Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελιές...

όλοι κοιμούνται ακόμη κ μπήκα να σας διαβάσω....

μπήκα με κέφι, αλλά εφάκι μου με συγκίνησες πολυ κούκλα...και όχι μονο εμένα φυσικά...

ελπίζω να καταφέρει η αδερφούλα σου να βρει το κουράγιο που απαιτείται να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό...και όλοι εσείς φυσικά που το περνάτε...δεν συνεχίζω επειδή καταλαβαίνω ότι δεν θέλεις να το συζητάς...

Τα δικά μας νέα είναι σουπερ... ο αντώνης μας έκανε έκπληξη, στις 11 το βράδυ άνοιξε η πόρτα κ τον είδαμε φάντη μπαστούνι!! το πόσο χάρηκα δε λέγεται...(καλά σίγουρα θα με νευριάσει μέσα στη μέρα, οπότε θα το μετανοιώσω...:))

ήρθαν όλοι οι φίλοι μας, πήγαμε πήραμε κατσικάκι για την κυριακή, θα ψήσουμε έξω καιρού θέλοντος..

Το πρωί σηκώθηκα και πήγα να δω το μωρό....και κοιμόταν αφρατούλα κ ζεστούλα και πώς μου'ρθε να χωθώ δίπλα της....ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μπορώ να αγαπήσω έτσι...μερικές φορές νιώθω την καρδιά μου να πονάει από την πολύ αγάπη μου γι αυτό το πλασματάκι...

Ντε-λίτσα καλά να περάσεις, σήμερα φεύγεις ε; εύχομαι τα καλύτερα σε σένα κ την οικογένειά σου και πάνω από όλους στην μαριάννα και στον ξανθοτρίχη πειρατή με το τρελό χαμόγελο!!

Χριστινάκι μου...ό,τι κ να πω ,... υπομονή...θα μου πεις πού να τη βρείς.... μέτρα μέρες κοπελιά, σε 7-10 θα είστε καλά, δυστυχώς οι κ@λογιατροί (σόρυ αγλαίτσα μου για τους άλλους λεω όχι ΄για σένα) φάρμακα για το συνάχι δεν έχουν βρει ακόμα, να επαιρνες ένα χαπάκι και να ίσιωνες ρε παιδί μου... τουλάχιστον ο κλούνις βοηθάει...κάτι είναι κ αυτό!

σας φιλώ και καλημέρες!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφούλα μου!!! ;););););)

Χριστίνα ναι, αυτά τα σφουγγαράκια οι άλλες τα πλένουν και αποστειρώνουν το πλαστικό μέρος (δεν είναι ακριβώς πλαστικό στα νέα ανταλλακτικά, είναι σιλικονούχο, τα παλιότερα ήταν πλαστικά) αφού το έχουν πλύνει και καθαρίσει φαντάζομαι... Εγώ ακόμα αγοράζω για να είμαι ειλικρινής... Γιατί παιδί μου το φοβόσουν? Απλά θέλει να ρουφάς απαλά, λίγο πιο δυνατά από ότι όταν εισπνέεις... Τον βοηθάς πολύ έτσι. Το Σπιροπέντ από ότι έχω ακούσει είναι το κλασικό σιρόπι για τον βήχα, μάλλον για αυτό ταλαιπωρήθηκε να το βρει ο ιταλός... Ελπίζω να μην χρειαστεί η αντιβίωση στον Μπράντη!

Μαγδούλα συγχαρητήρια κουκλίτσα, άντε και με το καλό δίπλα στο σπίτι σου... Φώτο λαμπάδας δεν μας έβαλες...

Λιτσάκι μου, καλό ταξίδι, να περάσετε σούπερ, καλή Ανάσταση και με το καλό να επιστρέψετε (ναι ξέρω, είμαι ικανή να σκανάρω μια ολόκληρη ζωή σε δύο γραμμές!)

Ρούλα μου ωραίοι επισκέπτες!!! Άκου εκεί κοιμούνται!!! Εκτός αν τους έχεις πρήξει τους ανθρώπους και κοιμούνται για να σε αποφύγουν!

Δεν είναι φοβερό το πως μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μία ψυχούλα 80 πόντων??? Αχ, να είναι πάντα γερά τα παιδάκια μας κι ας μας έχουν κάνει λίγο κλαψομο@νες...

Καλημέρες και καλό μήνα γκέρλς...

Όχι ρε να καρφωθούμε!!! Δημιουργούμε ανάγκες (όπως κι αυτός άλλωστε) "Θέλετε πολλά σφραγίσματα κύριε αποτέτοιε μου, + καθαρισμός + λεύκανση + να βγάλουμε κανά τραπεζίτη κανονική τιμή 1500 ευρά μείον 1000 που χρωστάει η κόρη μου 500"... Μην σου πω να τον πάει απευθείας για μασέλα...

Κοπελια σε εχει φοβηθει το ματι μου....

Κοριτσάκια μου, όλα καλά;;;Εσείς κοιμάστε και μη σας νοιάζει!Εγώ είμαι εδώ να φυλάω τα μπόσικα!!!

Εχω μια χαρά μεγάααλη!!!Πήρα μετάθεση στην πόλη μου!Στην άλλη μεριά της πόλης βασικά, πάντως και με λεωφορείο σε μισή ώρα-τρία τέταρτα θα είμαι εκεί!!!Για 4 μοριάκια δεν ήρθα δίπλα στο σπίτι μου, αλλά ας είναι!Σε 1-2 χρόνια,!

Μπραβο κοριτσακι, συγχατηρια!!!!!!!!!!!

Πήρα otrisalin τελικά, γιατί το φοβόμουν ο βλάκας τόσο καιρό; Αυτό είναι που σου έλεγαν οι άλλες ότι πλένεται το σφουγγαράκι;

Αυτο ακριβως!!!!!!! Γιατι το φοβοσουν???????

Και πως να το πω το φυσιομέρ να το καταλάβουν; :tongue:

Ναι , παιδι μου, ετσι το λενε!!!!!!!!!

Μου έδωσε αντιβίωση αλλά μόνο αν χειροτερέψει κι αυτό μόνο αν του πω τηλεφωνικά τι έχει και μου δώσει το οκ (την πήρα καλού κακού μαζί μου).

Σωστο τον κοβω!!!

Κατά τα άλλα μου είπε φυσιομέρ, ορό και μυξορουφηχτήρι και για λίγες μέρες 1 σταγόνα otrivin. Ένα σιροπάκι για βήχα έδωσε και αυτό ήταν όλο. Τώρα το έφερε το σιρόπι ο άντρας, του είπε ο φαρμακοποιός ότι έχει έλλειψη. Τι να σημαίνει άραγε αυτό, ότι είναι κακό ή τόσο καλό που γίνεται ανάρπαστο; Spiropent το λένε.

Δεν το ξερω, αλλα αυτο τον καιρο ολα τα παιδακια ειναι αρρψστα, ισως για αυτο δεν το ειχε!!!!!

Ε κι αρχίζει να βήχει σαν το μοσχαράκι, κάθε τόσο έβηχε, τον ηρεμούσα, κοιμόταν 5 λεπτά και ξανά τα ίδια. Αναγκάστηκα να του δώσω λίγο ντεπόν για να ησυχάσει, έκλαιγε και πνιγόταν ο δόλιος στους βήχες και τις μύξες. Του έβαλα κι ένα λεπτό μαξιλαράκι που κρατάω αγκαλιά εγώ το βράδι και ίσως τον βοήθησε με τον βήχα, αφού είδα κι εγώ ότι στο τελείως φλατ πνίγομαι και δεν αντέχω.

Την ωρα του υπνου τους πιανει.

Μαζευονται οι μυξουλες και πνιγονται, τα καημενα.

Με το μαξιλαρι, πρεπει να πηγε καλυτερα!!!

Αχ του πήραμε γυαλάκια και καπελάκια και ένα ζευγάρι πατουσάκια σήμερα μετά τον γιατρό κι έριξα ένα γέλιο με τα καπέλα.... Θα σας βάλω φώτο να τον δείτε από το Πάσχα, έτσι θα τον εμφανίσω πρώτα ο θεός. Σας φιλώ κατάμουτρα :mrgreen:

Θεος ο Μπραντης!!!!!!!!!

.Εγώ και νομίζω όλα τα κορίτσια είμαστε εδώ για τα καλά αλλά και για τα άσχημα.

Ακριβως, αν δεν τα πεις σε μας σε ποιον ???????

Στον γειτονα?????

Επίσης κοριτσάκια μου σας χαιρετώ σας εύχομαι Καλό Πάσχα,Καλή Ανάσταση,υγεία πάνω απ'ολα και να περάσετε πολύ όμορφα με τα μπεμπάκια σας.

Φιλιά πολλά!!!

Καλα να περασεις κοριτσακι μου, και του χρονου να ειστε καλα!!!!!!!

Καλημέρες και καλό μήνα γκέρλς...

Καλημερα και απο μενα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!

Εχτες μου ηρθε να πεσω απο το μπαλκονι..

Γκρινια, γκρινια, γκρινια..

Και ολη την ωρα στην αγκαλια μου!

Την βαζω για μπανιο, να ηρεμησει λιγο, την ωρα που της στεγνωνα τα μαλλια, με πιανει ενας πονος στο χεροστηθος, που εβαλα τα κλαματα.

Εκει ειπα τελος και οι αγκαλιτσες και ολα.

Καποια στιγμη πρεπει αυτο το παιδακι να ανεξαρτητοποιηθει.

Πως θα γινει?????

Ειναι εξαρτημενη απο μενα και την πεθερα μου.

Ηρθε η μανα μου, με το που την ειδε αγκιστρωθηκε σαν τις μαιμουδες πανω μου.

Καλημερα κοριτσακια και καλο μηνα.

Λιτσακι καλα να περασεις.

Εφιτσα τι να πω. Συγκινηθηκα πρωι πρωι. Οπλισου με δυναμη γιατι η αδελφη σου σε εχει αναγκη. Και οτι χρειαστεις εσυ εμεις θα ειμαστε εδω.

Περαστικά στον μπαμπά. Να τον έχετε από κοντά γιατί ξεμωραίνονται όταν αρρωσταίνουν και κάνουν σα μικρά παιδιά, όλα τα απαγορευμένα θέλουν..

Μπα ο δικος μου δεν εχει τετοιο θεμα. Ασε που λογω των φαρμακων εχει ενα στομαχι χαλι και δεν μπορει να φαει τιποτα. Σιγουρα ομως πρεπει να τον εχουμε απο κοντα στο θεμα της δουλεια. Δεν λεει να βαλει κ@λο κατω με τιποτα και οι γιατροι ειπαν ξεκουραση. Ευτυχως που ακολουθει 4ημερο και θα ηρεμησει λιγο.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Γουσταρω φαση..

-Ποσο κανει το σφραγισμα, γιατρε?

-350 ευρω κυριε αποτετοιε μου!!!!

Όχι ρε να καρφωθούμε!!! Δημιουργούμε ανάγκες (όπως κι αυτός άλλωστε) "Θέλετε πολλά σφραγίσματα κύριε αποτέτοιε μου, + καθαρισμός + λεύκανση + να βγάλουμε κανά τραπεζίτη κανονική τιμή 1500 ευρά μείον 1000 που χρωστάει η κόρη μου 500"... Μην σου πω να τον πάει απευθείας για μασέλα...

xaxaxaxa καλοοοοοο θα του το πω να το εχει στα υποψην....!!!!!!!!!!

Εφουλα κουραγιο.....οτι θες ειμαστε εδώ!!!

Εγω ξεμπρερδευω κατι εκκρεμοτητες στο γραφειο κ κατα τις 2 την κανω με ελαφρα.....

Δεν ξερω αν θα ξαναμπω μεχρι την τριτη οποτε αν δεν τα ξαναπουμε καλα να περασουμε ολες, καλη Ανασταση, καλό Πάσχα κ να ειναι καλα οι οικογένειες μας κ τα μπεμπάκια μας!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Aπό τη μια η Έφη κι από την άλλη η Μαρίνα. Με συγκινήσατε με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά, αλλά η μια ιστορία είναι συνέχεια της άλλης αν το καλοσκεφτείτε. Φιφίτσα καλό κουράγιο στην οικογένειά σας και προσπάθησε να μην είσαι τόσο συναισθηματική, τουλάχιστον όταν μιλάς στους δικούς σου. Χρειάζονται μια φωνή σταθερή, φωνή πρακτική, φωνή λογικής να τους στηρίξει, προσπάθησε να μη λυγίσεις κι εσύ εντάξει; Βράχος η φιφίτσα!

Κουκλάρες ευχαριστώ για το σαπόρτ. Το βράδυ πέρασε δραματικά, μέχρι τις 5 το πρωί το μωρό κάθε λίγο έκλαιγε επειδή πνιγόταν από τον βήχα. Το ξημέρωμα αποκαμωμένος πια κοιμήθηκε λίγο. Κάνω με ευλάβεια όσα μου είπατε κι όσα είπε ο γιατρός, για να συνέλθει το γρηγορότερο.

Εμείς λέγαμε να φύγουμε σήμερα αλλά δεν είμαι καθόλου έτοιμη... Έχω να πλύνω μπαλκόνι, να απλώσω-μαζέψω ρούχα, να τακτοποιήσω τα τρία μας τετράποδα, να μαζέψω ένα σκασμό πράγματα και μέχρι τώρα κατάφερα μόνο του μικρού τα ρούχα τα φάρμακα και τα του φαγητού του να τακτοποιήσω... Επίσης σκέφτηκα ότι θα κρατήσει ξύπνιους και τους γονείς μου αν πάμε να κοιμηθούμε απόψε το βράδυ, οπότε μάλλον αύριο. Ελπίζω να προλάβω να φτάσω ον τάιμ, γιατί έχουμε ιεροτελεστία, μετά την λειτουργία πάμε πάντα στο νεκροταφείο, ψάχνουμε τον πιο φτωχό τάφο και περιμένουμε τον παπά να κάνουμε τρισάγιο σε όλους τους αποθανόντες μας. Είναι πολύ λυτρωτικό, μάλλον η αγαπημένη μου στιγμή όλης της Μ.Εβδομάδας.

Σας φιλώ, αν και θα έχω και λαπιτοπι εγώ μαζί οπότε θα χαζολογήσω λίγο και τις επόμενες μέρες. Να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας ότι κι αν κάνετε :-P

WN6Op3.png

αυτο το παιδι μου βγαλτο στην αυλη κ τι στον κοσμο ....

γεια σας:)!

εφτιαξα ενα πολυ δυσκολο φαι ....φιδε!

χριστινακι παρε ενα osmoclean και ψεκαζε τον μπραντη πριν την αμπουλα και πριν το μπανιο.

θα με θυμηθεις!

και ξερεις τωρα εγω αν θα εβαζα φαρμακο στον μικρο...

θα τελιωσετε με τα μυξονια μια ωρα αρχυτερα!

α!σε ψαχνει η καπετανισσα απο οτι ειδα:)

αννα τι χρωματα πουλησες σημερα μωρο μου?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αννούλα ναι, 9μιση με 10 εγώ πιστεύω ότι θα είμαι εδώ (εκτός κι αν είμαι σε κανένα αυτόφωρο)...

Βαρέθηκα ρε κοπελιές, πραγματικά δηλαδή...

Τεσπα, καλά να περάσετε όσες θα φύγετε, να έχετε καλό δρόμο, Καλή Ανάσταση, πάντα γερές εσείς και οι οικογένειές σας... Πολλά φιλιά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...