Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά έχω λίγο σοκαριστεί τώρα...

Έγινε πάλι χαμός από τους από κάτω... Ξαφνικά θόρυβοι φοβεροί, σπασίματα και φωνές... Μάλωνε ο πατέρας με τον γιο τον μικρό (απίστευτη ησυχία κατα τ' άλλα και ακούγονταν σαν να ήταν σπίτι μας)... Βρισίδια, κακό και ξαφνικά λέει ο πατέρας "Είναι η δεύτερη πόρτα που σπας, δεν μπορείς να καταστρέφεις πράγματα έτσι στο σπίτι μου, έχεις λεφτά να την αλλάξεις", βρισίδια ο γιος, "θα σπάσω και τρίτη και θα σου μιλάω όπως θέλω, εσύ δεν με σέβεσαι" εκεί σπάει λίγο ο πατέρας "εγώ δεν σε σέβομαι? κι εγώ και η μαμά σου και ο αδερφός σου έχουμε κάνει αγώνα για σένα" και ο μικρός με κλάματα και φωνές "εσύ??? που με λες πρεζάκια?"....

Ρε κορίτσια, εντάξει υπήρχαν οι φήμες, εγώ γενικώς δεν δίνω σημασία ιδιαίτερη σε φήμες, τώρα όμως στεναχωρήθηκα... Παιδιά μεγαλώνουμε, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, πόσο δύσκολη φάση είναι αυτή ρε γμτ... Ένα παιδί άρρωστο είναι...

Oυφ... με σκίσατε, έξι σελίδες τουλάχιστον... Αρχίζω από το τελευταίο. Κρίμα το παλληκάρι, στεναχωριέμαι πολύ με τα ναρκωτικά κι είναι ο πιο μεγάλος μου φόβος σε σχέση με το παιδί...

Ας μουτζώσω και την μαανίτσα που μου έκανε βόλτες στο αντίθετο ρεύμα και να της ευχηθώ καλές διακοπές.

Μαγδούλα λαμπάδα εννοείται από τα χεράκια σου. Ποτέ κι εγώ δεν πήρα λαμπάδα της μόδας στη βαφτισιμιά μου και της είχα εξηγήσει το γιατί. Αν ήθελε κούκλα την έπαιρνα ξέχωρα από τη λαμπάδα.

Ντελίσιους τι έγινε με τον γιο, είχες πέρα δώθε; Εμένα με έσκισε χτες ο μικρός. Και σήμερα ξεκίνησε τα ίδια, την έπεσε κατά τις 9.30 και μέχρι πριν ένα μισάωρο ξύπναγε και γκρίνιαζε. Σε μια φάση κοπάνησα και το κεφάλι μου στον τοίχο από την απελπισία. Μάζευε όμως τα πόδια του, οπότε κάτι τον ενοχλούσε (εκτός από το μπούκωμα). Ντεπονάκι, τέλος, δεν θα ξαγρυπνά όλο το βράδυ και θα αναπληρώνει το πρωί. Κι εγώ ασθενής είμαι η μάνα, κρεββάτι όμως δεν έχω κάτσει. Αμ τα μπαλκόνια, τα πλυντήρια, τα πιάτα, ήρθα και ψόφησα η παλιάρρωστη. Συν την γκρίνια του μικρού να τον έχω όλο αγκαλιά. Το αριστερό μου χέρι τελείως κουλό.

Ροξάκιον πιστεύω ότι δεν την περνάει τόσο άσχημα όσο εμείς ο γαμπρός, άρα ντοντ γούορι. Χαμοδράκι μην ξεσκιστείς στο θρας μέταλ δίπλα! Φιφίτσα μη στεναχωριέσαι για την εκκλησία, βάλε ΕΤ και δες την λειτουργία.

Σας έχω πει το χούι του άντρα μου έτσι; Κάθεται δίπλα μου, βουτάει το κοντρόλ και κάνει ζάπιν σε τελειωμένα κανάλια. Όπως απόψε (που έβλεπα σταρ αλλά επειδή πήρα το λαπτοπ νόμιζε ότι δεν παρακολουθούσα). Άντε λέω χαλάλι, άστον. Εμ είδαμε πως φτιάχνουν χαλιά, πως τα πουλάνε, πώληση βιβλίων από τον πως τον λένε, λιακόπουλο; Στο Μακεδονία τιβι. Και φυσικά στο τέλος φεύγει και μου αφήνει ένα ηλίθιο κανάλι να παίζει :rolleyes:

Εμείς μάλλον Παρασκευή θα φύγουμε για Ωρωπό, να έχουμε στανιάρει και λίγο, καθότι ο ντόκτορας είπε σήμερα στον άντρα μου ότι είναι ήπια πνευμονία, όπερ σημαίνει αποφεύγουμε τον κόσμο για να μην τους κολλήσουμε.

Οσο για την επιταγή, δεν με πήραν από κει που την έδωσα. Κι αφού τα κακά νέα μαθαίνονται αμέσως, πάει να πει ότι όντως έβαλε τα λεφτά ο άλλος χτες. Φιουυυυυυυυ!

Κι ένα τελευταίο: πήρα κι εγώ τη μια νονά του μικρού (η άλλη είναι η αδερφή μου) να δω τι κάνει γιατί είναι μοναξιά μου όλα εκεί που την έστειλαν με μετάθεση και πήζει και με δουλειά. Ούτε νύξη να έρθει να δει το παιδί, παρ'ότι αδειούχα και θα ερχόταν αθήνα από χτες και θα έφευγε για εξοχικό ή σήμερα ή αύριο. Ε της είπα αν θέλει ας πάρει κάνα τηλ να πιούμε έναν καφέ.... πρρρρρρρρ (έφη). Δεν είπα να φέρει λαμπάδα ούτε δώρα. Περίμενα λίγο παραπάνω λαχτάρα για να τον δει, σαν αυτή που δείχνει όταν επιτέλους συναντά το μικρό (2 φορές ως τώρα). Τι να πω... εγώ πάντως αν επρόκειτο να βαφτίσω ένα παιδάκι, θα πήγαινα για έναν καφέ με ένα τσουρέκι στο χέρι. Ε θα έπαιρνα και ένα παιχνιδάκι, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει αυτό επί του προκειμένου. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές μήπως περιμένω ο κόσμος να περιστρέφεται γύρω από μένα και το παιδί μου πλέον. Ίσως έχω παράλογες απαιτήσεις;

Τέλος επεισοδίου

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Σπερες! Κλασσικα μιλαω μονη μου. Ουτε καν η Μαγδα μεσα? Και ναι τελειωσα με τα συμπραγκαλα και εχω να ξυπνησω νωρις, αλλα οχι, δεν νυσταζω.

Ροξυ μου, ευτυχως δεν εχω συχνα κολικους, δευτερη φορα με πιανει στην μακροχρονη ζωη μου. Και αγχωδη δε με λες, οποτε δεν ειναι απο αυτο. Ελπιζω να μην μου ξανασυμβει.

Κοριτσαρες εγω φευγω αυριο, σας ευχομαι καλη Ανασταση, καλο Πασχα και καλα να περασετε!

Χριστινα παω να λυσσαξω διπλα :tongue:

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Χριστινάκι, μια από τα ίδια με το νονό!Είναι φίλος του άντρα μου, μένει Αθήνα και έχει δει το παιδί μία φορά!Τώρα στη βάφτιση τί θα γίνει...άγνωστο!Αφού λέω μήπως να πάρω και κανέναν σταυρό, τίποτα λαμπάδες κτλ μήπως και δε φέρει;;;Ξέρω κι εγώ;;;Και να πω ότι δεν ξέρει από τέτοια;;;Διπλωμάτης είναι, συναναστρέφεται με όλα τα υψηλά στελέχη που επισκέπτονται τη χώρα..αυτά δεν τους τα μαθαίνουν;;;Και όσο σκέφτομαι πόσους άλλους φίλους είχαμε που θα το έκαναν με χαρά...τί να πω...καιδεν νομίζω να αλλάξουν τα πράγματα, γιατί τώρα είναι και εντός Ελλάδος.Οταν φύγει έξω...μην τον είδατε!!!Και είναι καλό παιδί γμτ!Δεν ξέρω και τί δώρο να του κάνουμε.Λέω για κανένα σετ samsonite, αφού μονίμως ταξιδεύει!Σήμερα τα πήρα άσχημα με την κολλητή!Είναι περίπτωση ανθρώπου!Δεν συναντάς τέτοιες κάθε μέρα!Μιλάμε ότι ΑΠΑΙΤΕΙ,θέλει ΠΑΝΤΑ να περνάει το δικό της, έχει πλάσει στο μυαλό της έναν κόσμο όπου είναι πρωταγωνίστρια, έχει απωθημένα ένα τσουβάλι, καθώς δεν είχε σχέση ποτέ μέχρι σήμερα και σου επιτίθεται εκεί που δεν το περιμένεις! Ο,τι και να πω είναι λίγο!!!Και δυστυχώς είμαστε φίλες 20 χρόνια και δεν μπορώ να την εγκαταλείψω και εγώ!!!Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην παίρνω τα λόγια της στα σοβαρά!Αλλά είναι φιλία αυτό;;;

Τέλος επεισοδίου β΄μέρος

Καλημέρες! Τι κάνετε; Η μικρη μου ειναι ολο γκρινια τις τελευταιες μερες. Αυτα που δεν μου εκανε μικροτερη τα κανει τωρα. Κοιμαται μονο αγκαλια και μονο την δικη μου αγκαλια. Και τρωει ελαχιστα τα βραδυα. Ενταξει δεν τρελαινομαι για το φαγητο, αλλα δεν θελω να μου κοψει το βραδυνο γαλα. Και να πω οτι ειναι και φαγανο παιδι, το υπολοιπο της ημερας! Οσο για το θεμα της αγκαλιας, κατι που μου ειπε η κουμπαρα μου εχθες, και το σκεφτομαι ειναι οτι μπορει να τα κανει ολα αυτα γιατι της λειπω. εχουμε και μια μαμακιαση, με βλεπει 3 ωρες περιπου την ημερα! Ξερω εγω ρε γαμωτι. Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα!

Μαγδουλα μου και εγω της αποψης να την φτιαξεις την λαμπαδα ειμαι. Και εγω στα βαφτιστηρια μου παντα την κλασικη λαμπαδα παιρνω. Μου αρεσουν πιο πολυ. Παιχνιδι μπορει να της παρω χωριστα. Αλλα δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει η λαμπαδα να συνδιαζεται με παιχνιδι;; Εμας η νονα μας ηρθε χθες. Τις εφερε παπουτσακια, τσουρεκι και σοκολατενιο αυγο. Στου αντρα μου την βαφτιστηρα πηγαμε την προηγουμενη βδομαδα στη δικια μου θα την δωσω μαλλον Σαββατο στο χωριο!!

Αααχχχ, και εγω εχω τρελες αναμνησεις απο το χωριο με γιαγια και παππου. Δεν θα ξεχασω τα ψωμια που ψηναμε στο φουρνο, τις χυλοπιτες που φτιαχναμε, τις διπλες!!! Αχ, τι μου θυμησατε τρελοκομεια!!!

Καλημέρες...

Μάγδα με φούντωσες πρωί πρωί... Εεεεεε. δεν γίνεται, μια ο μπατζανάκης, μία η κολλητή, τελικά έχεις θέμα... Δεν ξέρω αν εσύ το ονομάζεις φιλία αυτό το πράγμα, σαν οίκτος μου κάνει έτσι όπως το θέτεις και να σου πω κάτι? Τα τελευταία χρόνια έχω σταματήσει να δίνω σημασία σε ανθρώπους που όταν αναφέρομαι σε αυτούς χρησιμοποιώ την λέξη "ο/η κακομοίρης/α"! Δυστυχώς η μέχρι τώρα ζωή μου έχει αποδείξει και με το παραπάνω ότι δεν μου βγαίνει σε καλό καμία σχέση με ατομα που λυπάμαι και συμπονώ... Άσε που τις περισσότερες φορές υπάρχει λόγος που είναι σε αυτήν την θέση, τους βολεύει και δεν θέλουν από μόνοι τους να φύγουν από εκεί...

Τα μόνο που πραγματικά με λυγίζει είναι τα Θεόσταλτα, δηλ. οι αρρώστιες... Από κει και πέρα ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό...

Λινάκι μου καλό σου ταξίδι κουκλίτσα, να περάσετε καλά, καλή Ανάσταση και καλή επιστροφή (αν με αφήσετε μπορώ να το πάω μέχρι την σύνταξη που δεν θα πάρουμε!!!)

Ααααα το θέμα νονός είναι μεγάλο πάντως... Κάποια στιγμή έπιασα την κουμπάρα μου, της είπα κάποια πράγματα και συνειδηποίησα ότι θα έπρεπε μόνη μου να κατέβω από το ροζ συννεφάκι μου σχετικά με την σχέση νονού-παιδιού. Κι εμένα Μαγδούλα μου λύσσαξε να βαφτίσει την μικρή, της είχα εξηγηθεί κιόλας από πριν εντελώς ειλικρινά για τους λόγους που δεν θα ήθελα να το βαφτίσει εκείνη, με έβγαλε τρελή, τεσπα, ο άντρας μου χώθηκε σαν να μην πω και τελικά την βάφτισε!!!! Κι εγώ αρχικά ήθελα να την βλέπει μία φορά στο τόσο, την έπαιρνα τηλ. να την πηγαίνω εγώ, δεν είχα απαίτηση να έρχεται. Ε, το καλοκαίρι έγινε ένα σκηνικό και πραγματικά εγώ χαλάρωσα από τότε επειδή κατάλαβα ότι δεν αντιλαμβάνονται όλοι το ίδιο κάποια πράγματα. Η κουμπάρα θεωρεί και λέει στον κόσμο ότι είναι η σούπερ νονά, φέρνει στο παιδί πάντα δώρο (λες και αυτό είναι το θέμα μας) δεν άκουσε τίποτα από αυτά που της είπα... Πλέον δεν έχω απαιτήσεις πραγματικά, όταν βρισκόμαστε περνάμε πολύ ωραία αλλά δεν εκνευρίζομαι επειδή δεν είναι όπως θα ήθελα...

Ασε που μια πολύ καλή μου φίλη με δυο τρεις κουβέντες που είπε με έκανε να το ξεχάσω το όλο θέμα... Και με ξεμπλόκαρε εντελώς για τη σχέση νονού-παιδιού... Έψαχνα εγώ τώρα στον μπέμπη τον σούπερ νονό που που που.... Ε, όχι, όπως μου είπε και η φίλη μου, έναν άνθρωπο που θα μπορώ μία στο τόσο να πιω έναν καφέ θέλω... Κι όλα αυτά για πνευματικούς γονείς κτλ δεν παίζουν ρε κορίτσια....

Διαφημίσεις

Καλημέρες παντού!!!

πώς είστε;

αχχχ ρε κορίτσια.... αυτή είναι ωραία ζωή...10 παρά κ τώρα ξύπνησα....για το εβελίνι δε μιλάμε ... ακόμα.... στο σπίτι μετά τις 6 ποτέ...ούτε καν Κυριακές...

εν τω μεταξύ, ψιλοβρέχει κιόλας...αλλά είναι τόοοοοσο ωραία που δεν με πειράζει καθόλου!

σήμερα περιμένουμε πολύ κοσμο...8 νοματαίοι θα έρθουν από το μεσημέρι κ μετα...

θα ερθει κ η μέλλουσα νονά της μικρής...θα σας πω τοτε τα καθέκαστα...αν κ εγώ της είπα όταν ρώτησε ΤΙΠΟΤΑ!!!

εγώ κ ο αντώνης δεν έχουμε βαφτηστήρια οπότε...πάλι δεν έχω τίποτις να πω...(μουγγή θα μείνω)

κ εγώ σ'αγαπω....

Mo09p3.png

χαχαχα Μαανίτσα δεν έχω εγώ ρε συ πρόβλημα με τα άκομψα, η Αννούλα ξέρεις έχει ένα θέμα με την ευγένεια και την κομψότητα... Εγώ για σένα το είπα, μην ερεθίζεις την λεπτή αισθητική της Αννούλας!!!

Eτσι μπραβο, να ξερουμε τι λεμε.

Γιναμε ολοι ισα και ομοια..

την έκανε η αννούλα με ελαφρά μόλις μπήκες...σου λέει ήρθε αυτή...!! ας φύγω καλύτερα μη με κολάσει βραδυάτικα με τα τσουρέκια κ τις σοκολάτες της!!

αδιαθέτησες; ή ακόμα;

Αχ, πως με πιανεις.....

Ρουλίτσα δεν αδιαθέτησα αλλά δεν ανησυχώ... Δεν πρέπει να ανησυχώ...

Αν πάντως έχει γίνει στραβή, θα κόψω εντελώς διπλωματικές σχέσεις με τον τύπο μέσα στο σαλόνι που δεν νιώθει τι του γίνεται και θα πέσω απ' ευθείας από την ταράτσα...

μηηηηηηηηηηη, στασου................μυγδαλαααααααα......

Πωπω, ρε κορίτσια κάτι τιμές...πήρα στη βαφτιστήρα σήμερα ένα τέλειο φόρεμα με ζακετάκι από τα marasil...αλλά ολίγον ακριβά!Ξεπέρασα τα 100 και δεν πήρα ακόμα λαμπάδα.Και τί να πάρω;;;Barbie κτλ. ή καμιά πιο ιδιαίτερη;;Είναι και μικρούλα ακόμα, 2,5 ετών.Για πείτε..

Εχει βγει και λαμπαδα με την Τζουλια... Με μια σαμπανια στο χερι...

Τι αλλο θα δουμε!!!!!!!!!

Ελενη, οσο για τον απο κατω, ξερω οτι θα ακουστω σκληρη..

Τα πρεζακια δεν λυπαμαι, με τπτ ομως!!!!!!

Ειναι οι μοναδικη "ομαδα" ανθρωπων, που αν μπορουσα θα τους εδινα μια καραμπινα να τιναξουν τα μυαλα τους μια ωρα αρχιτερα.

Ειχα αρκετους φιλους που περασαν αυτο το γολγοθα, δεν κοβεται παιδια, οσο και αν λενε οτι το θελουν.

Προσοχη στα παιδακια μας!!!

καλημερα!

αχ αυτες οι μερες!

παλι θελω να ξαμολυθω στους δρεομους ,αλλα πρεπει να μαγειρεψω του μικρου...

χριστινακι μου δεν περιστρεφεται ολος ο κοσμος γυρω σας...σκεφτομουν την ωρα που σε διαβαζα, αν μου συνεβαινε εμενα αυτο πως θα ημουν πολυ στενοχωρημενη κ εξαλλη συναμα:(

η δικη μου νονα , ηταν μια μεγαλη γυναικα σε ηλικια .

τα παιδια της ειχαν βαφτισει 3 αδερφια μου κ η ιδια εμενα.

οταν ημουν νεογεννητη, επαθα μαστιτιδα σοβαρη κ η γιατρος σηκωσε τα χερια κ ειπε στη μανα μου πως δεν μπορει να κανει κατι(φοβερο?)

η νονα μου λοιπον , ηρθε κ ξενυχτησε μαζι με τη μανα μου κ εφτιαξε χαμομηλολαδο κ ετριβε το στηθος μου για δυο μερες διαλυοντας ετσι το οιδημα.παραλληλα κραταγε τη μανα μου να μη φουνταρει...

και ειμαι εδω να σας κανω πρτς νυχθημερων:mrgreen:

θελω να πω πως η νονα μου δε μου εκανε δωρα κλπ.

ηταν ομως ΕΚΕΙ που επρεπε κ μου εσωσε τη ζωη.

με χαμομηλολαδο?

με χαμομηλολαδο κ ξενυχτι κ αγαπη κ ψυχραιμια!

ολα παιξανε ρολο.

αρα?

αρα ηταν η πνευματικη μου μητερα.

εγω πιστευω πως ο νονος ειναι πνευματικος γονιος και οχι p.r.

και πρεπει να τον επιλεγουμε με ενα κριτηριο.

πως αν πεθανουμε , αυτος θα μεγαλωσει σαν εμας το παιδι μας...

τζενουλα μη σκας.

ορεξη εχουν κιαυτα κ δεν ειναι παντα η ιδια .

θα επανελθει.

δεν πεθενουν τα δικα μας απο την πεινα .

με την καμια ομως:-D

καλημερα λαμπουσα μου!

μαανιτσα μου ωραια η θαλασσα το πρωι που ξυπνας?

μαγδουλα ασε τον ΚΑΘΕ ΕΝΑ να βρει το δρομο του .

εσυ εκτος απο τα δικα σου, εχεις να χαραξεις κ μια πορεια για το παιδι σου;).οποτε φουλ το προγραμμα κ δεν προλαβαινεις ρε παιδι μου!:)

Επεξεργάστηκαν by efitsa

Σιγά ρουλίτσα μην μείνεις μουγγή!!! χαχαχα, με τίποτα βρε... (εμότικον που στέλνει φιλιά!!!!)

Αννούλα μου γλυκιά, μην είσαι τόσο σκληρή με όλο αυτό, παιδιά μεγαλώνουμε δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει...

Η συγκεκριμένη οικογένεια είναι ο ορισμός της οικογένειας που θα είχε τέτοια προβλήματα... Το τι άλλο είπαν χτες! Κι ενώ ξέρεις ότι κι εμένα με ενοχλούν στην πράξη οι συγκεκριμένοι, κι εγώ ούρλιαζα κάποια στιγμή στον Τάκη να βρει λύση και χέστηκα τι προβλήματα έχουν κτλ, χτες, ακούγοντάς τον, με έπιασαν τα κλάματα... Είναι παιδί ρε συ, οι γονείς του απαράδεκτοι, όμως ποιος ξέρει τι έχει δει, τι έχει ακούσει, άρρωστο και πληγωμένο παιδί είναι...

Μην λες τέτοια, έξω και μακριά από μας, αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...