Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ψοφολόγησε το εβελίνι, έπεσε ξερό...

είναι καμμιά εδώ ή μονη μου θα μιλάω;

πήγαμε σουπερ μαρκετ.... μπερδεύτηκα όταν βγήκα κ μπήκα στο αντίθετο ρεύμα...:) ναι το έκανα κ αυτό...ευτυχώς το καταλαβα γρήγορα και δεν αναρωτιόμουν για πολύ ώρα γιατί όοοολα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα πάνε στο αντίθετο ρεύμα...;

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα

Αννα εμένα ο αντώνης ήθελε κορίτσι εξ αρχής...αφού όταν μάθαμε ότι ήμουν έγκυος....αντί να κοιτάξει ότι επιτέλους τελείωσαν τα τοοοοοσα χρόνια αναμονής της εγκυμοσύνης, αυτός είπε:

αχ αντε να μου κάνεις μια κόρη να της φοράω μίνι κ να φαίνεται το παμπερς!!

λες να μου βγει αγοροκόριτσο;;;; αχχχ θα πεθάνω...

Mo09p3.png

ο καθαρός αέρας σου κάνει κακό μου φαινετε.....να το προσεξεις αυτο.....ακου πηγαινε στο αντιθετο ρευμα.....

το τουτου μου μαλλον εχει καψει εγκεφαλο λεει.......οπερ σημαινει οτι δεν θα το παρω ΟΥΤΕ σημερα κ μου μυριζεται γερο παλουκι....αλλα που να ηξερε ο συνεργιατζης οτι εγω δεν θα πληρωσω.....χααχαχαχα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

και τι θα πεις ρε μυρτω... αν σου πει χρωστάς ας πούμε 500 ευρώ..;

το παίρνω και θα έρθω μετά να πληρώσω;

Ακριβως αυτο ομως, οτι θα πληρωσω μολις πληρωθω κ θα εξαφανιστω, δεν θα δει οπυτε λεφτα ουτε το αμαξι μου ξανα.

Πουστιες σε εμενα δεν θα κανει καθε μλκ μηχανικος...

Εχω την ανεση να του πω θα στα φερω αργοτερα γιατι υπαρχει σχεση τετοια (πχ εκεινος χρωστουσε λεφτα στον μπαμπα μου κ τα πατσισαν με την προηγουμενη δουλεια στο αυτοκινητο μου.....)

Αν ειναι ετσι Μυρτω καλα θα κανεις...

Αντε να ερθει η Πεμπτη να φυγουμε και μεις! Βαρεθηκα!

Και ενω χθες ειχα τρομερη ορεξη σημερα εχουν σπασει τα νευρα μου!! Μου την εχει δωσει μια συναδελφος απιστευτα ομως. Της εδωσα να κανει μια δουλεια και τα εχει κανει σκατα. Διπλη δουλεια για μενα!! Τελικα καλα λένε "μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα" !

Ο Χάρος βγήκε παγανιά στην Κέρκυρα... Προσεχώς και στην πόλη σας....

Έλεος μαρή, σε μονόδρομο μπήκες ανάποδα? Η μπερδεύτηκες και νόμιζες ότι ήσουν Κύπρο??? Και το μωρό μέσα να φανταστώ έτσι?

Μυρτούλα γιατί κοριτσάκι μου, δεν του λες χύμα ότι σου λέει χαζά και ότι δεν θα πληρωθεί? Μήπως όμως όντως αυτό είναι άλλο πρόβλημα? Πρέπει επειγόντως να πάει κάποιος που θα ξέρει και θα μπορεί να τον στριμώξει, όχι εσύ...

Περιμένω να κοιμηθούν επιτέλους, νυστάζω λέμε...

Eιπα στον αντρα μου να τον παρει τηλεφωνο...τωρα θα τον παρει κ θα δουμε τι θα του πει.

Ελενη ειναι πιθανο να ειναι αλλο προβλημα αλλα δεν μπορω να εμπιστευτω οτι θα μου πει την αληθεια...ποιος μου λεει εμενα οτι το μεταχειρισμενο ανταλλακτικο δεν εκανε την ζημια? αν ειχε θεμα ο εγκεφαλος γιατι αλλαξε πολλαπλασιαστη? γιατι δεν το κραταγε τοτε να το ξεψειρισει παρα εκανε κατι κ μετα απο 2 μερες εβγαλε παλι προβλημα? ειναι νομιζω αρκετα λογικα τα ερωτηματα μου αν κ ασχετη με το θεμα.....

το οτι απο παρασκευη απογευμα ειμαστε χωρις αμαξι κ με μωρο παιδι δεν το πιανω καν.....(το οτι δανειστηκα αμαξι απο την μανα μου ειναι αλλη υποθεση ασχετη)

Διαφημίσεις

χιχιχι!! ναι σε μονόδρομο και με το μωρό μέσα!! ευτυχώς για λίγα μόνο μέτρα...μα κ αυτοί οι χριστινοί ούτε μια πινακίδα; που να το ξέρω; τα δάχτυλά μου να μυρίσω;

τζένυ!! υπομονή!!! και μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ηρεμία!!!

μυρτώ μην πληρώνεις!!! τέρμα!!!! αν και νομίζω οτι τελικά θα πληρώσεις....:) έτσι σε κόβω... και θα μας πεις...ε δε μπορούσα ρε κορίτσια....

Mo09p3.png

πηρε ο αντρας μου κ του ειπε οτι εχει καει ο εγκεφαλος. ψαχνει λεει να βρει μεταχειρισμενο. καινουριο εχει 2,200 κ μεταχειρισμενο 350.... (1ο φαουλ τεραστια διαφορα...) του ειπε οτι τωρα που θα κλεισει θα παει να δει εναν κ αν ειναι οκ να τον παρει κ οτι αυριο θα εχουμε 100% το αμαξι (2ο φαουλ αφου δεν τον εχει δει πως ξερει οτι θα ειναι οκ κ οτι αυριο θα εχω σιγουρα το αμαξι...αρα κατι εχει σαν καβατζα αν αυτος δεν ειναι οκ ή παλι λεει παπαριες)

τωρα προσπαθω να μιλησω με επισημο αντιπροσωπο ford να δω ποσο εχει σαν ανταλλακτικο καινουριο κ μεταχειρισμενο να δω αν κ εκει μας λεει παπαριες.....

οοοχι Μαρινα δεν πληρωνω....ακομα κ να με πιασουν εμενα οι τυψεις (που ναι ηταν πιθανο) δεν θα με αφησει ο αντρας μου

Επεξεργάστηκαν by mirtoula

Μιλησα με αντιπροσωπο....1.170 ο καινουριος κ για μεταχειρισμενο δεν ξερουν.....αρα ενα χιλιαρικο καπελο ο τυπας....καλα θα φαει....

Γεια σας κοριτσακια! Σημερα δεν ξεκινησε καλα η μερα μου. Ξυπνησα με εναν φοβερο κολικο ημουν και μονη διοτι ο αντρας ειχε φυγει δια εξωτερικας εργασιας, τα παιξα μεχρι να φερω βολτα την δεσποινις απαιτητικη. Εχω και να φυγω αυριο, εχω να ετοιμασω εναν σκασμο πραγματα για το μωρο και δεν εκανα τπτ. Εχω και μια υποχρεωση απογευματινη, γενικως δεν βαζω κωλο κατω. Ευτυχως ηρεμησα απο τον πονο. Τουλαχιστον πατερας και κορη κοιμουνται αγκαλιτσα και δεν τους εχω στο κεφαλι μου! :mrgreen:

Μυρτω καλα ξεμπερδεματα και καλη υπομονη με τον μηχανικο. Εγω παντως δεν μπορω να τους εμπιστευτω. Ακουσα για εναν γνωστο οτι τις χαζομαρες που εκανε στα αμαξια τα εβγαζε να τα πληρωσουν οι πελατες, ειναι και ο τυπος που παει ο αντρας το αμαξι λιγο βαρυς και ολο και κατι εξτρα βγαζει, μιλαμε χρυσο το αυτοκινητο. Ειμαι και καργα ασχετη και μολις ακουω την τιμη φριττω! Ε, ναι τι να κανουμε τα τσιγκουνευομαι για το αμαξι, προτιμω να τα φαω εγω. Σιχτιρ παλιομηχανηματα! Οκ, μετα το παραληρημα αποχωρω να ακουσω κανα μεταλ να ισιωσω.

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...