Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φορεσα στον μικρο ενα κοκαλακι της μικρης με λουλουδια, μολις το ειδε αυτη ουρλιαξε και του εφερε ενα κοκαλακι με σκυλακια που ειναι πιο αντρικο!!! αλλα επειδη φοραει αυτος κοκκινο κορμακι και το κοκαλακι ειναι ασπρο, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, τον ξεμαλλιασε επισης για να του βρει κατι κοκκινο κι αντρικο να φορεσει!!! Τι ζω βρε κορες!!!

εχει δικιο και αυτο το κοριτσι!

υπαρχει κοκκινο αντρικο , απλα δεν το ξερεις εσυ!

τς τς τς ...

οπως καταλαβες εχουν ολα τα κοριτσια δικιο εκτος απο σενα:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

να ρωτήσω κ κάτι άσχετο;

όταν λέτε πάω στην Αθήνα τι εννοείτε...;

επειδή μιλάω πριν λίγο με την αδερφή μου στο τλφ, και λέει "κλείσε τώρα γιατί οδηγώ κ πάω στην αθήνα...εν τω μεταξύ έφευγε από το σπίτι της..." και αναρωτιέμαι κ εγώ....

μα καλά στην αθήνα δε μένει...; εσείς αθήνα λέτε το κέντρο;;; (όποια κοροιδεψει ...ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ!!!)

Καλα τα λενε..

Ελλαδα ειναι μεχρι την Λαμια!!!

Τελικά το λύσαμε το θέμα, του έφερε η μυρτώ λαστιχάκι κόκκινο και δέσαμε τα μαλλιά κοτσίδα...

Ναι Αννούλα μου τα φοράει, αλλιώς είναι σαν το αόματο.. Το μαλλί μεχρι το πηγούνι, σηκωμένο κεφάλι και προσπαθεί να δει ο δόλιος...

Διαφημίσεις

ενταξει τωρα το καταλαβα.... αλλά ας πουμε στη θεσ/νικη που έχει κι άλλους δήμους αν κπ μένει στην καλαμαριά ας πούμε δεν λέει παω θεσ/νίκη...λέει πάω στο κέντρο ...

γι αυτο μπερδεύτηκα..

Mo09p3.png

εμενα αμα μου ανοιξει η ορεξη θα φαω ρυζογκοφρετα:cool:

αληθεια πηρες?

Όχι μαρή, όταν πάω σούπερ μάρκετ με το καλό και πέσουν πάνω μου θα το θεωρήσω σημάδι από τον Θεό και θα πάρω...

Μυρτώ τι γίνεται με την δίαιτα???

ενώ εγώ συμπεθερούλα που σου απάντησα σοβαρά??? Πες πες, να τρώω σαν το ζώο και να γίνω συλφίδα πάραυτα...

εσύ γιατρεια δεν έχεις.... αλλα παρ'όλ'αυτά σας μερσώ κυρία μου που μου απαντήσατε κ επιτέλους το κατάλαβα...

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Μα ποσα κρακερακια να φαω πια?

Στουμπωσα η γυναικα!!!!!!

Οσο για το αρνι, στανταρ το εχω!!!

Και κοκορετσι και σπλιναντερα!!!!!!!

Ελενη και Λϊτσα σας εφτιαξα εεεεε???????

ενταξει τωρα το καταλαβα.... αλλά ας πουμε στη θεσ/νικη που έχει κι άλλους δήμους αν κπ μένει στην καλαμαριά ας πούμε δεν λέει παω θεσ/νίκη...λέει πάω στο κέντρο ...

γι αυτο μπερδεύτηκα..

Κι εγώ πάντως στο μυαλό μου όταν ακούω άνω Τούμπα, κάτω Τούμπα, πέρα Τούμπα κτλ Θεσσαλονίκη αντιλαμβάνομαι, δεν ξέρω καν που πέφτει κι αν είναι πόλη η Τούμπα πχ ή είναι περιοχή...

Δλδ, ο κακλαμάνης είναι δήμαρχος μόνο του κέντρου; εγώ νόμιζα ήταν δήμαρχος όλων των δήμων της αθήνας...

ααα κ δεν σας είπα πρόπερσι στη σαντορίνη, μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο... με τον δήμαρχο ντε... και έμενε στο ίδιο δωμάτιο με άντρα!!! δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό... αλλά τον έχω κ φώτο

καθήστε να τη βρω να σας τη βάλω!!

Mo09p3.png

Μαρή, ο Κακλαμάνης είναι δήμαρχος της Αθήνας, δεν είναι δήμαρχος όλης της Αττικής... Από κει και πέρα, υπάρχει Δήμος Καλλιθέας, Δήμος Αμαρουσίου κτλ... Το Μετς, Βοτανικός, Εξάρχεια κτλ είναι περιοχές της Αθήνας και υπάγονται στον φίλο σου τον Κακλαμάνη... Κατανοητό?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...