Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω λιτσακο μου με τον υπνο!!!!:(

.........

θες να μου τον στειλεις?

να προσπαθησω κ γω?

(θα τον βαζω και στο ταπερακι!:lol::lol::lol:)

και μετα στην ελενη.

και μετα στη μαρινα.

και μετα στην αννα.

θα φτιαχνει χρωματα:rolleyes:

που θα παει , θα ηρεμησουν τα χερια σου:).

για το αλλο.

τα χριστουγεννα , παραμονες, μαθαμε οτι ο γαμπρος μου αρρωστησε.

ουτε καλαντα δε μου ειπε ο παναγιωτακης μου, αφου τρεχαμε με την αδερφη στην αθηνα.

ουτε δωρο του πηρα τα χριστουγεννα.

οταν πηγαμε εκκλησια , με επιασε απο το χερι και μου ζητησε να τον παω να κοινωνησει...τπτ αλλο!

τωρα λοιπον του πηγα το δωρο του κ τη λαμπαδα του και μου λεει ,

νονα , ειμαι μεγαλος πια ,δε χρειαζομαι εγω δωρα...εχεις κ τον μιχαηλ...

τρελλαθηκα!!!!!τον αρπαξα , του ζβουρηξα και μια δαγκα:cool: και του λεω.

ειπαμε πως η πρωτη αγαπη ειναι κ παντοτινη.

και η πρωτη μου αγαπη εισαι ΕΣΥ!

ε κ αμα μεγαλωσες τοτε θα βγαζεις κ λεφτα οποτε περιμενω τα χριστουγεννα δωρο απο σενα , αλλιως μοκο:lol:

ειναι πολυ καλο παιδι!!

μαρω μου περαστικα στον μπαμπα σου!

ολα καλα θα πανε .

τωρα για το παρααλλο...

αννουλα παθολογο θα πας.

εγω για ψυχοσωματικο το εκοψα αυτο που με επιασε , οποτε συγκεντρωθηκα και προσπαθησα να το αφησω να μου φυγει απο τα νυχια:tongue:.ξερεις με τηλεπαθεια.

ντον ντουιτ φαιδων!!!!!!:mrgreen:

Ναι ?Ελενακι μου αλλα ελεγα να δανεισω σε Μαρω!!!!!!!!!!

Εφη, αν ειναι να ηρεμησεις, και χρωματα και βερνικια και κλειδια και σουβλες καιοτι αλλο θες εσυ!!!!!!!

Ειπαμε ο ιατρος ειπε..!

Καλα πολυ ατομο το βαφτηστηρι!!!!!

Ααααα και Μυρτώ, ρωτησα τον άντρα μου και μου είπε ότι ένας εγκέφαλος καινούριος αγορασμένος από αντιπροσωπεία ενός μέσου αυτοκινήτου το πολύ να κοστίζει μέχρι 1500 ευρά... Είναι μεγάλη λέρα τα συνεργεία, καλύτερα να προτιμάς εξουσιοδοτημένα που και πάλι θέλει ψάξιμο ποιος είναι ο νορμάλ...

Τελικά το αποφάσισα κι ας λέει ότι θέλει ο Τάκης. Πάλι Yaris θα πάρω... Το έχω 10 χρόνια, το έχω ξεσκίσει, τα σέρβις του μέχρι τώρα (σε εξουδιοδοτημένα συνεργεία κιόλας) δεν έχουν ξεπεράσει τα 300 ευρώ το ακριβότερο (το σύνηθες είναι 150-200 ευρώ), δεν έχει βγάλει τί-πο-τα (φτου φτου) και έχει ξεπεράσει τις 170.000 χλμ... Άντε τώρα με τους γύφτους...

Διαφημίσεις

οχι σαν τον δικο μου το λαπα που με λεει μπαμπα:rolleyes:

κ η δικιά μου ή μπαμπά ή γιαγιά με λέει....

Εμοτικον που ετρωγε κρακερ και του εφυγε ολο απο το στομα, απο τα γελια!!!!!!!!!

Μα τις λέω κιόλας "μα-μά...μμμμα - μμμμά" ξεκαρδίζεται αυτή.... "γιαγιαγιαγια..." καλά το μπαμπά είναι το μόνιμο...όλα μπαμπά τα λέει και χαιρετάει..! και λεει και ένα ακαταλαβίστικο "μπανταταατατττααα κικικι γκιιιιιιιιιι γκααα " μέσα εδω φυσικά πουθενά το μαμά...

Mo09p3.png

φορεσα στον μικρο ενα κοκαλακι της μικρης με λουλουδια, μολις το ειδε αυτη ουρλιαξε και του εφερε ενα κοκαλακι με σκυλακια που ειναι πιο αντρικο!!! αλλα επειδη φοραει αυτος κοκκινο κορμακι και το κοκαλακι ειναι ασπρο, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, τον ξεμαλλιασε επισης για να του βρει κατι κοκκινο κι αντρικο να φορεσει!!! Τι ζω βρε κορες!!!

Διαφημίσεις

να ρωτήσω κ κάτι άσχετο;

όταν λέτε πάω στην Αθήνα τι εννοείτε...;

επειδή μιλάω πριν λίγο με την αδερφή μου στο τλφ, και λέει "κλείσε τώρα γιατί οδηγώ κ πάω στην αθήνα...εν τω μεταξύ έφευγε από το σπίτι της..." και αναρωτιέμαι κ εγώ....

μα καλά στην αθήνα δε μένει...; εσείς αθήνα λέτε το κέντρο;;; (όποια κοροιδεψει ...ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ!!!)

Mo09p3.png

να ρωτήσω κ κάτι άσχετο;

όταν λέτε πάω στην Αθήνα τι εννοείτε...;

επειδή μιλάω πριν λίγο με την αδερφή μου στο τλφ, και λέει "κλείσε τώρα γιατί οδηγώ κ πάω στην αθήνα...εν τω μεταξύ έφευγε από το σπίτι της..." και αναρωτιέμαι κ εγώ....

μα καλά στην αθήνα δε μένει...; εσείς αθήνα λέτε το κέντρο;;; (όποια κοροιδεψει ...ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ!!!)

χαχαχαχχαχααααααα!

δικιο εχει το κοριτσι !

αμαν εσεις των προαστειων:cool:

Μα τις λέω κιόλας "μα-μά...μμμμα - μμμμά" ξεκαρδίζεται αυτή.... "γιαγιαγιαγια..." καλά το μπαμπά είναι το μόνιμο...όλα μπαμπά τα λέει και χαιρετάει..! και λεει και ένα ακαταλαβίστικο "μπανταταατατττααα κικικι γκιιιιιιιιιι γκααα " μέσα εδω φυσικά πουθενά το μαμά...

τα ιδια με μια παραλλαγη.

αντι γιαγια "πλιααα":shock:

και απαπαπαππαα!

και αααααααααααααα τραγουδιστα!

απο το πρωι μου εχει παρει τα αυτιααααααα!:?

Ελενη, εσενα το δεχεται το κοκαλακι- λαστιχακι?

Η μπεμπα το εβγαζε, ωσπου καποια στιγμη το εφαγε και απο τατε δεν της εχω ξαναβαλει!!

Την κυκλοφορω με δικα μου κλαμερ!!!

(όποια κοροιδεψει ...ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ!!!)

Αχ την καημενη την Εφουλα!!! χαχαχα

μαρη, Αθηνα δεν λεμε αλλα ειναι το κεντρο, η πολη της Αθηνας ειναι συγκεκριμενη, εκτος απο τις περιοχες της που υπαγονται διοικητικα συην Αθηνα, οι περισσοτερες απο εμας μενουμε σς αλλες πολεις στην ευρυτερη περιοχη της Αθηνας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...