Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ήρθα!!!

Και νόμιζα ότι θα είμαι πάλι μόνη μου... Τεσπα, σήμερα ήταν περίεργη μέρα και τώρα αισθάνομαι κακιασμένη και απαίσια... Πως τα καταφέρνω έτσι ρε γμτ... Όπως καταλαβαίνετε δεν θα κοινωνήσω φέτος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα δεν είπα η γαϊδούρα...

Καλησπέρα λοιπόν!

Σήμερα σκάει τηλ. του αντρός που ανακοίνωνε ότι το απόγευμα πεντάμορφος και πεθερός θα έρθουν να κάνουν μπάνιο στο σπίτι μας!!! Αυτό είναι ιστορία από την Κυριακή αλλά κρατήθηκα και δεν σας είπα τίποτα... Τεσπα, την Κυριακή - κι ενώ εγώ ήμουν για καφέ με Λίτσα και λίγο Αννούλα - πήρε τηλ. ο πεντάμορφος να ρωτήσει αν κερνάμε καφέ, πήρε την καταφατική απάντηση από τον αδερφό του μόνο που πριν λίγο είχε πάρει τηλ η νονά της μικρής ότι θα έρθουν... Μόλις του το είπε αυτό εκείνος είπε "α, καλά δεν έρχομαι τότε, εγώ ήθελα να κάνω μπάνιο!!!" Όταν μου το είπε ο Τάκης το βράδυ λίγο απορήσαμε μποθ αλλά το περάσαμε... Χτες Μ. Τετάρτη είπε στον καλό μου ότι το απόγευμα θα έρθει να κάνει μπάνιο (απ΄οτι έμαθα σήμερα, αποφάσισαν Μεγάλη Εβδομάδα να σπάσουν το μπάνιο και να το ξαναφτιάξουν!!!)... Φόρτωσα φυσικά, δεν πήγαμε πουθενά το απόγευμα, περιμέναμε τον καλόχαρο αλλά πουθενά... Τεσπα, σήμερα (αν και του είπα να μην πάρει τηλ. κι ότι αν τον πάρει εκείνος να πει ότι θα φύγουμε για κανα χρόνο) πήρε ο δικός μου πεντάμορφος την μάνα του η οποία του ανακοίνωσε ότι θα έρθει σήμερα για μπάνιο (ούτε πισίνα να είχαμε) ο αδερφός και ο πατέρας του!!! Έγινε ο χαμός... Δεν μπορώ να σας το περιγράψω, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό... Τεσπα, όταν ήρθε ο Τάκης από την δουλειά έγινε πανικός, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και δήλωσα ότι όταν έρθουν εγώ θα εξαφανιστώ με τα παιδιά και όταν γυρίσω το μπάνιο θα είναι καθαρό και θα έχει απολυμανθεί...

αααααχαχαχαχα!

δυο δυο στη μπανιερα δυο δυο!εμοτικον με τη φατσα της πεθερας σου που σου τραγουδαει!

μα τους φανταζεσαι μεσα στη λιγδα την ανασταση?

θα αρπαξουν απο τις λαμπαδες!

καλυτεροι και απο φυτιλια θα ειναι!

χαχαχχχαχαχαχαααα!!!!!!!!!!!

Ήρθα!!!

Και νόμιζα ότι θα είμαι πάλι μόνη μου... Τεσπα, σήμερα ήταν περίεργη μέρα και τώρα αισθάνομαι κακιασμένη και απαίσια... Πως τα καταφέρνω έτσι ρε γμτ... Όπως καταλαβαίνετε δεν θα κοινωνήσω φέτος...

καλα με τη σοκολατα που κυλαει στο αιμα σου ουτως η αλλως δε θα κοινωνουσες.

θα σε καρφωνα εγω στον παππα:rolleyes:

(που είστε ρε σεις?)

συνεχίζω...

Ήρθαν λοιπόν, έκανε μόνο ο κουνιάδος μπάνιο, ο πεθερός στην ουσία ήρθε για να δώσει λεφτά, τσουρέκια κτλ στα παιδιά, πήγαμε εγώ και πεθερός και μυρτώ στις κούνιες, δεν είπαμε τίποτα ουσιαστικό, η μυρτώ ήταν απίστευτη (ούτε βαλτή να ήταν, "μη μου πάρει ο Κ... το αφόλουτό μου, μη μου πάρει τη πετσέτα με τις πριγκίπισσες, μη μου πάρει τη βούρτσα μου, γιατί να κάνει μπάνιο εδώ? θα μας βωμίσει το μπάνιο κτλ...)

Ρε παιδιά, εντάξει ένα μπάνιο ζήτησε να κάνει (η απαίτηση λίγο μου την έδωσε), έχω φιλοξενήσει κι έχω φιλοξενήσει, τι με έχει πιάσει γμτ, γιατί γίνομαι τόσο σκύλα ώρες ώρες? Ξέρω ότι η πεθερά είχε χαρά να έρθει εδώ ο παππούς να κάνει μπάνιο για να μου τα κάνει όλα σκατά, αλλά από την άλλην γονείς του είναι, γαμώ το κέρατό μου γαμώ... Τους μισώ τόσο πολύ που πλέον δεν μπορώ να ξεχωρίσω που έχω δίκιο και που άδικο... Μου την δίνει που μας θυμούνται μόνο όταν έχουν ανάγκη, είχα ετοιμάσει και το πως θα την έλεγα στον πεθερό, προτίμησα στην αρχή να κρατήσω μούτρα και να μην μιλιέμαι αλλά μλκ έκανα πάλι... Δεν ξέρω πάλι σκατά έχω γίνει...

Διαφημίσεις

Και όταν τελικά στο τέλος μέχρι που τους είπα "γιατί φεύγετε?" μου πετάει στο αυτί ο κουνιάδος "τώρα αυτό το λες σοβαρά ή μας δουλεύεις?" και του λέω "έτσι όπως εξελίχθηκε σοβαρά το λέω"... Και μετά τον κάλεσα για καφέ και φαγητό αύριο το μεσημέρι... Και ο Τάκης (που δεν του μιλάω, είμαι σίγουρη πλέον αυτός δεν θα πάει από φυσικά αίτια, από τα χεράκια μου θα πάει) μου είπε "τελικά δεν είσαι τόσο κακιά όσο νομίζεις..."

ελα τελειωνε!

δεν εχεις αδικο γενικως .

εχεις αδικο μονο σε αυτο.

αλλα μιας κ καταπιες αλλα κι αλλα...φταιει το γομαρι κ χτυπαμε το σαμαρι.

αυτο εχεις παθει:D

και το καταλαβες κιολας.σοου γουατ?:cool:

Διαφημίσεις

ναι ρε συ θα το ξεπεράσω... Είναι και αυτό το λεγόμενο "μέτρο" που δεν το έχω γενικότερα στην ζωή μου, όλα των άκρων...

Τέλος πάντων...

Εσείς??? Η Αννούλα πάλι παίζει με την φάρμα???

η πεθερα θα μεινει με τη μακα?

μαρή έτσι έχουν μάθει αυτοί, αν πλυθεί μπορεί και να αρπάξει πνευμονία... Γιατί ο παππούς??? Χέσε με τώρα, έκανα απολύμανση μετά στα παιδιά...

μαρή έτσι έχουν μάθει αυτοί, αν πλυθεί μπορεί και να αρπάξει πνευμονία... Γιατί ο παππούς??? Χέσε με τώρα, έκανα απολύμανση μετά στα παιδιά...

ααααααα! φυλαγεται λοιπον!!!!!!!

θα μας θαψει ολους αυτη!

θα πεθανουμε απο τη βρωμα:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...