Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Τι κάνετε;; Χαθηκα λίγο, ε;; Εμπλεξα με τη δουλεια όμως και δεν ειχα ιντερνετ σπιτι κανα δυο μερες, ουτε τηλεφωνο :evil: (Καλε Ελενη στελνουν και ενα μηνυμα στο κινητο για τον καφε. με τη βλαβη χθες βραδυ το ειδα το πμ)

Μεχρι να σας διαβασω...Ελεος...10 σελίδες!!

Τωρα να απαντησω σε όσα γράψατε δεν παιζει. Περσινα ξινα σταφυλια. Θα πεταχτω και σαν την πορδή!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια!

Τσικι μου ακομα να φτιαξεις την περπατοπιτα;;; Αντε θα τα λεμε εμεις σιγουρα τωρα το καλοκαιρι στην πλατεια την μεγαλη προς Μπουρναζι. Ειναι η νονα μας εκει και σιγουρα θα κατεβαινουμε!Παρεπιπτοντως τελεια η εκκλησια. Φιλαδελφεια, ε;

Η μικρη μου εχτες ειχε μια γκρινια αλλο πραγμα. Και δεν ετρωγε με τιποτα. κοιμηθηκε νυστικη και της εδωσα λιγο κοιμισμενη. Γαμωτι παει να μου κοψει το βραδινο γαλα. Τις τελευταιες μερες ζητημα ειναι να εφαγε απο 50 μλ.

Τες παντων...Αντε Καλημερες!

Ααααα, και χρονια πολλα σε Λιτσα και Ευα...Σορρυ τωρα μπηκα, να μην ευχηθω;;;

ουφφφφφφφφφφ ξεκινάωωω!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

χριστινάκι τι κάνει η αγία τριάς; αναρρώσατε; ο μικρός καλύτερα; ο σύζυξ..; πολλά νεύρα βρε κοπελιάαα, πολλά νεύρα!!! μέχρι κ το λαβ μπάιτς σου την έδωσε!!!

για την επιταγή, (καθότι ένα μάτσο ναααα μετα συγχωρήσεως που δεν πληρώνονται!) κυνήγησε να δεις αν μπήκαν τα χρήματα. Ειδάλλως έχεις μέχρι 7 μέρες για να σφραγιστεί... αν δεν πληρώσει πληρώνει ο προηγούμενος οπισθογράφος, που πέρνει τα χρήματα από τον προηγούμενο κοκ. Οπότε αν είσαι ο πρώτος, ουσιαστικά εσύ την πατάς...

Ελένη, για τη Μυρτώ

Mo09p3.png

συνεχίζω....

ελένη προσωπικά επιλέγω πάντα νεαρούς σε ηλικία γιατρούς... αυτό επειδή πάντα έχουν την όρεξη να ασχοληθούν προσωπικά με το παιδί σου ή εσένα, δεν εχουν κορεστεί από τα χρόνια του επαγγέλματος και δίνουν την ψυχή τους αν καταλάβουν ότι τους εμπιστεύεσαι... αυτό για μένα είναι το παν. Οσο για τα χρόνια εμπειρίας, συνήθως, όλοι έχουν τον μέντορά τους, που προθύμως δίνει την εμπειρία του....

για το θέμα της νηστείας....αχχχ είμαι σε δίλημμα...να τα πω εδώ...θα παρεξηγηθώ...να στα πω κατ'ιδίαν....τι να κάνω....

Θα πω εν ολίγοις....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ο χριστός είπε "τα εισερχόμενα δεν βλάπτουν, τα εξερχόμενα βλάπτουν".... και ο ίδιος όταν νήστεψε πριν το θάνατό του, νήστεψε 40 ημέρες μόνο με νερό...τώρα αυτή η επιλογή τροφίμων ως αυτά που συγκρατούν τις σαρκικές επιθυμίες και αυτά που δεν τις συγκρατούν....!!!... είναι αποκύημα ανθρώπινης λογικής με στοιχεία από βαβυλωνιακές παραδόσεις (όποια θέλει πηγές στη διάθεσή της). ΠΧ γιατί οι ελιές συγκρατούν τα πάθη μου, αλλά το λάδι όχι...πότέ δεν το κατάλαβα....

δεν συνεχίζω...αν και έχω πολλά να πω... αλλά το νόημα το'πιασες... όσο για το τσουρέκι βραδυάτικα: ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΧΟΝΤΡΗ!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

και συνεχίζω, να μιλάω μόνη μου...

φτάσαμε χθες...τέλεια!!!

ο καιρός υπέροχος...ήλιος, ζέστη...όχι σαν τη νάουσα που μουχλιάσαμε....

η μικρή ήταν σούπερ στο αυτοκίνητο, την περισσότερη ώρα κοιμόταν κ στο πλοίο χασκογελούσε!!

Αλλά το βραδυ δυσκολέυτηκε παρα πολύ να κοιμηθεί ενώ νύσταζε...μάλλον δεν ήξερε που ήταν...

ΜΤετάρτη περιμένουμε 8 άτομα..νομίζω θα περάσουμε τέλεια...ο αντώνης τελικά θα έρθει Πέμπτη... κάποια ρώτησε για τους γονείς μου...όχι δεν θα είναι, θα πάνε ταξιδάκι με την αδερφή μου κ τον γαμπρό μου...μετά θα τους δώ..

περιμένω να ξυπνήσει η μικρή να πάμε σουπερ μαρκετ για πλήρη ανεφοδιασμό!!! ευτυχώς έχουν αυτήν την υπηρεσία που στα φέρνουν σπίτι, αλλιώς....την είχαμε πατήσει!!!

τι ωραία να ξυπνάς το πρωί κ να βλέπεις θάλασσα....αχ κορίτσια....εδώ θέλω να περάσω τη ζωή μου...μπορω...;

Mo09p3.png

Λογοδιάρρροια πρωινιάτικα μαανίτσα! Πέταξες και τη βόμβα, σαν σφαλιάρα μου ήχησε :rolleyes:

Το λοιπόνε, πάμε χτες στον παθολόγο, μπαίνουμε και βγαίνει ο μπαμπάκας του και μας ανακοινώνει ότι δε θα μπορέσει να μας δει γιατί δεν θα προλάβει.... Οπως μπήκα βγήκα (μουρμουρίζοντας εννοείται) και πήγαμε πνευμονολόγο, ο οποίος ήταν κι άδειος. Μας φόρτωσε αντιβίωση, φάρμακο για στομάχι γιατί η αντιβίωση είναι δυνατή και δύο διαφορετικά φσουτ φσουτ για εισπνοές. Σήμερα είμαι χειρότερα γιατί άρχισα.. ε τέσπα δεν είναι ωραία η περιγραφή. Πάντως μάλλον προς Μ.Πέμπτη θα νιώσουμε καλύτερα. Ο μικρός βγάζει λιγότερη μύξα στο φτάρνισμα, λαιμός δεν βλέπω να έχει πρόμπλεμ. Κοκκινίλες στο λαιμό έχει, είπε ο γιατρός ότι μετά τον πυρετό βγάζουν εξανθήματα.

Στο μεταξύ ο σύζυξ έχει βγει από το πρωί για να πάρει άδεια στο ικα. Ούτε ένας σκατογιατρός δεν ήταν εκεί, καμμίας ειδικότητας! Ο ένας άδεια, ο άλλος επιτροπή κλπ. Φυσικά με πήρε τηλ τι να κάνει (δεν αντέχω να δίνω οδηγίες πια...), βιδώσαμε λίγο κι αγνοείται εδώ και μιάμιση ώρα που θα επέστρεφε. Ο κύριος μπράντης δεν με άφησε να κοιμηθώ όλο το βράδυ, σηκώθηκε κι από τις 7 και στις 8 έβαλα κατσαρόλα με φαί του να βράζει. Είμαι μια πολύ ουάου νοικοκυρά με τρελλό παραλλήρημα...

WN6Op3.png

Καλημέρες κούκλες!

Τζενάκι συγγνώμη κοριτσάκι μου, ούτε που σκέφτηκα να στείλω μήνυμα!!! Χαζομάρα γμτ, επιφυλάσσομαι όμως για την επόμενη φορά...

Μαρίνα καλως ήρθες στο τροπικό κλίμα!!! Συμφωνώ κι εγώ, εκεί να γεράσουμε, πάνω στην θάλασσα (είδες οικοιοποίηση???). Να αφήσουμε και τα παιδιά μας ελεύθερα βρε αδερφέ... Τελικά το τσουρέκι το τσάκισα υπό το γεμάτο λύπη και απάθεια βλέμμα του αντρός!!! Εεεε, κι αυτός, είχε πάει μία η ώρα και το μάτι γαρίδα!

Όσον αφορά το κοριτσάκι που θα μας κάνει λογοθεραπεία, θα της δώσω έναν μήνα περιθώριο κι αν δεν βελτίωση θα την αλλάξω. Κι εγώ προτιμώ νέους επαγγελματίες, με αυτήν όμως δεν είχα την χημεία που θα ήθελα. Αυτό με χάλασε περισσότερο...

Μυρτούλα (φλασιά χτεσινή) τα 200 μαρτυρικά που θέλεις να φτιάξεις είναι πάαααρα πολλά... Οι περισσότεροι θα είναι έξω από την εκκλησία, ζήτημα να χρησιμοποιήσεις τα 50... Εκτός αν βάλεις τα κοριτσάκια που θα τα καρφιτσώνουν να βγουν κι έξω από την εκκλησία και να κυνηγούν τον κόσμο!!! (Είδες, αν δεν έχω άγνωστες λέξεις, συμμετέχω κι εγώ στο θέμα βάφτιση!)...

χαχαχα, Λινάκι η Τσίκι κάτι είπε για τας Σέρρας!!!

Αφού ρουφιάνεψα, μπορώ να σας αφήσω και να πάω να κάνω καμμία δουλειά...

Φιλιά!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!

Ειπατε πολλα κ παλι καπου εχασα την μπαλα.....

Ελενακι θα συμφωνησω με την Μαρινα στο οτι ο νεος επαγγελματιας εχει πιο πολυ διαθεση να ψαχτει κ να ασχοληθει με το παιδι κ ισως κ το παιδι συνεργαστει πιο ευκολα με το "κολιτσακι" παρα με την "κυρια"....

Παρελαβα χτες τα προσκλητηρια κ τα υλικα για τις μπομπο! Ειναι πααααρα πολυ ωραια κ οσοι τα ειδαν (αντρας - πεθερικα - κουνιαδα) τους αρεσαν πολυ οποτε χαρηκα ακομα παραπανω! οποτε πλεον εχω μπολικη δουλεια.......αλλα μ΄αρεσειιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Ελενακι αυτη τη στιγμη η λιστα μου εχει 197 καλεσμενους.....σιγουρα θα εχω απωλειες αλλα δεν μπορω ουτε να διανοηθω οτι θα λειψει εστω κ ενα....οποτε ειπα 200 κ εχω το κεφαλι μου ησυχο....αν εκανα λιγοτερα θα με ετρωγε το αγχος κ δεν το ηθελα. Ασε που τα περισσοτερα υλικα ηταν σε συσκευασια 100 ή 50 τμχ οποτε δεν θα γλιτωναμε κατι απο υλικα.....κ επισης μεσα σε ενα 3ωρο ΧΩΡΙΣ εργαλεια φτιαξαμε καμια 60ρια, αρα με εργαλεια κ με μια δυο φιλες σε ενα σαββατο εχουν φυγει......

Αναμενω νεα απο το αυτοκινητακι μου κ καθομαι ολιγον σε αναμεννα καρβουνα......ειδωμεν....

Επεξεργάστηκαν by mirtoula
πρωτη φορα για να απαντησω στην ελενη για μαρτυρικα, δευτερη για χρωμα....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Καλημερα!!!!!!!!!!

Μαρινααα!!!!!! Ζηλευω, δεν μπορω αλλο, θελω θαλασσα!!!! Α! Τι λεω το ζωον!Αφου θα παω Σαλαμινα!!!

Τζενη, σοβαρα τωρα, η εκκλησια που μας εδειξε το τσικαμπουμ ειναι στην Φιλαδελφεια??????

Χριστινα ειναι νομος.

ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ!!!

Ρωτα κι εμενα που τολμησα να γεννησω Κυριακη, 3ημερο της πρωτομαγιας!!

Πες μας τι εγινε με την επιταγη.

Διαφημίσεις

Τζενη, σοβαρα τωρα, η εκκλησια που μας εδειξε το τσικαμπουμ ειναι στην Φιλαδελφεια??????

Χριστινα ειναι νομος.

ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ!!!

Ρωτα κι εμενα που τολμησα να γεννησω Κυριακη, 3ημερο της πρωτομαγιας!!

Πες μας τι εγινε με την επιταγη.

Ε ναι καλέ, μέσα στο Άλσος είναι η εκκλησία.

Επιταγή δεν ξέρω ακόμα, χτες μου είπε ότι θα έβαζε άμεσα τα λεφτά αυτός κι ότι μπέρδεψε τις ημερομηνίες. Όσο για την αρρώστια, όποια μέρα κι αν αρρώσταινα, οσία Χριστίνα θα με έλεγαν :rolleyes:

Που οι καλές εποχές που ψοφολόγαγα ευτυχισμένη στο κρεββατάκι μου...

Πάω να την πέσω λίγο τώρα που κοιμάται το μικρό τέρας γιατί με ξενύχτησε και είχαμε γάλα στις 5 παρά κι εγερτήριο στις 7...

WN6Op3.png

Ελένη μου δεν πειράζει...Θα κανονισουμε συντομα για άλλο καφεδακι!

Αχ, ρε Μυρτω τι τραβας με αυτο το αυτοκινητο!!

Για τα της βαφτισης...Μπραβο σε Μυρτω και Μαγδα που ασχολειστε. Και γω βαριεμαι τρελλά (και δεν προλαβαινω). στης αδερφης μου ειχαμε φτιαξει μπομπο και γλυκακι, αλλα τοτε ημουν πολυ πιο ανετη. Και δεν εχω και καμια βοηθεια, για κατι τετοιο!

Αν δεν κανω λαθος (που δεν κάνω) ειναι Φιλαδελφεια η εκκλησια, Αννα. Παντρευτηκε εκει η κολλητη μου και εβλεπα της φωτο την προηγουμενη βδομαδα. Στης οποιας το γαμο δεν πηγα, γιατι ειχα γεννησει 5 μερες! Ασχετο, αλλα ηθελα να το πω!!!:rolleyes:

Χριστίνα (και κορίτσια) την επόμενη φορά που θα θελήσετε άδεια από το ΙΚΑ, καλέστε γιατρό στο σπίτι... Αυτό παίζει στα περισσότερα ΙΚΑ, είναι ένας παθολόγος που γυρνάει από σπίτι σε σπίτι και στην ουσία δίνει άδειες... Εγώ πλέον αυτό κάνω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...