Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα Μαγδούλα μου γλυκιά, κι εμένα μου την δίνει και το έχω μονίμως κλειστό...

Ε, μα πια... 300 παράθυρα... Αλλά αν έχεις μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί την κουβέντα επειδή βασικά είναι πιο γρήγορο... Άσε που θα πάρουμε και χαμπάρι πότε θα φύγει η Χριστινούλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λογικά θα το βρεις στο Εναρξη-Προγράμματα

Εγώ καλύτερα, φλεματιάζω τώρα αλλά όχι βαριά. Ο άντρας μου έχει σπάσει τα νεύρα, όλο γκαχ και γκαχ, μου έρχεται να του ρίξω καμιά σφαλιάρα (τι φταίει κι αυτός). Το μωρό υποφέρει με τον βήχα, τον έχουμε πλακώσει σε ορούς, ρουφομυξιές και σιρόπι αλλά μάλλον θα πάρει μέρες, τώρα ακούω το γκουχ του πιο "υγρό", άρα κατεβάζει φλέματα ο δόλιος. Τέσπα, ελπίζω απόψε να κοιμηθεί λίγο (τρίτο σερί ξενύχτι δεν αντέχεται)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Χριστίνα, τρώει κανονικά ο μικρός? Ο δικός μου όταν είχε φλέγματα έκανε εμετό το φαγητό (άλλη ανισορροπία, συνήθως το γάλα βγάζουν) και για τρεις μέρες έπινε μόνο γάλα... Βέβαια όταν τον άκουγα να αναπνέει χάλια του έδινα λίγο φαγητό για να κάνει εμετό. Έβγαζε παπάδες...

Διαφημίσεις

2,5 είναι ακόμα!Πιο πολύ της άρεσε το φόρεμα με τη ζακετούλα...δεν ήθελε να τα βγάλει!!!Καλά και το αυγό το τσάκισε!!!Βασικά τα...αυγουλάκια που είχε μέσα!Είναι πολύ αδύνατη γμτ!Ανησυχώ λίγο!10 κιλά είναι και πολύ ψηλή!Πάρα πολύ!Τα χεράκια της είναι τα μισά από του μπέμπη.Δεν τρώει τίποτα και ποτέ!Με νερό και καμιά πατάτα ή 2-3 μακαρόνια

Κι εγώ ρε κορίτσια πάω να φέρω να σαβουριάσω... Αφού δεν θα κοινωνήσω πειράζει να τσακίσω ένα τσουρέκι (σκέτο) που έχουμε? Θα με κράξει ο Τάκης έ??? Όχι μωρέ, Μ. Παρασκευή ξημερώνει... Αλλά και πάλι, τόσα βρισίδια έριξα σήμερα αυτό θα με σώσει? Ουφ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...