, φυσικά μόνη μου όλοι κοιμούνται!! εν τω μεταξύ κάτι έχει πάθει η μπαταρία απ'το λαπτοπ κ δεν φορτίζει.. τώρα πόσο θα αντέξει ακόμα δεν ξέρω... μέχρι να αντέξει εγώ θα γράφω!!!

Βρήκε η μάγδα το μσν????? το ε-μαιλ μου το'χεις κανε με αντ!! ααα κ αυτές τις λαμπάδες μόνη σου τις έφτιαξες;;; ρε κοπελιά εγώ θα νόμιζα είναι έτοιμες κ έδωσες κ ένα σκασμό λεφτά να της αγοράσεις...!! τι να πω μπράβο...εγώ τα γνωστά...κουλίδου αδερφή της μουλωχτής!!

ΑΑΑ κ τώρα είδα για το διορισμό...συγχαρητήρια κουκλίτσα μου..είναι η οργανική σου αυτή;

Εν τω μεταξύ σε ό,τι αφορα τη "φίλη", εγώ απολύτως όμως συμφωνώ με ελενη..

Ρε Έλεν!!! ρε Έλεν!! αυτό μόνο σε σένα θα μπορούσε να συμβεί!! μα καλά, θα έρθουμε να κάνουμε μπάνιο σπίτι σου; τι άλλο θα ακούσω ο μαι γκοντ!!! και η άλλη θα μείνει με τη μπίχλα??? καλά κάθε πότε κάνει μπάνιο αυτή;...έχω κ εγώ ράμματα για τη γούνα της πεθεράς, αλλά τουλάχιστον κάθε μέρα ένα μπάνιο το κάνει...!! ρε που έμπλεξες κοπελιά!!!

και γιατί να σε θεωρούν κπ την τρελή του καφε;;; αυτό δεν το έπιασα...!!! αφού έχει κ πιο τρελές εδω!!!!

και για να δεις τι υπέροχος άνθρωπος είμαι....: εκνέφωμα είναι αυτό το φσουτ που κάνουμε στη μύτη με διάφορα προϊόντα...δεν μπαίνει σαν υγρό, μπαίνει σαν μικρά σταγονίδια...γκε γκε? (η αλλιώς αφού δεν σου αρέσουν τα ξένα κ το λένε εκνέφωμα, στα ελληνικά είναι spray!!! σπρέι!!!!)

και υπέρτονο διάλυμα αυτό που έχει περισσότερη συγκέντρωση άλατος από αυτό που έχουν τα υγρά του σώματος..κ έτσι πχ εφαρμογή στις μύξες..αφυδατώνει όλο το υπαρχον υγρό κ βγαίνουν..

χριστινιώωωωω μου....ρούφα μύξες κοπελιά μην φοβάσαι... ήσουν κ τυχερή...πρώτη φορά...εμείς περάσαμε τουλάχιστον 3 συνάχια το χειμώνα... κ ένα ξυγιρισμένο πυρετό...

Ηθελα να σας πω πώς περνάμε εδώ, αλλά θα τη σπάσω στην έλεν κ δεν το κάνω...

Εφάκι....ξέρεις εσύ....αγκαλίτσα κ φιλάκι!!!!

Επεξεργάστηκαν by maan
είχα κάνει ένα ορθογραφικό νααααααααααα!!!!! κ ντράπηκα να το αφήσω!!! τι να με λες ανορθόγραφη???

Mo09p3.png

χαχααχαχα κ εγώ με τον ευατό μου γελάω!!!

αυτό που δεν ξέρω πού είναι δήμαρχος ο κακλαμάνης, κ τι εννοείτε όταν λέτε πάω αθήνα, αλλά το υπέρτονο κ το εκνέφωμα τα ξέρω είναι τραγελαφικό!!!

δεν χρειάζεται να με κοροιδέψετε!! το κάνω κ μόνη μου!!

Mo09p3.png

μα καλά ... γιατί δεν ξυπνάει καμμιά πρωί -πρωί..κ μιλάω μονάχη!!!!???αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω....

η μάγδα του πρωινού έχω γίνει!!! ευτυχώς που η κοπελιά είναι οκ τύπος, κ τα αφήνει καθαρά...αλλιώς απο μένα....αν περιμένατε σφουγγάρισμα....χαχαχαχα!!! τη βάψατε!!!

Mo09p3.png

Καλημέρες κούκλες!!!

χαχαχα Μαρινάκι μου... Είσαι για να εξηγείς τα δύσκολα μωρό μου εσύ, στα απλά δεν δίνεις σημασία... Ε, πείτε το καλέ ότι εκνέφωμα είναι το σπρέι... Ε, μα πια, εγώ νόμιζα ότι είναι κάποια έξτρα ουσία που περιέχεται σε συσκευασία σπρέι... Πάντως δίνει άλλη βαρύτητα στην πρόταση, αυτό θα λέω από δω και πέρα... (θα τον κουλάνω τον φαρμακοποιό!!!)

Ρε συ πες πως περνάς, δεν μου την σπας, ίσα ίσα που με ταξιδεύεις... Τώρα για παράδειγμα φαντασιώνομαι ότι το ντους που θα μπω να κάνω θα είναι βουτιά στην πισίνα... Εχεις φέρει την ριζική αλλαγή στην ζωή μου, άλλα ζω κι άλλα φαντάζομαι!!!

Και ναι, είδες τι τραβάω??? Ακόμα και τα αυτονόητα είναι δύσκολα για αυτήν την οικογένεια... Πιάνουν και τα παιδιά μου, και μετά λέω ότι δεν θα άφηνα να τα ακουμπήσει ο μανάβης! Αχ, το κόβω τώρα γιατί το πόσο έχω κολαστεί αυτή την βδομάδα δεν λέγεται...

Ναι η Μαγδούλα έχει μσν πλέον και εχτές το ξενυχτήσαμε. Ωραία ήταν όμως! Μας βλέπω σιγά σιγά να είμαστε όλες στο μσν και να μην προλαβαίνουμε να γράφουμε... Και καλύτερα δεν ξέρουμε ποιος διαβάζει εδώ!

Και η περίοδος άφαντη... έχω αρχίσει και λίγο τρελαίνομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...